- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.481
Ben erkek diyorumHerkese merhaba kızlar. Görüşümüz vardı bugün. Sata göre 11+1im ama usgde 12+2 çıktık. İkili test yapmayacagimi söylediğim icin sadece ense kalınlığı, burun kemiği vs. şeylere baktı. Gayet iyiydi, herhangi bir sorunumuz yokmuş.
Tüp bebek ilaçlarımı bıraktık bugün itibariyle. Sadece progestani gunde 1 olarak devam ettiriyor. Decavit ve D vitaminiyle devam ediyoruz.
Cinsiyet tahmini yapmadi ama usg resmini atiyorum. Tahminlerinizi alırızEki Görüntüle 3200107 Eki Görüntüle 3200108
Su an icin memnunum.Ama fiyatlar cok yuksek gercekten.Evet ama eski fiyattan söylemişlerdi yeni fiyat henüz bilemiyoruz bilgilendireceğiz dediler daha da dönmediler
Ben de oraya gideceğim muhtemelen nasıl memnun musunuz ?
Aslında bende son ana kadar çok düşünmek istemiyordum gönlüm normalinden yana korksamda ama o an ne olur bilinmez ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış bişi olur sezeryana girmek zorunda kalırım stres yaptığımla kalırım sonra. Ama dün bi korktum gece gece bu çocuk nasıl çıkcak diye yazıverdim hemen size halbuki daha ne kadar çabul geçsede 6 ay varKuzum sana birebir ağızdan dinlediğim bir hikaye anlatayım, 2 yakın arkadaş aynı zamanlarda hamile kalmıştı birisi senin hesap ben normal doguramam diye hamile kaldığını öğrenir öğrenmez doktora her gittiğinde çatala bile oturmak istememiş gebeliğin başından beri ben sezeryan istiyorum diyerek gitmiş diğer 2.arkadaşta bu arkadaşın söylediklerinden çok etkilenip bende normal istemiyorum diye söylenmeye başlamış
Gün gelmiş dogum zamanları yaklaşmış bir tanesinin yolda o kadar açılması olmuş ki hastaneye zor yetiştirmişler, odaya girince zaten normal dogum olmuş ama kız hala ben sezeryan istiyorum diyormuş yarım saatte bebeğini normal dogum ile eline almış
Diğeri de sezeryan olmuş
Yani demem o ki, evet sana burda binlerce hem iyi hem kötü dogum hikayelere yazabiliriz (aynı ilk gece durumu gibi ne hikayeler anlatılmıştır bana da hiç de öyle değilmiş) şimdi epidural normal dogum, suda dogum daha nice nice dogum çeşitleri var güvendiğin bir doktor belirle o senin için en dogru yönteme karar verecektir
(bu kadar yazdın sen nasıl dogum yaptın dersen benim herşey normal doguma çok uygun demişti doktorum ama benim bebek kanala inmedi, birde bende nst de dogum sancıları başlamış gözüküyordu ama ben hissetmiyordum doktorum da şaşırmıştı, 1 hafta bekledik her gittiğimde muayeneler falan yapıldı ama gram ilerleme olmayınca sezeryan oldum)
Hiç anlamamakla beraber kız gibi geldi bana :) yüzü belli olmuyor ama omurga yapısı düz gibiHerkese merhaba kızlar. Görüşümüz vardı bugün. Sata göre 11+1im ama usgde 12+2 çıktık. İkili test yapmayacagimi söylediğim icin sadece ense kalınlığı, burun kemiği vs. şeylere baktı. Gayet iyiydi, herhangi bir sorunumuz yokmuş.
Tüp bebek ilaçlarımı bıraktık bugün itibariyle. Sadece progestani gunde 1 olarak devam ettiriyor. Decavit ve D vitaminiyle devam ediyoruz.
Cinsiyet tahmini yapmadi ama usg resmini atiyorum. Tahminlerinizi alırızEki Görüntüle 3200107 Eki Görüntüle 3200108
Bana da dr 16. haftada decavite geçeriz dedi. Öncekilerde daha erken başlamıştım.Kızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Benim vitaminimde folik asit de var , daha geniş kapsamlısına başladık yani tamamen kesmedi.Vitaminim Pregnomarin. Omega 3 vs de var diğer vitaminlerle beraberKızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Evet maalesef çok pahalı bana kalsa bende orda yapmam da eşim iyi bir yerde olmasını istiyor doğumumunSu an icin memnunum.Ama fiyatlar cok yuksek gercekten.
Birde epidural vs ekstre seyler ile insanin biraz gozu korkuyor.
Ki ozel sigortam var,dogumun 30binini karsiliyor ama sezaryen olursa bi o kadar daha cepten cikacak diye dusunuyorum
Kızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Bakirkoy acibademde 27 bin normal 36 bin sezeryan, gecen hafta fiyat aldik biz deMerhaba,
en de Maslak Acibadem e gidiyorum,Normal 36bin,Sezaryen 44bin tl seklinde fiyat verdiler.
Emin misiniz 26 bin dediklerinden acaba?
Benimkinde sertlesme yokta canım,bugün bişey keşfettim el ve dizlerimin üstünde pozisyon alınca göbek sarkıyor ya benim göbek deliğimin üst kısmı yumurta gibi çıkıntı oluyor,benim baby tam göbek deliğinin üstünde galiba,önceden öyle bişey olmuyordu..Günü bana yakın analar, benden önde olan analar :) hepinize sorum var, benim arada karnım taş yutmuş gibi sertleşiyor size de oluyor mu ??
Canim aynisini esime dedim bu sabah. afedersin tum gece lavaboya gitmessem sabah uyandgmda alt karnim bildgn sepsert tas gibi. idrar gidince yumusuyor hafif ama alt karinda bi sertlik var artik hafiftenGünü bana yakın analar, benden önde olan analar :) hepinize sorum var, benim arada karnım taş yutmuş gibi sertleşiyor size de oluyor mu ??
ben 11+5 de gittgmde folik asiti biraktirdi. omega ve d vitaminine basladk. omega icinde folikasit ve baska vitaminlerde var geneKızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Benimkinde sertlesme yokta canım,bugün bişey keşfettim el ve dizlerimin üstünde pozisyon alınca göbek sarkıyor ya benim göbek deliğimin üst kısmı yumurta gibi çıkıntı oluyor,benim baby tam göbek deliğinin üstünde galiba,önceden öyle bişey olmuyordu..
1. sayfadaki bilgilerinizi eksiksiz yazın sizi de ekleyeyim hemen , hoşgeldiniz:)Aranıza Diyarbakır'dan katılıyorum var mı aranızda Diyarbakırlı
Kızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?