- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.041
A Acemianne42 canım Mirayı ne olunca doktora götürdün? Bulutta hafif hırıltı var ve daima sümüklü. Acaba bende mi götürsem? Ama ciddi salgın olduğu içinde gereksiz durumlarda götürmek istemiyorum. Kararsız kaldım.
Sosyal hayatı geçtim ben artıkBen de sordum doktora ne fark var ki diye. Birinde bacaklarını kullanarak yürüyor diğerinde oturacağı yer destekli dedi. Biz de öyle hep yürüteçle büyüdük ve saha eğlenceli yani yürüteç.
Hahahahaha haklısın canım ne diyeyim zaten yapamadım dediklerini yok yani üzemem çocuğu. Belki az az alıştırırım ama offf bilmiyorum bana sormayın ben bana söyleneni yazdım ama fikrim yok şuan
Bizim de gündüz uykuları maks 30-40 dk. O kadar rahatmışız ki iki saat uyuyordu ilk aylarda. Gir gide azalacak mı bu acaba? Sosyal hayat kalmadı
Dalin yenidoğan kullanıyorum şuan. Uni baby yenidoğan da iyiydi.
Geçmiş olsun canım ne yaptın götürdün mü?A Acemianne42 canım Mirayı ne olunca doktora götürdün? Bulutta hafif hırıltı var ve daima sümüklü. Acaba bende mi götürsem? Ama ciddi salgın olduğu içinde gereksiz durumlarda götürmek istemiyorum. Kararsız kaldım.
Sosyal hayatı geçtim ben artıkbi kahve içeyim bile diyemiyor insan ayakta uyuduysa bırakınca uyanacak diye lavaboya gidemiyorum ablamda yere bırakıp girdim lavaboya evde kıyametleri kopartıyordu annem nerde diye resmen
Çok iyisin çok gençsin Ah aahhhYaşlandım kız sorma27 gören ne güzel 18 gibi duruyorsun diyorda gelde bana sor dedim birde
Matematik sorusu gibi kaç dk sallasak kaç dk uyur yerine mi koymalı yoksa yerine koymadan mı 30 dk. Vallahi çok zor ben akışına bıraktım.Ben sabah erken kalkınca eskisine göre erken uyuduğunu farkettim 5 gün sonra oldu ama
sabah erken kalksa da gece 12 de uyuyordu ablamda çocuk seslerinden hep 8 de uyanınca gece uykusu 8-9 a çekildi arada uyanır gibi olduğunda falan uyuttum sürekli uyku moduna soktum meme sallama ne varsa denedim karanlık sessiz ortamda .
Gündüz uykusunu hiç çözemedim 2 saatte bir uykusunun geldiğini farkettim onda sadece çünkü huysuz ağlıyordu sallarkende ağladığını görünce hemen kucağıma alıyordum ağlamasına dayanamıyorum çünkü sonra dedim ki sallıyım 2 dk süre tutayım azcık ağlayıp uykuya dalıyor mesela ama 30-40 dk çok az eğer sallamaya devam edersem uğraşırsam bir saati öyle buluyor ki o 30 dk da uykusunu alamadıysa kaldırdıysam yine mız mız oluyor ayy tam kafayı yemelik
Yuvarlanıp gidiyoruz canım.Nasılsın cnm bir sıkıntı yok umarım
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi olursa inşallah ben de olacağımSen iyi misin sorun yoktur inşallah
Hahahah biz doğurduğumuz halde anlamıyoruz neden ağladığınıBen de kız kardeşime verdiğimde 10 dk geçmeden depresyona giriyor. İçerdeki odadan ağlama sesi geliyordu, kardeşim de yanında. Allah allah dedim neden susmuyor çocuk. İçeri bir gittim, bebeği yatağa koymuş, bebek ağlıyor, o da bebeği izliyor. Napıyorsun dedim. Anlamaya çalışıyorum dedi neden ağlıyorsonra alalalalal ben yapamıyorum mod
Hemde nasıl zor ya inşallah kendi kendine düzen kurar yoksa ben kuramıyorum gibiMatematik sorusu gibi kaç dk sallasak kaç dk uyur yerine mi koymalı yoksa yerine koymadan mı 30 dk. Vallahi çok zor ben akışına bıraktım.
