- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.461
Merhaba,Kızlar İstanbul avrupa yakasında önerebileceginiz doktor var mı doğum için ben şu an istanbulda değilim de orda doğum yapacağım çünkü buranın şartları hiç iyi değil zaten kendi evim istanbulda orda doğuracağım
Acıbadem maslak hastanesini aradım bize yakın olduğu için eski fiyattan 26 bin tl dedi
Sizin var mı önerebileceğiniz iyi bi hastane ve doktor ?
7. Ayda artık istanbula gideceğim doğum için nasip olursa
erkek gibi çene yapısı ama kafası arkaya dönük tam belli değil yine deBiz geldikk az sonra ikili teste gireceğim doktor cinsiyetini söylemedi tahminleri alalımmm
Eki Görüntüle 3199992
Erkek gibi hissettim ben amaBiz geldikk az sonra ikili teste gireceğim doktor cinsiyetini söylemedi tahminleri alalımmm
Eki Görüntüle 3199992
Ya kızlar şimdi eltimle görümcem bizdeydi yaşça büyükler baya benden çok severim kendilerini bana yakın kızları var oturuyorduk beraber doğum anılarını anlatmaya başladılar. Birisi 11 saat doğum sancısı çekmiş 5. Kattan bağrışlarını aşağı giriş kattan babası kardeşi duymuş. Diğeri sezeryan olmuş kardeşi normal doğum 2 ay oturamamış her yeri yırtılmış çok pişman olmuş normal doğum yaptığına sezeryan ne güzelmiş bilseydim öyle yapardım demiş. Gece gece korktum bunları ağlamaklı yazıyorum ben muayene olmaya bile çok korkuyorum tuşe falan yapıyorlar ya nasıl olcam diye düşünürken bunları anlattılar. Yani kötü niyetle değil yaşıma yakın kızı da yanımdaydı oda dinledi. Birde hep normal suda doğum hayal ettim pilatesle falan hazırlık yapacaktım ama çok korktum her yerim yırtılcak sesim çok uzaklardan duyulcak diye napıcam ben bu kadar kötü bişey mi normal doğum, herşeyin doğalından yanayım ben ama çok endişe ettim gece gece rüyalarıma girmese bari
Anladığım kadarıyla temiz çıkmış sonuclarinBenim sonucuma bakar mısınız çok cabuk çıktı
Cinsiyet yorumunda erkek mi demişti sanaBenim sonucuma bakar mısınız çok cabuk çıktı
önce siyah beyazda burun kemigine uzuvlarina ve ense kalinligina bakti. renkli ultrasona en son gecti bize gostermek icinMerhaba annişler ara ara aranıza katılıyorum ama hep takibinizdeyim :) sorum şu ikili taramaya giren anneler detaylı 3 boyutlu us ile gösteriyorlarmı bebişleri yoksa klasik siyah beyaz mı
Güzel çıkmış canım düşük riskBenim sonucuma bakar mısınız çok cabuk çıktı
Evet ama eski fiyattan söylemişlerdi yeni fiyat henüz bilemiyoruz bilgilendireceğiz dediler daha da dönmedilerMerhaba,
en de Maslak Acibadem e gidiyorum,Normal 36bin,Sezaryen 44bin tl seklinde fiyat verdiler.
Emin misiniz 26 bin dediklerinden acaba?
kızçeler ya 11+2deyim, sıklıkla başım dönüyor aç kalmamaya özen gösteriyorum ama normal mi acaba bunu yaşayanınız var mı ? ilk haftalarda olması gerekmiyor muydu neden şimdi geldi bu bana
çok teşekkürler :)Baş dönmesi kan hacminin artmasından. Normal. Çarpıntıya bile normal dedi doktorum. Aç da kalma artık çünkü kan şekerin düşer, tansiyonun düşer. Atıştırmalık kalorisiz şeyler bulunsun hep yanında. Merak etme hepsi normal.
Ben yüksek ihtimalle yaptırıcam canım perşembe günü dr gidince yazarımFetal dna ben de düşünüyorum ama çok kararsızım da. Karar verdiğinizde yazar mısınız
Ben yine içerken kusuyordum ama hafifledi epey etkisi olmuştur. Dr sorun onay verirse kullanın bende araştırdım kanser tedavisi sırasında bulantı önleyici olarak kullanılıyormuş ama dr verdi mecbur güvenmek zorundayım içiyorum yarım yarım. Çok kusunca ne denirse yapacak pozisyona gelmiştimZofer prilamdan daha mi iyi? Prilam bana da etki etmiyo gunde 3 tane icmeme ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?