- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.121
Geçmiş olsun size de. Keşke sadece ağrı olsa ama benim kitlenip kalıyor bacağım hareket edemiyorum kesinlikle. İleri zamanda kilo artışı yüzünden oluyormus ama neden bu kadar erken başladı anlamadımBenimde kalcalarim belimjn altı ağrıyor diye yazdım onceden bu sayfada hatta ayakta falan uzun zaman kaldimmi fazla oturdum mu oluyo öksürük de kendimi sıkarken kusarken soluma vuruyo benimde sali günü bir aksilik çıkmazsa dr a gitcem sorcam ozman bu agrilari ya kalcam genişleyecek gebelikte normalde kasik ağrısıni yazmamiz lazimken kalca ağrısını yazıyorum buraya hayırlısı artik o sağlıklı olsunda ben her acıya katlanacam artik
İnşallah kuzum benimki de iyidir, prilamin da etkisi vardır bence, hala kullanıyorum, Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin@Deepblues benim de o haftalarda bulantı, kasık batmaları filan aniden kesilince meraklanip ara kontrole gitmiştim sorun yoktu canım. Sonra tansiyon sebepli ani kusma oldu ama bebekle alakası olmadığı için ben prilamı bile bıraktım. Bence için rahat olsun bazen gecmiyor bulantilar bazen de 9 veya 10. Haftada bitiveriyor
1 haftadan azcik fazla surdu benim sonra kendiliginden gecti dustayken suyu o kisma tutup ovuyodum oda iyi geliyodu cnm. ama az daha gecmeseydi doktora gitcektm cunku cok etkiliyor insaniŞimdi geçti mi peki ağrınız? Sürekli oturmaktan yani hareketsizlikten de olabiliyomuş, ben de halsizlik ve bulantı yüzünden hep yatıyorum ya da oturuyorum ama yine de ağrım var
sadece tulumla yatiramam kişın bitliste yasiyoruz son 1 kışımız var ama evimiz cok soguk oluyor kişin bazen -15 leri goruyoruz canim mecbur alcam dikkat etcem artikUyku seti yorgan yastık vs alacak mısınız? Ben hala emin değilim. İlk 1 yıl yastık ve yorganın tehlikeli olabileceğini söylüyorlar ama bilemedim biz öyle büyüdük netice debende en son lastikli çarşaf alıcam sadece diye düşündüm. Üşümemesi içinde uyku tulumları. Ama hala emin değilim
Sıcak suyu deneyeyim ben de, bütün gün yattım oturdum hala daha ağrıyor ayağa kalkmaya korkuyorum kitlenirim diye1 haftadan azcik fazla surdu benim sonra kendiliginden gecti dustayken suyu o kisma tutup ovuyodum oda iyi geliyodu cnm. ama az daha gecmeseydi doktora gitcektm cunku cok etkiliyor insani
o kitlenme korkusu cok berbat. markette alisveris yaparken tuttu beni bikere bildgn marketn ortasnda kitlendimSıcak suyu deneyeyim ben de, bütün gün yattım oturdum hala daha ağrıyor ayağa kalkmaya korkuyorum kitlenirim diye
Kaç yaşına kadar kullanılıyor biliyor musunuz acabaGörümcem bundan kullanıyor çok kullanışlı sonra ben alacagım kendisinden
Ben teorilerin hiç birine inanmıyorum 1 i hariçAy cinsiyet tahmini yapabilenlere imrenerek bakıyorum ben hiçbişey anlamıyorum ultrason görüntülerimden
Çok güzel bence ama bunlar küçük sanırım 0-6 aylık kullanılanlardan, ben o yüzden daha büyük modellere bakacağım sanırım, iki kez almak istemiyorumKızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum resimde gördüğünüz anne yanı beşiğini almak istiyorum , çevrenizde kullanan var mıdır ya da siz neler tercih ediceksiniz
Sicak su torbası falan da koyanilirsin belki faydası olur dr a bi görün istersenSıcak suyu deneyeyim ben de, bütün gün yattım oturdum hala daha ağrıyor ayağa kalkmaya korkuyorum kitlenirim diye
Hamile ic çamaşırı al ben beli yüksek şeyler giymeye calisiyom en ufak beli sıkan şeyler daraltıyor beni de ondan poral pjamalarla duruyorum sirf daha hamilelik sırtlarını giymeye gerek duymadım hangi markalardavar bilmiyorum da sirf gebelik içinde sırt bas alamam üçüncü oluyo birdaha ollmazda napacam onca sirti ablamdan giyicem bendeKızlar ben küçük bir hamile alışverişi yapmak istiyorum. Adlında daha karnım çıkmadı ama jeanlerim çok dar sıkmak istemiyorum. 1-2 hamile pantalonu ve taytı vs alacağım, hangi markalarda hamile giyim var önerebileceğiniz yer var mı?
Bunu alırsan belli bir aydan sonra başka bir şey alman gerekiyor kısa süreli buKızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum resimde gördüğünüz anne yanı beşiğini almak istiyorum , çevrenizde kullanan var mıdır ya da siz neler tercih ediceksiniz
Dediğinizi anlamadımHer muayene de ileri tarihi gelişimde mi gözüküyor nasıl oluyor acaba
Evet aslında bende özellikle hamilelik bir şeyi almak istemiyorum çöpe gidecek ama jeanler çok daraltıyor, haftada 3 gün işe gidiyorum ne giycemi şaşıyorum, en azından pantolon tayt alıp üstü idare ederim diye düşünüyorumHamile ic çamaşırı al ben beli yüksek şeyler giymeye calisiyom en ufak beli sıkan şeyler daraltıyor beni de ondan poral pjamalarla duruyorum sirf daha hamilelik sırtlarını giymeye gerek duymadım hangi markalardavar bilmiyorum da sirf gebelik içinde sırt bas alamam üçüncü oluyo birdaha ollmazda napacam onca sirti ablamdan giyicem bendezaten anca bayramdan bayrama misafirlik dr dan dr a çıkarım dışarı
Onu bilmiyorum cnmKaç yaşına kadar kullanılıyor biliyor musunuz acaba
En kesini yüzük falı gerisine inanmıyormBen teorilerin hiç birine inanmıyorum 1 i hariçinandığımda şöyle, erkek bebek kafası daha bloklu kemikli oluyor, akın eğimli burun daha belli, kız bebekte kafa daha oval kemikler belirgin değil ve akın daha düz, ona göre uyduruyorum ama bakalım tutacak mı
LCW den bakabilirsin canım hamile pantolon tayt vs seçenek çok orda fiyatlar da uygunEvet aslında bende özellikle hamilelik bir şeyi almak istemiyorum çöpe gidecek ama jeanler çok daraltıyor, haftada 3 gün işe gidiyorum ne giycemi şaşıyorum, en azından pantolon tayt alıp üstü idare ederim diye düşünüyorum
Aa o nasıldı eskiden görüyordum ama pek dikkat etmemişimEn kesini yüzük falı gerisine inanmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?