2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben doğumdan sonra bebeğimle hastaneden ayrılırken asansörde mal kadının teki bana içerde bi tane daha mı var diye espri yapmıştı göbeğim için. Bazı insanların gerçekten kötülüğüne yaptığını düşünüyorum bazı şeyleri, o hormonal çoşkuyla eve gidene kadar arabada ağlamıştım. Gerizekalı ya yine sinirlendim

Benim kız sıkıntılı bağıra çağıra getirdim uyuttum şimdi
Bunun birde sabahı var iyi gıcıklandım psikolojisi bozuk kadının çalar saat gibi tekrar tekrar başa sarıyor deliii
Allah kolaylik versin bacım ama germe kendini stresin kuzuşa da gecmesin simdi. Malesef böyle bir yakın akraba ki benim taraftan bende de var cok zordur bilirim
Geçen günde komşunun biri bana emziriyosun ama kilo vermemişsin dedi(emziren anne zayıflarmış ya).. Gebelik şekerinden Bi çok şeyi yiyemedim diye şimdi Kocam getiriyo yiyorum nasıl zayıflıyım dedim bende
Vurdu ve gol oldu

Laftan da anlamıyor anladığım kadarıyla. Sabahı geçtim pazara kadar mı sizde
Maalesef bende ya yükünü toplamış gelmis
Niye sende kalıyorlar canım, göndersene evine
Nasıl git diyim , dolaylı söylesem de anlamaz gıcık bı tip ya
Allah kolaylik versin bacım ama germe kendini stresin kuzuşa da gecmesin simdi. Malesef böyle bir yakın akraba ki benim taraftan bende de var cok zordur bilirim

Vurdu ve gol oldu
Amin cnm atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler bizim orda çekeceğim varmış
O değil gece yemeği kesmiştim şimdi kalkıp birşeyler yemek istiyorum stresten

Ye gitsin canimm şunun şurasında pazara ne kaldi
hatta ben de kalkip birseyler atistirayim aklimdaydi vazgecmistim tekrar aklima soktun bak

1 hafta hele bide minnoş Bi bebe varken o evde tek başına mı bari? Gerçi tek başlarınada bir orduya bedeller... Laflarınla belli etseydin önceden. Bilemedim ya çok zor ben kendi anama katlanamıyorum 1 hafta.. Büyükle çok zor aynı evde.. Onlarda sorsak bizle zordurda neyse kv işte yapacak bişi yok.

Kız ne 1 haftası ağızından yel alsın pazara kadar
Beni bilen bilir ne kadar kizsam da severim kaynanamı ama iki gündür bende stres üzüntü var bilmediğim şekilde dün gece çocukları uyuttum.gece 4 e kadar evi temizledim halıları kaldirimdim sildim
Adet öncesi stres olur ya öyleyim aynı daha adette olmadım

Yok yok canm gelir miyim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…