2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
dün aynisini yazdim buraya canimda kimse yanitlamadi gozden kacti herhalde. gobek deligimde cekilme hissi oldu aksam boyle igne batmasi dedigin gibi. demek normal sende yasamissin
Ay iyi bari normal ozaman. ben görmemişim evet bi korkuyo insan valla tam olarak çekilme hissi cidden doğru tarif ettin

hassaslik konusunda katiliyorum keza bende öyleyim. nem kapiyorum ufacik seyden bazen abarttigimin bende farkindayim. kendimi dizginlemeye calisiyorum hemen. hormon bahanesi arkasina siginarak ona yüklenmek istemiyorum sonucta oda ilk kez babaligi yasayacak. oda stresli zamanla oturacak rayina canim canini skma stres zararli bliyosun

sende de korku olması çok normal. biz anneler bile yeri geliyor "acaba biraz daha beklese miydik, keyfimiz yerindeydi, anneliği becerebilir miyim, gerçekten istiyor muydum" gibi sorular soruyoruz kendimize, yani ben soruyorum kendi adıma, arada sigara bile içiyorum stresten ne yapıcam şimdi, hayatım eskisi gibi olmayacak, tüm düzenim bozulacak diye ağladığım bile oldu. Bazen hamile olduğumu unutup koşar adım yürüyorum, ama hepsi geçecek. hem bizim hem onlar için ilk ebeveynlik, ilk deneyim..

bizim içimizde bir can büyüyo biz şimdiden anneyiz ama onlar kucağına alınca baba oluyo, hastanede ilk gördüğünde ağlamaya başlayacak ve değişecek emin ol

ben bulantı kusma olmamasına rağmen 4 kilo verdim. son 3 ay ve özellikle son ay kilo alanlar o kadar fazlaymış ki. bi tane ebe geliyo bize ayda bir. 8. ayda kilo almaya başladım dedi. üzülüp ağlama bebek kötü etkilenmesin o alacağını senin depondan alıyo merak etme

Nasıl kilo veriyosunuz yaa ben o kadar kusmama rağmen 1 kilo almışım

10. haftanın içinde rahatlama oldu canım, özellikle sabahları daha iyiyim akşam yine fenalarda, şüphe edip dr a gittim bugün bebek iyi, hala prilama devam ediyorum

10. haftanın içinde rahatlama oldu canım, özellikle sabahları daha iyiyim akşam yine fenalarda, şüphe edip dr a gittim bugün bebek iyi, hala prilama devam ediyorum
İnşallah ben de artık mutlu olmak tadını çıkarmak istiyorum. O kadar beklediğim istediğim bir bebek ki ama mutlu olamıyorum

Nasıl kilo veriyosunuz yaa ben o kadar kusmama rağmen 1 kilo almışım
nasıl abur cubur fast food a düştüysem artık öğrendiğimden beri abur cuburu kızarmış şeyleri bıraktım. çok hareketsizdim şimdi günde 10 dk. falan yürüyüş yapıyorum. her gün kuruyemiş meyve kahvaltıda domates salatalık vs. akşam yemeğinde de çatlayana kadar yemiyorum çünkü gece her türlü acıkıp tekrar yiyorum bunlara rağmen vermişim, kilolu hamile kalmamla da alakası olabilir kilolu hamile kalanlar 9 ay boyunca en fazla 6-7 kilo alıyomuş

Ileri gitti geldi erkek demekmis ben de hic bisey hissedemiyorum zaten tek odagim saglikli olmasi
Benim de bi temizlik yapmam lazim ki sorma haftalardir elimi sürmedim bu hafta mecbur ben de yapicam misafir gelcek cünkü ctesi

İnşallah ben de artık mutlu olmak tadını çıkarmak istiyorum. O kadar beklediğim istediğim bir bebek ki ama mutlu olamıyorum
Ah seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı bebek plesantasini oluşturmak üzere bir kaç haftaya baya hissedilir azalacak, benim de tahammül seviyem çok azaldı, önceki gebeliklerimde daha dayanıklıydım. Hatta gecen bir topikte 20. haftaya kadar bulantım oldu hala ara ara bulanıyor yazmışım düşün ve ilaçsız atlatmıştim o dönemi şimdi mümkün değil, o yüzden asla kendini suçlama elimizden geleni yapıyoruz

Ben de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordum öyle değişik rüyalar yani her akşam farklı bi ünlü rüyama giriyo ne alakaysa
Rüyalar bebekle ilgili de değil olsa ne alâ
Serenay sarikaya hii hic sevmem benim de düzenli rüyamda glrdügüm bir ünlü var demet akalinn onu da sevmem ama rüyalarimda seviyorum ablam gibi ne zaman görsem hahahha

İnanırım, çünkü bende de devasa bi annelik duygusu yok ve bence çok normal. Çünkü bebeği henüz hissetmiyoruz. Sadece yani ne bileyim, soğuk bir baba olmasından korkuyorum galiba ve bunu ilk defa bu kadar sesli söylüyorum. Çünkü hiçbirimiz tam olarak ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz, fakat yapılmaması gerekenler genelde nettir. Belki de mizacından kaynaklıdır dediğin gibi. Bunun yanında belki de şu hep bahsedilen hormonlar beni de ele geçirmiştir ve çok duygusal düşünüyorumdur.

Kızlar ya canım bi işkembe çorbası istiyor ki size anlatamam.Ağlamak istiyorum.bi tas içsem ne olur bi fikir verin nolur
Canim gecen hafta biz de gittik kizim icerken ondan ictim ben de kasenin dörtte birini falan bana kalsa hepsini gömerdim ama temizliginden eminsen icebilirsin

Bende hiç sığınmak istemiyorum o hormonlara, ama artık diyorum kesin hormon canavarları gerçek ve beni ele geçiriyor. biliyorum, çok teşekkür ederim daha relax olmaya çalışacağım

Benım eşimde bana halter kaldıran hamile kadınları yoluyor sen kaldır bakayım dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…