- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.201
Ay inşallah canım insallah güzel haberlerle gelirimHemen perşembe gelsin de yine yeniden tatlı bir minnoş görelim :)
Ayy benim de perşembe çok heyecanlıyımGünaydın perşembe günü görüş günü bir an önce perşembe gelsin
İnşallah canımmm en son2 hafta önce görmüştüm minnoşuAyy benim de perşembe çok heyecanlıyıminş güzel sonuçlarımızı paylaşırız burda
Kızlar ben 5. Haftadan beri türk kahvesi kokusuna tahammülüm yok ve bugün yavaş yavaş kahveden tiksintim azalmaya başladı eski normal kokusunu almaya başladım sanki sizce bulantılarım geçiyo mudur
Aynen ben de keske evde ultrason cihazi olsa diyorum bazenİnşallah canımmm en son2 hafta önce görmüştüm minnoşu
Bende ya hrm endişeleniyorum hem heyecanlanıyorumAynen ben de keske evde ultrason cihazi olsa diyorum bazen
Sen kaç haftalık oldun canmAynen ben de keske evde ultrason cihazi olsa diyorum bazen
Hahah en azından girebilcek benimki asla diyo kapıda bayılır zatenGünaydın herkese
Bu sabah kan ve idrar tahlili için örnek verdim sonunda. Ben kan verirken eşim fena oldu, bu adam doğuma nasıl gircek ya
Ay benimde cumaa sanki zaman geçmiyorGünaydın perşembe günü görüş günü bir an önce perşembe gelsin
11. Hafta baya artmıştı canım başa döndüm diye çok üzüldüm bugün 13. Haftam iki gündür istifram yok bulantı var ama ilk kez kahvenin kokusu güzel geldi. Çayda geçer merak etme bende kaç hafta ağzıma sürememiştimBenim burda okuduklarıma göre 10. Haftadan itibaren bulantılar azalmaya başlıyor ama arada pik yapabiliyorbenim de geçmişe göre azaldı çok şükür ben bir çay tiryakisi olarak bazen çayın kokusu midemi kaldırıyor umarım geçer böyle kalırsa çok üzülürüm
Amaaan sigara uzak olsunDün de eşim bana soruyor, Kayseri de sigara içtin mi diye:) Hayır tabiii ki dedim, helal olsun sana aşkım diyor. Dedim zor kurtulmuşum bulaşır mıyım dedim :) Gerçekten de aşırı derecede pis koktu bana bir de evde içiyorlar gelinimiz de annem de... Baca gibiler maşallah... Gece rüyamda gizlice sigara içiyordum yaa ona bile sinirlendimKoku hassasiyetim tam gaz devam ediyor anlıcaann... Evdeki köpüşüm kokuyor sanki evi komple kokutuyor gibi geliyor bu ara bana... Elimde oda parfümü onu sıkıyorum artık...
Günaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
Çok geçmiş olsun hamilelikte bağışıklık düşüyor, her ilacı da kullanamıyoruz, en kısa sürede toparlarsin inşaallahHamileligimin en zor gecesini geçirdim hanimlar doktora gittim aksam soguk algınlığı dedi bogazim kızarmış ama hic acımıyor vucudum beni yerden yere vuruyor o kadar cok agriyor ki serum 2 saate gecti hemen mide bulantisi vücud ağrısı cok kötüyüm Allahım tüm hastalara şifa versin yarın normal kontrolum var bakalım idrar vs vermek istiyorum tutamiyorum çünkü
Günaydın güzel anneler
Bugün doktora gittim, bulantılar azaldı, kan sonucumu da göstermemiştim. Onu da göstermiş oldum. 10 haftalık bir bebiş bırakıyorum buraya, her şey yolunda çok şükür, güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
Benim eşim de kan verirken bayılıyo aşı olurken bile bayıldı geçen yıl, şimdi de başkası kan verirken fena oluyoHahah en azından girebilcek benimki asla diyo kapıda bayılır zaten
Benim doktorum kabız olursan zeytinyağlı ılık su iç sabahları aç karna demişti canımGünaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
Ekmeği zaten kahvaltıdan kahvaltıya yiyorum ama su çok önemli gerçekten az içer oldum bu aralar. Kayısı hoşafı yaptım o bi tık rahatlattı gibi bugün ama şekeri kesemesemde azaltmak lazım teşekkür ederim canım pozitifSebzeni artır, suyunu artır, beyaz ekmeği ve rafine şekeri kes, 3 güne düzelecek göreceksin
Ben onu içersem istifra ederimmBenim doktorum kabız olursan zeytinyağlı ılık su iç sabahları aç karna demişti canım
Sabah kalkınca ılık su yanına iki kayısı yemek, sütün içine yulaf ezmesi katıp yemek bir de miden yanmıyorsa isotGünaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
bnm 10.haftada durur gibi oldu, şu an 11+3'teyim son 3 gündür en kötüsünü yaşıyorum sürekli ama sürekli kusma halindeyim prilamı uyku yaptığı için kesin olarak bırakmıştım ama sanırım kullanacağım bu şekilde devam edemem çünkü, dünden beri yediğim içtiğim ne varsa yarım saat içinde gidiyor...Tam 12. haftaya denk geliyor, zamanlaması iyi, ben bulantılar azalıyor bebeğe bir şey mi oldu diye erken mi gitsem diyorum bir yandan da sabret diyorum. Benim gibi 10. haftasında bulantıları azalan var mı diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?