- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.181
Sabit tutacaksın elini hiç kıpırdamadan yuvarlak olursa kız,ileri geri hareket ederse erkekYa su yüzük sallama nasil bi olay yani ben de salliyim dedim de okuyup gaza geldimfakat neye göre su sag sol ileri geri olayi nereye sallarsan oraya gidiyo ki vallah anlamadim
Kendi kendine mi slanmaya basliyorSabit tutacaksın elini hiç kıpırdamadan yuvarlak olursa kız,ileri geri hareket ederse erkek
Kendi kendine mi slanmaya basliyor
Bizde viyana-prag planı yaptık, 16. Haftama denk geliyor. Kendimi çok yormadan düşük tempoda gezmeyi planlıyorum. Bebiş geldikten sonra böyle seyahatlere cesaret edebilir miyim bilmiyorum o yüzden hamilelikte bol bol değerlendirmek istiyorum. Dr a henüz danışmadım ama haftaya kontrolde sorucam bakalım5 günlüğüne prag planı yaptık canım . Ordan ya viyana yada dresden yapcaz büyük ihtimal dresten yaparız daha yakınmış.
Sağol canım Allah razi olsun dunden beri içim içimi yiyor yazdıklarınız beni rahatllatiMerhaba benimde 5.haftada bir başladı 8.haftama kadar özellikle 7-8.hafta şiddetli kusmalarım oldu. Benim sabahları çok nadir oldu genelde yemek sonrası oluyordu. Bu geçen 9.haftamda azaldı sanki günde bir kez gibi ki onada razıydım10.haftama giriyorum şuan sanki rahatım ilaçta kullanıyorum belki oda rahatlatmıştır ama ilacı başından beri kullanıyorum kesmiyordu şuan bu azalmadan çok memnunum doğrusu inşallah erken başladı erken biter (Birde ikiz benimkiler çok oluyor kusmalar)
Hepsi mucize resmennn Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahyaa keske anlasamda yapsam caniiimmucize yaa her gebelik mucize tabikide cogul gebelikler cidden daha bi mucize...
İnşallah bitmiştirr peki bulantınız devam ediyor muMerhaba benimde 5.haftada bir başladı 8.haftama kadar özellikle 7-8.hafta şiddetli kusmalarım oldu. Benim sabahları çok nadir oldu genelde yemek sonrası oluyordu. Bu geçen 9.haftamda azaldı sanki günde bir kez gibi ki onada razıydım10.haftama giriyorum şuan sanki rahatım ilaçta kullanıyorum belki oda rahatlatmıştır ama ilacı başından beri kullanıyorum kesmiyordu şuan bu azalmadan çok memnunum doğrusu inşallah erken başladı erken biter (Birde ikiz benimkiler çok oluyor kusmalar)
Hamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünküBugün cok kötü günümdeyim midem dünden daha daha kötü en cok bulanan gün bugun diyebilirim ek olarak ağrıda var midemde yiyemiyorum yesem zor tutuyorum hastahaneye mi gitsem ne yapsam bilemedim
canim esime anlattm guldu inanma ya bunlara dedi dedim dur yapalim nolcakYa su yüzük sallama nasil bi olay yani ben de salliyim dedim de okuyup gaza geldimfakat neye göre su sag sol ileri geri olayi nereye sallarsan oraya gidiyo ki vallah anlamadim
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda geçerHamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünkü
Cok cok gecmis olsun canim.Hamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünkü
Geçmiş olsun inşallah Bir an önce toparlanirsin eski halineHamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünkü
Evet bende öyle düşünüyorum çünkü herhangi bir grip bogaz acisi vs yok halada devam ediyorÇok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda geçervücudunuz iyice halsiz düşmüş demekki
Günaydın perşembe günü görüş günü bir an önce perşembe gelsin
Benim burda okuduklarıma göre 10. Haftadan itibaren bulantılar azalmaya başlıyor ama arada pik yapabiliyorKızlar ben 5. Haftadan beri türk kahvesi kokusuna tahammülüm yok ve bugün yavaş yavaş kahveden tiksintim azalmaya başladı eski normal kokusunu almaya başladım sanki sizce bulantılarım geçiyo mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?