- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.941
5 yaşına kadar ayrı yıkamayı planlıyorum şimdilik canım sonrasına bakacağız, ütü de yaparım gittiği yere kadar, zaten sadece bebek kıyafetleri ütüleniyor bizim evde, bi şekilde vakit buluyorum.Önerilerin için teşekkürler aktivite önlüğü daha öncede yazmıştın bakarken öyle bakıyorum
File dediğini anlayamadım?
Bende kıyafet konusunu yazacaktım tam. Ben duru granül sabun kullanıyorum memnunum..
Ne zamana kadar ayrı yıkayacaksınız kıyafetlerini ve ütü ne zaman son olacak (ütülüde harika oluyor ama extra yorgunluk)
Anladım. Bende illa yalnız uyusun demiyorum bakalım bugün 9.50 uyandı.
11.40 uyudu 50 dk.
14.45 uyudu 45 dk uyudu.
Hemde yatağımızda bende duş aldım saçımı düzleştirdim falandişiliğim konuşuyor bugün
Bizim doktorumuz 5.5 ayda başlayabiliriz dedi ek gıdaya. Okuduklarıma göre bebeğin diliyle itme refleksini yapmaması lazımmış ben d vitamini damlasını hep kaşıkla veriyorum hala diliyle itiyor. Ayrıca biz yemek yerken kucağımızdaysa ve elimizdeki yiyeceğe uzanıyorsa, ilgi gösteriyorsa ek gıdaya hazır demekmiş. Ben sürekli elimdekini uzatıp koklatıyorum öyle bi yönelme tutma falan yok daha bizde.
Silikon mama tabaklarında koku şikayeti çok olduğu için ben sert plastik aldım tabaklarını.
Oioi de koku yorumu çok vardı ya ben de bi tane silikon almak istemiştim ama başka markalarda da koku sorunu varmış yani direkt silikon materyal kokuyor galiba, inşallah sorun yaşamazsın, makineye atma ama o kesinlikle koku yapıyormuş deterjan kokusu siniyormuş hep. Onun dışında hangi markaya baktıysam mutlaka vakumu tutmuyor denmiş, ben daha denemedim kendi aldığımı ama tutmazsa boşa gider yaniÇok iyi yapmışsın bende kaşıkla verdim alışsın diye hahjs şuan öğürtmüyor kasık onu çok alışık faydasını kesin göreceksin
İyi yapmışsın bence. Bende fileden sonra oioi den soğudum. Denicem bakalım. Elde yıkanırsa kolu olacak mı caba birde kokarsa sinir olurum iyice.
Benim hangi tabakları kullandığımı bir görsenBizim doktorumuz 5.5 ayda başlayabiliriz dedi ek gıdaya. Okuduklarıma göre bebeğin diliyle itme refleksini yapmaması lazımmış ben d vitamini damlasını hep kaşıkla veriyorum hala diliyle itiyor. Ayrıca biz yemek yerken kucağımızdaysa ve elimizdeki yiyeceğe uzanıyorsa, ilgi gösteriyorsa ek gıdaya hazır demekmiş. Ben sürekli elimdekini uzatıp koklatıyorum öyle bi yönelme tutma falan yok daha bizde.
Silikon mama tabaklarında koku şikayeti çok olduğu için ben sert plastik aldım tabaklarını.
