- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.101
Al benden de o kadar canim hic bisey anlamadim, ne nub ne ramzi hic biseyAy cinsiyet tahmini yapabilenlere imrenerek bakıyorum ben hiçbişey anlamıyorum ultrason görüntülerimden
Geçenlerde ben de trafik kazası geçirmiştim kanamam ağrı vs hiç bişey olmadı Dr da görememistik ama çok şükür bir şey olmamış , insAllah sizinde sağlıklıdır siz iyiyseniz bebiste iyidir merak etmeyin Allah onları koruyorŞu an bir şeyim yok çok şükür bakalım takip edeceğim, ama kafaya takınca da dinliyor insan kendini
13. haftada bulanti bende kesildi canim. ama herkesin gecme zamani farkli biliyosunTam 12. haftaya denk geliyor, zamanlaması iyi, ben bulantılar azalıyor bebeğe bir şey mi oldu diye erken mi gitsem diyorum bir yandan da sabret diyorum. Benim gibi 10. haftasında bulantıları azalan var mı diye merak ediyorum
o agriyi 1 hafta cektim bende. bildgn yururken kitleniyodum caresi uzanip yatmak canim. surekli uzandim yatakta bile dönemiyodum cok kotuydu.Kızlar siyatik ağrısı olan var mı? Bir haftadır tuvalette kusarken eğildiğimde sağ kalçama bıçak gibi ağrı saplanıyo. Bu sabah da yine eğildim kalçam kitlendi resmen, yatağa zor gittim, sinirim nasıl sıkıştıysa. Hala daha ağrıyor. Daha kilo falan da almadım normal mi siyatik ağrısı erken dönemde
Geçmiş olsun size de, açıkçası içerde inanılmaz korunduklarını düşünüyorum. Su içindeler zaten, Allah korusun inşallahGeçenlerde ben de trafik kazası geçirmiştim kanamam ağrı vs hiç bişey olmadı Dr da görememistik ama çok şükür bir şey olmamış , insAllah sizinde sağlıklıdır siz iyiyseniz bebiste iyidir merak etmeyin Allah onları koruyor
Dün oldu sadece gecti.adet ağrısı gibi ağrılar oluyor işte bugun akşam kontrolüm varBenimde oluyor canım ara ara ama bende myom var ondan oluyormuş
Görümcem bundan kullanıyor çok kullanışlı sonra ben alacagım kendisindenKızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum resimde gördüğünüz anne yanı beşiğini almak istiyorum , çevrenizde kullanan var mıdır ya da siz neler tercih ediceksiniz
Şimdi geçti mi peki ağrınız? Sürekli oturmaktan yani hareketsizlikten de olabiliyomuş, ben de halsizlik ve bulantı yüzünden hep yatıyorum ya da oturuyorum ama yine de ağrım varo agriyi 1 hafta cektim bende. bildgn yururken kitleniyodum caresi uzanip yatmak canim. surekli uzandim yatakta bile dönemiyodum cok kotuydu.
Ay evet tamamen sürpriz olacak banaAl benden de o kadar canim hic bisey anlamadim, ne nub ne ramzi hic bisey
Benim var. Youtubedan hamile pilatesi yapmaya başladım tamamen geçmemekle birlikte biraz rahatlattıKızlar siyatik ağrısı olan var mı? Bir haftadır tuvalette kusarken eğildiğimde sağ kalçama bıçak gibi ağrı saplanıyo. Bu sabah da yine eğildim kalçam kitlendi resmen, yatağa zor gittim, sinirim nasıl sıkıştıysa. Hala daha ağrıyor. Daha kilo falan da almadım normal mi siyatik ağrısı erken dönemde
Hangi kanal? Linkini atabilir misiniz?Benim var. Youtubedan hamile pilatesi yapmaya başladım tamamen geçmemekle birlikte biraz rahatlattı
Uyku seti yorgan yastık vs alacak mısınız? Ben hala emin değilim. İlk 1 yıl yastık ve yorganın tehlikeli olabileceğini söylüyorlar ama bilemedim biz öyle büyüdük netice deel ele babyden madre park besik alacagim nasipse. uyku seti yorgani yastigi nevresimi hepsini ordan alacagim
Rastgele yapıyorum açıkçası belli bir takip ettiğim kişi yok hamile pilates yazıyorum hoşuma gidenlerden yapıyorumHangi kanal? Linkini atabilir misiniz?
Benimde kalcalarim belimjn altı ağrıyor diye yazdım onceden bu sayfada hatta ayakta falan uzun zaman kaldimmi fazla oturdum mu oluyo öksürük de kendimi sıkarken kusarken soluma vuruyo benimde sali günü bir aksilik çıkmazsa dr a gitcem sorcam ozman bu agrilari ya kalcam genişleyecek gebelikte normalde kasik ağrısıni yazmamiz lazimken kalca ağrısını yazıyorum buraya hayırlısı artik o sağlıklı olsunda ben her acıya katlanacam artikKızlar siyatik ağrısı olan var mı? Bir haftadır tuvalette kusarken eğildiğimde sağ kalçama bıçak gibi ağrı saplanıyo. Bu sabah da yine eğildim kalçam kitlendi resmen, yatağa zor gittim, sinirim nasıl sıkıştıysa. Hala daha ağrıyor. Daha kilo falan da almadım normal mi siyatik ağrısı erken dönemde
Bana sormadınız ama yazmak istedim, bebeklerin kesinlikle yastık yorgan battaniye gibi şeyler kullanmaması gerekiyor boğulma tehlikesi nedeniyle. Sanırım iki yaş civarına kadar. Beşikte bebek dışında hiçbir şey olmaması lazım oyuncak vs gibi.Uyku seti yorgan yastık vs alacak mısınız? Ben hala emin değilim. İlk 1 yıl yastık ve yorganın tehlikeli olabileceğini söylüyorlar ama bilemedim biz öyle büyüdük netice debende en son lastikli çarşaf alıcam sadece diye düşündüm. Üşümemesi içinde uyku tulumları. Ama hala emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?