2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Şimdiden çok geçmiş olsun Festimm, inşallah seninki bizimki gibi olmaz kimi bebekler hemen atlatıyor ama benim büyük kız da aynı seri üretimdi o nedenle ben hemen doktora gittim

Valla buraya da yazdım ben internette bir doktor var Osman neydi soyismi unuttum, bol bol burnunu yıkayın, sırtına pat pat vurarak balgamı dağıtın diyen bende çocuk hasta olmadan önce bile burnunu yıkayıp burun aspiratörü ile çekmeme rağmen hafif balgamı oluşur gibi oldu diye doktora götürdüm
Rsv, inflüzer birde covit hepşi şuan çok salgın olarak varmış, bebeği riske atmayalım 3 günlük korucuyu antibiyotik verelim dedi ki gün gün ilerliyordu zaten bende riske atmadan başladım antibiyotiğe ve hava makinam var evde birkaç da hava takviyesi verdi, tam olarak iyileşti mi dersen iyi değiliz ama toparlıyor şükür
Sen de duruma göre en azından ciğerlerini dinlesin diye götür bence Festimm, çünkü Miray kuşumun daha sıkıntılı bir durum yok üst kısımlar biraz dolmuş demesine rağmen gün gün ilerliyordu hatta ilk gün eşime de dedim antibiyotik vermeden hava ile mi ilerlesek diye ama baktık ki hırıltı artacak Allah korusun hastane süreci yaşamayalım dedik

Sosyal hayatı geçtim ben artık bi kahve içeyim bile diyemiyor insan ayakta uyuduysa bırakınca uyanacak diye lavaboya gidemiyorum ablamda yere bırakıp girdim lavaboya evde kıyametleri kopartıyordu annem nerde diye resmen

Geçmiş olsun canım ne yaptın götürdün mü?

Ben de kız kardeşime verdiğimde 10 dk geçmeden depresyona giriyor. İçerdeki odadan ağlama sesi geliyordu, kardeşim de yanında. Allah allah dedim neden susmuyor çocuk. İçeri bir gittim, bebeği yatağa koymuş, bebek ağlıyor, o da bebeği izliyor. Napıyorsun dedim. Anlamaya çalışıyorum dedi neden ağlıyor sonra alalalalal ben yapamıyorum mod

Matematik sorusu gibi kaç dk sallasak kaç dk uyur yerine mi koymalı yoksa yerine koymadan mı 30 dk. Vallahi çok zor ben akışına bıraktım.

Nasılsın cnm bir sıkıntı yok umarım
Yuvarlanıp gidiyoruz canım.
Uyuz olduk ailecek kurtulamıyoruz aylardır ne yaptıysak bebek de oldu.
Bir de bebeğim gözlerinden ameliyat olması gerekiyor dedi doktorlar.

Hahahah biz doğurduğumuz halde anlamıyoruz neden ağladığını

Yuvarlanıp gidiyoruz canım.
Uyuz olduk ailecek kurtulamıyoruz aylardır ne yaptıysak bebek de oldu.
Bir de bebeğim gözlerinden ameliyat olması gerekiyor dedi doktorlar.
Geçmiş olsun önce bebeğin için sonra uyuz için
Uyuz çok ciddi temizlik istiyor ve ilaç kullanılmalı koltuklsrını filan halılarını yatağını fikan temizlemek lazım yüksek ısıda yıkananları yıka yıkayamayacak olanları siyah poşete koyup balkonda iki üç hafta beklet
Bebeğinin gözlerinde ne var ki ameliyat dediler?

Çok iyisin çok gençsin Ah aahhh
İciim çürümüş demekkkit kendimr yaşlandım dedikçe saçımda ak var yha ben istemiyorum yaşlanmak kizim bile kes onu anne yaşlanmazsin ozaman diyo sen yaslanma hic diyor bana

İciim çürümüş demekkkit kendimr yaşlandım dedikçe saçımda ak var yha ben istemiyorum yaşlanmak kizim bile kes onu anne yaşlanmazsin ozaman diyo sen yaslanma hic diyor bana
Beyazları koparmayın çoğalır
Ayroca maşallahın var bu yaşta 3 çocuk için çürüse yapamazdın gayet iyisin

Of korkuyorum böyle deyince

Miray kuşuma geçmiş olsun bebecikler hasta olmasın ya

Aptamil hatun der susarım ahjsjskks
Valla canım dün 3 saat gündüz uykusu uyudu ama gece 2 gibi gece uykusuna geçti bugün biraz daha erken gündüz uykusunu uyuttum(derken kendi öyle uyudu o istemez ise yutamıyorum zaten) bakalım bugünde 3 saat uyudu. Gece beni uğraştırmasa bari yine.. Memesizde uyutuyorum dediği gibi.. Dalmasına yakın pışpış yada salınımlarıda azaltıyorum kademeli (diyorya bir süre sonra aynı sesi VS duyamazsa uyanır) ki zaten ben baktım uyuyacak bırakırım yani pışpışıda sallamayı da öyle uyur uyuyacaksa. Elimden geleni yapıyorum. Onun dedikleri benim yaptıklarım zaten.. Ben sürekli sallamaya pışpış yapmaya VS meraklı değilim. Yaşayıp görücez alıştırıcaz Bi düzene sokacaz derken büyüyecekler olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…