- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.061
Geçmiş olsun inşallah.. Çok zor hasta olmaları. Bizde hafif atlattık öyle. Ben zencefil zerdeçal tarçınlı süt içmiştim. Uzay a pek yapacak bişi olmadığından. Ama ilerlemedi çok şükür. Sizde hemen atlatın inşallah.Götürmedim huysuzşluk ve ateş yok hırıltı da müdahale edince geçiyor. 28 inde kontrolü var zaten bekliyorum
Geçmiş olsun inşallah.. Çok zor hasta olmaları. Bizde hafif atlattık öyle. Ben zencefil zerdeçal tarçınlı süt içmiştim. Uzay a pek yapacak bişi olmadığından. Ama ilerlemedi çok şükür. Sizde hemen atlatın inşallah.
Bizim kontrolümüzde 28 inde
2. Doz özel aşılar yine 3 tane mi biliyor musun?
Birde her ay pasta üflüyor musunuz? Foto çekimi falan?
Valla canım dün 3 saat gündüz uykusu uyudu ama gece 2 gibi gece uykusuna geçti bugün biraz daha erken gündüz uykusunu uyuttum(derken kendi öyle uyudu o istemez ise yutamıyorum zaten) bakalım bugünde 3 saat uyudu. Gece beni uğraştırmasa bari yine.. Memesizde uyutuyorum dediği gibi.. Dalmasına yakın pışpış yada salınımlarıda azaltıyorum kademeli (diyorya bir süre sonra aynı sesi VS duyamazsa uyanır) ki zaten ben baktım uyuyacak bırakırım yani pışpışıda sallamayı da öyle uyur uyuyacaksa. Elimden geleni yapıyorum. Onun dedikleri benim yaptıklarım zaten.. Ben sürekli sallamaya pışpış yapmaya VS meraklı değilim. Yaşayıp görücez alıştırıcaz Bi düzene sokacaz derken büyüyecekler olacağı bu
3. Ayda 3 tane özel aşı olduk. Bulut ada yaptırmıştım sanki yanlış hatırlamıyorsam. 2. Dozları bu ay. Yine 3 tane mi?Sorunu anlamadım
Başladıkta devamı gelmedi hsjsjsj
Valla canım çok da saatlere takılmadan uykusu geldiği an götürüyorum. Benin oğlan en iyi 1 saat 15 dk uyanık kalabiliyor. Tabi sonra uykuya dalma etme derken bir yarım saat daha geçiyor. En az 4 uyku yapıyoruz yani sabah güne başlama saatine göre. En geç 7 de mutlaka ayakta. Gözler cipil çipil oluyor. Ama diş mi gelecek merak ediyorum doktoruna ilk bunu sormayı düşünüyorum çünkü mememi falan da ısırmaya başladıUyku işini ne yaptın saatlere uyuyor musun hala
Arkadaşım var 15 aylık bebeği son iki dişi kaldı diyor gece her saat başı kalkıyormuş diyorum o zamanlarda mı öyle oluyor
Mükemmel bi icat var sulasil mendil diye kuru sıkıştırılmış tablet mendil. Cok az bi su ile islatinca şişip açılıyor kocaman oluyor. Bambu ve kayin agacindan yapiliyor kimyasal icermiyor. 500luk kutusundan almıştım yaklaşık 4 ay yetti kaldi ki benimki bi dönem günde 8-9 kere kaka yapti ona ragmen. Gel gelelim bu sıralar bi stok problemi var satışa nadir açılıyor gecen bir kutu daha alabildigim icin asiri mutlu oldum. Islak mendili buyuk cocugumda kullanmistim ama islak olan biseyin bakteri uretmesi kacinilmaz oldugundan kullanmak istemiyordum pamuk kullanacaktim wee babyninkiler dikdörtgen genişBir derdim var
Kadınlar klübünün bir bölümü. Derdi olan oraya konu açıyor yorum alıyor
Yaptırmadık henuz ama yaklasti rotarix ve bexseronun 2.dozlari5. Ay 2. Doz özel aşılarını yaptıran yok sanırım değil mi?
Canım biz mesela. Akşam 19.00 sabah 07.00 arası uyuyoruz. Yani soyle 19.00 yatar yatmaz uyumuyor elbet bazen 20.00 ye kadar bile dalamiyor. Ama uyku moduna almazsam çıldırıyor o saatlerde. Gece de hep emmek istiyor kucak istiyor. Ayağımda kalmak istiyor yanımda bile yatmıyor Tem sıcaklığı istiyor ama çok da uyanmıyor. 1 saat bi moda uyuyoruz bir saat başka modda amma ilk uyuduğunda gece 1 e kadar bu ara blok olarak uyuyor 5 saat falan. sanırım uyku gerilemesini geride bıraktık çok şükür. Sabah 7.05 olmadan gözlerini açıyor. Gündüz uykuları da 50 dk olmaya başladı çok şükür iki gündür. Yani şu gece 1 den 2 den sonra sürekli kıpırdanma acıkma olmadan bile emmek istemesi olmasa tadından yenmez yaaAyy bu uyku işi zor iş arkadaşlar
Deliksiz üç dört saat ne zaman uyuruz acaba
Ben iki saat uyanık tutuyorum bebeğimi zorla unutmuyorum tabi uykusunun geldiğinin farkındayım ve gündüz uykuları daha kaliteli olmaya başladı
Dün akşam 20.00 de gece uykusuna geçti ama ara sallandı ve tam 24.00 de emzirdim tam bıraktım pat uyandı ve gece ikiye kadar sallanarak uyudu bıraktığımız an uyandı herneyse bir şekilde uyudu ama hep kıpırdanma filan devam etti.
