2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben erkek diyorumsağlıklı büyüsün inşallah

Evet ama eski fiyattan söylemişlerdi yeni fiyat henüz bilemiyoruz bilgilendireceğiz dediler daha da dönmediler
Ben de oraya gideceğim muhtemelen nasıl memnun musunuz ?
Su an icin memnunum.Ama fiyatlar cok yuksek gercekten.
Birde epidural vs ekstre seyler ile insanin biraz gozu korkuyor.
Ki ozel sigortam var,dogumun 30binini karsiliyor ama sezaryen olursa bi o kadar daha cepten cikacak diye dusunuyorum

Aslında bende son ana kadar çok düşünmek istemiyordum gönlüm normalinden yana korksamda ama o an ne olur bilinmez ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış bişi olur sezeryana girmek zorunda kalırım stres yaptığımla kalırım sonra. Ama dün bi korktum gece gece bu çocuk nasıl çıkcak diye yazıverdim hemen size halbuki daha ne kadar çabul geçsede 6 ay var

Hiç anlamamakla beraber kız gibi geldi bana :) yüzü belli olmuyor ama omurga yapısı düz gibi

Kızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Bana da dr 16. haftada decavite geçeriz dedi. Öncekilerde daha erken başlamıştım.

Kızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Benim vitaminimde folik asit de var , daha geniş kapsamlısına başladık yani tamamen kesmedi.Vitaminim Pregnomarin. Omega 3 vs de var diğer vitaminlerle beraber

Su an icin memnunum.Ama fiyatlar cok yuksek gercekten.
Birde epidural vs ekstre seyler ile insanin biraz gozu korkuyor.
Ki ozel sigortam var,dogumun 30binini karsiliyor ama sezaryen olursa bi o kadar daha cepten cikacak diye dusunuyorum
Evet maalesef çok pahalı bana kalsa bende orda yapmam da eşim iyi bir yerde olmasını istiyor doğumumun başından beri orayı düşünüyordu tabi o zamanlar fiyatlar bu kadar yüksek değildi
Bebek için gözden çıkardık herşeyi
Dediğiniz gibi ekstra masraflar da olabilir

Ha bir de Demir ilacı ve Newcal D3 verdi Kalsiyumlu D vitamini.

Günü bana yakın analar, benden önde olan analar :) hepinize sorum var, benim arada karnım taş yutmuş gibi sertleşiyor size de oluyor mu ??
Benimkinde sertlesme yokta canım,bugün bişey keşfettim el ve dizlerimin üstünde pozisyon alınca göbek sarkıyor ya benim göbek deliğimin üst kısmı yumurta gibi çıkıntı oluyor,benim baby tam göbek deliğinin üstünde galiba,önceden öyle bişey olmuyordu..

Günü bana yakın analar, benden önde olan analar :) hepinize sorum var, benim arada karnım taş yutmuş gibi sertleşiyor size de oluyor mu ??
Canim aynisini esime dedim bu sabah. afedersin tum gece lavaboya gitmessem sabah uyandgmda alt karnim bildgn sepsert tas gibi. idrar gidince yumusuyor hafif ama alt karinda bi sertlik var artik hafiften

ben 11+5 de gittgmde folik asiti biraktirdi. omega ve d vitaminine basladk. omega icinde folikasit ve baska vitaminlerde var gene

Oraya çıkması şu an için mümkün değil kuzum en erken 20. haftada çıkıyor göbek deliğine. 12. haftadan itibaren her hafta 1cm yukarı çıkarak 20. haftada tam göbekte olur. Ona göre ölç yerini bul :)

Canım Allahım yardımcın olsun inşallah bişey olmayacaktır. Sen de bolca dinlen bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…