- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.161
Hem uygun da çok pahalı değilGüzel duruyor bende ekledim favoriye hoşuma gitti benimde
Evet çok pahalı değil uygun beğendimÇok güzelmiş canım hem de uygun baya
Hg cnm:)Keşke usg aleti alsak yanımızda taşınan:) bende de adet sancıları oluyor haliyle.. gecen sızı hissettim ,dünde sol kasıkta ani batmalar. Birazdan kontrolüm var . Merakta kalıyoruz işte hissetsek artıkİyi akşamlarr anneleruzun zamandır gelemedim buralara yeni iş güç derken epey oldu.. ... Gelirgelmez sorumu da sorcam. Rahmimde ara ara değişik sancılar oluyor çok acımıyor ama hep rahmim büyüyor diyorum ona yoruyorum ama aklıma da takılmıyor değil, doktor muayenemize 2 hafta var gitmemek için zor duruyorum. Acaba bebiş nasıl şimdi ne yapıyor bir görsem mi ultrasyon da falan iyice kafayı bozdum ha bide bugün sanki bebeği hissettiğimi sandım ama erken mi varmı ben gibi hisseden
yaa keske anlasamda yapsam caniiim
5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.SelamHangi ülkeye gidiyorsunuz ve kaç günlüğüne özel değilse? Biz de yurtdışına çıkmak istiyoruz 18. Haftadan sonra ama korkularım var. Hem uçak yolculuğu uzun olacak hem de biraz yürümeli bir tatil olacak eğer gidersek.
canim bende 14. haftaya girmedim icindeyim daha. 13. haftadan beri kasik agrim bazen rahmimde sancilar var bazen hic olmuyor gun icinde bazen oluyor. bebek buyuyor diye dusunuyorum bendeİyi akşamlarr anneleruzun zamandır gelemedim buralara yeni iş güç derken epey oldu.. ... Gelirgelmez sorumu da sorcam. Rahmimde ara ara değişik sancılar oluyor çok acımıyor ama hep rahmim büyüyor diyorum ona yoruyorum ama aklıma da takılmıyor değil, doktor muayenemize 2 hafta var gitmemek için zor duruyorum. Acaba bebiş nasıl şimdi ne yapıyor bir görsem mi ultrasyon da falan iyice kafayı bozdum ha bide bugün sanki bebeği hissettiğimi sandım ama erken mi varmı ben gibi hisseden
Siz nereyi planlıyorsunuz? Valla benden çok eşim korkuyor oralarda bişey falan olursa diye hastalık falan var bide riske girmesekmi diyoda . Valla aldım biletleri doktorada sorarım biSelamHangi ülkeye gidiyorsunuz ve kaç günlüğüne özel değilse? Biz de yurtdışına çıkmak istiyoruz 18. Haftadan sonra ama korkularım var. Hem uçak yolculuğu uzun olacak hem de biraz yürümeli bir tatil olacak eğer gidersek.
Anladım canım ben teşekkürHasta dicegime hastane demisim
Çok güzel canım, bizde transferden önce gitmiştik Prag’a güzeldi ama aç kalmıştım makarna olmasa5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.
Ben onu da anlayamıyorum internetteki ultrasonlara bakıyorum sonra bebişime bakıyorum bi fark göremiyorumBen teorilerin hiç birine inanmıyorum 1 i hariçinandığımda şöyle, erkek bebek kafası daha bloklu kemikli oluyor, akın eğimli burun daha belli, kız bebekte kafa daha oval kemikler belirgin değil ve akın daha düz, ona göre uyduruyorum ama bakalım tutacak mı
hayirli haberlerle gel canimKızlar birazdan kontrolüm var heyecan dorukta
Siz nereyi planlıyorsunuz? Valla benden çok eşim korkuyor oralarda bişey falan olursa diye hastalık falan var bide riske girmesekmi diyoda . Valla aldım biletleri doktorada sorarım bi
Dresden’e hiç gitmedim ama googleladım mimarisi baya güzel görünüyor, Viyanayı da hiç sevmiyorum ya çok soğuk bi şehir ruhu yok sanki5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.
Merhaba benimde 5.haftada bir başladı 8.haftama kadar özellikle 7-8.hafta şiddetli kusmalarım oldu. Benim sabahları çok nadir oldu genelde yemek sonrası oluyordu. Bu geçen 9.haftamda azaldı sanki günde bir kez gibi ki onada razıydımSelam hanımlar
Ben bu hafta bulantılar konusunda biraz daha iyiyim. 10. haftada rahatlama yaşayan oldu mu? Prilama devam ediyorum. Normalde prilam içsem de bulantı kusma olurken özellikle sabahları baya azaldı. Bu durum da ister istemez beni endişelendiriyor. 13.subat ikili test randevum var ama daha erken mi gitsem normal muayene için? Bana bir el atın
bende bunu cok baktim favorilere ekledim,sadece bebek arabasi set olarak degil,gecen gun morhipoda 2900tl dusmustuKızlar baby home bebek arabası nasıl? Baby Home Yeni Doğan Set 945 Travel Sistem Bebek Arabası Ve 600 Oyun Parkı Beşik Park Yatak 8 böyle set almak ıstiyorum
Ya su yüzük sallama nasil bi olay yani ben de salliyim dedim de okuyup gaza geldimaa oylemii hahah doktorda kiz tahmin ediyordu bende sallayinca kiz cikti bakalim hayirlisi
Doktor yokmuş yarına kaldıhayirli haberlerle gel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?