2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben damlalara inancımı gaz için olanlardan sonra kaybettim. Keşke vermeseydim. Verdiğimde de aynıydı vermediğimde de , bosuna bebeme içinde ne olduğunu bilmediğim şey verdim bu dediğini bilmiyorum ama canım içerik temiz diyorsan no prob

Kızlağrrrr kamera aldım. Gece uykularına hep bizim yanımızda hamakta geçiyordu. Gece 1-2 yukarı cıkarmak zulüm givi oluyordu. Hiçbir iş yapamıyordm eşimle vakitte geçiremiyorduk sesten hemen irliliyor diye. Bugun odamızda uyuttum kamerayı koydm kapasını kapadm. Ohh yavv dünya varmış. Heryeri topladm tv izledik duş bile aldm . Keşke en baştan yapsaymısımm dedmm almak isteyenlere en büyük önerim kamera artk teşekkğrler nskdldmd

Ben yürüteçe koycam. Bütün gün durmucak neticede. Hepimizde onlarda büyüdük ben kendimde bi sıkıntı görmüyorum o yüzden zıpzıpmış hoppalaymış almicam canım. Eski usull devamm zıpzıpın yürüteçten tek farkı yürümemesi bence. Neticede bebeği aynı şekilde koyuyosun gibi geliyor bana.ayrıca benimki sıkıntılı bebe, devamlı aynı yerde zıplamaz shelndkdd

Kııııızzz o doktoru yolla bana ısırayım bi
Kafasını da görsünnnnn
Her dediğiini dinleme ya nerden bilcek senin cocugunu. Gidiyorsun yarım saat gördü diye senden iyi mi bilcek.
Sağlık konusunda okey dinlerim doktoru hasta olur dediği ilacı veririm ederim okey ammaa bebeğimle aramdaki psikolojik duruma karışamaaaz neeein. Ben hep şöyle düşünüyorum evet kucak istiyor ama neden? Kokumu istiyor temas istiyor, kerem temas seven bi cocuk. Ben babası kayınvalidem annem seviyor bizi, bizi istiyor. Yabancıda durmuyor artık zaten. Ayrıca kaç sene isticekki sanki? Biraz geçicek hiç istemicek sarılmayı öpülmeyi koklanmayı. O zamana kadae yerumm yalarumm kucağıma alirimm sen bebeğin için en doğrusunu bilirsin. Senden iyi kimse tanıyamaz bosver, yeri gelcek koycaksın yatagına durcak. Sen saat düzenlemesini hallet, sonra zaten burda hepimiz illaki desteksiz uyutmaya geççez bunları konuscazz

Sabaha karşı 4-5 gibi çocuğum uyanınca taktiğim; emzirdikten sonra tuvalete gidiyorum biraz oyalanıyorum zaten o arada mızırdanmaya başlıyor, eşim sesine uyanıyor kalkıp kucağına alıyor uyutmak için. Ben o zaman tuvaletten çıkıp geliyorum aa sen mi aldın canım sağol, sonra cumburlop yatak

Aaaa sen yılaaağnnn bayıldım taktiğe hsşdkdlf deneniiir

Bende emerek uyuması rahatıma geldiği için öyle yaptım benimkide emzik niyetine kullanıyor beni belim boynum tutuluyor ama en azından o güzel uyuyor diye rahatlatıyorum kendimi
Gündüz uykuları Bizimde öyle 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum alarm gibi 30 dk da uyanırdı bu aralar 40 dk uyuduğu oluyor bir iki kez 2 saat uyudu neye göre bu uykuları anlayamadım

Aynen öyle belim agri ağrıyor boynum bir baska şekilde tutuluyor ufacikta az buyuse daha rahat olurda ona meme vercem diye şekilden şekle giriyorum oylecede uyuyup kalıyorm bakalım atlatacaz bu Günleride

Ahahhaha bunu bende yapıyorum ahahahah ama ben okul kahvaltısını hazırlarken uyguluyorum bu tarifeyi. Benimki mizirdandijca alarm gibi hepsi kalkıyor bende hic birini kaldırmak zorunda kalmıyorum

Dün 3 saat gündüz uyudu gece uykusuna geçmesi 2. 30 u buldu . Gündüz az uyuduğunda en azından 12 ye doğru uyuyor. Bende anlamadım bu işi artık illa uyusun psikolojisi ile olursam stresli geçiyor tüm gün. Artık akışına bırakıyorum.

İki çocuğumda yürütece bindi örümcek diyoruz biz bunada alicam binsin yaza da denk gelir kıpır kıpır gezsin her yeri işlerimi yaparken geri zaman koyacam yere tembel alışmasını vücudu apalasin yorulsun

Bir derdim var

Kadınlar klübünün bir bölümü. Derdi olan oraya konu açıyor yorum alıyor
Hadi yha demek okadar yazacaklik derdim yokmuş benim olsa araştırirdim... Olan dertlerimle uğraşmaktan teli elime alamıyorum ben ahahahh

Bir derdim var

Kadınlar klübünün bir bölümü. Derdi olan oraya konu açıyor yorum alıyor
Varmi başka bilmediğim canım ahahhaha sonra yazılınca bu neydiki acaba demiyim bari konuya dahil olayım ne güldüm kendime yha cok geride kalmışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…