- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.121
Ayy terbiyesiz ya bak nasıl sinirlendimBen doğumdan sonra bebeğimle hastaneden ayrılırken asansörde mal kadının teki bana içerde bi tane daha mı var diye espri yapmıştı göbeğim için. Bazı insanların gerçekten kötülüğüne yaptığını düşünüyorum bazı şeyleri, o hormonal çoşkuyla eve gidene kadar arabada ağlamıştım. Gerizekalı ya yine sinirlendim
Spiral filan taktırdın mı ondan olabilirgünaydın kızlar adetim 2 hafta sürdü normalmi geçen ay normal oldu bu ay uzun sürdü
Vizeciye dert olacağına kv ye olsun ya, başımıza ne geliyosa dobra olup çat çat çat söyleyememekten geliyo
Gerçekten lohusayken söylenenler yapılanlar unutulmuyor, ben de neden orda cevap veremedim diye kendime sinirlenmiştim sonra. Şöyle hazırcevap biri olamadım hiç ya. 17 saat acı çekmiş zar zor doğurmuşum, yırtıklarımdan oturamıyorum, psikolojim pert her gün ağlıyorum kadın kalkmış göbeğin var diyor şaka yollu. Hayır sana ne varsa da sana ne kardeşim, sana mı kaldı söylemek.Ayy terbiyesiz ya bak nasıl sinirlendim
O psikoloji başka birşey ya lohusayken denilen hiçbirşeyi unutmuyor insan çok garip
Böyle suratının ortasına patlatacaksın böylelerinin resmen adamı şiddete meylediyorlar
Of ağzın var diye sürekli konuşmak zorunda değilsin be adam, sana ne ya güzelse de çirkinse de işini yap git. İyi yapmışsın valla, hadsize bakBenimde ne hikmetse herşeyi çat çat çat söylediğim için geliyorşu çenem hiç susmuyor. İlk evlendiğim de ikeadan dolap aldık. Çokta beğenerek içimize sinerek bize uygun birşey aldık. Kuran adam geldi. Vay efendim bunu mu beğenmişiz daha güzelleri varmış dedim fikrinizi sormadım ama çok beğeniyorsanız sizde alın evinize bir tane. Kocam bana hemen uyumsuz muamelesi yaptı neden kaaleye alıp cevap vermişim birde bu var. Niye kaaleye alıyorsun? Eee alırım. Sadece bu tarz şeyler değil ortada bir adaletsizlik ve yanlışlık varsa da ben yine en öndeyim. Bu bazen başıma iş açıyor ama susan dilsiz şeytandır sözüne çok inanıyorum hdjdjjs içime sinmiyor. Haddimi bilirim mesela kimsenin anneliğine karışmam yanlış olduğunu düşünsem bile ama onun dışında ki konularda hele de bana söylenmiş şeyler varsa cevaplarım ama ne hikmetse benim başım ağrır.
Stres yapma boşver.. Adet olacaksındır. Maşallah hem çocuklara yetişip gece gece bide ev temizliğiKız ne 1 haftası ağızından yel alsın pazara kadar
Beni bilen bilir ne kadar kizsam da severim kaynanamı ama iki gündür bende stres üzüntü var bilmediğim şekilde dün gece çocukları uyuttum.gece 4 e kadar evi temizledim halıları kaldirimdim sildim
Adet öncesi stres olur ya öyleyim aynı daha adette olmadım
Festi kendimi gördüm benimle alakası olamayan o kadar konudan dolayı kavga etmiş ve kabak benim başıma patlamıştır ama dayanamıyorum kendini savunamayan birini görünceBenimde ne hikmetse herşeyi çat çat çat söylediğim için geliyorşu çenem hiç susmuyor. İlk evlendiğim de ikeadan dolap aldık. Çokta beğenerek içimize sinerek bize uygun birşey aldık. Kuran adam geldi. Vay efendim bunu mu beğenmişiz daha güzelleri varmış dedim fikrinizi sormadım ama çok beğeniyorsanız sizde alın evinize bir tane. Kocam bana hemen uyumsuz muamelesi yaptı neden kaaleye alıp cevap vermişim birde bu var. Niye kaaleye alıyorsun? Eee alırım. Sadece bu tarz şeyler değil ortada bir adaletsizlik ve yanlışlık varsa da ben yine en öndeyim. Bu bazen başıma iş açıyor ama susan dilsiz şeytandır sözüne çok inanıyorum hdjdjjs içime sinmiyor. Haddimi bilirim mesela kimsenin anneliğine karışmam yanlış olduğunu düşünsem bile ama onun dışında ki konularda hele de bana söylenmiş şeyler varsa cevaplarım ama ne hikmetse benim başım ağrır.
