- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.981
Al benden de o kadar google da aratıp da öğrenmiştimÇok güldüm kızlar ilahi ya, ben de hamiş topiklerine ilk girdiğimde bat sat ne anlamamıştım
Ah onu hiç sorma.. Bunlar ne diyorum ya yeminle sırf cahil sandım kendimi bilmediğim şeylerde varmış diyordumÇok güldüm kızlar ilahi ya, ben de hamiş topiklerine ilk girdiğimde bat sat ne anlamamıştım
Söylemiycen mi ne olduğunuBdv yi biliyo musun Şefikam
"Bir derdim var" artık tutamamm içimde....Söylemiycen mi ne olduğunu
Ayyy amin amin... Dert mert barındıramam içimde işim mi kalmamış."Bir derdim var" artık tutamamm içimde....
Kadinlar kulübünde bölüm ismi canim. Allah düşürmesin oraya
Kv kp kbKv de kayınvalide sanırım. Baştacı olanlardan
Ah onlar var ya onlar..Kv kp kb
Sonucta bebegi yurutecte saatlerce tutmayacaginiz icin sorun yok, ben her iki oglumda da kullandim yuruteci demisti doktorumuz o yuzden ben ilk oglumda kullandim hunharca surerek etrafa savurdu kendini cok hosuna giderdiKızlar biz doktorumuza sorduk zıp zıbı bize erkek bebeklerde önermiyoruz yumurtalıkları sıkıltırdıpı için dedi
Kv de kayınvalide sanırım. Baştacı olanlardan
Porselen değil mi cnm benim kız kırdı bu şekilde vardı takımıYa evet işte bu bende böyle kullanıcam. Dökmesi VS önemli değil. İlerleyen zamanda kullanması için mama takımı aldı zaten teyzemiz adımıza uygun.
Nasılsın cnm bir sıkıntı yok umarımKızlar nasılsınız ? Bebişler nasıl ? Uzun zamandır yoktum bir tek festim farketmiş yokluğumu
Buraya girecek yazacak psikolojim yoktu maalesef ama inşallah artık aranıza katılacağımffestinalente
Mantıklı yer yatağı cnm yerin müsaitse neden olmasınBiz yakında yer yatağına geçeceğiz gibi kızlar, oğlum hep yüzüstü yatmak istiyor ve baya yayılmacı bir kişilik yani kollarını aça aça beni itiyor yanından, üçümüz sığmayacağız yatağa bu gidişle. Montessori yatak alıp oğluşla yerde yatayım diyorum, dönmeye de başlıyor yavaş yavaş. Korkuyorum yataktan düşer diye.
Bizim de anne yanı var şu an ama beşik tarzı değil, 6 aya kadar kullanılıyor sanırım bizdeki, kilo sınırı var, ordan direkt yer yatağına geçmek istiyorumMantıklı yer yatağı cnm yerin müsaitse neden olmasın
Benim eski tip besiklerden aradaki çıtayı kaldırdım yatakla bir ettim beyefendi yine bizim yatakta ama(ilk bebiş kız olunca yavrum pembelerin içine düştü )
Porselen. Kırılacağı varsa kırılırPorselen değil mi cnm benim kız kırdı bu şekilde vardı takımı
Hsldjdkdkd bu ne kız siyasetçi gibi , seçim mottosumu bsdldndkfm ama katılıyorummm devammKesinlikle yılmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?