2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah canımmm cinsiyet tahmini daha yapmamıştır herhalde dimi
Bizim doktor emin olmadan hayatta söylemez değişik biri ultrasonda ellerini ayaklarını gördüm hareket ettirirken eşimin yüzüne baktım o da görmüş. Doktor hiç demiyor hani elleri ayakları fln diye tanitmiyor ama anlaşıyoruz yinede

Hayırlısı artık canım bazı dr ler öyle taramalar İçin bilgi verdi mi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun

yaa ayaklara bakk canım ilk defa benimki gibi ultrason ifadeleri gördüm. kalp atışı falan hiçbi bilgi yazmıyo doktor sana açıkladı mı kenarda yazanlar ne demek diye?
Doktor bana kalp atışları iyi dedi bir de anladigim kaç cm olduğu ve boya göre gebelik haftası doktorumuz sagolsun pek açıklamıyor.

Hadi ya şans işte benden sonra gitmiş demekki. Bu arada yüzde 80-90 erkek dedi bebişe

Kızlar merhaba geçenlerde yine yazmıştım şuan 13 haftalık bir bebeğim var bugün misafirlerim varken yan odada düştüm sırtım ağrıyor biraz. Bebeğime birşey olmamıştır değil mi randevuma daha bir ay var asker eşiyim. Oturduğumuz yerde hastane yok gidemiyorum ama aklım bebeğimde

Hayırlısı artık canım bazı dr ler öyle taramalar İçin bilgi verdi mi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
15 gün sonraya çağırdı ikili tarama testi için. Yaptırmak istemiyordum ama ikna edici konuştu ikna edici dediğim 2 cümle kurdu ama yetti benim için .siz yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz

Ben fetal DNA düşünüyorum açıkçası henüz dr ile hiç konuşmadık erken olduğu İçin ama bu hafta belli olur herhalde

Abla sen yorum yazınca ben rahatlıyorum nedense. Tecrübendendir belki... Bakalım zaman gösterecek o mu değişecek, ben mi kabulleneceğim. Şimdilik isteklerimi dile getirme aşamasındayım.

Kanama ve kasiklarinda şiddetli ağrı olmadığı sürece Allah'ın izniyle bişey olmaz ferah tut kalbini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…