Hiç yani doğum o kadar mükemmel ve zor birşey bunu bilen bir kadın doğum yapmış birine asla laf edemez brnceGerçekten lohusayken söylenenler yapılanlar unutulmuyor, ben de neden orda cevap veremedim diye kendime sinirlenmiştim sonra. Şöyle hazırcevap biri olamadım hiç ya. 17 saat acı çekmiş zar zor doğurmuşum, yırtıklarımdan oturamıyorum, psikolojim pert her gün ağlıyorum kadın kalkmış göbeğin var diyor şaka yollu. Hayır sana ne varsa da sana ne kardeşim, sana mı kaldı söylemek.
Ya boğa kadını böyle mi oluyor acaba... Bende öyle hiiiç içimde tutamam.. Söyler rahatlarım ohh temizBenimde ne hikmetse herşeyi çat çat çat söylediğim için geliyorşu çenem hiç susmuyor. İlk evlendiğim de ikeadan dolap aldık. Çokta beğenerek içimize sinerek bize uygun birşey aldık. Kuran adam geldi. Vay efendim bunu mu beğenmişiz daha güzelleri varmış dedim fikrinizi sormadım ama çok beğeniyorsanız sizde alın evinize bir tane. Kocam bana hemen uyumsuz muamelesi yaptı neden kaaleye alıp cevap vermişim birde bu var. Niye kaaleye alıyorsun? Eee alırım. Sadece bu tarz şeyler değil ortada bir adaletsizlik ve yanlışlık varsa da ben yine en öndeyim. Bu bazen başıma iş açıyor ama susan dilsiz şeytandır sözüne çok inanıyorum hdjdjjs içime sinmiyor. Haddimi bilirim mesela kimsenin anneliğine karışmam yanlış olduğunu düşünsem bile ama onun dışında ki konularda hele de bana söylenmiş şeyler varsa cevaplarım ama ne hikmetse benim başım ağrır.
Ben de anlamadım neden şimdi tuvalete tuttuğumda yapmadığını >.<Ya çok ilginç, neden yapmıyor ki hazır bez oluncaybbnin iletişime nasıl bi katkısı oldu? Ben oğlumu sürekli tutuyorum tuvalete, çoğu zaman bezi temiz oluyor tuvaletini tutuyor sanırım, dışarda da ıkınmasına rağmen yapmıyor eve gelip tutunca hemen yapıyor. Bunu yavaş yavaş ybbyle birleştirmek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz
Bu çocuk niye 6:57 de uyanıyo yaa, ben uyumak istiyorum
Bizim de 5.30seninki gene iyi cnm benimki 5:30 kalkıyor
Bizim de 5.30
8de beni uyut diye ağlıyor ama onu napcaz ayy ben yatmak istiyorum ya tembel tembel şöyle 9a kadarkikelomo 06.57 iyi bir saat canım. Zaten 7-7.30 arası kalkıyor olması lazım. Dokunup sirkadyen ritmini bozma derim ben ettim sen etme. Düzeltmek çok zor.
Cok gecmis olsun canim insallah ameliyatla duzelirSağolun kızlar yazan herkese teşekkür ederimm.
Gözlerindeki sorun gözleri kayıyor sürekli iç tarafa dışa döndüremiyor gözlerini ortalayıp karşıya bakamıyor.
8de beni uyut diye ağlıyor ama onu napcaz ayy ben yatmak istiyorum ya tembel tembel şöyle 9a kadar
Çok geçmiş olsun cnm korkma ameliyattan küçükken yapılınca daha iyi bende 21 yaşında olmuştum dışa kayıyorduSağolun kızlar yazan herkese teşekkür ederimm.
Gözlerindeki sorun gözleri kayıyor sürekli iç tarafa dışa döndüremiyor gözlerini ortalayıp karşıya bakamıyor.
2013 resmi evlendim ben canım 96 liyim 2014 de de ilk çocuğum dünyaya geldi... Evet erken evlenmişsin dieceksiniz ama ailevi sorunlar vardit annem olmuştu babam başka kadına gitmişti anne annem bakıyordu evine aldi bizi falan sonra bize her gün yeyip ictigmizden tut yatıp kalktığımıza kadar laf söylerdi baya zor günlerimiz oldu eşimle tanıştım babamla kaza yaptığım zaman hastaneye gelmişti hala oğlunun arkadasiymis oylet tanıştım yaş küçük oluncada mahkeme kararı ile evlendim değilse anme annem bize Zengin koca seçmeye kalkicakti malli mülkü ben okumadım diyeKızz kaç yaşındasın bak merak ettim şimdi
Şefika kaç yaşında doğurdu ki şuan 27
20de doğursa seninde çocuk o zaman doğursa 44 müsün dicem yanlış bir yaş demek istemiyorum
Bulut kaçta gece uykusuns geçiyor ki?Oy minik kuzu yagece uykusuna gaçta geçiyorsa 10 dk 10 dk geciktirerek dengeleyebilirsin canım o zaman 8 de uyansın hsjsj bende geceleri en azından 2 saat deliksiz uyumak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?