- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.081
Hiç bilmiyorum canım genelde kırmızı renk olunca korkun derlerBeni de görün((
Insallah gecer bian onceAra ara oluyor ben şükür birkaç gündür iyi hissediyordum tabii akşam dokuza kadar dokuzda hemen uyku modu modsuzluk ve enerji düşüklüğünü iki buçuk aydır yaşadım seni çok anlıyorum
el ele babyden madre park besik alacagim nasipse. uyku seti yorgani yastigi nevresimi hepsini ordan alacagimBen kraft near me de karar kıldım
Benim sadece sabahları ve akşam bulantım oluyordu şuan 11 haftanın içindeyim bulantılarım geçti sayılır , uzun süre aç kalırsam bulanıyor sadeceSelam hanımlar
Ben bu hafta bulantılar konusunda biraz daha iyiyim. 10. haftada rahatlama yaşayan oldu mu? Prilama devam ediyorum. Normalde prilam içsem de bulantı kusma olurken özellikle sabahları baya azaldı. Bu durum da ister istemez beni endişelendiriyor. 13.subat ikili test randevum var ama daha erken mi gitsem normal muayene için? Bana bir el atın
canim bi sikayetin yoksa normal randevunda git niye erken gidesinki. gecmi kalcagni dusunuyosun ikili icinSelam hanımlar
Ben bu hafta bulantılar konusunda biraz daha iyiyim. 10. haftada rahatlama yaşayan oldu mu? Prilama devam ediyorum. Normalde prilam içsem de bulantı kusma olurken özellikle sabahları baya azaldı. Bu durum da ister istemez beni endişelendiriyor. 13.subat ikili test randevum var ama daha erken mi gitsem normal muayene için? Bana bir el atın
Hep kız gibi hissediyordum şimdi erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 3199017 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Tam 12. haftaya denk geliyor, zamanlaması iyi, ben bulantılar azalıyor bebeğe bir şey mi oldu diye erken mi gitsem diyorum bir yandan da sabret diyorum. Benim gibi 10. haftasında bulantıları azalan var mı diye merak ediyorumcanim bi sikayetin yoksa normal randevunda git niye erken gidesinki. gecmi kalcagni dusunuyosun ikili icin
Çok emin olmamakla birlikte bana erkek gibi geldi kafa yapısıEki Görüntüle 3199017 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Elele bende cok beğeniyorumel ele babyden madre park besik alacagim nasipse. uyku seti yorgani yastigi nevresimi hepsini ordan alacagim
Bence erkekEki Görüntüle 3199017 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Onlara da bakayım biel ele babyden madre park besik alacagim nasipse. uyku seti yorgani yastigi nevresimi hepsini ordan alacagim
Canım benimde çok bulantım vardı. 6-10 haftalar arası aç yaşadım resmen. 10. Haftada tamamen kesildi. Ama günde 1 prilam içiyorum hala. Şuan 11. Haftadayım baya yiyip içiyorum. Normal bence telaşlanma. Bende 10 gün sonra ikili test için gideceğimSelam hanımlar
Bende erkek hissettimEki Görüntüle 3199017 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Ah canım çok sağol içimi rahatlattınCanım benimde çok bulantım vardı. 6-10 haftalar arası aç yaşadım resmen. 10. Haftada tamamen kesildi. Ama günde 1 prilam içiyorum hala. Şuan 11. Haftadayım baya yiyip içiyorum. Normal bence telaşlanma. Bende 10 gün sonra ikili test için gideceğim
Amin insAllah çok merak etmeye başladım cinsiyetiniBence erkeksağlıklı büyüsün inşallah
Şu an bir şeyim yok çok şükür bakalım takip edeceğim, ama kafaya takınca da dinliyor insan kendiniAy kiyamam canim gecmis olsun görülmez kazagecenlerde bir arkadasimiz araba kazasi gecirmisti canim bebisi iyiydi.. senin de iyidir insallah allah korusun birsey olsa belirti gösterir tahminim. Ama icin rahat etmicekse görünürsün tekrar doktora
Ben olsam ben de takardim canim yalan degilŞu an bir şeyim yok çok şükür bakalım takip edeceğim, ama kafaya takınca da dinliyor insan kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?