2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.
Bizde viyana-prag planı yaptık, 16. Haftama denk geliyor. Kendimi çok yormadan düşük tempoda gezmeyi planlıyorum. Bebiş geldikten sonra böyle seyahatlere cesaret edebilir miyim bilmiyorum o yüzden hamilelikte bol bol değerlendirmek istiyorum. Dr a henüz danışmadım ama haftaya kontrolde sorucam bakalım

Sağol canım Allah razi olsun dunden beri içim içimi yiyor yazdıklarınız beni rahatllati

yaa keske anlasamda yapsam caniiim mucize yaa her gebelik mucize tabikide cogul gebelikler cidden daha bi mucize...
Hepsi mucize resmennn Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
İnşallah bitmiştirr peki bulantınız devam ediyor mu

Bugün cok kötü günümdeyim midem dünden daha daha kötü en cok bulanan gün bugun diyebilirim ek olarak ağrıda var midemde yiyemiyorum yesem zor tutuyorum hastahaneye mi gitsem ne yapsam bilemedim
Hamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünkü

Ya su yüzük sallama nasil bi olay yani ben de salliyim dedim de okuyup gaza geldim fakat neye göre su sag sol ileri geri olayi nereye sallarsan oraya gidiyo ki vallah anlamadim
canim esime anlattm guldu inanma ya bunlara dedi dedim dur yapalim nolcak ipe alyansimi gecirdm sabit durcak sekilde drun ultrasonla baktigi bolgeye tuttm kendiliginden bi saga bi sola dogru gitti. sonra esim tuttu esimde ayni sekilde basta sabit tuttu o bolgeye tutunca yuzuk ileri geri dogru gitti bu sefer sonra burdan ogrendmki annenin yapmasi lazimmis benim yaptigimda da kiz cikti ya ben sag sol ileri geri kendime gore algilayarak yorumladm intte oyle okudum yani cok degisik cinsiyet yontemleri var cok guldm aksam

Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda geçer vücudunuz iyice halsiz düşmüş demekki

Cok cok gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun inşallah Bir an önce toparlanirsin eski haline bu boğaz kızarıklığı da bu kışın modası oldu gerçekten ev içi bizde bi boğazdan yakalandık allahtan kolay atlattık yutkunurken falan acıyo bi rabbim hastaların şifasını versin en kisa zamanda

Kızlar ben 5. Haftadan beri türk kahvesi kokusuna tahammülüm yok ve bugün yavaş yavaş kahveden tiksintim azalmaya başladı eski normal kokusunu almaya başladım sanki sizce bulantılarım geçiyo mudur
Benim burda okuduklarıma göre 10. Haftadan itibaren bulantılar azalmaya başlıyor ama arada pik yapabiliyor benim de geçmişe göre azaldı çok şükür ben bir çay tiryakisi olarak bazen çayın kokusu midemi kaldırıyor umarım geçer böyle kalırsa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…