- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.547
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.761
Ay keşfetsin artıkkkkk, o öğürünce ben de öğürüyorum hiç dayanamıyorum o sese. Şimdi bile midem bulandı
O zaman bizim yolumuz daha uzun. Cuma yaptırdık aşıyı.
Ben öğürme sesine tahammül edemiyorum canım inanılmaz midem bulanıyor, kusan birini görsem duysam oracıkta ben de kusarım. Of kapatalım bu konuyu fena oldumAy ben bayılıyorum ög ög yapıyor gülme alıyor benialışırsın annesi ahhahaj çok uzun sürüyor bak bulut 145 günlük hala devam ediyor
İnşallah bakalımUmarım kısa sürer benim oğlum azıcık nazlıherşeyin en uzununu deneyimlemeyi seviyor
Ben öğürme sesine tahammül edemiyorum canım inanılmaz midem bulanıyor, kusan birini görsem duysam oracıkta ben de kusarım. Of kapatalım bu konuyu fena oldum
Festi gece uykusuna geçti saatinde tabi arada uyanmalar oluyor hafif sallıyorum tekrar umarım gecemiz güzel geçer uyumaya o kadar ihtiyacım var ki
Ay hafi inşallah böyle gidersen istikrarı bozmazsan maks 3 gün içinde deliksiz uykular seninle gör bak muhteşem olcakFesti gece uykusuna geçti saatinde tabi arada uyanmalar oluyor hafif sallıyorum tekrar umarım gecemiz güzel geçer uyumaya o kadar ihtiyacım var ki
Ayy inşallah amin hepimizin öyle olsun ☺ daha 4.ay aşılarını olmadık bakalım bu atak matak deniyor umarım gelmezAy hafi inşallah böyle gidersen istikrarı bozmazsan maks 3 gün içinde deliksiz uykular seninle gör bak muhteşem olcak
Ayy inşallah amin hepimizin öyle olsun ☺ daha 4.ay aşılarını olmadık bakalım bu atak matak deniyor umarım gelmez
Ya şunu farkettim benimkisi çok kolay alışıyor birşeye geçen memede uyumaya alıştı ağzından çıksa kıyamet koptu kaç gece bir gece inat ettim vermedim emzirdiğim yatırdım salladım ağladı ama dayandım baktım ertesi günü ağlamadı emdi bıraktı sende bunu dene bir yanında yatır ama verme
Yarın yaptıracağım ürküyorumO zaman bizim yolumuz daha uzun. Cuma yaptırdık aşıyı.
Bende uyku konusunda hiç tecrübe yok su saat oldu bağırış çağırış uykuya geçti uyanmazsa insallahYavrularımız tam düzen oturtma döneminde ne yaparsan ona alışıyorlar. Ya içim bir tuhaf oluyor. Atakta biraz belki bozulur ama aptamil hatun diyor ki eğer ataklarda ekstra olmaması gereken alışkanlıklar edindirilmezse bebekler (sünnet dönemi memeyle sakinleştiği için memeyi dayanam gibi) atak bitince eskiye dönermiş o yüzden dert etme orayı. Ora birazcık zorlu ama olsun biz tecrübeliyiz sana aktarırız jdjdj bizden daha tecrübeliler şuan grupta yok düşe kalka ilerliyoruz jdjjd en azından benim için öyle.
Ben memede uyumasını çok seviyorumtamamen bırakamam haftasonu uyutmadım çok çünkü başka yöntemleri de bilsin jdjsj ay bilemiyorum xname ben karışığım bu konuda. Az önce uyandı ağlayarak aldım kucağıma alt değiştirdim üst değiştirdim tertemiz yaptım evladımı. Poposu kızarmıştı krem sürdüm bir güzel rahatlattım açtım kırmızı ışığımı şuan mememde. Arada emiyor ama daha çok uyukluyor şuan da. Şu keyfi bana başka ne verebilir ki? Şu tombik bacaklarını üst üste tışı bile içimi eritiyor
Bende uyku konusunda hiç tecrübe yok su saat oldu bağırış çağırış uykuya geçti uyanmazsa insallah
Atak mı ne bilmiyorum derdi 1 haftadır memeyi istemiyor gece bile, anamdan emdiyim süt burnumdan geldi diyebilirim zombi gidiyim ne gece ne gündüz uykumuz kaldı tüm ev mutsuzuz
Umarız geçicidir acaba kişilikleri bu zamanda mı oturuyor yani böyle devam ederse yandım ben wc bile giremiyorum kimsede durmuyor doktora bile götürmeyi istedim bizimkiler durdurdu
Tüm gün uyku yoktu diyebilirim 9 da tamamen kalktik sabah dışarı çıktık arabad 25 dk kestirdiAtağın pik günlerindesin canım sen.
