2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun size de. Keşke sadece ağrı olsa ama benim kitlenip kalıyor bacağım hareket edemiyorum kesinlikle. İleri zamanda kilo artışı yüzünden oluyormus ama neden bu kadar erken başladı anlamadım

İnşallah kuzum benimki de iyidir, prilamin da etkisi vardır bence, hala kullanıyorum, Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hareketleri hissedince bir nebze rahatlama olacaktır

Şimdi geçti mi peki ağrınız? Sürekli oturmaktan yani hareketsizlikten de olabiliyomuş, ben de halsizlik ve bulantı yüzünden hep yatıyorum ya da oturuyorum ama yine de ağrım var
1 haftadan azcik fazla surdu benim sonra kendiliginden gecti dustayken suyu o kisma tutup ovuyodum oda iyi geliyodu cnm. ama az daha gecmeseydi doktora gitcektm cunku cok etkiliyor insani

sadece tulumla yatiramam kişın bitliste yasiyoruz son 1 kışımız var ama evimiz cok soguk oluyor kişin bazen -15 leri goruyoruz canim mecbur alcam dikkat etcem artik

1 haftadan azcik fazla surdu benim sonra kendiliginden gecti dustayken suyu o kisma tutup ovuyodum oda iyi geliyodu cnm. ama az daha gecmeseydi doktora gitcektm cunku cok etkiliyor insani
Sıcak suyu deneyeyim ben de, bütün gün yattım oturdum hala daha ağrıyor ayağa kalkmaya korkuyorum kitlenirim diye

Sıcak suyu deneyeyim ben de, bütün gün yattım oturdum hala daha ağrıyor ayağa kalkmaya korkuyorum kitlenirim diye
o kitlenme korkusu cok berbat. markette alisveris yaparken tuttu beni bikere bildgn marketn ortasnda kitlendim canim aciya aciya adim attim.sonra zorla

Ay cinsiyet tahmini yapabilenlere imrenerek bakıyorum ben hiçbişey anlamıyorum ultrason görüntülerimden
Ben teorilerin hiç birine inanmıyorum 1 i hariç inandığımda şöyle, erkek bebek kafası daha bloklu kemikli oluyor, akın eğimli burun daha belli, kız bebekte kafa daha oval kemikler belirgin değil ve akın daha düz, ona göre uyduruyorum ama bakalım tutacak mı

Kızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum resimde gördüğünüz anne yanı beşiğini almak istiyorum , çevrenizde kullanan var mıdır ya da siz neler tercih ediceksiniz
Çok güzel bence ama bunlar küçük sanırım 0-6 aylık kullanılanlardan, ben o yüzden daha büyük modellere bakacağım sanırım, iki kez almak istemiyorum

Hamile ic çamaşırı al ben beli yüksek şeyler giymeye calisiyom en ufak beli sıkan şeyler daraltıyor beni de ondan poral pjamalarla duruyorum sirf daha hamilelik sırtlarını giymeye gerek duymadım hangi markalardavar bilmiyorum da sirf gebelik içinde sırt bas alamam üçüncü oluyo birdaha ollmazda napacam onca sirti ablamdan giyicem bende zaten anca bayramdan bayrama misafirlik dr dan dr a çıkarım dışarı

Evet aslında bende özellikle hamilelik bir şeyi almak istemiyorum çöpe gidecek ama jeanler çok daraltıyor, haftada 3 gün işe gidiyorum ne giycemi şaşıyorum, en azından pantolon tayt alıp üstü idare ederim diye düşünüyorum

En kesini yüzük falı gerisine inanmıyorm

LCW den bakabilirsin canım hamile pantolon tayt vs seçenek çok orda fiyatlar da uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…