2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum muhtemelen ondandır :) tüm yollardan biz de geçtik. Yeri geldi parçaladık kendimizi ama... Gereksizmiş diyorum şimdi dönüp bakınca. Ben anneliğin tadını çıkarıyorum , o ister çıkarsın babalıgın tadını ister çıkarmasın Ha ben kimseye demem ki bekleme beklentini dile getirme, tabii ki beklentilerin olacak dile de getirmelisin zaten. Ama kendini üzecek noktaya gelmesin Çünkü sen çok değerlisin unutma
Abla sen yorum yazınca ben rahatlıyorum nedense. Tecrübendendir belki... Bakalım zaman gösterecek o mu değişecek, ben mi kabulleneceğim. Şimdilik isteklerimi dile getirme aşamasındayım.

Kızlar şu yatak nasıl sizce kullanışlı olur mu? Deneyimli annelerimiz cevap verirse şimdi kullanmicağım saçma bişi almak istemiyorumda bilemedim bunu görünce
Bence kullanışsız canım. 3. ayda dönmeye başlar çocuk kullanamazsın. İlk aylar için reflü yatağı ya da babynest alabilirsin .

Onlar öyle yaşadılar diye sende de öyle olacak diye birşey yok. 2 sezeryanlı birisi olarak size söyleyeceğim, son ana kadar, birşeyler risker girmediği sürece normal doğumu düşünmeyi bırakmayın. Face de SSVD diye bir grup var. Orda Sezeryanlıları okusan hepsi normal yapmak istiyor. Ama tabii sez sonrası normal için hekim bulmak çok zor ve riskleri de var. Neden doğal olan birşey varken , kurtarma ameliyatına yönelesin??? Herkes nasıl doğurduysa sen de öyle doğuracaksın bu kdr basit (hep böyle konusurdum kendimle) Ama doktor önemli. İyi araştırın. Normal doğum destekler gibi yapıyorlar. Yaz gelip tatil günleri gelince türlü bahaneler bulup sez yapıyorlar. Benim 2. oğlumda ssvd düşündüm olmadı ama, nişanım gelmişti gününde geldi yavrum. İnan o bile farkediyor çocukta ya...

Günaydın annişkolar dün gece göbeğimin sağ tarafında el izi boyutunda bi kızarıklık farkettim.Yanıyor ve kaşınıyor.ne yapıcam bilemedim.Pişik gibi yanık gibi bişey

Günaydınnn...Zeytinyağı ya da vazelin gibi bir şeyle nemlendir kuzum geçmiş olsun :)
Günaydın annişkolar dün gece göbeğimin sağ tarafında el izi boyutunda bi kızarıklık farkettim.Yanıyor ve kaşınıyor.ne yapıcam bilemedim.Pişik gibi yanık gibi bişey

Gunaydin hanımlar 2li tarama icin gittim az önce geldim ölçümler normal kan 20 gun sonra çıkarmış bu gittigim devlet hastahanesini hic begenmedim sanirsam bu sefer erken başlıcam özele cinsiyeti söylemedi o kadar eski cihaz ki nasıl ölçüm yaptı o bile belli değil, rahatsızlıklarımı söyledim bizimle ilgisi yok dedi manyaklar gerçekten

Karşıdaki markete mi söyleyeyim o mu ilgilenir deseydin

Anne oluyoruz kolay mı? Elbet sıkıntısı olacak ama sonuca odaklanmak ve bunun geçici bir süreç olduğunu bilmek en güzel rahatlama yöntemi. Ben de devlet hastanesinde doğum yaptım. Bu durumlar yaşanabilir ama bunun travmatik bir hal almaması sana kalmış. ne kadar çok bilirsen o kadar doktorları da yönlendirirsin. Mesela ilk doğumumda dr dan geç klempleme istedim ve yaptılar gibi gibi. O tuşe kesi filan hikaye inan doğum sırasında hiç takılmıyorsun. En önemli süreç 5 cm den sonraki doğum kasılmalarını senin nasıl karşıladığın

ayy allahımmm ya bir tanesini yaptık da sıra ikincisine geldi, kendileri çocuğu sokağa salıp büyütmüşler bizden de aynını bekliyorlar. kimse demiyor ki bu kızın zaten sıkıntıları var ne yapıyor ev işleriyle baş edebiliyor mu bulantıları nasıldır yemek yapabilecek gücü var mıdır. boş boş konuşuyolar ya hiç takma kafana. ben bu tarz olaylarda aynen evet evet sen haklısın deyip bildiğimi okurum ona laf anlatmakla kendini yorma

Merhaba annişler ara ara aranıza katılıyorum ama hep takibinizdeyim :) sorum şu ikili taramaya giren anneler detaylı 3 boyutlu us ile gösteriyorlarmı bebişleri yoksa klasik siyah beyaz mı
Valla kuzum ben devlete gidiyorum normal siyah beyaz verdi. Ama her şeyini söyledi burun ekmeğinin oluştuğunu benimde ilk bebeğim bi şey bilmiyorum burdaki lerden öğrenmeye çalışıyorum

Merhaba annişler ara ara aranıza katılıyorum ama hep takibinizdeyim :) sorum şu ikili taramaya giren anneler detaylı 3 boyutlu us ile gösteriyorlarmı bebişleri yoksa klasik siyah beyaz mı
Ben özel muaynehanede 3boyutlu gördüm .Ama siyah beyazla baktı kemik oluşumuna.Sonrasında bize göstermek için 3boyutluya aldı

Benim 3 boyutlu da gösterdi doktorum özele gidiyorum ama çoğu doktor göstermiyomuş galiba

Dün sordugun akıntıdan bahsettin mi doktora ? Çok sevindim güzel haberlerine canım :)
evet bahsetti sadece hamile olduğun için oluyor korkulacak hiç bir şey yok dedi, 1 ay daha progestana devam edelim dedi. Çok normal olsa progestanı keserdi diye düşünüyorum ama yine de rahatladım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…