2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım aynısını yaşadım özellikle yürüyüş yaparken kramp da giriyo diye yürüyüşü bıraktım. doktora sordum tam da anlattığın gibi durumlar çok normal dedi, kendini yoracak şeyler yapma her fırsatta sol yanına uzan bebişlerimiz kocaman oluyo

Kızlar ya canım bi işkembe çorbası istiyor ki size anlatamam.Ağlamak istiyorum.bi tas içsem ne olur bi fikir verin nolur
canım çok iyi temizlenmiş olanından bir iki kaşık içebilirsin ama çok iyi temizlendiğinden nasıl emin olacaksın? sarımsaklı sirkeli bir şey canın istiyo olabilir ben sarımsaklı yoğurda nane serpip zeytinyağı döküyorum bir de illa limon sıkacak bir yemek ya da salata olunca sakatat hiç aramıyosun

Ayy bende oyle olmasini temenni ediyorum canim. bebegin tam oldugu yer cunku dr un ultrasonu koydugu yerde agrim. 1. trimestr bitiyor Allahin izniyle Rabbim sona hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin

Kızlar ya canım bi işkembe çorbası istiyor ki size anlatamam.Ağlamak istiyorum.bi tas içsem ne olur bi fikir verin nolur
Ben de kelle paçaya taktım kafayı şöyle bol sirkeli zararlı olduğunu bilmiyodum dün eşimle çorbacıya gidelim dedik tam sonra aklıma geldi sakatat sonuçta bi araştırayım dedim içindeki toksin maddeler bebeğe zarar verebilir yenmemesi gerekiyo falan yazıyodu internette öyle kaldı yani ama doktoruma sorucam gidince

Ayy bende oyle olmasini temenni ediyorum canim. bebegin tam oldugu yer cunku dr un ultrasonu koydugu yerde agrim. 1. trimestr bitiyor Allahin izniyle Rabbim sona hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin
Amin canım merak etme, senin için tekrar yazışmayı okudum tam bu haftalarda çok normal, kanama vs. olmadığı sürece korkmayın, hareketlerini hissettiğinizde bu endişeleriniz kaybolacak yazmış

Kızlar ben size bişi soracağım. Eşleriniz bu bebek konusunda nasıllar? Mesela çok heyecanlılar mı, sürekli bahsediyorlar mı? Benim bu konuda canım çok sıkkın, dokunsalar ağlayacağım. Eşim aile tarafından biraz sevgisiz büyütülmüş birisi o yüzden sevgisini dile getirmek, göstermek konusunda yeni yeni gelişme gösteriyor. Ebeveynlik fikrini de ilk kendisi dile getirdi ve beraber ölçtük biçtik. Yani bu konuda bir sürpriz yaşamadık. Fakat ben sormadığım sürece nasıl hissettiğini açmıyor, cinsiyet konusunda tahmin yapmayı reddediyor, sanki heyecanı varsa da ben göremiyorum. Gerçekten içim sıkıldı zaten kafamda bi ton endişe var bir de eşimin duygu durumu hakkında tahmin yapmaya çalışmak iyice üzüyor beni. Ne diyorsunuz, normal mi, nasıl bir yol izliyim?

Ayva hoşafı iç haftada birkaç kez kabızlığa birebir

Canim erkekler bizim gibi anaç duygulara bürünmüyorlar hemen. Mesela benim eşimin ben cocuklara karsi soguklugunu bilirdm gorurdum hep kafamda bu kendi cocugunu boyle kucaklar candan icten severmi derdm. ama hamile kalinca degisti bi anda. dogsada hayirlisiyla sevelim modunda. belki senin eşinde dogunca o hissiyata bürünecek cunku ikinizden bir parca oldugunun oda farkinda. sonucta isteyerek yaptginiz bir gebelik anladgm kadariyla planli. karnin hele bi buyusun hareketlerini oda hissetsin babalik duygusuna bürünecektir

