2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar proluton depot iğne kullananlar var mi? Nereden vuruyorsunuz? Yardim aliyormusunuz? Bana haftada 1 verdi,bugün göbekten kendim yaptım,ama cok zorlandım solüsyon yağlı bisey,gitme gitmiyor tum gücüyle bastim, ve acayip yanıyor vurdum yer,öyleki tuylerim diken diken oluyor...acaba normal mi?

Biz de Taylanda gitmek istiyoruz da bilmiyorum gidebilir miyiz, balayı yapamamıştık evlendiğimizde, bebek öncesi bi balayı yapalım en azından başbaşa dedik Ama biraz korkuyorum bir sorun olursa oralarda diye.
Ay oralar biraz riskli yerler . Bende çok istiyordum puket falan yapmakta şu dönemde çok uzun yolculuk falan bide malum orası biraz sıkıntılı hastane mastane durumları .

Ay süper İyi yanlız değilim kaç günlük sizinki prag Viyana 5 gün az mı olur acaba dedim de

Aa neden aç kalmıştın Ya 5 güne oraların hepsini sığdıramicaz sanki budapeşteyi ben ayrı bir tatil planında rahatca gezmek istiyorum aslında. Henüz planlamadık tatilide bi bakalım nasıl bir rota çizcez

Kızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyor ben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
Temizlik işi eşimde, benim iki çocukla iki kediyle temizliğe yetisme durumum yok, eşim yapmasa temizliğe birini alırdım kesin, sağolsun yapıyor eksik gidik de olsa
Canım ben vurulmadim ama haftada bir ise sağlık ocağı ya da eczanede mi vurdursan, belki daha rahat olur öyle

İnşallah son demlerdir, prilam atmasam işe gidemem sanırım, ben yatmadan önce atıyorum uyku sorun olmadı şimdiye kadar, sen de nasıl rahat ediyorsan canım
Ben bugün doktora anlatırken sinirim bozuldu ağladım artık ama prilamdan başka çözüm yok dedi, prilam bende aşırı uyku yapıyor almıyordum o yüzden ama sanırm bu gece alacağım iki gündür canım çıktı çünkü

Sanirim bir daha ki sefer oyle yapacağım,bu berbat bisey dunya ilaclari kullandim hiç birinde böyle zorlanmadim

Canım doktor mu göbekten vurul dedi benim bildiğim proluton depot sadece kasa yapılıyor subkutan oluyor göbekten vurursan belki ondan çok ağrın olmuştur bende üç defa kalça dan vuruldum en sonuncusu canımı çok yakmıştı kalçadan da yavaş yavaş yapılması gerekiyor yağlı olduğu için

Kızlar eskisi gibi temizlik bs yapıyor musunuz yoksa eşiniz mi yapıyor ben bugün dayanamadım detaylı bir temizlik yaptım yanş bir şey olacağını sanmıyorum ama kimisi yapma etme diyor bilemedim
Biz hep birlikte yapıyorduk yine aynı düzen devam ediyoruz.Hakkını asla yiyemem o konuda eşimin.Bebekten önce de böyleydi sadece ben beğenmeyip başının etini yiyordum biraz.Şimdi eline sağlık diyorum sağolsun ben sadece viledayla siliyorum,çamaşırları makineye atıyorum o renkleri konusunda çok tedirgin oluyor

Hiç görmüyorum ya.çok istiyorum görmek hani acaba bebekle ilgili görür müyüm diye ama yok

Ay oralar biraz riskli yerler . Bende çok istiyordum puket falan yapmakta şu dönemde çok uzun yolculuk falan bide malum orası biraz sıkıntılı hastane mastane durumları .
Hastane bulunur da zika virüsten korktum ya. Başka yerlere bakıyorum. Biz deniz tatili yapmak istiyoruz o yüzden sıcak bi yerlere gitmemiz lazım

Yok canim o bişey demedi,ben öbür iğneler hep göbekten yapınca,bunuda öyle yaptim,ama bilseydim kalçadan yapardim

Ben temizlik yapamıyorum ayakta durunca tansiyonum düşüyo midem bulanıyo çok halsiz kalıyorum Yemek dahi yapamıyorum yani dolanamıyorum evin içinde hala

kesinlikle cig findik tuketin ustunede su icin. kabizliga birebir cozum.oldu bende

Ben görüyorum canim her gece ayri acayip senaryolar her sabah uyandigimda anlatcak degisik hikayelerin oluyor bazen gece de konusuyomusum suanda bunu görüyorum rüyamda falan diye
Ben de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordum öyle değişik rüyalar yani her akşam farklı bi ünlü rüyama giriyo ne alakaysa
Rüyalar bebekle ilgili de değil olsa ne alâ

Valla ben yapmayı çok istiyorum ama yapamıyorum çalışmıyorum evdeyim iş yapmadan asla duramayan bi insanımevde tülüş bir kedimiz var o süpürge hergün açılıyor ama kendimi çok yormadan yapmıyorum artık ne kadar olursa, eşim de sadece pazar günleri evde ağır işleri ona kitliycem bundan sonra geçen pazar cam sildirdim gıkını çıkarmıyo o da kıyamam doğuma kadar azcık sıkcaklar dişlerini yapcak bişey yook

Ayy kizlarr neler konusulmus öyleee bir temizlik yaptim bende uzun aradan sonra oh be ev paklandiii simdi ilik dus alcam yatcam yemekleri babamizdan istediik getircek aksam valla yemekle ugrasamazdm bugun Rüya meselesine gelince ben acayip ruyalar goruyorum sacma sapan ama bol aksiyonlu oyle guzelki Bulanti meselesine gelcek olursak bende prilamli gunleri biraktim Allaha şükür. istah acildi ama hamilelik öncesi kilomdayim hala.daha dogrusu 80le kaldim bulantilardan 78e dustum oyle kaldi. buna seviniyorum ne kdr az alirsam o kdr iyi. kilolu hamile kaldim cunku. Bulanti arada ögürme hissi var oda zamansiz geliyor beklenmedk anda bi kokudan öğýrebiliyorum

mertugce35 Hahaha yaptinn sonunda hee ne ciktiii canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…