2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
5 yaşına kadar ayrı yıkamayı planlıyorum şimdilik canım sonrasına bakacağız, ütü de yaparım gittiği yere kadar, zaten sadece bebek kıyafetleri ütüleniyor bizim evde, bi şekilde vakit buluyorum.

Ben burcumsu12 nun önerdiği markadan aldım önlükleri, bebechi trendyolda, çok tatlı desenleri. Bir de 4 lü yaka önlüğü aldım sıvı geçirmez, belki boydan giyileni her zaman kullanamam diye.

Çok iyi yapmışsın bende kaşıkla verdim alışsın diye hahjs şuan öğürtmüyor kasık onu çok alışık faydasını kesin göreceksin

İyi yapmışsın bence. Bende fileden sonra oioi den soğudum. Denicem bakalım. Elde yıkanırsa kolu olacak mı caba birde kokarsa sinir olurum iyice.

Oioi de koku yorumu çok vardı ya ben de bi tane silikon almak istemiştim ama başka markalarda da koku sorunu varmış yani direkt silikon materyal kokuyor galiba, inşallah sorun yaşamazsın, makineye atma ama o kesinlikle koku yapıyormuş deterjan kokusu siniyormuş hep. Onun dışında hangi markaya baktıysam mutlaka vakumu tutmuyor denmiş, ben daha denemedim kendi aldığımı ama tutmazsa boşa gider yani

Benim hangi tabakları kullandığımı bir görsen
Annem bana kullandığı çelik tabakları saklamış vallaha iyide yapmış hiç kırılmiyor kokuda olmuyor
Kızıma çorba iciriyordum şimdi

Eklentiler

• IMG_20231220_162945.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 78

Yine yaşayıp göreceğimiz bir konu hdjsjjs
Şu yaşayıp görmelerim yüzünden ne paralar döktüm allahım. Neyse inşallah hayaller ve hayatlar olmam amin

Annem bana kullandığı çelik tabakları saklamış vallaha iyide yapmış hiç kırılmiyor kokuda olmuyor
Valla en sağlıklısı canım, ben blw yapmak istediğim için vakumlu tercih ettim

Yine yaşayıp göreceğimiz bir konu hdjsjjs
Şu yaşayıp görmelerim yüzünden ne paralar döktüm allahım. Neyse inşallah hayaller ve hayatlar olmam amin
Aynen öyle ya bebek olmadan önce bilemiyorsun ki ne kullanışlı ne gereksiz, ben de ybblerden patlayabilirim o kadar para harcadım kullanamıcam gibi geliyo

10 dk önce yine uyudu bugün iyiyiz maaşallah

File hımmm anladım teşekkür ederim dikkate alıcam. Ben klasik ihtiyaçlar dışında birşey almayacağım. File kaşık önlük mini tencere Suluk gibi.. Bunları alacağım bakalım. Kaşık önerin var mı?
Bende ek gıda ile birlikte düşünüyorum birlikte yıkamayı. bakalım ama deterjan olarak sabuna devam ederim.

Deterjan okarakta bunu kullanıyorum

Eklentiler

• 1000005511.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 66
Ütü mü en başta babası her şeyini ütülemişti ondan sonra mecburi olmadıkça ütü yapmıyorum yapamıyorumda ütüye vakit buluyorsan şahane
Tüm kıyafetleri sonuna kadar kullanıyorum haftada bir tümden ütülüyorum bazen babası ütülüyor. Ütülemeyelim diyoruz sonra kıyamıyoruz

Henüz oğlumda da bir çaba yok uzatıyorum ağzında değdiriyorum açmıyor bile.

Ben çelik tabak kullanmayı düşünüyorum.

5 yaşına kadar mı süper vallahi. Düşünürüm de yapamam gibi
Önlük mantıklı 2 türlü almak buda aklımda.

Ya evet işte bu bende böyle kullanıcam. Dökmesi VS önemli değil. İlerleyen zamanda kullanması için mama takımı aldı zaten teyzemiz adımıza uygun.

Eklentiler

• 1000005505.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…