2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy terbiyesiz ya bak nasıl sinirlendim
O psikoloji başka birşey ya lohusayken denilen hiçbirşeyi unutmuyor insan çok garip
Böyle suratının ortasına patlatacaksın böylelerinin resmen adamı şiddete meylediyorlar

günaydın kızlar adetim 2 hafta sürdü normalmi geçen ay normal oldu bu ay uzun sürdü
Spiral filan taktırdın mı ondan olabilir
Bide sizde de var bende doğumdan beri sürekli yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor geçmedi her gün ama
Birde ben önceden yumurtlama zamanı ağrı çekmezdim şimdi adet ağrısı gibi ağrım oluyor şiddetli adet zamanı da ağrım hafif olurdu o da şiddetlendi

Vizeciye dert olacağına kv ye olsun ya, başımıza ne geliyosa dobra olup çat çat çat söyleyememekten geliyo

Benimde ne hikmetse herşeyi çat çat çat söylediğim için geliyor şu çenem hiç susmuyor. İlk evlendiğim de ikeadan dolap aldık. Çokta beğenerek içimize sinerek bize uygun birşey aldık. Kuran adam geldi. Vay efendim bunu mu beğenmişiz daha güzelleri varmış dedim fikrinizi sormadım ama çok beğeniyorsanız sizde alın evinize bir tane. Kocam bana hemen uyumsuz muamelesi yaptı neden kaaleye alıp cevap vermişim birde bu var. Niye kaaleye alıyorsun? Eee alırım. Sadece bu tarz şeyler değil ortada bir adaletsizlik ve yanlışlık varsa da ben yine en öndeyim. Bu bazen başıma iş açıyor ama susan dilsiz şeytandır sözüne çok inanıyorum hdjdjjs içime sinmiyor. Haddimi bilirim mesela kimsenin anneliğine karışmam yanlış olduğunu düşünsem bile ama onun dışında ki konularda hele de bana söylenmiş şeyler varsa cevaplarım ama ne hikmetse benim başım ağrır.

Gerçekten lohusayken söylenenler yapılanlar unutulmuyor, ben de neden orda cevap veremedim diye kendime sinirlenmiştim sonra. Şöyle hazırcevap biri olamadım hiç ya. 17 saat acı çekmiş zar zor doğurmuşum, yırtıklarımdan oturamıyorum, psikolojim pert her gün ağlıyorum kadın kalkmış göbeğin var diyor şaka yollu. Hayır sana ne varsa da sana ne kardeşim, sana mı kaldı söylemek.

Of ağzın var diye sürekli konuşmak zorunda değilsin be adam, sana ne ya güzelse de çirkinse de işini yap git. İyi yapmışsın valla, hadsize bak

Stres yapma boşver.. Adet olacaksındır. Maşallah hem çocuklara yetişip gece gece bide ev temizliği

Festi kendimi gördüm benimle alakası olamayan o kadar konudan dolayı kavga etmiş ve kabak benim başıma patlamıştır ama dayanamıyorum kendini savunamayan birini görünce
İstemsizce dahil oluyorum aman valla biz elimizden geleni yapıyoruz tabi valla bazen karışmamakta lazımda neyse

Hiç yani doğum o kadar mükemmel ve zor birşey bunu bilen bir kadın doğum yapmış birine asla laf edemez brnce
Ya biz şekilci bir milletiz ya birini görünce ayy değişmişsin ayy kilo almışsın ayy yüzüne ne oldu sanane ya ya da ayy ne zayıflamışsın filan direk fiziksel yorum acaip şekilciyiz bir düğün görsek hemen gelinle damat yakışmış mı ya da ayy bunu mu aldı diye yorum yapılan bir millet sanane beğenmiş almış
Ben bu konuda kendimi törpülemeye çok çalışıyorum kodlanmışız hepimizde var şekilcilik

Ya boğa kadını böyle mi oluyor acaba... Bende öyle hiiiç içimde tutamam.. Söyler rahatlarım ohh temiz annem bana hort hort etme der o yüzden.. Biri bişi dediğinde dürter susayım diye
Ama demeden duramıyorum ben tabi.

Ben de anlamadım neden şimdi tuvalete tuttuğumda yapmadığını >.<
ıslakligi sürekli hissettiği için bence iletişimde etkili, yazılar okumuştum aklımda böyle kaldı

Maşallah siz çok güzel ilerliyorsunuz, zaten iletişim olunca kısa sürede bırakırsınız

Sağolun kızlar yazan herkese teşekkür ederimm.
Gözlerindeki sorun gözleri kayıyor sürekli iç tarafa dışa döndüremiyor gözlerini ortalayıp karşıya bakamıyor.
Cok gecmis olsun canim insallah ameliyatla duzelir allah hastalik verecekse de sifasi olani versin. Peki ameliyat zorlu mu doktor ne soyledi?

8de beni uyut diye ağlıyor ama onu napcaz ayy ben yatmak istiyorum ya tembel tembel şöyle 9a kadar

Oy minik kuzu ya gece uykusuna gaçta geçiyorsa 10 dk 10 dk geciktirerek dengeleyebilirsin canım o zaman 8 de uyansın hsjsj bende geceleri en azından 2 saat deliksiz uyumak istiyorum artık

Sağolun kızlar yazan herkese teşekkür ederimm.
Gözlerindeki sorun gözleri kayıyor sürekli iç tarafa dışa döndüremiyor gözlerini ortalayıp karşıya bakamıyor.
Çok geçmiş olsun cnm korkma ameliyattan küçükken yapılınca daha iyi bende 21 yaşında olmuştum dışa kayıyordu

Kızz kaç yaşındasın bak merak ettim şimdi
Şefika kaç yaşında doğurdu ki şuan 27
20de doğursa seninde çocuk o zaman doğursa 44 müsün dicem yanlış bir yaş demek istemiyorum
2013 resmi evlendim ben canım 96 liyim 2014 de de ilk çocuğum dünyaya geldi... Evet erken evlenmişsin dieceksiniz ama ailevi sorunlar vardit annem olmuştu babam başka kadına gitmişti anne annem bakıyordu evine aldi bizi falan sonra bize her gün yeyip ictigmizden tut yatıp kalktığımıza kadar laf söylerdi baya zor günlerimiz oldu eşimle tanıştım babamla kaza yaptığım zaman hastaneye gelmişti hala oğlunun arkadasiymis oylet tanıştım yaş küçük oluncada mahkeme kararı ile evlendim değilse anme annem bize Zengin koca seçmeye kalkicakti malli mülkü ben okumadım diye

Oy minik kuzu ya gece uykusuna gaçta geçiyorsa 10 dk 10 dk geciktirerek dengeleyebilirsin canım o zaman 8 de uyansın hsjsj bende geceleri en azından 2 saat deliksiz uyumak istiyorum artık
Bulut kaçta gece uykusuns geçiyor ki?
Uzay 8-9 gibi uyursa 1 saat Sonra en geç uyanıyor ve gece tekrar 2gibi uyuyor nasıl olucak böyle kendi haline bırakırsam daha iyi gibi gece daha sakin oluyo ozaman bilemedim ya?
Birde şunu merak ettim 10 dk 10 dk geciktirerek diyorsun ya mesela bebekleriniz hergün atıyorum 9 da mı uyuyorki bunun ayarlamasını nasıl yapacaksınız? Benimki hep farklı saatte uyuyorda. Ve asla anlayamıyorum gece uykusuna mı geçti yoksa geri mi uyanacak..
Düşünürken bile yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…