- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.001
Ben damlalara inancımı gaz için olanlardan sonra kaybettim. Keşke vermeseydim. Verdiğimde de aynıydı vermediğimde de , bosuna bebeme içinde ne olduğunu bilmediğim şey verdimUykuya dalmayı kolaylaştırması için baybay night damla kullanan var mı? Ben bazen artık çok uzattığında kullanıyorum ve gerçekten 15 dk sürmeden uykuya dalıyor ve uzun uyuyor baya. İçeriği tamamen doğal melisa özlü. Belki yardımı dokunur size de
Ben yürüteçe koycam. Bütün gün durmucak neticede. Hepimizde onlarda büyüdük ben kendimde bi sıkıntı görmüyorumKızlar bu arada zıpzıp mıdır bouncer mıdır ondan almayı düşünüyorum. Doktor yürüteç alma deyince üzerine bırakayım da oyalansın diyebileceğim yaşına uygun bir tek bu var gibi. En azından zıplar falan bir yarım saat götürür hem de yorulur enerji atar belki de uyur gündüzleriZıpzıp alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Ya da buna benzer ne olabilir alabileceğim? Oyun halısında maks 10 dk duruyor daha uzun oyalanacağı bir tek bu geldi aklıma.
Kııııızzz o doktoru yolla bana ısırayım biBugün doktor bana ne dedi? Artık beraber uyumayın, bağımlı kişilik olur dedi. Kucağa alıştırırsan sürekli sana ihtiyaç duyan bir çocuğa dönüşür dedi. Ben de dedim ki inanın beşiğinde yatmasını ben de çok isterim ama kendi kendine beşiğe yatırsam krize grer sabaha kadar uyumaz dedim. O da dedi ki 3-4 gün sabredeceksin. Offf kafam çok karışık. Hem beraber yatmayı seviyorum hem kocamı özledimhem benimle sakinleşip uyumasını seviyorum hem de kendi kendine de yetsin istiyorum. Doktor da endişelendirdi beni napacağuk? Hemen yarın videolara ben de başlıyorum
Aaaa sen yılaaağnnnSabaha karşı 4-5 gibi çocuğum uyanınca taktiğim; emzirdikten sonra tuvalete gidiyorum biraz oyalanıyorum zaten o arada mızırdanmaya başlıyor, eşim sesine uyanıyor kalkıp kucağına alıyor uyutmak için. Ben o zaman tuvaletten çıkıp geliyorum aa sen mi aldın canım sağol, sonra cumburlop yatak
Bende emerek uyuması rahatıma geldiği için öyle yaptım benimkide emzik niyetine kullanıyor beni belim boynum tutuluyor ama en azından o güzel uyuyor diye rahatlatıyorum kendimiBen sirf bu gece uyanmalari olamsindan yakındığım için yanımda yatırıyorum Sabaha kadar meme ağzinda emzik gibi devamlı... Geceleri alıştık ta gündüzleri uykusu yok yha en fazla 40 dk belki saymadım bile fırsatım olmuyor uyuytp islerjme dalıyorum hemen yada kardeşleri oynarken onunla öyle hallediyorum herseyimizin var bir düzeni öğleden sonra başlıyor uyku karmaşasi öğlene kadar saati saatine uyuyor... Biraz daha buyun alışır artik diycem de büyüdükçe uyku sıklığı daha azalıyor fazla uyanık kalıyorlar
O ne kizBdv yi biliyo musun Şefikam
Her sabah yapıyorum valla daha uyanmadı canım kocambeyyAaaa sen yılaaağnnnbayıldım taktiğe hsşdkdlf deneniiir
Aynen öyle belim agri ağrıyor boynum bir baska şekilde tutuluyor ufacikta az buyuse daha rahat olurda ona meme vercem diye şekilden şekle giriyorum oylecede uyuyup kalıyorm bakalım atlatacaz bu GünlerideBende emerek uyuması rahatıma geldiği için öyle yaptım benimkide emzik niyetine kullanıyor beni belim boynum tutuluyor ama en azından o güzel uyuyor diye rahatlatıyorum kendimi
Gündüz uykuları Bizimde öyle 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum alarm gibi 30 dk da uyanırdı bu aralar 40 dk uyuduğu oluyor bir iki kez 2 saat uyudu neye göre bu uykuları anlayamadım
Ahahhaha bunu bende yapıyorum ahahahahSabaha karşı 4-5 gibi çocuğum uyanınca taktiğim; emzirdikten sonra tuvalete gidiyorum biraz oyalanıyorum zaten o arada mızırdanmaya başlıyor, eşim sesine uyanıyor kalkıp kucağına alıyor uyutmak için. Ben o zaman tuvaletten çıkıp geliyorum aa sen mi aldın canım sağol, sonra cumburlop yatak
Dün 3 saat gündüz uyudu gece uykusuna geçmesi 2. 30 u buldu . Gündüz az uyuduğunda en azından 12 ye doğru uyuyor. Bende anlamadım bu işi artık illa uyusun psikolojisi ile olursam stresli geçiyor tüm gün. Artık akışına bırakıyorum.Bende emerek uyuması rahatıma geldiği için öyle yaptım benimkide emzik niyetine kullanıyor beni belim boynum tutuluyor ama en azından o güzel uyuyor diye rahatlatıyorum kendimi
Gündüz uykuları Bizimde öyle 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum alarm gibi 30 dk da uyanırdı bu aralar 40 dk uyuduğu oluyor bir iki kez 2 saat uyudu neye göre bu uykuları anlayamadım
Harbiden bakmadım da Google amca dan neymiş buSöylemiycen mi ne olduğunu
İki çocuğumda yürütece bindi örümcek diyoruz bizBen yürüteçe koycam. Bütün gün durmucak neticede. Hepimizde onlarda büyüdük ben kendimde bi sıkıntı görmüyorumo yüzden zıpzıpmış hoppalaymış almicam canım. Eski usull devamm zıpzıpın yürüteçten tek farkı yürümemesi bence. Neticede bebeği aynı şekilde koyuyosun gibi geliyor bana.ayrıca benimki sıkıntılı bebe, devamlı aynı yerde zıplamaz shelndkdd
Harbiden bakmadım da Google amca dan neymiş bu
Vallaha slepy kullandim uni kullandım normal market ıslak mendileribkullandım bizde sıkıntı olmadı a101 ve tarımın ıslak mendilleriniKızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Kullandığınız üründen?
Hadi yha demek okadar yazacaklik derdim yokmuş benim olsa araştırirdim... Olan dertlerimle uğraşmaktan teli elime alamıyorum ben ahahahhBir derdim var
Kadınlar klübünün bir bölümü. Derdi olan oraya konu açıyor yorum alıyor
Varmi başka bilmediğim canım ahahhahaBir derdim var
Kadınlar klübünün bir bölümü. Derdi olan oraya konu açıyor yorum alıyor
Molfix yenidoğan kullanıyorum. Memnunum? Çok ıslak değil ve kalınlığıda yerinde. Bazen indirimde diye başka marka ve çeşit aldığım oldu onlarla cam önü VS siliyorum şimdiKızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Kullandığınız üründen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?