- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.321
Ay iyi bari normal ozaman. ben görmemişim evetdün aynisini yazdim buraya canimda kimse yanitlamadi gozden kacti herhalde. gobek deligimde cekilme hissi oldu aksam boyle igne batmasi dedigin gibi. demek normal sende yasamissin
hassaslik konusunda katiliyorum keza bende öyleyim. nem kapiyorum ufacik seyden bazen abarttigimin bende farkindayim. kendimi dizginlemeye calisiyorum hemen. hormon bahanesi arkasina siginarak ona yüklenmek istemiyorum sonucta oda ilk kez babaligi yasayacak. oda stresliBir şey deyince de sen böyle söyleyince ben strese giriyorum diyor. Başlayacağım paşamın stresine ben pamuklarda yatıyorum sanki. Benim her günüm stres, bulantılar bir yandan, bebek iyi mi stresi bi yandan, nasıl anne olacağım bi yandan... Bazen kafasına 30lu yumurta kolisiyle sağlam bi vurasım geliyor, Allah'tan severek evlendik de vurmuyorum. Evet kuzum planlı gebelikti, dediğim gibi ilk fikir kendisine aitti zaten. Herkes bebeği kucağına alınca babalığı tam olarak anlayacak diyor zaten. Ki genel ilgisi beklediğimden yüksek zaten, hayal ettiğim şeylerin büyük kısmını yapıyor. Belki de ben hassasımdır..
sende de korku olması çok normal. biz anneler bile yeri geliyor "acaba biraz daha beklese miydik, keyfimiz yerindeydi, anneliği becerebilir miyim, gerçekten istiyor muydum" gibi sorular soruyoruz kendimize, yani ben soruyorum kendi adıma, arada sigara bile içiyorum strestenEvet kuzum ya ailesi çok sevgisiz, kavga dolu evde büyütmüşler çocuğu. Uzun senelerdir de ayrı yaşamış zaten. İstediğimiz de bir gebelik. Ama şu erkeklerin halleri beni çok yoruyor. Dediğin gibi ultrasonda gördükçe kalp atışı duydukça gözleri doluyor heyecanlanıyor. Ama randevudan 2 hafta sonra adam tam takır oluyo yine. Cinsiyet tahmini konusunda yeminim var diyor, zorlamıyorum ama ne bileyim garip geliyor ya. Açıkcası kendi babam, babalığı pek beceremediği için onun korkusu da var sanırım içimde biraz. Bilmiyorum kuzum...
bizim içimizde bir can büyüyo biz şimdiden anneyiz ama onlar kucağına alınca baba oluyo, hastanede ilk gördüğünde ağlamaya başlayacak ve değişecek emin olEvet kuzum ya ailesi çok sevgisiz, kavga dolu evde büyütmüşler çocuğu. Uzun senelerdir de ayrı yaşamış zaten. İstediğimiz de bir gebelik. Ama şu erkeklerin halleri beni çok yoruyor. Dediğin gibi ultrasonda gördükçe kalp atışı duydukça gözleri doluyor heyecanlanıyor. Ama randevudan 2 hafta sonra adam tam takır oluyo yine. Cinsiyet tahmini konusunda yeminim var diyor, zorlamıyorum ama ne bileyim garip geliyor ya. Açıkcası kendi babam, babalığı pek beceremediği için onun korkusu da var sanırım içimde biraz. Bilmiyorum kuzum...
ben bulantı kusma olmamasına rağmen 4 kilo verdim. son 3 ay ve özellikle son ay kilo alanlar o kadar fazlaymış ki. bi tane ebe geliyo bize ayda bir. 8. ayda kilo almaya başladım dedi. üzülüp ağlama bebek kötü etkilenmesin o alacağını senin depondan alıyo merak etmeMerhabalar. Kızlar sizin bulantılar ne zaman azaldı ben bugün daha hiçbir şey yemedim ama toplam 4 kere istiğfar ettim. Bu gün çok zorlandım. 9+0dayim.. nerdeyse 6 kiloya yakın vermişim düşünün. 3 haftada bile değil .arada acile gidip serum yiyorum ama etkisi geçti mi yine aynı ne yapacağım artık ağlamaktan daha da güçsüz düşüyorum.
ben bulantı kusma olmamasına rağmen 4 kilo verdim. son 3 ay ve özellikle son ay kilo alanlar o kadar fazlaymış ki. bi tane ebe geliyo bize ayda bir. 8. ayda kilo almaya başladım dedi. üzülüp ağlama bebek kötü etkilenmesin o alacağını senin depondan alıyo merak etme
11de pik yapti basa donuyorum dedim. 13deyim sadece ogurme var arada bitti canim geccek sabret
10. haftanın içinde rahatlama oldu canım, özellikle sabahları daha iyiyim akşam yine fenalarda, şüphe edip dr a gittim bugün bebek iyi, hala prilama devam ediyorumMerhabalar. Kızlar sizin bulantılar ne zaman azaldı ben bugün daha hiçbir şey yemedim ama toplam 4 kere istiğfar ettim. Bu gün çok zorlandım. 9+0dayim.. nerdeyse 6 kiloya yakın vermişim düşünün. 3 haftada bile değil .arada acile gidip serum yiyorum ama etkisi geçti mi yine aynı ne yapacağım artık ağlamaktan daha da güçsüz düşüyorum.