Sorunum şu gece uykusuna erken mi geçti ama 20.00 de uyuyo 21.00 de uyansa bu seferde 23.00 gibi geceye geçecekti yani o kadar uyanık kalmasıda doğru değildi.
Herneyse güzel bir diğer tarafta bu sabah 07.30 da kalktık bizim sabah uyanmalarımız geç olmaya başlamıştı ben erken olsun istiyordum inşallah böyle devam eder
Erken yatıp erken kalkan bir bebek ve çocuk olmasını istiyorum gerçekten
Şu gece uykularınında kalitesi artacak bence daha yolun başındayız daha iyi olacağız
Kızz kaç yaşındasın bak merak ettim şimdi
Benim oğlanı tarif etmişsin. 30 dk uyuduğunda uykuya geri döndürmek için uğraşıyorum. Ugrasmasam kaldırıp devam etsek güne miz miz mizBen sabah erken kalkınca eskisine göre erken uyuduğunu farkettim 5 gün sonra oldu ama
sabah erken kalksa da gece 12 de uyuyordu ablamda çocuk seslerinden hep 8 de uyanınca gece uykusu 8-9 a çekildi arada uyanır gibi olduğunda falan uyuttum sürekli uyku moduna soktum meme sallama ne varsa denedim karanlık sessiz ortamda .
Gündüz uykusunu hiç çözemedim 2 saatte bir uykusunun geldiğini farkettim onda sadece çünkü huysuz ağlıyordu sallarkende ağladığını görünce hemen kucağıma alıyordum ağlamasına dayanamıyorum çünkü sonra dedim ki sallıyım 2 dk süre tutayım azcık ağlayıp uykuya dalıyor mesela ama 30-40 dk çok az eğer sallamaya devam edersem uğraşırsam bir saati öyle buluyor ki o 30 dk da uykusunu alamadıysa kaldırdıysam yine mız mız oluyor ayy tam kafayı yemelik
Evet haklısın erken değilCanım biz mesela. Akşam 19.00 sabah 07.00 arası uyuyoruz. Yani soyle 19.00 yatar yatmaz uyumuyor elbet bazen 20.00 ye kadar bile dalamiyor. Ama uyku moduna almazsam çıldırıyor o saatlerde. Gece de hep emmek istiyor kucak istiyor. Ayağımda kalmak istiyor yanımda bile yatmıyor Tem sıcaklığı istiyor ama çok da uyanmıyor. 1 saat bi moda uyuyoruz bir saat başka modda amma ilk uyuduğunda gece 1 e kadar bu ara blok olarak uyuyor 5 saat falan. sanırım uyku gerilemesini geride bıraktık çok şükür. Sabah 7.05 olmadan gözlerini açıyor. Gündüz uykuları da 50 dk olmaya başladı çok şükür iki gündür. Yani şu gece 1 den 2 den sonra sürekli kıpırdanma acıkma olmadan bile emmek istemesi olmasa tadından yenmez yaaYani demek istiyorum ki akşam 20.00 bir bebek için hele ki bu kadar küçük bir bebek için asla erken bir saat değil.
Evet haklısın erken değil
Her çocuk kendine özel gerçekten gece uzun uyuması için herhalde gece emmesi bitince olur gibi
Bizde şu sabahları hep farklı kalkıyoruz bir erken kalkıyor bir geç bakalım böyle böyle derken zaman geçiyor zaten ya biz çözene kadar çocuk büyür
Benim eşim de evli çiftler bu gece uyumuyor hatun diyorGünün anlam ve önemine binaen bizlere gelsin
Festi valla ne yalan diyeyim bazan sabahları deliksiz bir buçuk iki saat uyuyor babası gidince çocuk rahat ediyor gibiSeda diyor ki hep aynı saatte uyandırın. Gece uyusa da uyumasa da.
Kiz 27 yasinda 3 cocuk var masallah. Bildigim 5 er yas aralari var bu durumda 17 de ilk cocuk doğmuş. Ben 38 im canim daha ilk bebekKızz kaç yaşındasın bak merak ettim şimdi
Şefika kaç yaşında doğurdu ki şuan 27
20de doğursa seninde çocuk o zaman doğursa 44 müsün dicem yanlış bir yaş demek istemiyorum
Ayy sorma ya benim cok beyazim var hamilelikle beyaz sac modasina geceyim dedim iyice nine moduna soktu beniGöz doktoru önerseydin keşke. Nörologta olabilirdi ona gerçi göz kurtarmaz.
Aman diyeyim oyuna gelmeBenim eşim de evli çiftler bu gece uyumuyor hatun diyorbiz de dünya nüfusuna katkıda bulunalım mı diye etrafımda dolanıyor tövbe tövbe. İçerideki yusuf efendi yetmiyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?