- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.521
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Geçenlerde ben de popo üstü düştüm ama içini ferah tut vesveseden bir kere doktora gittim şu an iyiyim garp bir ağrım yok diye rahatlatıyorum kendimi. Çok iyi korunduklarını düşünüyorum kas rahim amniyon her şeye koruyordurİnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun banyoda fazla kalmamak ve sıcak suyla yıkanmamak gerekiyormuş birde ayakta duş şeklinde alınmalıymış. Çok dikkat et cnmKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Ben de fena hastayım ama işler yoğun diye mecbur işe geliyorum of ofBaş ağrısından bayılacağım..Artık alerji yüzünden burnum hep tıkalı.Bu da geniz akıntısı ve baş ağrısı yapıyor.Burnumun üstünde kocaman bi çizik oluştu sürekli silmekten ..Çok üzgünüm annecim ama parol içeceğim
Benim bi şey yiyince ekstra mide bölgem şişiyo 6 aylık gibiyim inanılmaz bir göbek ve 48 kg çıktımOraya çıkması şu an için mümkün değil kuzum en erken 20. haftada çıkıyor göbek deliğine. 12. haftadan itibaren her hafta 1cm yukarı çıkarak 20. haftada tam göbekte olur. Ona göre ölç yerini bul :)
Canımın içi geçmişler olsun bir daha da yaşatmasın Allahım aminnDua edin nolur
Sabah 68 çıktım kimse bana kilo aldım demesin fururumBenim bi şey yiyince ekstra mide bölgem şişiyo 6 aylık gibiyim inanılmaz bir göbek ve 48 kg çıktım
canim cok gecmis olsun. ya benim anlamadigim devletteki kanama alani yok diyor ozeldeki var diyor. ya ozele gitmeseydin bilmeseydin yola ciksaydin. bunlar nasil vicdana sahipler niye paralarini hakederek calismiyolar !Kızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Merhaba hemşerim ben de DiyarbakırdayimAranıza Diyarbakır'dan katılıyorum var mı aranızda Diyarbakırlı
Ah geçmiş.olsun yaKızlar benim hepinizden bir ricam var. Kedi oğluşum yarın riskli bir ameliyata girecek tümör alınacak hamilelerin duası kabul olur diyolar adı Porto dua eder misiniz oğluşum için? Hem iyi huylu çıksın hem ameliyattan sağ salim çıksın. Kaç gündür durup durup ağlıyorum ameliyat günü gelip çattı çok fenayım
Amin kuzum İnşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah düzelir herşey sağlıkla kucağına alırsın
Amin kuzum İnşallahR rosemoon17Hayat su çok geçmiş olsun kızlar Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın inşallah en kısa sürede toparlarsınız
Canım o kadar üzüldüm ki, inşallah sağ salim çıkacak ameliyattan Portocuk, yine annesinin kucağına dönecekKızlar benim hepinizden bir ricam var. Kedi oğluşum yarın riskli bir ameliyata girecek tümör alınacak hamilelerin duası kabul olur diyolar adı Porto dua eder misiniz oğluşum için? Hem iyi huylu çıksın hem ameliyattan sağ salim çıksın. Kaç gündür durup durup ağlıyorum ameliyat günü gelip çattı çok fenayım
Çok geçmiş olsun canım ben tüp Bebek ile hamileyim bu dediğin kanamanin aynısını yaşadım iki kez dün çok kötüydüm çok şükür iğnelerle kanama durdu gibi ama rahimde kanama alanı var plasenta ve kese altında o yüzden riskli durumdayim ilaçları içiyorum sürekli yatıyorum ve bol dua kuzum doktor bide kabız olma sakın dedi sende dinlen bolca Allah'ın izniyle geçecek bugünler inşallahKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım. Neden oluşmuş ğeki bişey dediler mi kanama alanı için? İnşallah geçer gider bir an evvellKızlar ya benim dün gece yoğun kanama oldu yine âdet sancısı gibi sancı oldu acile gittim proluton depot vuruldumbebek iyi ama rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dualarınızı bekliyorum bugün kanama bitti gibi ama hâlâ hafif sancım var
Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer bulantıların yakın arkadaşımda da böyle olmuştu şuan çok iyi durumda 30.haftasına bile girdi bebek haftasına göre büyükmüş bile darısı senin başınaAh geçmiş.olsun ya
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim yeter ki güzel geçsin ameliyatı temiz çıksın başka duam yok şuan fetal dna testi çıkacak yarına ona bile bir gram heyecan bir şey hissedemiyorum tek düşüncem oğluşumCanım o kadar üzüldüm ki, inşallah sağ salim çıkacak ameliyattan Portocuk, yine annesinin kucağına dönecek
Çok geçmiş olsun. Tedirgin olmakta haklısın ama önlemini almışsın, doktora gitmişsin hiç sıkma canını allahın izniyle hiçbişey olmayacakKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?