2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok canim o bişey demedi,ben öbür iğneler hep göbekten yapınca,bunuda öyle yaptim,ama bilseydim kalçadan yapardim
Kuzum hatta kutunun üstünde im yazıyor intramuskuler demek sc yazsaydi subkutan uygulama yani göbekten yapabilirdin yine de doktoruna danış kuzum belki önerdiği bişey olur ya da dozu tekrarlatir felan

eeee ?? Bugün kontrole gidenler dönmediler mi hala ??
Ben şimdi döndümmm. Bulantılar yüzünden doktora ağladım ağladım sonra ultrasona geçince keyfim yerine geldi 11+1 dedi, oturan, kalkan, dönen fırıl fırıl bir şeydi Progestana devam ediyorum, prilama yeniden başladım. Bakalım ne zaman bitecek bulantı meselesi

Biz de Taylanda gitmek istiyoruz da bilmiyorum gidebilir miyiz, balayı yapamamıştık evlendiğimizde, bebek öncesi bi balayı yapalım en azından başbaşa dedik Ama biraz korkuyorum bir sorun olursa oralarda diye.
Deniz tatili istiyorsanız dubai yi falan düşünebilirsiniz canım, uzun yola bende cesaret edemem açıkçası, bir de hastane koşulları falan güven vermesi lazım

Günümüz aynı sizinle :) bende şikayetim olmamasına rağmen 10+6 da kontrole gittim bebişi ultrasonda görmüş olduk :) haftaya ikili test için tekrar gidicem

Deniz tatili istiyorsanız dubai yi falan düşünebilirsiniz canım, uzun yola bende cesaret edemem açıkçası, bir de hastane koşulları falan güven vermesi lazım
Dubaiye sırf deniz için gitmek istemem ya bi çekiciliği yok sanki. Siz gittiniz mi hiç?
Nisan gibi gitmeyi planlıyorduk ama hazirana çekip portekiz ya da ispanyaya gideceğiz bu gidişle. Nisan ayında denize girebileceğimiz her yerde zika virüs varmış Bebekten önce gitmediğimize biraz üzüldüm

Bende gitmek istiyordum ama gitmişken çöl safarisi falan da yapmak istedim için hakkını veremiyeceğimi düşünüp vazgeçtim. Aklım hala gidemediklerimde inşallah uslu bebişlerimiz olur da kalan yerleri birlikte gezeriz

Dün sordugun akıntıdan bahsettin mi doktora ? Çok sevindim güzel haberlerine canım :)

Ben de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordum öyle değişik rüyalar yani her akşam farklı bi ünlü rüyama giriyo ne alakaysa
Rüyalar bebekle ilgili de değil olsa ne alâ
ben de ne alakaysa sürekli tehlikede olduğum, takip falan edildiğim kabuslar görüyorum çok sinir bozucu

Çok sıcak da iyi değil hamilelikte ya, zor olurdu çölde. İnşallah sonrasında gezebiliriz. Millet bebişleriyle karavanla ülke ülke geziyor biz de bi tatile gideriz yani nedir

Haftasonu Mersin e yazlığa gideceğiz. Bizim Rus kiracıyı başka ülkeye göndermişler. Ev kiradaydı ne güzel bebeğin ihtiyaçlarını alıyordum. Elimde patladı resmen Ama olsun yazlığa gider gelirim deniz kokusu alırım sahilde yürürüm beyimle

Bol bol su iç . Katkısı çok

O benim genel sorunum yaa sürekli makarna arıyorum et vs sevmiyorum zaten genelde biliyorsun domuz eti kullanıyorlar yemekler pek iştahımı açmıyor birde domates çorbası içiyorum. Biz 3 gün 3 gün ayrı ayrı yerleri gezdik ama hamiş değildim şuan o kadar km hayatta yürüyemem Bol bol tadını çıkar canım iyi tatiller olsun

Kızlar ya canım bi işkembe çorbası istiyor ki size anlatamam.Ağlamak istiyorum.bi tas içsem ne olur bi fikir verin nolur

Kizlar 13+4 um. rahim ustu alt karin tam ortasinda böyle agri var asiri degil. ama hani regl olcakmis hissi agrisi. enfeksiyon icin yeni bi adet suya katmali toz ilactan ictim. ama hala gecmedi mi acaba yoksa tam bebegin buyume haftasi 1. trimestrn sonu diye mi sizce? benimle ayni zamanlarda olup varmi yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…