Oioi de koku yorumu çok vardı ya ben de bi tane silikon almak istemiştim ama başka markalarda da koku sorunu varmış yani direkt silikon materyal kokuyor galiba, inşallah sorun yaşamazsın, makineye atma ama o kesinlikle koku yapıyormuş deterjan kokusu siniyormuş hep. Onun dışında hangi markaya baktıysam mutlaka vakumu tutmuyor denmiş, ben daha denemedim kendi aldığımı ama tutmazsa boşa gider yani
Benim hangi tabakları kullandığımı bir görsen
Annem bana kullandığı çelik tabakları saklamış vallaha iyide yapmış hiç kırılmiyor kokuda olmuyor
Kızıma çorba iciriyordum şimdi
Valla en sağlıklısı canım, ben blw yapmak istediğim için vakumlu tercih ettimBenim hangi tabakları kullandığımı bir görsen
Annem bana kullandığı çelik tabakları saklamış vallaha iyide yapmış hiç kırılmiyor kokuda olmuyor
Değil mi annem taa bu zamanlara saklamış ya ilk verdiği zaman bu ne demiştim sonra gerçekten çok işime yaradı kırılmiyor Defne firlatsa dane varsa eskilerde var
Blw büyük cesaret bana göre her öğün sonrası banyoValla en sağlıklısı canım, ben blw yapmak istediğim için vakumlu tercih ettim
Aynen öyle ya bebek olmadan önce bilemiyorsun ki ne kullanışlı ne gereksiz, ben de ybblerden patlayabilirim o kadar para harcadım kullanamıcam gibi geliyoYine yaşayıp göreceğimiz bir konu hdjsjjs
Şu yaşayıp görmelerim yüzünden ne paralar döktüm allahım. Neyse inşallah hayaller ve hayatlar olmam amin
Kendim yedirmem rağmen batırıyorum önlüksüzBlw büyük cesaret bana göre her öğün sonrası banyo
Kendim yedirmem rağmen batırıyorum önlüksüz
Ay nasıl saçlı yaa maşallah bizimkiler hep döküldüKendim yedirmem rağmen batırıyorum önlüksüz
Bizimki de dökülüyor heryer saç , benimde fena dökülüyor çocuğun da yaAy nasıl saçlı yaa maşallah bizimkiler hep döküldücanım bu da banyoluk olmuş sankii
10 dk önce yine uyudu bugün iyiyiz maaşallahHuhhuuu
Kız maşallah Uzay balı rutine kendisi giriyor hdjsjs ama bazı bebekler gündüz uzun uyumayı 6. Aya doğru öğreniyormuş biliyo musun? O yüzden bazıları uyuyor bazıları uyumuyor çünkü o yeteneği hemen gelişmiyormuş. Uzayında inşallah böyle böyle giderde bir rahatlarsın. Maşallah iyi uyumuş
Meyve fileleri var ya emiyor püre halinden. Onu kasteddim.
Ben dışarı çıkmayacaksak ütülemiyorum. Çokta memnunum günde 52727282 kusuyor zaten zor yıkıyorum bir de zannetmiyorum ki ütüleyeyim kusmasa da ütülemezdim ama olsun hdjdj
Ya ben te hamileyken baby me almıştım. Şimdi temiz bir içerik istiyorum. Ama bulamadım ne yapsam? Ben bazen tişörtle vs birleştiriyorum. Zaten günlük kıyafet değiştiriyoruz aşırı pis bir durum yok. İç çamaşırı hariç yakında birleştiriirm.
Müsait bir vaktinde o deterjanın içeriğini atabşlir misin acaba
Tüm kıyafetleri sonuna kadar kullanıyorum haftada bir tümden ütülüyorumÜtü müen başta babası her şeyini ütülemişti ondan sonra mecburi olmadıkça ütü yapmıyorum yapamıyorumda ütüye vakit buluyorsan şahane
Henüz oğlumda da bir çaba yok uzatıyorum ağzında değdiriyorum açmıyor bile.Bizim doktorumuz 5.5 ayda başlayabiliriz dedi ek gıdaya. Okuduklarıma göre bebeğin diliyle itme refleksini yapmaması lazımmış ben d vitamini damlasını hep kaşıkla veriyorum hala diliyle itiyor. Ayrıca biz yemek yerken kucağımızdaysa ve elimizdeki yiyeceğe uzanıyorsa, ilgi gösteriyorsa ek gıdaya hazır demekmiş. Ben sürekli elimdekini uzatıp koklatıyorum öyle bi yönelme tutma falan yok daha bizde.
5 yaşına kadar mı5 yaşına kadar ayrı yıkamayı planlıyorum şimdilik canım sonrasına bakacağız, ütü de yaparım gittiği yere kadar, zaten sadece bebek kıyafetleri ütüleniyor bizim evde, bi şekilde vakit buluyorum.
Benburcumsu12 nun önerdiği markadan aldım önlükleri, bebechi trendyolda, çok tatlı desenleri. Bir de 4 lü yaka önlüğü aldım sıvı geçirmez, belki boydan giyileni her zaman kullanamam diye.
Ya benimkinde de saç neredeyse yoktu hala aynıAy nasıl saçlı yaa maşallah bizimkiler hep döküldücanım bu da banyoluk olmuş sankii
Ya evet işte bu bende böyle kullanıcam. Dökmesi VS önemli değil. İlerleyen zamanda kullanması için mama takımı aldı zaten teyzemiz adımıza uygun.Benim hangi tabakları kullandığımı bir görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?