- 10 Ocak 2023
- 125
- 364
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.221
ahh malesef benim de devam ediyor, yürüyüş yapıyorum ama geçmiyor, annem kayısı ve komposto göndermişti onları yiyip içince yapabilmiştimGünaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
Ayy zaten inandigimizdan degil de istecanim esime anlattm guldu inanma ya bunlara dedi dedim dur yapalim nolcakipe alyansimi gecirdm sabit durcak sekilde drun ultrasonla baktigi bolgeye tuttm kendiliginden bi saga bi sola dogru gitti. sonra esim tuttu esimde ayni sekilde basta sabit tuttu o bolgeye tutunca yuzuk ileri geri dogru gitti bu sefer sonra burdan ogrendmki annenin yapmasi lazimmis benim yaptigimda da kiz cikti ya ben sag sol ileri geri kendime gore algilayarak yorumladm intte oyle okudum yani cok degisik cinsiyet yontemleri var cok guldm aksam
Bugün randevum var çok teşekkür ederim, bugün umarım net bir şey duyacağım. Fotoğrafı göstermemde anormal bir şey var mı acaba aklım hep ordaCanım doktorunla görüştün mü ? Bilemedim yorumsuz kalmak da istemiyorum ama bu durumların gerçekten yabancisiyim yerinde olsam bir doktora görünürdüm
Benımde 10+1 canım11+1 bugun ins canimsenin?
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı doğal zeytin yağı ve kefir canım bana çok iyi geldiGünaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
Benim arkadaşım Amerika'da bana şey dedi gruplar varmış, Facebook'ta. Söyledi bende attım bana yazmışlar kız bebeği diyebaharrr34 ayy ne kadar zormus ya su yüzük testi yaptim ama sonunda ip dolaniyo falan olayyy ileri geri gitti sonunda ama ipi sabitledim hadi bakalim merak ettim
İnşallah son demlerdir, prilam atmasam işe gidemem sanırım, ben yatmadan önce atıyorum uyku sorun olmadı şimdiye kadar, sen de nasıl rahat ediyorsan canımbnm 10.haftada durur gibi oldu, şu an 11+3'teyim son 3 gündür en kötüsünü yaşıyorum sürekli ama sürekli kusma halindeyim prilamı uyku yaptığı için kesin olarak bırakmıştım ama sanırım kullanacağım bu şekilde devam edemem çünkü, dünden beri yediğim içtiğim ne varsa yarım saat içinde gidiyor...
Ultrason resmi mi canim?Benim arkadaşım Amerika'da bana şey dedi gruplar varmış, Facebook'ta. Söyledi bende attım bana yazmışlar kız bebeği diye
Evet onu da duymustum arkadasim sana yapcam diyordu da kaldiKızlar bide makas bıçak varmış cinsiyet için bende yeni öğrendim. Eşim bana yaptı geçen makas ve bıcak ayrı ayrı kırlent altına koymus bende hiç bilmiyorum gittim bıçak olan kırlentin yanına oturdum eşim başladı gülmeye geldi bıçak aldı yanımdan
Eşim yaptıktan sonra bende araştırdım eskiler böyle yaparmış makas oturursan kız, bıçak oturursan erkekmiş. İnandığım bişey değil zaten güldük eğlendik o kadarEvet onu da duymustum arkadasim sana yapcam diyordu da kaldi
Evet. Nub teory gender grupların adıUltrason resmi mi canim?
Evett bana da ablamlar yapmıştı, makas olanın yanına oturdum inşallah doğrudur yaaKızlar bide makas bıçak varmış cinsiyet için bende yeni öğrendim. Eşim bana yaptı geçen makas ve bıcak ayrı ayrı kırlent altına koymus bende hiç bilmiyorum gittim bıçak olan kırlentin yanına oturdum eşim başladı gülmeye geldi bıçak aldı yanımdan
Cinsiyet öğrenmen yakın mıEvett bana da ablamlar yapmıştı, makas olanın yanına oturdum inşallah doğrudur yaa
11 haftadan sonra sırt üşümesi vs oluyor diye okumuştum canım ama titretecek derecede olması normal mi bilmiyorum. Benim sırtım üşüyor ve ayaklarım bastan beri var ayak üşümem geçmedi hamile kalmadan önce asla üşümezdim çorapsız gezen biriydim yaz kışkızlarr acil buraya bakınn, 2 gündür üşümediğim halde birden titreme geliyo bana, sırtımdan soğuk sular iniyo gibi içten bi titreme geliyo 2 yorganla 10 dk.da zor geçiyo, 14. haftadayım normal mi bu, yaşayan var mı?
Ateşini ölçtün mi hiç canım?kızlarr acil buraya bakınn, 2 gündür üşümediğim halde birden titreme geliyo bana, sırtımdan soğuk sular iniyo gibi içten bi titreme geliyo 2 yorganla 10 dk.da zor geçiyo, 14. haftadayım normal mi bu, yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?