2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biz yakında yer yatağına geçeceğiz gibi kızlar, oğlum hep yüzüstü yatmak istiyor ve baya yayılmacı bir kişilik yani kollarını aça aça beni itiyor yanından, üçümüz sığmayacağız yatağa bu gidişle. Montessori yatak alıp oğluşla yerde yatayım diyorum, dönmeye de başlıyor yavaş yavaş. Korkuyorum yataktan düşer diye.

Kızlar biz doktorumuza sorduk zıp zıbı bize erkek bebeklerde önermiyoruz yumurtalıkları sıkıltırdıpı için dedi
Sonucta bebegi yurutecte saatlerce tutmayacaginiz icin sorun yok, ben her iki oglumda da kullandim yuruteci demisti doktorumuz o yuzden ben ilk oglumda kullandim hunharca surerek etrafa savurdu kendini cok hosuna giderdi

Mantıklı yer yatağı cnm yerin müsaitse neden olmasın
Benim eski tip besiklerden aradaki çıtayı kaldırdım yatakla bir ettim beyefendi yine bizim yatakta ama (ilk bebiş kız olunca yavrum pembelerin içine düştü )

Eklentiler

• IMG_20231221_000709.webp
    12 KB · Görüntüleme: 65
Bizim de anne yanı var şu an ama beşik tarzı değil, 6 aya kadar kullanılıyor sanırım bizdeki, kilo sınırı var, ordan direkt yer yatağına geçmek istiyorum

A Acemianne42 canım Mirayı ne olunca doktora götürdün? Bulutta hafif hırıltı var ve daima sümüklü. Acaba bende mi götürsem? Ama ciddi salgın olduğu içinde gereksiz durumlarda götürmek istemiyorum. Kararsız kaldım.

Uykuya dalmayı kolaylaştırması için baybay night damla kullanan var mı? Ben bazen artık çok uzattığında kullanıyorum ve gerçekten 15 dk sürmeden uykuya dalıyor ve uzun uyuyor baya. İçeriği tamamen doğal melisa özlü. Belki yardımı dokunur size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…