- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.560
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.141
Evet öyle bir durum varsa mecbur hasta olmasın bebiş. Ben bursadayım o kadar soğuk olmadığı için yorgansız hayat beni zorlamaz diye bu düşündeyim ama -15 lere kadar düşen biryerde olsaydım kesinlikle kullanırdımsadece tulumla yatiramam kişın bitliste yasiyoruz son 1 kışımız var ama evimiz cok soguk oluyor kişin bazen -15 leri goruyoruz canim mecbur alcam dikkat etcem artik
ay denedik ben sallayinca kiz cikti esim.sallayinca erkek ciktiAa o nasıldı eskiden görüyordum ama pek dikkat etmemişimşu yüzüğe ip bağlanıp karın üzerine tutulan mı o
evet ta kendisiAa o nasıldı eskiden görüyordum ama pek dikkat etmemişimşu yüzüğe ip bağlanıp karın üzerine tutulan mı o
Sen sallayacaksın eşin değilay denedik ben sallayinca kiz cikti esim.sallayinca erkek ciktidalgasina denedk
aa oylemii hahah doktorda kiz tahmin ediyordu bende sallayinca kiz cikti bakalim hayirlisiSen sallayacaksın eşin değil
Benimde oluyor iki defa oldu uzanıyorum 1 saat falan geçiyor ama canım acıyor baya agrı girince benımde sağ kalçamKızlar siyatik ağrısı olan var mı? Bir haftadır tuvalette kusarken eğildiğimde sağ kalçama bıçak gibi ağrı saplanıyo. Bu sabah da yine eğildim kalçam kitlendi resmen, yatağa zor gittim, sinirim nasıl sıkıştıysa. Hala daha ağrıyor. Daha kilo falan da almadım normal mi siyatik ağrısı erken dönemde
Aslında kumaşı na nasıl anlatayım esneyen ve yüksel belli bol paçalı rahat bir nasıl diyim bir alt lardan da alabilirsinizEvet aslında bende özellikle hamilelik bir şeyi almak istemiyorum çöpe gidecek ama jeanler çok daraltıyor, haftada 3 gün işe gidiyorum ne giycemi şaşıyorum, en azından pantolon tayt alıp üstü idare ederim diye düşünüyorum
Benimde oluyor iki defa oldu uzanıyorum 1 saat falan geçiyor ama canım acıyor baya agrı girince benımde sağ kalçam
Evet aslında bende özellikle hamilelik bir şeyi almak istemiyorum çöpe gidecek ama jeanler çok daraltıyor, haftada 3 gün işe gidiyorum ne giycemi şaşıyorum, en azından pantolon tayt alıp üstü idare ederim diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3199110 grili olan uygundu hani hem baska zamanlarda tayt gibide giyersin yüksek bel oldugu icin mesela sezeryanla doğum yapanlara falan iyi olur belki sonrasına giymek için benimki bi oneri artı hani elimden gelenie anlatmaya çalıştım
Kötü düşünme canım kötü olmasın. Bende şubat 8 de ikili taramaya gitcem o zaman doktora detaylı sorucam bakalım ne dicekBenim bütün gün geçmedi ağrısı maalesefKorkuyorum valla ilerleyen aylarda kiloyla beraber ağrı daha kötü olur mu diye
Ben de şubatta gideceğim ikiliye ben de bi sorayım o zamana kadar geçmezseKötü düşünme canım kötü olmasın. Bende şubat 8 de ikili taramaya gitcem o zaman doktora detaylı sorucam bakalım ne dicek
Çok güzelmiş canım hem de uygun bayaKızlar baby home bebek arabası nasıl? Baby Home Yeni Doğan Set 945 Travel Sistem Bebek Arabası Ve 600 Oyun Parkı Beşik Park Yatak 8 böyle set almak ıstiyorum
Saol canım ordan bakayımLCW den bakabilirsin canım hamile pantolon tayt vs seçenek çok orda fiyatlar da uygun
Evet böyle altlarda olabilir aslında
Doğum tarihi her seferinde öne geliyor dediniz ya onu merak etmiştim nasıl oluyor diyeDediğinizi anlamadımtekrar yazar mısınız size zahmet
Güzel duruyor bende ekledim favoriye hoşuma gitti benimdeKızlar baby home bebek arabası nasıl? Baby Home Yeni Doğan Set 945 Travel Sistem Bebek Arabası Ve 600 Oyun Parkı Beşik Park Yatak 8 böyle set almak ıstiyorum
Gelişim herhaldeDoğum tarihi her seferinde öne geliyor dediniz ya onu merak etmiştim nasıl oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?