2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
R rosemoon17 canım çok geçmiş olsun bebişler bizle olduktan sonra vakit geçtikçe risk azalacak inşallah Hayat su çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel geçecek

Yagmur0006 Canım 1 ay önce benim de kedim ameliyat oldu kalp hastası maalesef ama kurtuldu çok şükür. Sana tavsiyem oğluşun ameliyattayken kafanı meşgul etmeye çalış veterinerde değil evde bekle onu dualarım sizinle

İnanılır gibi değil, alet farkı vardır muhtemelen doktorun direkt hatası olmayabilir ama ya bu işlerin neden standardı yok anlamıyorum illa paranoyak olup doktor doktor hastane hastane gezecek miyiz bu durum beni de inanılmaz geriyor. Her konuda böyle ama sağlıkla ilgili. Bende mesela ayda bir gidiyorum doktora bir türlü gelmedi 4 şubat. Bazıları 2 haftada bir istiyor allah korusun bir sorun olursa anne sağlığı etkilenmesin diye. Bunda bile farklı bir bakış açısı var. Doktorların işine de karışmak istemiyorum ama yok ya illa didikleyeceğiz herşeyi çok yorucu oluyor bazen.

Bende sırf bu sebeple gittim. Gece moralim çok bozuldu. 1 saat sıra diyorum bazen bunu özelde de bekliyoruz sorun o değil, penceremsi bi yeri tiklayip kanamam var diyorum herkesin bisiyi var diyip geri kapatiyor. Yani ben o an mudahaleyo gectim 1 dk kadar bakilsa tamam canli siraniz gelince gene devam edilcek dense diye dört dönüyorum. Kaldiki evet bekleterek bi kahve almaya gitmedi ama doktor ve asistani arasinda gülmeli kahve muhabbeti yaptilar. O sirada onunde 2 bayan 2 mizinde kanamasi var gozlerinin icine bakiyoruz bi guzrl sey duymak icin. Onu da gectim bakilirken konu ultrason cihazinin goruntusunu netlestirmeye calismak uzerine oldu yuzde 90 i. Kalkarken tam aklima geldi kanama alani var mi diye ben sordum. Yaklasik 3 4 sn bakti ve hayir yok dedi. Sabah kafamdaki dusunce o cihazla gormemis olabilir yada ben sorunca soledi ve o kadarcik zaman ayirdi gene gormemis olabilirdi. Ki hakli ciktim hic istemezdim. Ozeldeki doktor karindan bakti. Yaklasik olarak 10 15 dk incelemistir. Sansima benden baska bekleyen hasta da yoktu. Baya detaylicana konustuk. Kalbimi ferah tutmaya çalısıyorum. Doktorun konusmasi negatif degildi. Ortadaydi hatta pozitife yakindi atlatirsin haftan itibariyle insallah dedi. Ama iste sonradan internetten okudum bir kac bisi. Hep derim herkese okumayin bakmayin. 1 2 saat sonra maalesef okudum. Uzuluyor insan bu arada uzun oldu ama sunu da demek istiyorum. 1 2 gun once telefonla dolandirilmaya calisildik. Ama ev adresimizi falan yazdilar. Bende cok korktum. Baya agladim ve gercekten cok korktum. Doktor bu gibi sebeplerle olabilcegini soyledi. Stres olmayalim hepimize gonul ferahligi diliyorum..

İnternette yazanlara bende kuruluyorum geriyor sinirim bozuluyor. Ama artık şöyle yaklaşıyorum evet onu oraya yazan kişi bunu yaşadı belirtiler evet bunlar ama o onun yolu o kişi bunu yaşamak zorundaydı ama ben değilim. Bu okuduğum şeyin etkilerini üzerime çekmeden yaşamayı seçiyorum gibi cümlelerle o okuduğum gördüğüm şeylerden kendimi arındırmaya çalışıyorum. Hep söylüyorum kelimeler ve düşüncelerimiz çok güçlü iyi kullanmalıyız her zaman mümkün olmuyor ama farketmek bile bazı şeylerden koruyor ben inanıyorum. Senin durumunda da sen al kahveni çayını kitabını seviyorsan vs ne seviyosan hobi olarak onu al dinlenme modunda değilde keyifle zaman geçiriyormuş gibi ol bence bak psikolojine ve korkularına iyi gelir çok rahatlatır devamlı uzanmakta insanı geren birşey keyif alacağın bir vakte dönüştür canım sen. Bebişte huzurlansın annesiyle birlikte içimden gelmiyor deme lütfen

Kendime zaman verdim bugun. Ama yarin sabah pozitif baslayacagim. Kitap konusunda 1 hafta evden caliscak 1 haftada full gezerim dedim ilk defa 3 gunden fazla bi yere giderken kitap almadim. O kadar gezme modundaydım. Bu hafta yıllık izin aldim. Ne planladim ne buldum.. Allah beterinden saklasin. Bende kelimelerin gucune inanirim. Bide sayilar. 8888 diyorum devamli evet ya hersey guzel olacak inaniyorum ! Tesekkurler

Merhaba hemşerim ben de Diyarbakırdayim kaç haftalık hangi Dr a gidiyorsunuz
Merhaba doktor henüz gitmedim diyarbakirda ben erganide oturuyorum ama ilk doğumumda Diyarbakır'da Memorial burhan özelde oldu şimdi hala doktor belirlemedim senin doktor hangisi şuan 11+4 deyim canım senin doktorun kim

