2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
daha önce olmuştu doktor ateşini ölç demişti ateşim yok üşümüyorum da sadece o an böyle buzlu suya atılmışım gibi bi his :) 14ünde randevum, inşallah bebeğe bir zararı yoktur

ateşim olmuyo canım hep ilk ona bakıyorum, daha önce de ilk haftalarda iki kez yaşamıştım ama bu sefer hem dün hem bu sabah yaşayınca biraz takmaya başladım
Ateşin yoksa bence tamamen vücudun fizyolojik adaptasyon geçişi olabilir canım bebişe zarar gelmez inşallah içini ferah tut annesi Dra gidince sorarsın çok sıklaşırsa bi görünürsün olmadı

Ya kızlar sizde neredeyse her gece ruya gormeye basladiniz mi? Hic bu kadar sık ruya gördüğümü hatırlamıyorum ve o kadar sacma sapan seyler görüyorum ki acaba bu gece ne gorecem diye uyuyorum
Ve hepsinin içinde genelde erkek bebek veya cocuk var bilincalti buyuk mutlak çünkü esimin ailesi surekli erkek diye muhabbetler ediyorlar benimde içimden kız geliyor eşimde kız hissediyor

Ben aksiyon filmi gibi karmakarışık saçmasapan rüyalar görüü duruyorum birkaç gündür biraz azaldı ama şükür

Kızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyor ben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
yani koltuk halı çekmedim kova ağır değilse kaldırmıyorum ama ben de başladım artık yavaştan, beylerin yaptığı iş beğenilmiyor

Hepsi mucize resmennn Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

İnşallah bitmiştirr peki bulantınız devam ediyor mu
Çok şükür epey azaldı Benim sabahları çok nadir olmuştu genellikle yemek yedikten sonra ve akşamları oldu. Prilam kullandım kesmedi, dr zofer verdi yarım yarım içiyorum belki oda hafifletmiş olabilir İlaç alırkende çok kusuyordum ama şükür hafifledi bazen kusmuyorum bazen bir kez

El Mahkum yapıyorum ben 2 çocuk var evde bir de köpek. Yapmazsam o ev uçar. Kocam da yardım et desen eder ama kalkayım da şunu yapayım asla demez. Erkek milletinin genelinin sülalesi rahat Şimdilik yapabiliyorum. Çok zorlanırsam 15 de bir yardımcı kadın alırım, muhtemelen son aylara doğru olur o da. Çok hızlı yoruluyorum. Hemen belim ağrıyor. Dinlene dinlene yapıyorum.
Kızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyor ben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim

Evet yap d
Evet maalesef yap demeden yapmıyorlar yapınca da bizim yaptığımız gibi olmuyor sanki bende yapma ama en azından dağıtma da diyorum işimiz zor bende de bir kedi var bende son aylarda öyle yaparım muhtemelen diye düşünüyorum canım

Kız resmen ben memleketteyken bulaşık çıkmasın diye evde yememiş bile. Çay bile içmemiş, çaya hasret kaldım diyor 3-5 tabak bardak tava hepsi bu. Neyse ki çok dağıtmaz. Kız hadi yaptı diyelim, ona bile 'tamam aşkım, birazdan yaparım aşkım, geliyorum aşkım' demesinden sinir geliyor bekle bekle yaptıgı da yok. Sen eline alınca 'Niye beklemiyorsun, yapacam demedim mi ' diye başlıyor. Kalk yap daaaa o zaman , senin keyfini mi beklicem

Ben görüyorum canim her gece ayri acayip senaryolar her sabah uyandigimda anlatcak degisik hikayelerin oluyor bazen gece de konusuyomusum suanda bunu görüyorum rüyamda falan diye

Riskli gebelik olmadığı İçi Ağır işler yapmıyorum ve dinlenerrek yapıyorum yani makine açsam viledayı ertesine güne bırakıyorum. Yapmayınca kocam instagramdan onlarda gebelik vs bizde gebelik diye halter kaldıran hamile kadın videoları atıyor

Ben görüyorum canim her gece ayri acayip senaryolar her sabah uyandigimda anlatcak degisik hikayelerin oluyor bazen gece de konusuyomusum suanda bunu görüyorum rüyamda falan diye
Henuz konuşma evresine gelmedim konussam herhalde eşim benden korkardı ama anladığım kadariyla gebelikte çok sık ruya gormek normalmiş

Kendileri bi grip olunca yorgan döşek yatmayı biliyorlar ama bize gelince hamile hamile her şeyi yapmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…