Gözlerinde ne sorun var canım? Çok geçmiş olsunYuvarlanıp gidiyoruz canım.
Uyuz olduk ailecek kurtulamıyoruz aylardır ne yaptıysak bebek de oldu.
Bir de bebeğim gözlerinden ameliyat olması gerekiyor dedi doktorlar.
Geçmiş olsun önce bebeğin için sonra uyuz içinYuvarlanıp gidiyoruz canım.
Uyuz olduk ailecek kurtulamıyoruz aylardır ne yaptıysak bebek de oldu.
Bir de bebeğim gözlerinden ameliyat olması gerekiyor dedi doktorlar.
İciim çürümüş demekkkit kendimr yaşlandım dedikçe saçımda ak var yhaÇok iyisin çok gençsin Ah aahhh
Beyazları koparmayın çoğalırİciim çürümüş demekkkit kendimr yaşlandım dedikçe saçımda ak var yhaben istemiyorum yaşlanmak kizim bile kes onu anne yaşlanmazsin ozaman diyo sen yaslanma hic diyor bana
Geçmiş olsun canım ne yaptın götürdün mü?
Matematik sorusu gibi kaç dk sallasak kaç dk uyur yerine mi koymalı yoksa yerine koymadan mı 30 dk. Vallahi çok zor ben akışına bıraktım.
Şimdiden çok geçmiş olsun Festimm, inşallah seninki bizimki gibi olmaz kimi bebekler hemen atlatıyor ama benim büyük kız da aynı seri üretimdi o nedenle ben hemen doktora gittim
Valla buraya da yazdım ben internette bir doktor var Osman neydi soyismi unuttum, bol bol burnunu yıkayın, sırtına pat pat vurarak balgamı dağıtın diyen bende çocuk hasta olmadan önce bile burnunu yıkayıp burun aspiratörü ile çekmeme rağmen hafif balgamı oluşur gibi oldu diye doktora götürdüm
Rsv, inflüzer birde covit hepşi şuan çok salgın olarak varmış, bebeği riske atmayalım 3 günlük korucuyu antibiyotik verelim dedi ki gün gün ilerliyordu zaten bende riske atmadan başladım antibiyotiğe ve hava makinam var evde birkaç da hava takviyesi verdi, tam olarak iyileşti mi dersen iyi değiliz ama toparlıyor şükür
Sen de duruma göre en azından ciğerlerini dinlesin diye götür bence Festimm, çünkü Miray kuşumun daha sıkıntılı bir durum yok üst kısımlar biraz dolmuş demesine rağmen gün gün ilerliyordu hatta ilk gün eşime de dedim antibiyotik vermeden hava ile mi ilerlesek diye ama baktık ki hırıltı artacak Allah korusun hastane süreci yaşamayalım dedik
Durdurulamaz tek gerçek zaman... Güzel ve keyifli yaşamak lazım.İciim çürümüş demekkkit kendimr yaşlandım dedikçe saçımda ak var yhaben istemiyorum yaşlanmak kizim bile kes onu anne yaşlanmazsin ozaman diyo sen yaslanma hic diyor bana
Çok geçmiş olsun canım gözlerinde ne sorun var ki ameliyat gerekli dendiÇok şükür iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi olursa inşallah ben de olacağım
Ameliyat olması gerekiyor gözlerinden
Valla canım dün 3 saat gündüz uykusu uyudu ama gece 2 gibi gece uykusuna geçti bugün biraz daha erken gündüz uykusunu uyuttum(derken kendi öyle uyudu o istemez ise yutamıyorum zaten) bakalım bugünde 3 saat uyudu. Gece beni uğraştırmasa bari yine.. Memesizde uyutuyorum dediği gibi.. Dalmasına yakın pışpış yada salınımlarıda azaltıyorum kademeli (diyorya bir süre sonra aynı sesi VS duyamazsa uyanır) ki zaten ben baktım uyuyacak bırakırım yani pışpışıda sallamayı da öyle uyur uyuyacaksa. Elimden geleni yapıyorum. Onun dedikleri benim yaptıklarım zaten.. Ben sürekli sallamaya pışpış yapmaya VS meraklı değilim. Yaşayıp görücez alıştırıcaz Bi düzene sokacaz derken büyüyecekler olacağı buAptamil hatun der susarım ahjsjskks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?