Mutlaka geçici.
Uyku düzeni nasıl? Bugün nasıldı mesela müsait olunca yaz onu da masaya yatıralım
Ay sorma ya ne goygoyu kızım ya şuraya bile giremedim iki okuyup muhabbet edeyim düşün. Sorsan ne yaptın hiç 0 hahaha
Ay sorma ya ne goygoyu kızım ya şuraya bile giremedim iki okuyup muhabbet edeyim düşün. Sorsan ne yaptın hiç 0 hahaha
Şu beyaz gürültüyü bulandan allah razı olsun yoksa bu satırları da yazamıyor olacaktım
Uyku eğitimi mi konuşuyorsunuz bu arada? Offf ben yapamicam sanki onu yaa. Dayanamam gibi. Memeye çok alıştırdım en büyük susturucum meme+beyaz gürültü. İnan şu halinde uyku eğitimi verebilen olursa gerçek bir produr
Acaba uyku eğitimi vermezsem belli bir süre sonra beşiğe koyduğumda uyuyacak olgunlukta olur mu ki? Bir arkadaşım 6. Ayda anca beşikte uyutabildim demişti o yüzden ben de doğduğunda beri 6. Ayında nasıl olsa beşiğine geçer diye hep yanımda yatırdım şimdiye kadar umarım doğrudur o bilgi yoksa ben naparım
Merhaba, üstü hafif renk değiştiriyor dediğiniz bezin dışı mi yoksa çiş yaptigi yer mi? 2-3 gündür kızım dolu dolu çiş yaptığında bezi açtığımda çiş rengi hafiften koyu geliyor gözüme. Huysuzlugu, ciste koku vs yok. Acaba hafif renk degisimi dediğiniz orası mi sizin de ?Günaydın..cnm elimle bez üstüne bakıyorum şişiyor birde ben beklemiyorum gece hariç 4 saat bir değiştiriyoruz molfix çok yapınca bezin üstü hafif renk değiştiriyor gibi geliyor bana çiş çizgisi olsa süper oluyor stok yaptığım 4 no var yeniler yok bende kendime göre değiştiriyorum
Tüm gün uyku yoktu diyebilirim 9 da tamamen kalktik sabah dışarı çıktık arabad 25 dk kestirdi
Öğlen 2 de 20 dk
4-5 gibi yine bi 20 25 dk
8 gibi yarim saate yakin sonra bi kalktı bu saate kadar hiç durmadı ya ağlıyor ya oyun istiyor
Acaba koku mu var bende diyorum hergün duş da alıyorum yinede emme de sıkıntı var kaşıkla sütü verince çok mutlu ama emmeye gelince bağırış çağırış
Eşim diyor eğer benim küçüklüğüme benzerse yandın hic durmaz yerinde diyip daha da beni korkutuyor
Dediğin gibi pik günler mi ya nerden öğreniyorsun atak günlerini kullandığın bir uygulamamı var , öyle ise bende yükleyim önden gardımı alayım
Birde sessiz bir oda da yatiriyorum ama içeriden ister istemez ses geliyor her sese uyanıyor , sesli yerde yatiriyorum sese alisarak yatsın diye yine aynı
Peş pese yapmayın bacım çocuk ilkide daha küçük sustan anlamıyor en az 5 yas olmalı arada sus diyince sessiz ol diyince anlamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?