2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Molfix yenidoğan kullanıyorum. Memnunum? Çok ıslak değil ve kalınlığıda yerinde. Bazen indirimde diye başka marka ve çeşit aldığım oldu onlarla cam önü VS siliyorum şimdi
Nurkeri müsait olduğunda içerik paylaşabilir misin? Ben pure baby kullanıyorum memnunum aslında ama daha temiz bir içeriğe geçmek istiyorum. Oğluşla da market market gezip içerik okuyamıyorum, malum. Rica etsem sende atabilir misin S Sefika053

Bu içeriklerle ilgili ne olmaması lazım? Ben hiç bu tür bişey araştırmadım pişik kremi ve losyon Dr sorduk kullanıyoruz okadar? Neye dikkat ediyorsun mesela?

Canım o öyle aktarılabilir birşey değil çok fazla ürün ve içerik olduğu için. Ama ben şöyle yapıyorum içeriği okuyup Google’dan bakıyorum. Eğer tehlikeli derse bu ürünü kullanmamaya çalışıyorum.
Bu içeriklerle ilgili ne olmaması lazım? Ben hiç bu tür bişey araştırmadım pişik kremi ve losyon Dr sorduk kullanıyoruz okadar? Neye dikkat ediyorsun mesela?

Ben yıkıyorum cnm ıslak mendilleri püre baby almış eşim h.cevizli vs. Hepsini leğenin içine sıcak suya koyuyorum biraz bekliyor çeşme altında katlarını bozmadan yıkıyorum

Canım ama bakteri ve mantarı üreyebilir. Ben sen kullanmadan önce yıkıyorsun sanıyordum sen toplu yıkıyormuşsun

Aqua, phenaxyethanol, sodium chloride, tetrasodium ETDA, benzoic acid, deydroacetic acid, triethanolamine.

Ben Sleepy ıslak mendil kullanıyorum
İlk ay unıbaby kullandım o da güzel aslında sadece çekerken bir sürü geliyor tekrar içeri tıkmak zor sinir bozucu yani
O yüzden Sleepy geçtim onunda değişik bir kokusu var eşim sevmiyor ama kalınlığı büyüklüğü güzel yani

Uni baby kullanmıştım icinde parfüm alkol yoktu gayette güzeldi bebeğimde cok farklı farklı markalar kullandimki allaha şükür hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım genellikle hep bir tek urundede takılı kalmadım her şeyde bebek bezindede öyle uc dört çeşit ti sanırım bebek bezi kullandığım. Cok öyle bir araştırmacı da değilim simdi ne desem belki yalancı çıkarım da en cok beğendiğim slepy ve baby turco nin islak mendileri olmuştu. Birde taarim kredide satilan bir marka var clea sanırım adi tam odaklanmadim suan cocugunlukla ondan kullanıyorum canım

Bu demekki salgınla alakalı iki büyük çocuğumda da vardj evden baska biryere çok çıkmama ma ragmen anca bahçeye güneşe bir tamam oda öğlen saatlerinde benim bebeğimde de oldu burun akıntısı ve hafif derece tek tuk öksürük ilk günler hırıltı coktu ve tam akamiyordu hemen cektim iki gün böyle yaptım geçti sonradan aman dikkat bizde mecbur ağır bir durum olmadıkça hasteneye girmiyoruz heryer mikrop yuvası yha zaten ne zaman gitsek birinde bir sure sonra bir belirti oluyor ne kadar dikkat etsemde

Gerçekten öyle o yüzden emin olmadan hastahane ortamına girmek istemiyorum. Başına karanfilli soğan koyuyorum o biraz açıyor. Nebül ile hava veriyorum. Bazende temizlik yapıyorum sümüklüyse. Ama tam bir bitiş sağlayamadım.

Nasıl gecirirsin tam olarak bilemedim ki sıcak tut ciğerlerini canım kendi kendine geçer gider insalalh rabbim bundan ağır başka hastalık dert vermesin gostermesjn canım gerçekten

Ben sabah erken kalkınca eskisine göre erken uyuduğunu farkettim 5 gün sonra oldu ama
sabah erken kalksa da gece 12 de uyuyordu ablamda çocuk seslerinden hep 8 de uyanınca gece uykusu 8-9 a çekildi arada uyanır gibi olduğunda falan uyuttum sürekli uyku moduna soktum meme sallama ne varsa denedim karanlık sessiz ortamda .
Gündüz uykusunu hiç çözemedim 2 saatte bir uykusunun geldiğini farkettim onda sadece çünkü huysuz ağlıyordu sallarkende ağladığını görünce hemen kucağıma alıyordum ağlamasına dayanamıyorum çünkü sonra dedim ki sallıyım 2 dk süre tutayım azcık ağlayıp uykuya dalıyor mesela ama 30-40 dk çok az eğer sallamaya devam edersem uğraşırsam bir saati öyle buluyor ki o 30 dk da uykusunu alamadıysa kaldırdıysam yine mız mız oluyor ayy tam kafayı yemelik

Ben de sordum doktora ne fark var ki diye. Birinde bacaklarını kullanarak yürüyor diğerinde oturacağı yer destekli dedi. Biz de öyle hep yürüteçle büyüdük ve saha eğlenceli yani yürüteç.
Hahahahaha haklısın canım ne diyeyim zaten yapamadım dediklerini yok yani üzemem çocuğu. Belki az az alıştırırım ama offf bilmiyorum bana sormayın ben bana söyleneni yazdım ama fikrim yok şuan
Bizim de gündüz uykuları maks 30-40 dk. O kadar rahatmışız ki iki saat uyuyordu ilk aylarda. Gir gide azalacak mı bu acaba? Sosyal hayat kalmadı
Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Kullandığınız üründen?
Dalin yenidoğan kullanıyorum şuan. Uni baby yenidoğan da iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…