2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam hanımlar
Ben bu hafta bulantılar konusunda biraz daha iyiyim. 10. haftada rahatlama yaşayan oldu mu? Prilama devam ediyorum. Normalde prilam içsem de bulantı kusma olurken özellikle sabahları baya azaldı. Bu durum da ister istemez beni endişelendiriyor. 13.subat ikili test randevum var ama daha erken mi gitsem normal muayene için? Bana bir el atın

Benim sadece sabahları ve akşam bulantım oluyordu şuan 11 haftanın içindeyim bulantılarım geçti sayılır , uzun süre aç kalırsam bulanıyor sadece

canim bi sikayetin yoksa normal randevunda git niye erken gidesinki. gecmi kalcagni dusunuyosun ikili icin

canim bi sikayetin yoksa normal randevunda git niye erken gidesinki. gecmi kalcagni dusunuyosun ikili icin
Tam 12. haftaya denk geliyor, zamanlaması iyi, ben bulantılar azalıyor bebeğe bir şey mi oldu diye erken mi gitsem diyorum bir yandan da sabret diyorum. Benim gibi 10. haftasında bulantıları azalan var mı diye merak ediyorum

el ele babyden madre park besik alacagim nasipse. uyku seti yorgani yastigi nevresimi hepsini ordan alacagim
Elele bende cok beğeniyorum ordan oto koltuğu alacağım kesin,360°dönen bebeklikten 12 yasina kadar kullanılabiliyor

Canım benimde çok bulantım vardı. 6-10 haftalar arası aç yaşadım resmen. 10. Haftada tamamen kesildi. Ama günde 1 prilam içiyorum hala. Şuan 11. Haftadayım baya yiyip içiyorum. Normal bence telaşlanma. Bende 10 gün sonra ikili test için gideceğim

Ah canım çok sağol içimi rahatlattın

Şu an bir şeyim yok çok şükür bakalım takip edeceğim, ama kafaya takınca da dinliyor insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…