2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canıminşallah bir an önce toparlanirsin,bebisin sana sımsıkı tutunur Allah'tan acil şifalar diliyorum

İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Geçenlerde ben de popo üstü düştüm ama içini ferah tut vesveseden bir kere doktora gittim şu an iyiyim garp bir ağrım yok diye rahatlatıyorum kendimi. Çok iyi korunduklarını düşünüyorum kas rahim amniyon her şeye koruyordur

Çok geçmiş olsun banyoda fazla kalmamak ve sıcak suyla yıkanmamak gerekiyormuş birde ayakta duş şeklinde alınmalıymış. Çok dikkat et cnm

Ben de fena hastayım ama işler yoğun diye mecbur işe geliyorum of of

Benim bi şey yiyince ekstra mide bölgem şişiyo 6 aylık gibiyim inanılmaz bir göbek ve 48 kg çıktım

canim cok gecmis olsun. ya benim anlamadigim devletteki kanama alani yok diyor ozeldeki var diyor. ya ozele gitmeseydin bilmeseydin yola ciksaydin. bunlar nasil vicdana sahipler niye paralarini hakederek calismiyolar ! Ozeldeki doktor vajinal mi karindan mi bakti cnm

Kızlar benim hepinizden bir ricam var. Kedi oğluşum yarın riskli bir ameliyata girecek tümör alınacak hamilelerin duası kabul olur diyolar adı Porto dua eder misiniz oğluşum için? Hem iyi huylu çıksın hem ameliyattan sağ salim çıksın . Kaç gündür durup durup ağlıyorum ameliyat günü gelip çattı çok fenayım

R rosemoon17 geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sen ve bebisle. Hayat su sana da çok geçmiş olsun.

Ben de bugün kontrole gittim bebiş iyi şükür. Ama bulantilar için serum yazdı 5 günlük. Tsh düşük çıktı ben de idrarda keton + çıktı öyle işte.

Eklentiler

• IMG_20230131_143450.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 90
Ah geçmiş.olsun ya

Canım o kadar üzüldüm ki, inşallah sağ salim çıkacak ameliyattan Portocuk, yine annesinin kucağına dönecek

Kızlar benim bir iki gündür bulantılarım baya azaldı şükürler olsun tabi her gece prilama devam. Şimdi de sürekli açım yiyorum hala açım sanki şekerim düşüyor gibi bakıyor gayet normal çok yiyince de midem gaz oluyor sürekli hazımsızlık

Çok geçmiş olsun canım ben tüp Bebek ile hamileyim bu dediğin kanamanin aynısını yaşadım iki kez dün çok kötüydüm çok şükür iğnelerle kanama durdu gibi ama rahimde kanama alanı var plasenta ve kese altında o yüzden riskli durumdayim ilaçları içiyorum sürekli yatıyorum ve bol dua kuzum doktor bide kabız olma sakın dedi sende dinlen bolca Allah'ın izniyle geçecek bugünler inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım. Neden oluşmuş ğeki bişey dediler mi kanama alanı için? İnşallah geçer gider bir an evvell

Ah geçmiş.olsun ya
Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer bulantıların yakın arkadaşımda da böyle olmuştu şuan çok iyi durumda 30.haftasına bile girdi bebek haftasına göre büyükmüş bile darısı senin başına
Canım o kadar üzüldüm ki, inşallah sağ salim çıkacak ameliyattan Portocuk, yine annesinin kucağına dönecek
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim yeter ki güzel geçsin ameliyatı temiz çıksın başka duam yok şuan fetal dna testi çıkacak yarına ona bile bir gram heyecan bir şey hissedemiyorum tek düşüncem oğluşum

Çok geçmiş olsun. Tedirgin olmakta haklısın ama önlemini almışsın, doktora gitmişsin hiç sıkma canını allahın izniyle hiçbişey olmayacak dinlen tabi bol bol ama korkma lütfen korktuğumuz şeylerden sınanıyoruz kendini sakinleştir ki ufaklık daha sakin huzurlu kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…