- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.281
Kuzum hatta kutunun üstünde im yazıyor intramuskuler demek sc yazsaydi subkutan uygulama yani göbekten yapabilirdin yine de doktoruna danış kuzum belki önerdiği bişey olur ya da dozu tekrarlatir felanYok canim o bişey demedi,ben öbür iğneler hep göbekten yapınca,bunuda öyle yaptim,ama bilseydim kalçadan yapardim
Bizde 5 günlük planladık. Kısa kısa geziler ayarlamaya çalıştım 2. Trimester verimli geçsin diyeAy süperİyi yanlız değilim kaç günlük sizinki prag Viyana 5 gün az mı olur acaba dedim de
Ben şimdi döndümmm. Bulantılar yüzünden doktora ağladım ağladım sonra ultrasona geçince keyfim yerine geldieeee ?? Bugün kontrole gidenler dönmediler mi hala ??
Deniz tatili istiyorsanız dubai yi falan düşünebilirsiniz canım, uzun yola bende cesaret edemem açıkçası, bir de hastane koşulları falan güven vermesi lazımBiz de Taylanda gitmek istiyoruz da bilmiyorum gidebilir miyiz, balayı yapamamıştık evlendiğimizde, bebek öncesi bi balayı yapalım en azından başbaşa dedikAma biraz korkuyorum bir sorun olursa oralarda diye.
Günümüz aynı sizinle :) bende şikayetim olmamasına rağmen 10+6 da kontrole gittim bebişi ultrasonda görmüş olduk :) haftaya ikili test için tekrar gidicemBen şimdi döndümmm. Bulantılar yüzünden doktora ağladım ağladım sonra ultrasona geçince keyfim yerine geldi11+1 dedi, oturan, kalkan, dönen fırıl fırıl bir şeydi Progestana devam ediyorum, prilama yeniden başladım. Bakalım ne zaman bitecek bulantı meselesi
Dubaiye sırf deniz için gitmek istemem ya bi çekiciliği yok sanki. Siz gittiniz mi hiç?Deniz tatili istiyorsanız dubai yi falan düşünebilirsiniz canım, uzun yola bende cesaret edemem açıkçası, bir de hastane koşulları falan güven vermesi lazım
Bende gitmek istiyordum ama gitmişken çöl safarisi falan da yapmak istedim için hakkını veremiyeceğimi düşünüp vazgeçtim. Aklım hala gidemediklerimdeDubaiye sırf deniz için gitmek istemem ya bi çekiciliği yok sanki. Siz gittiniz mi hiç?
Nisan gibi gitmeyi planlıyorduk ama hazirana çekip portekiz ya da ispanyaya gideceğiz bu gidişle. Nisan ayında denize girebileceğimiz her yerde zika virüs varmışBebekten önce gitmediğimize biraz üzüldüm
Ben şimdi döndümmm. Bulantılar yüzünden doktora ağladım ağladım sonra ultrasona geçince keyfim yerine geldi11+1 dedi, oturan, kalkan, dönen fırıl fırıl bir şeydi Progestana devam ediyorum, prilama yeniden başladım. Bakalım ne zaman bitecek bulantı meselesi
ben de ne alakaysa sürekli tehlikede olduğum, takip falan edildiğim kabuslar görüyorum çok sinir bozucuBen de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordumöyle değişik rüyalar yani her akşam farklı bi ünlü rüyama giriyo ne alakaysa
Rüyalar bebekle ilgili de değil olsa ne alâ
Çok sıcak da iyi değil hamilelikte ya, zor olurdu çölde. İnşallah sonrasında gezebiliriz. Millet bebişleriyle karavanla ülke ülke geziyor biz de bi tatile gideriz yani nedirBende gitmek istiyordum ama gitmişken çöl safarisi falan da yapmak istedim için hakkını veremiyeceğimi düşünüp vazgeçtim. Aklım hala gidemediklerimdeinşallah uslu bebişlerimiz olur da kalan yerleri birlikte gezeriz
hoff deşme yaramıeeee ?? Bugün kontrole gidenler dönmediler mi hala ??
hoff deşme yaramıgelmeyen 14 şubat yapmışlar
hoff deşme yaramıgelmeyen 14 şubat yapmışlar
Günaydınnn musmutlu bol bebiş fotoğraflı, bulantıların, sıkıntıların bittiği haftalarımız olsun inşallah kızlar
Ayy mesaj yazmışken ayrı yazmayayım bu mesaja yazayım 4 gündür kabızlık mahvetti çözümünü bulan var mııı ıkınıyorum az biraz ama korkuyorum
O benim genel sorunum yaa sürekli makarna arıyorum et vs sevmiyorum zaten genelde biliyorsun domuz eti kullanıyorlar yemekler pek iştahımı açmıyorAa neden aç kalmıştınYa 5 güne oraların hepsini sığdıramicaz sanki budapeşteyi ben ayrı bir tatil planında rahatca gezmek istiyorum aslında. Henüz planlamadık tatilide bi bakalım nasıl bir rota çizcez
zaten bi ay önce de 3 hafta vardı hiç azalmıyoBu haftayı saymazsak 2 hafta kaldı kız öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?