- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.401
Bu hafta sallamadı biziBenimkinde de yazmıyor bu sefer. Hatta bu sefer haftamız fazla çıktı
Normalde gittiğimde 10+4 olmam lazımdı eski ultrasonda ki yazanlara göre bu sefer gittiğimde 11+3 ve 11+1 çıktılarBu hafta sallamadı bizibana söylemedi bile
Birde bu hafta aşırı yoğundu bir ameliyata gitti bir doğumaBu hafta sallamadı bizibana söylemedi bile
Bizim doktor emin olmadan hayatta söylemez değişik biriİnsallah canımmm cinsiyet tahmini daha yapmamıştır herhalde dimi
Ayyy maşallah bebişlereNormalde gittiğimde 10+4 olmam lazımdı eski ultrasonda ki yazanlara göre bu sefer gittiğimde 11+3 ve 11+1 çıktılar
Sen kaçta gittin ben 1 gibi girdim içeriBirde bu hafta aşırı yoğundu bir ameliyata gitti bir doğuma
Hayırlısı artık canım bazı dr ler öyleBizim doktor emin olmadan hayatta söylemez değişik biriultrasonda ellerini ayaklarını gördüm hareket ettirirken eşimin yüzüne baktım o da görmüş. Doktor hiç demiyor hani elleri ayakları fln diye tanitmiyor ama anlaşıyoruz yinede
Doktor bana kalp atışları iyi dedi bir de anladigim kaç cm olduğu ve boya göre gebelik haftasıyaa ayaklara bakkcanım ilk defa benimki gibi ultrason ifadeleri gördüm. kalp atışı falan hiçbi bilgi yazmıyo doktor sana açıkladı mı kenarda yazanlar ne demek diye?
Aaaa aynı saatlerde oradaymışız. Ben sıra aldığımda saat 10 a geliyordu 1 buçuk gibi doğuma gitti gelmesi 2 buçuğu buldu 3 buçuk gibi tam sıra bana geldi bu sefer ameliyata gitti acil ameliyat dönüşü ilk ben girdim artıkSen kaçta gittin ben 1 gibi girdim içeri
Hadi ya şans işte benden sonra gitmiş demekki. Bu arada yüzde 80-90 erkek dedi bebişeAaaa aynı saatlerde oradaymışız. Ben sıra aldığımda saat 10 a geliyordu 1 buçuk gibi doğuma gitti gelmesi 2 buçuğu buldu 3 buçuk gibi tam sıra bana geldi bu sefer ameliyata gitti acil ameliyat dönüşü ilk ben girdim artık
Bana da 2 hafta sonra belli olur dedi şimdi belli değil cinsiyet leri dediHadi ya şans işte benden sonra gitmiş demekki. Bu arada yüzde 80-90 erkek dedi bebişe
15 gün sonraya çağırdı ikili tarama testi için. Yaptırmak istemiyordum ama ikna edici konuştu ikna edici dediğim 2 cümle kurdu ama yetti benim için .siz yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuzHayırlısı artık canım bazı dr ler öyletaramalar İçin bilgi verdi mi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
evet canım, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bizi neler bekliyorEşim ne kadar iyi bir eş olsa da babalığını bende bimiyorım bebeğe karşı tavrını tahammül seviyesini düşünüyorum bazen ama yaşayıp göreceğiz bakalım
Ben fetal DNA düşünüyorum açıkçası henüz dr ile hiç konuşmadık erken olduğu İçin ama bu hafta belli olur herhalde15 gün sonraya çağırdı ikili tarama testi için. Yaptırmak istemiyordum ama ikna edici konuştu ikna edici dediğim 2 cümle kurdu ama yetti benim için .siz yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz
Abla sen yorum yazınca ben rahatlıyorum nedense. Tecrübendendir belki... Bakalım zaman gösterecek o mu değişecek, ben mi kabulleneceğim. Şimdilik isteklerimi dile getirme aşamasındayım.Canım erkeklerin geneli böyle malesef... Bizim de ilk bebekte çok istekliydi gel aşkım bak hareket ediyor derdim dokunurdu hareket etmeyince bir an once çekmek isterdi elini... Erkeklerin beyni bizimki gibi değil. Çocuklarını çok sever korur kollar oynar ilgilenir. Fakat benim gibi duygusal değil , o da aynı senin eşin gibi ne babası ne annesi tarafından başı oksanarak sevilmemis. Sert büyütülmüş, fitratlari da farkli bizden. Hiç üzülme. Biz de şimdi kontrolden çıkarken göz göze gelip gulumsuyoruz artık ben onu bakışından çözüyorum. Zorlama onu, o öyle birisiyse, öyle sev kabul et, bazı şeyler degisecekse değişiyor zamanla. Değişmeyecekse sadece kendine verdiğin zararla kalıyorsun.
Kanama ve kasiklarinda şiddetli ağrı olmadığı sürece Allah'ın izniyle bişey olmaz ferah tut kalbini.Kızlar merhaba geçenlerde yine yazmıştım şuan 13 haftalık bir bebeğim var bugün misafirlerim varken yan odada düştüm sırtım ağrıyor biraz. Bebeğime birşey olmamıştır değil mi randevuma daha bir ay var asker eşiyim. Oturduğumuz yerde hastane yok gidemiyorum ama aklım bebeğimde
Aynıymışız11+1 bugun ins canimsenin?
İnşallah yaKanama ve kasiklarinda şiddetli ağrı olmadığı sürece Allah'ın izniyle bişey olmaz ferah tut kalbini.
Evet canımm sen kimsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?