kuzum benim bence akışına bırak, geldiği aile yapısı belliymiş madem yeni yeni dile getirebiliyor çok normal. hem stres, gerginlik, mutluluk bir arada yaşanıyor erkekler için de komplike bir durum. biz nasıl ilk kez anne olacağız diye karmaşık duygular içindeysek onlar da öyle. zaten bebiş istemiyor olsaydı hiç ölçüp biçme aşamalarına bile gelmeden reddederdi diye düşünüyorum. ultrasonda izledikçe daha çok hevesleniyorlar. şuan için cinsiyet tahmini yapıp boş heveslere kapılmak istemiyordur. hiç canını sıkma, hele ki güzel bir kızınız olursa bizim pabuçlar dama atılır :)

Ya bugün karnım kasılıyor . Göbek deliğimin üstü çevresi böle iğne batması gibi
dün aynisini yazdim buraya canimda kimse yanitlamadi gozden kacti herhalde. gobek deligimde cekilme hissi oldu aksam boyle igne batmasi dedigin gibi. demek normal sende yasamissin

Merhabalar. Kızlar sizin bulantılar ne zaman azaldı ben bugün daha hiçbir şey yemedim ama toplam 4 kere istiğfar ettim. Bu gün çok zorlandım. 9+0dayim.. nerdeyse 6 kiloya yakın vermişim düşünün. 3 haftada bile değil .arada acile gidip serum yiyorum ama etkisi geçti mi yine aynı ne yapacağım artık ağlamaktan daha da güçsüz düşüyorum.

Bir şey deyince de sen böyle söyleyince ben strese giriyorum diyor. Başlayacağım paşamın stresine ben pamuklarda yatıyorum sanki. Benim her günüm stres, bulantılar bir yandan, bebek iyi mi stresi bi yandan, nasıl anne olacağım bi yandan... Bazen kafasına 30lu yumurta kolisiyle sağlam bi vurasım geliyor, Allah'tan severek evlendik de vurmuyorum. Evet kuzum planlı gebelikti, dediğim gibi ilk fikir kendisine aitti zaten. Herkes bebeği kucağına alınca babalığı tam olarak anlayacak diyor zaten. Ki genel ilgisi beklediğimden yüksek zaten, hayal ettiğim şeylerin büyük kısmını yapıyor. Belki de ben hassasımdır..

Evet kuzum ya ailesi çok sevgisiz, kavga dolu evde büyütmüşler çocuğu. Uzun senelerdir de ayrı yaşamış zaten. İstediğimiz de bir gebelik. Ama şu erkeklerin halleri beni çok yoruyor. Dediğin gibi ultrasonda gördükçe kalp atışı duydukça gözleri doluyor heyecanlanıyor. Ama randevudan 2 hafta sonra adam tam takır oluyo yine. Cinsiyet tahmini konusunda yeminim var diyor, zorlamıyorum ama ne bileyim garip geliyor ya. Açıkcası kendi babam, babalığı pek beceremediği için onun korkusu da var sanırım içimde biraz. Bilmiyorum kuzum...

Anneme yaptırsam aslında hiç gözüm arkada kalmaz da bi deneyeyim şu yoğurt işini
Valla çok canım istiyor kelle de çok severim ayyyy
Ben içiyorum.ikinci çocuğumda da çok içmiştim.
Kendi yaptığınızı mı içtiniz hazır mi aldınız

11de pik yapti basa donuyorum dedim. 13deyim sadece ogurme var arada bitti canim geccek sabret

İnanır mısın bebeği içinde taşıyan ben olduğum halde bile tam annelik duygularına giremedim. Hatta her gün sorguluyorum kendimi neden diğerleri gibi değilim diye. Herkesin mizacı gösterme şekli farklı farklı. Kaldı ki o daha farkında bile o bebeğin varlığının kucağına alınca anca dank eder. Gecen gün de ben ailelerimiz sevinçli karşılamadı diye üzüldüm. Amaann gelgitli durumlar işte hamilelikte ruhsal dayanıklılık çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…