2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baş ağrısından bayılacağım..Artık alerji yüzünden burnum hep tıkalı.Bu da geniz akıntısı ve baş ağrısı yapıyor.Burnumun üstünde kocaman bi çizik oluştu sürekli silmekten ..Çok üzgünüm annecim ama parol içeceğim

Merhaba,
en de Maslak Acibadem e gidiyorum,Normal 36bin,Sezaryen 44bin tl seklinde fiyat verdiler.
Emin misiniz 26 bin dediklerinden acaba?

Kuzum sana birebir ağızdan dinlediğim bir hikaye anlatayım, 2 yakın arkadaş aynı zamanlarda hamile kalmıştı birisi senin hesap ben normal doguramam diye hamile kaldığını öğrenir öğrenmez doktora her gittiğinde çatala bile oturmak istememiş gebeliğin başından beri ben sezeryan istiyorum diyerek gitmiş diğer 2.arkadaşta bu arkadaşın söylediklerinden çok etkilenip bende normal istemiyorum diye söylenmeye başlamış
Gün gelmiş dogum zamanları yaklaşmış bir tanesinin yolda o kadar açılması olmuş ki hastaneye zor yetiştirmişler, odaya girince zaten normal dogum olmuş ama kız hala ben sezeryan istiyorum diyormuş yarım saatte bebeğini normal dogum ile eline almış
Diğeri de sezeryan olmuş

Yani demem o ki, evet sana burda binlerce hem iyi hem kötü dogum hikayelere yazabiliriz (aynı ilk gece durumu gibi ne hikayeler anlatılmıştır bana da hiç de öyle değilmiş) şimdi epidural normal dogum, suda dogum daha nice nice dogum çeşitleri var güvendiğin bir doktor belirle o senin için en dogru yönteme karar verecektir

(bu kadar yazdın sen nasıl dogum yaptın dersen benim herşey normal doguma çok uygun demişti doktorum ama benim bebek kanala inmedi, birde bende nst de dogum sancıları başlamış gözüküyordu ama ben hissetmiyordum doktorum da şaşırmıştı, 1 hafta bekledik her gittiğimde muayeneler falan yapıldı ama gram ilerleme olmayınca sezeryan oldum)

Merhaba annişler ara ara aranıza katılıyorum ama hep takibinizdeyim :) sorum şu ikili taramaya giren anneler detaylı 3 boyutlu us ile gösteriyorlarmı bebişleri yoksa klasik siyah beyaz mı
önce siyah beyazda burun kemigine uzuvlarina ve ense kalinligina bakti. renkli ultrasona en son gecti bize gostermek icin

Merhaba,
en de Maslak Acibadem e gidiyorum,Normal 36bin,Sezaryen 44bin tl seklinde fiyat verdiler.
Emin misiniz 26 bin dediklerinden acaba?
Evet ama eski fiyattan söylemişlerdi yeni fiyat henüz bilemiyoruz bilgilendireceğiz dediler daha da dönmediler
Ben de oraya gideceğim muhtemelen nasıl memnun musunuz ?

kızçeler ya 11+2deyim, sıklıkla başım dönüyor aç kalmamaya özen gösteriyorum ama normal mi acaba bunu yaşayanınız var mı ? ilk haftalarda olması gerekmiyor muydu neden şimdi geldi bu bana

Baş dönmesi kan hacminin artmasından. Normal. Çarpıntıya bile normal dedi doktorum. Aç da kalma artık çünkü kan şekerin düşer, tansiyonun düşer. Atıştırmalık kalorisiz şeyler bulunsun hep yanında. Merak etme hepsi normal.
kızçeler ya 11+2deyim, sıklıkla başım dönüyor aç kalmamaya özen gösteriyorum ama normal mi acaba bunu yaşayanınız var mı ? ilk haftalarda olması gerekmiyor muydu neden şimdi geldi bu bana

Zofer prilamdan daha mi iyi? Prilam bana da etki etmiyo gunde 3 tane icmeme ragmen
Ben yine içerken kusuyordum ama hafifledi epey etkisi olmuştur. Dr sorun onay verirse kullanın bende araştırdım kanser tedavisi sırasında bulantı önleyici olarak kullanılıyormuş ama dr verdi mecbur güvenmek zorundayım içiyorum yarım yarım. Çok kusunca ne denirse yapacak pozisyona gelmiştim Siz tabiki danışın

Herkese merhaba kızlar. Görüşümüz vardı bugün. Sata göre 11+1im ama usgde 12+2 çıktık. İkili test yapmayacagimi söylediğim icin sadece ense kalınlığı, burun kemiği vs. şeylere baktı. Gayet iyiydi, herhangi bir sorunumuz yokmuş.
Tüp bebek ilaçlarımı bıraktık bugün itibariyle. Sadece progestani gunde 1 olarak devam ettiriyor. Decavit ve D vitaminiyle devam ediyoruz.
Cinsiyet tahmini yapmadi ama usg resmini atiyorum. Tahminlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…