- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.961
Bizim çamaşırımız da çok çıkıyor canım birlikte atmak için fazla yani o yüzden ayrı yıkamak sorun olmuyor zaten birikiyor, bir de ne bileyim bebeğimin kıyafetleri en kirli haliyle bile tertemiz birlikte atmaya kıyamam.5 yaşına kadar mısüper vallahi. Düşünürüm de yapamam gibi
Önlük mantıklı 2 türlü almak buda aklımda.
Bizimkinin saçı çoktu ama döküldü bi tepesinde bi ensesinde birer tutam uzun saç kaldı dökülemedi onlar, çok komik duruyorYa benimkinde de saç neredeyse yoktu hala aynı
Yine yaşayıp göreceğimiz bir konu hdjsjjs
Şu yaşayıp görmelerim yüzünden ne paralar döktüm allahım. Neyse inşallah hayaller ve hayatlar olmam amin
Ben de hamileligin son zamanlarinda ceyizi oioiden düzmüştüm sadece fileyi baska almistim. Insalah kullaniriz bosuna para vermemisimdirAynen öyle ya bebek olmadan önce bilemiyorsun ki ne kullanışlı ne gereksiz, ben de ybblerden patlayabilirim o kadar para harcadım kullanamıcam gibi geliyo
Ben de ybbleri alırken eşime bak ben sana nasıl hesap yaparım ileride bez almayarak dedimAynen öyle ya bebek olmadan önce bilemiyorsun ki ne kullanışlı ne gereksiz, ben de ybblerden patlayabilirim o kadar para harcadım kullanamıcam gibi geliyo
Ben henüz hiç kullanmadım ybbleri, daha cesaret edemedim, ben de büyümesini bekliyorum biraz. Kullan at bezlerin rahatlığına alıştıktan sonra nasıl olacak bilmiyorum ya ama boşa gitsin istemiyorum hem çok aldım hem de çok hevesliydim ybb ve tuvalet iletişimine. İnşallah başarırızBen de ybbleri alırken eşime bak ben sana nasıl hesap yaparım ileride bez almayarak dedimeve goon ve molfix stokladik
Kızıma bir ay kadar kullandım, maalesef pişik oldu sürekli, her an degistirmeme rağmen. Bazı bebeklerin idrarı pişik yaparmış, biraz büyüsün bir yaşına gelsin inşallah tekrar başlayacağım ybbye
Ütüyü yapan siz bence bunu da gayretle yaparsınız
Benim oioiden aldığım tek şey sebze meyve emziğiydi o da en kullanışsızı çıktı içlerinde, yine de önce denicemBen de hamileligin son zamanlarinda ceyizi oioiden düzmüştüm sadece fileyi baska almistim. Insalah kullaniriz bosuna para vermemisimdir
Bizde de baya sac vardi ama yanlar döküldü yeni yeni cikiyor ustler uzun ama bu hali cok hosuma gidiyor
Bir kez başlayıp o pamuk bembeyaz bezlere geçince insan çok hevesleniyor, ben kendim muslin iç bezlee de diktim, onları kullanıp yıkayıp kurutunca kendi kendime seviniyordumBen henüz hiç kullanmadım ybbleri, daha cesaret edemedim, ben de büyümesini bekliyorum biraz. Kullan at bezlerin rahatlığına alıştıktan sonra nasıl olacak bilmiyorum ya ama boşa gitsin istemiyorum hem çok aldım hem de çok hevesliydim ybb ve tuvalet iletişimine. İnşallah başarırız
Ybb ne demekBen henüz hiç kullanmadım ybbleri, daha cesaret edemedim, ben de büyümesini bekliyorum biraz. Kullan at bezlerin rahatlığına alıştıktan sonra nasıl olacak bilmiyorum ya ama boşa gitsin istemiyorum hem çok aldım hem de çok hevesliydim ybb ve tuvalet iletişimine. İnşallah başarırız
Ya çok ilginç, neden yapmıyor ki hazır bez oluncaBir kez başlayıp o pamuk bembeyaz bezlere geçince insan çok hevesleniyor, ben kendim muslin iç bezlee de diktim, onları kullanıp yıkayıp kurutunca kendi kendime seviniyordum
Doğduğu günlerde hazır kullandım ona rağmen yapabildim, Allah'ın izniyle başarırız
Çok heyecan verici bir süreç
Yalnız iletişimde çok etkili oluyor, şimdi tuvalete tutuyorum yapmıyorybb kullanırken hep yapardı
Yıkanabilir bebek beziYbb ne demek
Sen iyi misin sorun yoktur inşallahKızlar nasılsınız ? Bebişler nasıl ? Uzun zamandır yoktum bir tek festim farketmiş yokluğumu
Buraya girecek yazacak psikolojim yoktu maalesef ama inşallah artık aranıza katılacağımffestinalente
Benlik bişi değilmişYıkanabilir bebek bezi
Ben sirf bu gece uyanmalari olamsindan yakındığım için yanımda yatırıyorum Sabaha kadar meme ağzinda emzik gibi devamlı... Geceleri alıştık ta gündüzleri uykusu yok yha en fazla 40 dk belki saymadım bile fırsatım olmuyor uyuytp islerjme dalıyorum hemen yada kardeşleri oynarken onunla öyle hallediyorum herseyimizin var bir düzeni öğleden sonra başlıyor uyku karmaşasi öğlene kadar saati saatine uyuyor... Biraz daha buyun alışır artik diycem de büyüdükçe uyku sıklığı daha azalıyor fazla uyanık kalıyorlarAy kıyamamuyku hepimizin kanayan yarası valla bende bir saat düzeni oluşsun istiyorum dün akşam 8 de uyudu çok güzelmiş ya kendime zaman ayırabildim gece 12 de uyuyan çocuk sıkıntı
Bunu bende hep merak ettim ama sormadı bunuda bilmiyor olamazsın denmesin diyeYbb ne demek
Bu tür kısaltmalarda falan çok geriyim. Ben yaşlandım artık benden geçtiBunu bende hep merak ettim ama sormadı bunuda bilmiyor olamazsın denmesin diye
Aynen öyle kk denilirdi di meğersem bu sayfanın kısaltmasiy mis onuda öğrenmiş oldum Burda ybb de dahilBu tür kısaltmalarda falan çok geriyim. Ben yaşlandım artık benden geçtibazen bende sorması var diye konuya dahil olmuyorum
Aynen öyle kk denilirdi di meğersem bu sayfanın kısaltmasiy mis onuda öğrenmiş oldum Burda ybb de dahil.. harbiden yha yas geçiyor.zamanjn bir isi Yok ki akıp gecicek tabi önemli olan güzel yaşamamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?