2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ahh malesef benim de devam ediyor, yürüyüş yapıyorum ama geçmiyor, annem kayısı ve komposto göndermişti onları yiyip içince yapabilmiştim

Ayy zaten inandigimizdan degil de iste sirf merak bizimkisi inan hic bi sekilde algilsyamadim kafam karisti

Canım doktorunla görüştün mü ? Bilemedim yorumsuz kalmak da istemiyorum ama bu durumların gerçekten yabancisiyim yerinde olsam bir doktora görünürdüm
Bugün randevum var çok teşekkür ederim, bugün umarım net bir şey duyacağım. Fotoğrafı göstermemde anormal bir şey var mı acaba aklım hep orda

Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı doğal zeytin yağı ve kefir canım bana çok iyi geldi

baharrr34 ayy ne kadar zormus ya su yüzük testi yaptim ama sonunda ip dolaniyo falan olayyy ileri geri gitti sonunda ama ipi sabitledim hadi bakalim merak ettim
Benim arkadaşım Amerika'da bana şey dedi gruplar varmış, Facebook'ta. Söyledi bende attım bana yazmışlar kız bebeği diye

İnşallah son demlerdir, prilam atmasam işe gidemem sanırım, ben yatmadan önce atıyorum uyku sorun olmadı şimdiye kadar, sen de nasıl rahat ediyorsan canım

Kızlar bide makas bıçak varmış cinsiyet için bende yeni öğrendim. Eşim bana yaptı geçen makas ve bıcak ayrı ayrı kırlent altına koymus bende hiç bilmiyorum gittim bıçak olan kırlentin yanına oturdum eşim başladı gülmeye geldi bıçak aldı yanımdan

Evet onu da duymustum arkadasim sana yapcam diyordu da kaldi

Evett bana da ablamlar yapmıştı, makas olanın yanına oturdum inşallah doğrudur yaa

kızlarr acil buraya bakınn, 2 gündür üşümediğim halde birden titreme geliyo bana, sırtımdan soğuk sular iniyo gibi içten bi titreme geliyo 2 yorganla 10 dk.da zor geçiyo, 14. haftadayım normal mi bu, yaşayan var mı?

11 haftadan sonra sırt üşümesi vs oluyor diye okumuştum canım ama titretecek derecede olması normal mi bilmiyorum. Benim sırtım üşüyor ve ayaklarım bastan beri var ayak üşümem geçmedi hamile kalmadan önce asla üşümezdim çorapsız gezen biriydim yaz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…