2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İyi akşamlarr anneler uzun zamandır gelemedim buralara yeni iş güç derken epey oldu.. ... Gelirgelmez sorumu da sorcam. Rahmimde ara ara değişik sancılar oluyor çok acımıyor ama hep rahmim büyüyor diyorum ona yoruyorum ama aklıma da takılmıyor değil, doktor muayenemize 2 hafta var gitmemek için zor duruyorum. Acaba bebiş nasıl şimdi ne yapıyor bir görsem mi ultrasyon da falan iyice kafayı bozdum ha bide bugün sanki bebeği hissettiğimi sandım ama erken mi varmı ben gibi hisseden

Hg cnm:)Keşke usg aleti alsak yanımızda taşınan:) bende de adet sancıları oluyor haliyle.. gecen sızı hissettim ,dünde sol kasıkta ani batmalar. Birazdan kontrolüm var . Merakta kalıyoruz işte hissetsek artık

5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.

canim bende 14. haftaya girmedim icindeyim daha. 13. haftadan beri kasik agrim bazen rahmimde sancilar var bazen hic olmuyor gun icinde bazen oluyor. bebek buyuyor diye dusunuyorum bende

Siz nereyi planlıyorsunuz? Valla benden çok eşim korkuyor oralarda bişey falan olursa diye hastalık falan var bide riske girmesekmi diyoda . Valla aldım biletleri doktorada sorarım bi

5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.
Çok güzel canım, bizde transferden önce gitmiştik Prag’a güzeldi ama aç kalmıştım makarna olmasa Viyanayı da beğenmiştim ama aklınızda olsun eğer gitmediyseniz Budapeste çok güzel şimdiden iyi tatiller canım

Ben onu da anlayamıyorum internetteki ultrasonlara bakıyorum sonra bebişime bakıyorum bi fark göremiyorum

Siz nereyi planlıyorsunuz? Valla benden çok eşim korkuyor oralarda bişey falan olursa diye hastalık falan var bide riske girmesekmi diyoda . Valla aldım biletleri doktorada sorarım bi

Biz de Taylanda gitmek istiyoruz da bilmiyorum gidebilir miyiz, balayı yapamamıştık evlendiğimizde, bebek öncesi bi balayı yapalım en azından başbaşa dedik Ama biraz korkuyorum bir sorun olursa oralarda diye.

Dresden’e hiç gitmedim ama googleladım mimarisi baya güzel görünüyor, Viyanayı da hiç sevmiyorum ya çok soğuk bi şehir ruhu yok sanki ama çok seveni de var bilemiyorum

Merhaba benimde 5.haftada bir başladı 8.haftama kadar özellikle 7-8.hafta şiddetli kusmalarım oldu. Benim sabahları çok nadir oldu genelde yemek sonrası oluyordu. Bu geçen 9.haftamda azaldı sanki günde bir kez gibi ki onada razıydım 10.haftama giriyorum şuan sanki rahatım ilaçta kullanıyorum belki oda rahatlatmıştır ama ilacı başından beri kullanıyorum kesmiyordu şuan bu azalmadan çok memnunum doğrusu inşallah erken başladı erken biter (Birde ikiz benimkiler çok oluyor kusmalar)

aa oylemii hahah doktorda kiz tahmin ediyordu bende sallayinca kiz cikti bakalim hayirlisi
Ya su yüzük sallama nasil bi olay yani ben de salliyim dedim de okuyup gaza geldim fakat neye göre su sag sol ileri geri olayi nereye sallarsan oraya gidiyo ki vallah anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…