İnşallah ben de artık mutlu olmak tadını çıkarmak istiyorum. O kadar beklediğim istediğim bir bebek ki ama mutlu olamıyorum10. haftanın içinde rahatlama oldu canım, özellikle sabahları daha iyiyim akşam yine fenalarda, şüphe edip dr a gittim bugün bebek iyi, hala prilama devam ediyorum
Bir kere yaşadım, soğuk süt bir nebze rahatlamıştıKızlar mide yanmam çok fazla ne yesem midem yanıyor sizde de var mı böyle bişey?
nasıl abur cubur fast food a düştüysem artıkNasıl kilo veriyosunuz yaa ben o kadar kusmama rağmen 1 kilo almışım
Ileri gitti geldi erkek demekmisAyy kizlarr neler konusulmus öyleeebir temizlik yaptim bende uzun aradan sonra oh be ev paklandiii simdi ilik dus alcam yatcam yemekleri babamizdan istediik getircek aksam valla yemekle ugrasamazdm bugun Rüya meselesine gelince ben acayip ruyalar goruyorum sacma sapan ama bol aksiyonlu oyle guzelki Bulanti meselesine gelcek olursak bende prilamli gunleri biraktim Allaha şükür. istah acildi ama hamilelik öncesi kilomdayim hala.daha dogrusu 80le kaldim bulantilardan 78e dustum oyle kaldi. buna seviniyorum ne kdr az alirsam o kdr iyi. kilolu hamile kaldim cunku. Bulanti arada ögürme hissi var oda zamansiz geliyor beklenmedk anda bi kokudan öğýrebiliyorum
mertugce35 Hahaha yaptinn sonunda hee ne ciktiii canim
Ah seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı bebek plesantasini oluşturmak üzere bir kaç haftaya baya hissedilir azalacak, benim de tahammül seviyem çok azaldı, önceki gebeliklerimde daha dayanıklıydım. Hatta gecen bir topikte 20. haftaya kadar bulantım oldu hala ara ara bulanıyor yazmışım düşün ve ilaçsız atlatmıştim o dönemi şimdi mümkün değil, o yüzden asla kendini suçlama elimizden geleni yapıyoruzİnşallah ben de artık mutlu olmak tadını çıkarmak istiyorum. O kadar beklediğim istediğim bir bebek ki ama mutlu olamıyorum
Serenay sarikaya hii hic sevmemBen de geçen gece rüyamda serenay Sarıkaya ile dans ediyordumöyle değişik rüyalar yani her akşam farklı bi ünlü rüyama giriyo ne alakaysa
Rüyalar bebekle ilgili de değil olsa ne alâ
İnanırım, çünkü bende de devasa bi annelik duygusu yok ve bence çok normal. Çünkü bebeği henüz hissetmiyoruz. Sadece yani ne bileyim, soğuk bir baba olmasından korkuyorum galiba ve bunu ilk defa bu kadar sesli söylüyorum. Çünkü hiçbirimiz tam olarak ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz, fakat yapılmaması gerekenler genelde nettir. Belki de mizacından kaynaklıdır dediğin gibi. Bunun yanında belki de şu hep bahsedilen hormonlar beni de ele geçirmiştir ve çok duygusal düşünüyorumdur.İnanır mısın bebeği içinde taşıyan ben olduğum halde bile tam annelik duygularına giremedim. Hatta her gün sorguluyorum kendimi neden diğerleri gibi değilim diye. Herkesin mizacı gösterme şekli farklı farklı. Kaldı ki o daha farkında bile o bebeğin varlığının kucağına alınca anca dank eder. Gecen gün de ben ailelerimiz sevinçli karşılamadı diye üzüldüm. Amaann gelgitli durumlar işte hamilelikte ruhsal dayanıklılık çok zor
Canim gecen hafta biz de gittik kizim icerken ondan ictim ben de kasenin dörtte birini falan bana kalsa hepsini gömerdim ama temizliginden eminsen icebilirsinKızlar ya canım bi işkembe çorbası istiyor ki size anlatamam.Ağlamak istiyorum.bi tas içsem ne olur bi fikir verin nolur
Bende hiç sığınmak istemiyorum o hormonlara, ama artık diyorum kesin hormon canavarları gerçek ve beni ele geçiriyor.hassaslik konusunda katiliyorum keza bende öyleyim. nem kapiyorum ufacik seyden bazen abarttigimin bende farkindayim. kendimi dizginlemeye calisiyorum hemen. hormon bahanesi arkasina siginarak ona yüklenmek istemiyorum sonucta oda ilk kez babaligi yasayacak. oda streslizamanla oturacak rayina canim canini skma stres zararli bliyosun
Benım eşimde bana halter kaldıran hamile kadınları yoluyorRiskli gebelik olmadığı İçi Ağır işler yapmıyorum ve dinlenerrek yapıyorum yani makine açsam viledayı ertesine güne bırakıyorum. Yapmayınca kocam instagramdan onlarda gebelik vs bizde gebelik diye halter kaldıran hamile kadın videoları atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?