2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallahi kendine sorduğun soruların hepsi her gün kafamda. İnsan bazen karşı tarafın penceresinden bakmakta epey zorlanıyor, özellikle de karşı taraf yalnızca kendi penceresinden bakarken..

O zaman normal herhalde, valla kilo verdim diyenleri görünce doğuma kadar kaç kilo alcam diye korkuyorum ben hamilelik öncesi de görece sağlıklı yiyordum ve çalıştığım için çok aktiftim şimdi bulantıdan anca ekmek makarna muz hareket de sıfırlandı tabii. İlk trimesterde hiç kilo almamak gerek dedikleri için moralim bozuldu 1 kiloyu görünce.

Popodan vurulur o cnm karından ilk defa duydum doktora danışmadın mı

Canim insan heyecanini dorukta yasayip paylasmak istiyor.. benim kizim tüp bebekti ona ragmen esim sakindi ben hep daha cok mutlulugunu belli ederdim, hadi gel karnimi elle öp falan ben derdim de öyle yapardi.. bence erkekler genel olarak cok heyecanli olamiyorlar. Zaten onlar babalik hissiyatina bebek dogduktan sonra da giremiyorlsr bence ancak bebekle temas kurmqya baslayinca yani duygusal bir paylasim baslayinca aralarinda o zaman geliyor o his onlara. O yüzden bence normal canim ancak alisir

İnşallah ben de artık mutlu olmak tadını çıkarmak istiyorum. O kadar beklediğim istediğim bir bebek ki ama mutlu olamıyorum
Bende çok kötüydüm canım ne yesem direkt çıkartıyordum ağlıyordum ben besleyemiyorum olmuyor nasıl geçecek diye. Bak 10.haftama girdim azaldı çok şükür serum bir kez aldım ama bulantı ilacımı hep içiyorum prilam vermişti etki etmedi zofer kullanıyorum. Seni çok iyi anlıyorum kusacağını bilsende yumusak şeyler ye rahat çıkartabilesin kusunca uzan mideni dinlendir, ekmek yoğurt ye biraz tuzla yoğurdunu kusarsan bir daha ye canım özellikle çorba iç katı yemekler zor oluyor kusma zamanı. Yemek yiyince de uzanma hemen yarım saat dik otur. Düzelicek geçecek emin ol bırakma kendini

Kayısı kompostosu ve kefir Kayısıyı sabah aç karına bile yesen ılık su iç üzerine etkisini görürsün. Birde çay bardağına su bardağına nasıl arzu edersen kefir içebilirsin. Ben kayısıda çözümü buldum

Ah bu kocalar, kocalarımız... İnsana bazen ne hissedeceğini şaşırtıyorlar. Okuduklarıma göre çok normal şeyler yaşıyorum, belki de lazım olan sadece biraz zamandır

Bunu burda yazmak bile beni çok üzüyo ama bazen ben bu bebeği istemiyorum diye ağlıyorum, halbuki çok isteyerek ve planlayarak hamile kaldım, eşim de istedi aynı şekilde. Böyle söylediğim için çok utanıyorum sonrasında. Aslında çok istiyorum bebeğimi sürekli planlar yapıyorum, alışverişini düşünüyorum, doğum sonrasını hayal ediyorum, yanımda yattığını hayal ediyorum… ama nedense böyle bi duygu geliyo içime ara sıra anlamıyorum

Ah bu kocalar, kocalarımız... İnsana bazen ne hissedeceğini şaşırtıyorlar. Okuduklarıma göre çok normal şeyler yaşıyorum, belki de lazım olan sadece biraz zamandır
Aynen hic üzülme degmez gercekten.. bizim hislerimizke onlarinki o kadar farkli ki.. cok farkli calisiyor zaten beyinleri bize göre öyle kabul etcez artik yapcak bisi yok maalesef

Canim gecen hafta biz de gittik kizim icerken ondan ictim ben de kasenin dörtte birini falan bana kalsa hepsini gömerdim ama temizliginden eminsen icebilirsin
Ay çok mutlu oldum bunu okuyunca.Güzelce alıp temizleyip yapayım bari .uykularım kaçıyor işkembe diye

İstememek değil aslında bu yaşadığımız.Hayatımızın değişeceğini biliyoruz.mesela bende şeye çok üzülüyorum eşimin yanında önde oturamayacağım diye ne kadar basit bi şey ama beni üzüyor.Bunun gibi bir çok şey değişecek ve bu değişim endişeye düşürüyor bizi.Yeni hayatımızın nasıl olacağını bilememek sanırım ..yoksa hepimiz bence çok seviyoruz bebişleri çok da istiyoruz

Merhaba hanımlar 12+6 dayız bizde

Ağustos 8 görünüyor doğum tarihi inşallah Allah kısmet ederse bu hafta 1 Şubat'ta ikili tarama testi ve 4 boyutlu ultrasona gireceğim heyecanliyim ben de

4 boyutlu ultrasona giren oldu mu aranızda neler yaşadınız anlatabilirseniz sevirim :)

Gerçek olmadığını biliyorum bu duygumun ama bunu dile getirmek bile o kadar üzüyo ki, şu an allah korusun bi sebepten bebeğimi kaybetsem yıkılırım.
Ben de öyle çok basit şeylere de üzülüyorum, hiçbir şey aynı olmayacak şu an bile kendim gibi hissedemiyorum bebek olunca daha çok değişecek her şey. Bi yandan heyecan verici bi yandan korkutucu geliyor.

Bizim bebek çocuk yapmaya karar verip artık korunmayalım bakalım ne zaman kendiliğinden olacak derken ilk korunmasız ilişkimizde oldu.Ben yumurtlama testleri falan almıştım ona bile başlamamıştık daha .Ve eşim duyunca gerçekten 0 tepki kaldı.Günlerce bana ben bebek fikrine alışamadım bilmiyorum istiyo muyum dedi bende bi süre psikolojim pert gezdim .Daha şimdileri ufak ufak karnıma dokunmaya ,bence şurda işte hissediyorum falan demeye başladı.Baba olduklarını ancak çocukla duygusal ve karşılıklı bi bağ kurduklarında anlıyorlar.Bi kitapta şey okumuştum baba diye kendilerine hitap edildiğinde anca anlıyorlar diye ..ki katılıyorum bencede öyle .Süreçlere dahil et bence eşini.Bebek kıyafetlerini birlikte alın,bebek arabası görevini ben eşime vermiştim mesela Araştır en iyisini bul diye şimdi eşyaları gelmeye başladıkça Ceren baba gibi hissetmeye başladım galiba demeye başladı.Dikkatinizi çekerim “galiba “ çok bişey beklememek gerekiyor bence başlarda.İlerde en kıymetlisi olacak ,sen şimdi kendi hamileliğinin ve hala eşinin en kıymetlisi olmanın tadını çıkar ilerde o kadar çok sevecek ki belki de ee ben de varım diyeceksin.Endişelenip kendini ve bebişini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…