2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kiz 27 yasinda 3 cocuk var masallah. Bildigim 5 er yas aralari var bu durumda 17 de ilk cocuk doğmuş. Ben 38 im canim d
Feydayz03
Lütfen Şefikayı baz alma
Ayrıca yaşın gayet ideal canım ben de 30 um ilk çocuk eğitim iş kariyer derken hatta erken bile yaptım diyorum kariyerim ile uğraşıyordum sekteye uğrattı beni ama nasip tabi ☺
Böyle laf edenler var ya inadına yapıyor içleri kötü maksat karşı tarafında moralini bozmak ben de yeni doğum yapmışım cenaze evinde bir sürü milletin içinde kadının biri aaa seni tanıyamadım gelin çok kilo almışsın dedi ki fazlalık 7 kilom vardı tabi lohusayım orası ayrıda ben de kızzz doğurdum haberin yok mu senin dedim maksat beni milletin içinde rahatsız etmek
sakil insanlarla muhattap olmak zorunda kalmak canımı sıkıyor bazen ama mecbur kalıyoruz

Ne geçiyo eline bu insanların anlamıyorum

Espri olsun diye yazdim sefika farkli bir model kesinlikle kiyas alinmaz saygiyla önünde eğiliyorum
Ben böyle insanlari sallamiyorum ya kendimle barisigim cok şükür kimin ne dedigi umrumda bile olmaz. Ama tanidik biri olunca duramam pis bozarim büyük falan dinlemem lafımı sokar geçerim
Malesef bazi insanlar hep boyle etrafa kötü enerji sacmayi moral bozmayi seviyor ellerine ne geciyor dersen koca bir hiç...
Iyi yapmissin kuzum bence 30 cok ideal ben de oydu buydu derken bu yasi buldum ama rahatim ya en azindan yillarca doya doya uyudumm

Dimi ne güzel bak doya doya yaptım dediğin şeyler var benim aklımda kalanlar var ya en azından şöyle avutuyorum kendimi daha erken evlenmedim ve çocuk yapmadım kesinlikle kaldıramazdım ilk evlendiğimde şunu dedim ya ben üç dört sene sonra evlenebilirmişim ya
Valla kendi aile üyeleri ve sülale beni bilir çok bulaşmazlar bana acımam konuşurlarken dikkat ederler ama eş tarafında daha hiç esip gürlemedim tutuyorum kendimi kaliteli kişiliğimle anlasınlar bu kıza herşey denmez lapl up konuşulmaz belirli kalitede diye ama anlamıyorlar bakalım ne zaman gürlerim

Şu Kaynanalar kapatılsın bir yere ya gerçekten delirmek üzereyim gıcık gıcık gıcık
Eşim yurt dışına çıktı bu geceden pazara kadar bendeler ya şıp diye damladı hemen tamam gel sıkıntı yokta sus be kadın
Komşusuyla park yeri için kavgalı Allah'ım hiç susmaz mı yok o kiracıda ben ev sahibiyim de diyor benim sinirlerim tepeme geliyor niye aşağılayarak konuşuyon diyorum yok ben aşağılayıcı konuşmuyorum Allahım şimdi 40 gün 40 gece konuşur
21.30 da uyuyan kızım daha onlarla oturuyor ya gelmiyor odaya kendimi çok zor tutuyorum kalbini kırmamak için
Buraya bı döktüm ama yok rahatlayamıyorum
Ben ne güzel bugün nar kırdım huzur diledim bu üstüne hiç iyi olmadı

Yorgunum diyip yatamıyor musun Defnoşu da alıp?

Ne geçiyo eline bu insanların anlamıyorum
Geçen günde komşunun biri bana emziriyosun ama kilo vermemişsin dedi(emziren anne zayıflarmış ya).. Gebelik şekerinden Bi çok şeyi yiyemedim diye şimdi Kocam getiriyo yiyorum nasıl zayıflıyım dedim bende

Geçen günde komşunun biri bana emziriyosun ama kilo vermemişsin dedi(emziren anne zayıflarmış ya).. Gebelik şekerinden Bi çok şeyi yiyemedim diye şimdi Kocam getiriyo yiyorum nasıl zayıflıyım dedim bende

Kız emziren halimle 10 kg almışım ne vermesi hani kim veriyo ya. Ye bacım can boğazdan gelir, sefan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…