- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.261
Ay oralar biraz riskli yerler . Bende çok istiyordum puket falan yapmakta şu dönemde çok uzun yolculuk falan bide malum orası biraz sıkıntılı hastane mastane durumları .Biz de Taylanda gitmek istiyoruz da bilmiyorum gidebilir miyiz, balayı yapamamıştık evlendiğimizde, bebek öncesi bi balayı yapalım en azından başbaşa dedikAma biraz korkuyorum bir sorun olursa oralarda diye.
Ay süperBizde viyana-prag planı yaptık, 16. Haftama denk geliyor. Kendimi çok yormadan düşük tempoda gezmeyi planlıyorum. Bebiş geldikten sonra böyle seyahatlere cesaret edebilir miyim bilmiyorum o yüzden hamilelikte bol bol değerlendirmek istiyorum. Dr a henüz danışmadım ama haftaya kontrolde sorucam bakalım
Aa neden aç kalmıştınÇok güzel canım, bizde transferden önce gitmiştik Prag’a güzeldi ama aç kalmıştım makarna olmasaViyanayı da beğenmiştim ama aklınızda olsun eğer gitmediyseniz Budapeste çok güzel şimdiden iyi tatiller canım
Temizlik işi eşimde, benim iki çocukla iki kediyle temizliğe yetisme durumum yok, eşim yapmasa temizliğe birini alırdım kesin, sağolsun yapıyor eksik gidik de olsaKızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyorben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
Canım ben vurulmadim ama haftada bir ise sağlık ocağı ya da eczanede mi vurdursan, belki daha rahat olur öyleKizlar proluton depot iğne kullananlar var mi? Nereden vuruyorsunuz? Yardim aliyormusunuz? Bana haftada 1 verdi,bugün göbekten kendim yaptım,ama cok zorlandım solüsyon yağlı bisey,gitme gitmiyor tum gücüyle bastim, ve acayip yanıyor vurdum yer,öyleki tuylerim diken diken oluyor...acaba normal mi?
Ben bugün doktora anlatırken sinirim bozuldu ağladım artık ama prilamdan başka çözüm yok dedi, prilam bende aşırı uyku yapıyor almıyordum o yüzden ama sanırm bu gece alacağım iki gündür canım çıktı çünküİnşallah son demlerdir, prilam atmasam işe gidemem sanırım, ben yatmadan önce atıyorum uyku sorun olmadı şimdiye kadar, sen de nasıl rahat ediyorsan canım
Sanirim bir daha ki sefer oyle yapacağımTemizlik işi eşimde, benim iki çocukla iki kediyle temizliğe yetisme durumum yok, eşim yapmasa temizliğe birini alırdım kesin, sağolsun yapıyor eksik gidik de olsa
Canım ben vurulmadim ama haftada bir ise sağlık ocağı ya da eczanede mi vurdursan, belki daha rahat olur öyle
Canım doktor mu göbekten vurul dedi benim bildiğim proluton depot sadece kasa yapılıyor subkutan oluyor göbekten vurursan belki ondan çok ağrın olmuştur bende üç defa kalça dan vuruldum en sonuncusu canımı çok yakmıştıKizlar proluton depot iğne kullananlar var mi? Nereden vuruyorsunuz? Yardim aliyormusunuz? Bana haftada 1 verdi,bugün göbekten kendim yaptım,ama cok zorlandım solüsyon yağlı bisey,gitme gitmiyor tum gücüyle bastim, ve acayip yanıyor vurdum yer,öyleki tuylerim diken diken oluyor...acaba normal mi?
Evet canim hormonlardan dolayiHenuz konuşma evresine gelmedim konussam herhalde eşim benden korkardı ama anladığım kadariyla gebelikte çok sık ruya gormek normalmiş
Biz hep birlikte yapıyorduk yine aynı düzen devam ediyoruz.Hakkını asla yiyemem o konuda eşimin.Bebekten önce de böyleydi sadece ben beğenmeyip başının etini yiyordum biraz.Şimdi eline sağlık diyorum sağolsun ben sadece viledayla siliyorum,çamaşırları makineye atıyorum o renkleri konusunda çok tedirgin oluyorKızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyorben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
Hiç görmüyorum ya.çok istiyorum görmek hani acaba bebekle ilgili görür müyüm diye ama yokYa kızlar sizde neredeyse her gece ruya gormeye basladiniz mi? Hic bu kadar sık ruya gördüğümü hatırlamıyorum ve o kadar sacma sapan seyler görüyorum ki acaba bu gece ne gorecem diye uyuyorum
Ve hepsinin içinde genelde erkek bebek veya cocuk var bilincalti buyuk mutlak çünkü esimin ailesi surekli erkek diye muhabbetler ediyorlar benimde içimden kız geliyor eşimde kız hissediyor
Bende keske bu kadar sık gormesem diyorum uyku duzenim şaştı valla uyuyamiyorum artıkHiç görmüyorum ya.çok istiyorum görmek hani acaba bebekle ilgili görür müyüm diye ama yok
Hastane bulunur da zika virüsten korktum ya. Başka yerlere bakıyorum. Biz deniz tatili yapmak istiyoruz o yüzden sıcak bi yerlere gitmemiz lazımAy oralar biraz riskli yerler . Bende çok istiyordum puket falan yapmakta şu dönemde çok uzun yolculuk falan bide malum orası biraz sıkıntılı hastane mastane durumları .
Yok canim o bişey demedi,ben öbür iğneler hep göbekten yapınca,bunuda öyle yaptim,ama bilseydim kalçadan yapardimCanım doktor mu göbekten vurul dedi benim bildiğim proluton depot sadece kasa yapılıyor subkutan oluyor göbekten vurursan belki ondan çok ağrın olmuştur bende üç defa kalça dan vuruldum en sonuncusu canımı çok yakmıştıkalçadan da yavaş yavaş yapılması gerekiyor yağlı olduğu için
Ben temizlik yapamıyorum ayakta durunca tansiyonum düşüyo midem bulanıyo çok halsiz kalıyorumKızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyorben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
kesinlikle cig findik tuketin ustunede su icin. kabizliga birebir cozum.oldu bendeGünaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
Ben de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordumBen görüyorum canim her gece ayri acayip senaryolar her sabah uyandigimda anlatcak degisik hikayelerin oluyorbazen gece de konusuyomusum suanda bunu görüyorum rüyamda falan diye
Valla ben yapmayı çok istiyorum ama yapamıyorum çalışmıyorum evdeyim iş yapmadan asla duramayan bi insanımKızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyorben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?