- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.501
Geçmiş olsun canım,inşallah geçer,Allah büyüktürKızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
Allah sifa versin canimKızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
Çok mantıklıKuzum muhtemelen ondandır :) tüm yollardan biz de geçtik. Yeri geldi parçaladık kendimizi ama... Gereksizmiş diyorum şimdi dönüp bakınca. Ben anneliğin tadını çıkarıyorum , o ister çıkarsın babalıgın tadını ister çıkarmasınHa ben kimseye demem ki bekleme beklentini dile getirme, tabii ki beklentilerin olacak dile de getirmelisin zaten. Ama kendini üzecek noktaya gelmesin Çünkü sen çok değerlisin unutma
Sağol canım benim dinleniyorum zaten işe de gitmiyorum bayadir sürekli rapor alıyorum ben elimden geldiğince dikkat ediyorum gerisi Allah'ın takdiriCanım Allahım yardımcın olsun inşallah bişey olmayacaktır. Sen de bolca dinlen bu arada
Amin kuzum İnşallahAllah sifa versin canim
Sağol canım Allah razı olsun herkestenGeçmiş olsun canım,inşallah geçer,Allah büyüktürbol bol dinlen,dualarımız seninle
Dua edin nolurKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Çok geçmiş olsun panik yapma üç ay bitti artık risk hep olsa da önceki dönemler kadar yüksek değildir. Yolculuğunu ertlele ve iyice dinlen. Bir de sıcak su ile yıkanma. Sıcak su iyi gelmiyor. Dualarımız seninleKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Çok geçmiş olsun. Endişelenme lütfen, ilk 12 haftayı geride bıraktıkça risk hep var olmak üzere giderek azalıyor zaten. Duşta sıcak suyla çok durduysan pek iyi gelmeyebilir, ki maalesef bende çok severdim bir süre bişey yapmadan sıcak su altında durmayı. Bence bol bol dinlen, kanama alanı mevzusu ortadan kalkana kadar da yolculuk yapmamaya çalış. Bebişin tutunacaktır inşallah sana stres yapma hiç.Kızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen .Sağol canım benim dinleniyorum zaten işe de gitmiyorum bayadir sürekli rapor alıyorum ben elimden geldiğince dikkat ediyorum gerisi Allah'ın takdiri
Kafa yapısından banada kız gibi geldi canım sağlıkla doğsun inşallahHerkese merhaba kızlar. Görüşümüz vardı bugün. Sata göre 11+1im ama usgde 12+2 çıktık. İkili test yapmayacagimi söylediğim icin sadece ense kalınlığı, burun kemiği vs. şeylere baktı. Gayet iyiydi, herhangi bir sorunumuz yokmuş.
Tüp bebek ilaçlarımı bıraktık bugün itibariyle. Sadece progestani gunde 1 olarak devam ettiriyor. Decavit ve D vitaminiyle devam ediyoruz.
Cinsiyet tahmini yapmadi ama usg resmini atiyorum. Tahminlerinizi alırızEki Görüntüle 3200107 Eki Görüntüle 3200108
Ya cok tesekkur ederim cok ince ve dusuncelisiniz. Cuma gunu kontrole gideyim bi ne dicek onu bekliyorum. Antalyadaki doktoruma da ultrason fotosu attim. Kanama alani siyah oluyormus bi yorumlasin baksin bakalim. Bulusmayi cok isterdim ama korkumdan ev icinde tuvalete kalkiyorum sadece. Tamamen iyilesmesi uzun surecek ve kayinvalidemlerde kalma suremiz uzayacak olursa mutlaka haber veririm size. Bu dusunceniz bile beni cok mutlu ettiÇok geçmiş olsun. Endişelenme lütfen, ilk 12 haftayı geride bıraktıkça risk hep var olmak üzere giderek azalıyor zaten. Duşta sıcak suyla çok durduysan pek iyi gelmeyebilir, ki maalesef bende çok severdim bir süre bişey yapmadan sıcak su altında durmayı. Bence bol bol dinlen, kanama alanı mevzusu ortadan kalkana kadar da yolculuk yapmamaya çalış. Bebişin tutunacaktır inşallah sana stres yapma hiç.Eğer çok sıkılırsan İzmirdeyim demişsin, ben Manisadayım haberleşelim görüşelim biraz kafan dağılır.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah düzelir herşey sağlıkla kucağına alırsınKızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
Bizleri mutlaka haberdar et. Benim de bulantılarım biraz dalgalanıyor bu aralar. Kendimi iyi hissettiğim sürece yanına gelebilirim, dediğin gibi tamamen iyi olmadan da zaten çok fazla da hareket etme. İyileşirsen de açık havada görüşebiliriz. Tabii bu doktorun yolculuğunu kısıtladığı durumdaYa cok tesekkur ederim cok ince ve dusuncelisiniz. Cuma gunu kontrole gideyim bi ne dicek onu bekliyorum. Antalyadaki doktoruma da ultrason fotosu attim. Kanama alani siyah oluyormus bi yorumlasin baksin bakalim. Bulusmayi cok isterdim ama korkumdan ev icinde tuvalete kalkiyorum sadece. Tamamen iyilesmesi uzun surecek ve kayinvalidemlerde kalma suremiz uzayacak olursa mutlaka haber veririm size. Bu dusunceniz bile beni cok mutlu etti
Bol bol dinlenin çok çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Kızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
Çok geçmiş olsun, bol bol dinleninKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Keske devlette usgler daha iyi olsa ama malesef anca bu kadar cikabildiHiç anlamamakla beraber kız gibi geldi bana :) yüzü belli olmuyor ama omurga yapısı düz gibi
Kim kuşum anlamadım? Doktor söylemediCinsiyet yorumunda erkek mi demişti sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?