- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.361
Evet bilinmezlik korkutuyor tabi ki.Ben mesela uykuyu çok severim şu an bazen yatağa yatınca aha diyorum 6 ay sonra böyle rahat rahat uyuyamayacaksın ceritoGerçek olmadığını biliyorum bu duygumun ama bunu dile getirmek bile o kadar üzüyo ki, şu an allah korusun bi sebepten bebeğimi kaybetsem yıkılırım.
Ben de öyle çok basit şeylere de üzülüyorum, hiçbir şey aynı olmayacak şu an bile kendim gibi hissedemiyorum bebek olunca daha çok değişecek her şey. Bi yandan heyecan verici bi yandan korkutucu geliyor.
benim doktorum her hafta 250 gr normal dedi ilk trimesterdaO zaman normal herhalde, valla kilo verdim diyenleri görünce doğuma kadar kaç kilo alcam diye korkuyorumben hamilelik öncesi de görece sağlıklı yiyordum ve çalıştığım için çok aktiftim şimdi bulantıdan anca ekmek makarna muz hareket de sıfırlandı tabii. İlk trimesterde hiç kilo almamak gerek dedikleri için moralim bozuldu 1 kiloyu görünce.
Evet bilinmezlik korkutuyor tabi ki.Ben mesela uykuyu çok severim şu an bazen yatağa yatınca aha diyorum 6 ay sonra böyle rahat rahat uyuyamayacaksın ceritomesela buna üzülüyorum .Sonra da ama diyorum sana ihtiyacı olan mis gibi kokan bi bebiş sana bakıyor olacak yatağından ,buna seviniyorum.Eşim çocuğu sevmezse diye endişeleniyordum ,şimdi ee ya benden çok onu severse diye endişeleniyorum.tatillerde rahatça yüzebilecek miyim diye bile üzülüyorum bazen ruh halimiz çok değişken .ben artık kendimi takmıyorum ,kendime kulak verdikçe işin tadı kaçıyor hamilelik biraz da delirmekmiş
detaylı 20-23. haftalar arası yapılıyorKızlar ikili tarama yaparken detaylı ultrason da yapılıyor mu? Biizim doktor yapmadı ama burda görünce sormak istedim.
Kendileri 10 dk ayakta duramazBenım eşimde bana halter kaldıran hamile kadınları yoluyorsen kaldır bakayım dedim sustu
Eşim ne kadar iyi bir eş olsa da babalığını bende bimiyorım bebeğe karşı tavrını tahammül seviyesini düşünüyorum bazen ama yaşayıp göreceğiz bakalımİnanırım, çünkü bende de devasa bi annelik duygusu yok ve bence çok normal. Çünkü bebeği henüz hissetmiyoruz. Sadece yani ne bileyim, soğuk bir baba olmasından korkuyorum galiba ve bunu ilk defa bu kadar sesli söylüyorum. Çünkü hiçbirimiz tam olarak ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz, fakat yapılmaması gerekenler genelde nettir. Belki de mizacından kaynaklıdır dediğin gibi. Bunun yanında belki de şu hep bahsedilen hormonlar beni de ele geçirmiştir ve çok duygusal düşünüyorumdur.
Bu hafta ben ikili tarama testi için gideceğim 4 boyutlu ultrasonda yapılacakmış kastettiğin oysa eğerKızlar ikili tarama yaparken detaylı ultrason da yapılıyor mu? Biizim doktor yapmadı ama burda görünce sormak istedim.
Kendini çok dinleme ,bırak akışına canım .Çok normal bu gelgitlerBunların aynılarını ben düşünüyorum ya, hamilelikte otomatik geliyor bazı şeyler demek ki. Ben de diyorum ya eşim çocuğumuzu benden çok severse, ya doğru düzgün uyuyamayıp zombi gibi dolaşırsam…bak iki dakika önceki yorumumu yazarken ağlıyordum şimdi gülmeye başladım, hakikaten birazcık delirdim
Tesekkur ederim canım yarın Dr kontrolüm var prilam kullanıyorum ama sanki artık etkisi azaldı Dr a söyleyeceğim.Bende çok kötüydüm canım ne yesem direkt çıkartıyordum ağlıyordum ben besleyemiyorum olmuyor nasıl geçecek diye. Bak 10.haftama girdim azaldı çok şükür serum bir kez aldım ama bulantı ilacımı hep içiyorum prilam vermişti etki etmedi zofer kullanıyorum. Seni çok iyi anlıyorum kusacağını bilsende yumusak şeyler ye rahat çıkartabilesin kusunca uzan mideni dinlendir, ekmek yoğurt ye biraz tuzla yoğurdunu kusarsan bir daha ye canım özellikle çorba iç katı yemekler zor oluyor kusma zamanı. Yemek yiyince de uzanma hemen yarım saat dik otur. Düzelicek geçecek emin ol bırakma kendini
Aaa olabilir özele mi gidiyorsunBu hafta ben ikili tarama testi için gideceğim 4 boyutlu ultrasonda yapılacakmış kastettiğin oysa eğer
İstanbul'dayım normalde devlete gidiyorum Haseki devlet hastanesine takibe ama ikili test için devlette yer bulamadım Mecidiyeköyde bir kliniğe randevu aldım mecburen perinotoloji kliniğineAaa olabilir özele mi gidiyorsun
Teşekkür ederimİstanbul'dayım normalde devlete gidiyorum Haseki devlet hastanesine takibe ama ikili test için devlette yer bulamadım Mecidiyeköyde bir kliniğe randevu aldım mecburen perinotoloji kliniğine
Ben bio oil kullanıyorum 12 haftadan sonrada lieraca başlarımMerhaba kizlar, doktorum catlak kremine baslayabilecegimi soyledi, bildiginiz dogal karisim vs ya da icerigi dogal krem var midir? Simdilik sadece hindistan cevizi yagi kullaniyorum
İkili tarama kaçıncı haftada yapılıyor. Ve içeriği nedirİstanbul'dayım normalde devlete gidiyorum Haseki devlet hastanesine takibe ama ikili test için devlette yer bulamadım Mecidiyeköyde bir kliniğe randevu aldım mecburen perinotoloji kliniğine
Ben bebak acı badem sütü aldım annem de kullanmış zamaninda o önerdi doktora sormadımMerhaba kizlar, doktorum catlak kremine baslayabilecegimi soyledi, bildiginiz dogal karisim vs ya da icerigi dogal krem var midir? Simdilik sadece hindistan cevizi yagi kullaniyorum
Teyzoşlar biz daha yeni geldik eveeeee ?? Bugün kontrole gidenler dönmediler mi hala ??
Ense kalınlığı down sendromu riski veya organlarda bir problem var mı diye yapılıyor benim bildiğim kadarıyla 11 ve 14. Haftalar arasında ama gooogle dan bir bakın isterseniz detaylıİkili tarama kaçıncı haftada yapılıyor. Ve içeriği nedir
Masallah canım biz de 10+4 te gideceğiz perşembe günü hareketlerini görebildiniz mi çok heyecanlıyım ve merak ediyorumTeyzoşlar biz daha yeni geldik eve10+3 olmuşuz bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?