- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.101
Yiyorum yemezmiyim.. Ama bana hep öyle diyorlar emziriyosun sen zayıflarsınKız emziren halimle 10 kg almışım ne vermesi hani kim veriyo ya. Ye bacım can boğazdan gelir, sefan olsun.
Allah kolaylik versin bacım ama germe kendini stresin kuzuşa da gecmesin simdi. Malesef böyle bir yakın akraba ki benim taraftan bende de var cok zordur bilirimBenim kız sıkıntılı bağıra çağıra getirdim uyuttum şimdi
Bunun birde sabahı var iyi gıcıklandım psikolojisi bozuk kadının çalar saat gibi tekrar tekrar başa sarıyor deliii
Vurdu ve gol olduGeçen günde komşunun biri bana emziriyosun ama kilo vermemişsin dedi(emziren anne zayıflarmış ya).. Gebelik şekerinden Bi çok şeyi yiyemedim diye şimdi Kocam getiriyo yiyorum nasıl zayıflıyım dedim bende
Maalesef bende ya yükünü toplamış gelmisLaftan da anlamıyor anladığım kadarıyla. Sabahı geçtim pazara kadar mı sizde
Nasıl git diyim , dolaylı söylesem de anlamaz gıcık bı tip yaNiye sende kalıyorlar canım, göndersene evine
Amin cnm atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler bizim orda çekeceğim varmışAllah kolaylik versin bacım ama germe kendini stresin kuzuşa da gecmesin simdi. Malesef böyle bir yakın akraba ki benim taraftan bende de var cok zordur bilirim
Vurdu ve gol oldu
Ye gitsin canimm şunun şurasında pazara ne kaldiMaalesef bende ya yükünü toplamış gelmis
Nasıl git diyim , dolaylı söylesem de anlamaz gıcık bı tip ya
Amin cnm atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler bizim orda çekeceğim varmış
O değil gece yemeği kesmiştim şimdi kalkıp birşeyler yemek istiyorum stresten
Kaynanama
Niye sende kalıyorlar canım, göndersene evine
Vizeciye dert olacağına kv ye olsun ya, başımıza ne geliyosa dobra olup çat çat çat söyleyememekten geliyoHee buna güldümeee bacım nasıl yollasın kiracıyı bile dert edinen kadına git dese intihar eder üzüntüden, Vizecinin başına kalır yeminle
Bu ne yaa"kayınvalide" kelimesini duyunca bu adam gibi olacam diye korkuyorum
1 hafta hele bide minnoş Bi bebe varken o evde tek başına mı bari? Gerçi tek başlarınada bir orduya bedeller... Laflarınla belli etseydin önceden. Bilemedim ya çok zor ben kendi anama katlanamıyorum 1 hafta.. Büyükle çok zor aynı evde.. Onlarda sorsak bizle zordurda neyse kv işte yapacak bişi yok.Kaynanama
Kız ne 1 haftası ağızından yel alsın pazara kadar1 hafta hele bide minnoş Bi bebe varken o evde tek başına mı bari? Gerçi tek başlarınada bir orduya bedeller... Laflarınla belli etseydin önceden. Bilemedim ya çok zor ben kendi anama katlanamıyorum 1 hafta.. Büyükle çok zor aynı evde.. Onlarda sorsak bizle zordurda neyse kv işte yapacak bişi yok.
Doğru diyon kız bu ben beceremiyorum dobra olmayı , karşındaki kırılacak korkusu var hepVizeciye dert olacağına kv ye olsun ya, başımıza ne geliyosa dobra olup çat çat çat söyleyememekten geliyo
Yok yok canm gelir miyim hiçKiz 27 yasinda 3 cocuk var masallah. Bildigim 5 er yas aralari var bu durumda 17 de ilk cocuk doğmuş. Ben 38 im canim daha ilk bebek
Ayy sorma ya benim cok beyazim var hamilelikle beyaz sac modasina geceyim dedim iyice nine moduna soktu benigorsen dogum yapmis halimle ondan daha fitim yani. Patavatsizlik etti annem de yanimdaydi annesi benim ninesi o dedim gectim
Aman diyeyim oyuna gelme
seninki gene iyi cnm benimki 5:30 kalkıyorBu çocuk niye 6:57 de uyanıyo yaa, ben uyumak istiyorum
Bizimki 4 te uyanıyor her gece canım tekrar uyutuyorum bazen 5e kadar sallıyoruz anca uyuyor, 7de tamamen uyanıyorseninki gene iyi cnm benimki 5:30 kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?