2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dün de eşim bana soruyor, Kayseri de sigara içtin mi diye:) Hayır tabiii ki dedim, helal olsun sana aşkım diyor. Dedim zor kurtulmuşum bulaşır mıyım dedim :) Gerçekten de aşırı derecede pis koktu bana bir de evde içiyorlar gelinimiz de annem de... Baca gibiler maşallah... Gece rüyamda gizlice sigara içiyordum yaa ona bile sinirlendim Koku hassasiyetim tam gaz devam ediyor anlıcaann... Evdeki köpüşüm kokuyor sanki evi komple kokutuyor gibi geliyor bu ara bana... Elimde oda parfümü onu sıkıyorum artık...
Kızlar ben 5. Haftadan beri türk kahvesi kokusuna tahammülüm yok ve bugün yavaş yavaş kahveden tiksintim azalmaya başladı eski normal kokusunu almaya başladım sanki sizce bulantılarım geçiyo mudur

Günaydın herkese
Bu sabah kan ve idrar tahlili için örnek verdim sonunda. Ben kan verirken eşim fena oldu, bu adam doğuma nasıl gircek ya
Hahah en azından girebilcek benimki asla diyo kapıda bayılır zaten
Günaydın perşembe günü görüş günü bir an önce perşembe gelsin
Ay benimde cumaa sanki zaman geçmiyor
11. Hafta baya artmıştı canım başa döndüm diye çok üzüldüm bugün 13. Haftam iki gündür istifram yok bulantı var ama ilk kez kahvenin kokusu güzel geldi. Çayda geçer merak etme bende kaç hafta ağzıma sürememiştim
Amaaan sigara uzak olsun aman bulantın istifran olmasın kötü kokuları geç eşim elimi tutsun istemiyodum günde 2 kez duş aldığı halde çocukcağız

Sebzeni artır, suyunu artır, beyaz ekmeği ve rafine şekeri kes, 3 güne düzelecek göreceksin

Çok geçmiş olsun hamilelikte bağışıklık düşüyor, her ilacı da kullanamıyoruz, en kısa sürede toparlarsin inşaallah

Günaydın güzel anneler
Bugün doktora gittim, bulantılar azaldı, kan sonucumu da göstermemiştim. Onu da göstermiş oldum. 10 haftalık bir bebiş bırakıyorum buraya, her şey yolunda çok şükür, güzel haberler alacağımız bir hafta olsun

Eklentiler

• IMG_20230130_110414.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 112
Oy nasıl da güzel yatıyor yumuş yumuş maşallah

Hahah en azından girebilcek benimki asla diyo kapıda bayılır zaten
Benim eşim de kan verirken bayılıyo aşı olurken bile bayıldı geçen yıl, şimdi de başkası kan verirken fena oluyo doğumda kesin bayılır. Hemşire benle mi uğraşsın ona mı baksın ya

Benim doktorum kabız olursan zeytinyağlı ılık su iç sabahları aç karna demişti canım

Sebzeni artır, suyunu artır, beyaz ekmeği ve rafine şekeri kes, 3 güne düzelecek göreceksin
Ekmeği zaten kahvaltıdan kahvaltıya yiyorum ama su çok önemli gerçekten az içer oldum bu aralar. Kayısı hoşafı yaptım o bi tık rahatlattı gibi bugün ama şekeri kesemesemde azaltmak lazım teşekkür ederim canım pozitif

Sabah kalkınca ılık su yanına iki kayısı yemek, sütün içine yulaf ezmesi katıp yemek bir de miden yanmıyorsa isot

bnm 10.haftada durur gibi oldu, şu an 11+3'teyim son 3 gündür en kötüsünü yaşıyorum sürekli ama sürekli kusma halindeyim prilamı uyku yaptığı için kesin olarak bırakmıştım ama sanırım kullanacağım bu şekilde devam edemem çünkü, dünden beri yediğim içtiğim ne varsa yarım saat içinde gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…