Merhaba kızlar yarın sabah randevum var 5 hafta oldu çok heyecanlıyım kuzumu görmeye miniğim 12+3 olacak yarın doktorum daha önce bu haftada cinsiyeti hep söylemiş içim içime sığmıyor meraktan bunda tabi ki kızımın etkisi de çok kardeşim kız mı kız bence diye günde 100 kez soruyor sağolsun bebiş erkekse vay benim halime

Ooo müthiş o zaman 3396815 diyorum sana sağlıkla sıhhatle mutlulukla bu süreci geçirmen için neler mümkün

Ben gecen hafta kanama nedeniyle ozele gittm kendi doktoruma sira almadan. randevulu hastalar varken hemen beni aldi iceri kanamasi olan hasta oncelikli diye. devlette de keske boyle olsa ama imkansiz galiba. atlatirsin canim Allahin izniyle. doktorum bana 13. haftadasn 12 yi geride biraktin ilk 2 ay en riskli donem stres olma kendini evhamlara sokma dedi moral verdi cok. sende kendini strese sokmamaya calis. ayaklari uzatip dinlenmek kesinlikle ise yariyor canim.

Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz sen dinlen bolca.Geri dönüş işi de biraz beklesin.Neden böyle oldu acaba ? Kendini çok mu yordun

Kızlar merhaba. Kanaması arkadaşlar açısından çok üzüldüm inşallah hiç bi şey olmaz.bana yardım edecek kimsem olmadığı için her şey bana bakıyor pazar temizlik o bu ve eşimde yardımcı olmuyor çok üşengeç çok üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum onun huyu bu biliyorum fıtratı böyle yavaş çok. Ama ne bileyim işte

Allah yardımcın olsun öncelikle. Merak ediyorum velev ki yapmadın sende yemeği, temizliği vs ne yapar eşin? Şuan nasılsa yapacak modunda mı acaba?

Çok geçmiş olsun canım, bebeğin sıkıca tutunsun ins.

Kızlar bu arada bugün ölçtüm de, hani vajina dudaklarının ikiye ayrildigi yer varya ordan dört parmak hesaplayın karna doğru. Orası sezeryan kesi yeri. Yine oradan 4 parmak daha yukarı gelin işte benim rahmin bu haftada oralarda. Yani hiç doğum yapmamış kişiler için de anlaşılır tarif etmeye çalıştım inşallah net olmuştur bu arada ben 14 un içinde görünüyorum ama , yine önde cikarsakk 14+5gibi falan düşünün haftayı da.

Allah yardımcın olsun öncelikle. Merak ediyorum velev ki yapmadın sende yemeği, temizliği vs ne yapar eşin? Şuan nasılsa yapacak modunda mı acaba?
Değil kalsın boşver send e yapma ev pis değil sen abartıyosn der dışardan söyleyelim annesi yakında ki hiç bi faydası yok hep hastayım diyo hep hasta eşim iyi biri çok merak ediyor bebeği falan ama yardım konusunda sıfır

Canım çok geçmiş olsun ben gözümden kaçırmışım mesajını. Allahım bebeğine güç kuvvet sağlık sıhhat versin sende içini ferah tut dinlenirken sevdiğin şeyleri yap ki senden de güç alsın miniş keşke hep güzellikle sağlıkla huzurla geçse hamileliklerimiz ama bazen can sıkıcı şeyler de olabiliyor olsun bizi hazırlıyorlar yaşamamız gerekiyor ama biz güzel düşünerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak olumsuz gibi görünen şeyleri de olumluya çevirebiliriz ben inanıyorum. Sadece negatifte kalıp korkup kötüyü çağırmamak önemli

12 hf dan merhabalar hanımlar. Bugün ikili taramaya kan vermeye gittim kahvaltıda yaptım ama benimki uykuya cok derin dalmis ve ters duruyordu sırtını 15 sure verdi dr çikolata falan ye dedi yemedigim icmedigim kalmadi hatta merdivenlere kadar ritimli yürüdüm sarsilsin bi diye banamisin demedi zorundan bakti dr ilk basta kortum kalp atımı yok sandım cenin seklinde kalmis ti dr da ondan şüphelendi saglikli ama dedim uyuduysada dedim kalp atımı var canm dr da hatta benimki gibi düşünmüş allahtan kalp atımı vardi. Pek kıpırdamadı hani cinsiyetle ilgili bi tahmin gorurmuyum diyede keyfini Ve istifini bozmadı bir iki kol oynatti oda sırtı dönüktü

Ben nacizane şöyle düşünüyorum. Bazen gerçekten abartıyoruz farkında olmadan normallerimiz alışkanlıklarımız aslında normal değil yapmazsan ne olur sorusunu özellikle sordum eğer eşin yapmak zorundasın modunda davransaydı değersizlik ile ilgili başka yorumlar yapacaktım ama asla değersizlikten değil eşinin bu tutumu. Belli ki senin abarttığını düşünmekte ve sen nasılsa yapacağın için konfor alanı fazlaca oluşmuş. Lütfen sende herşey iyi olsun mükemmel olsun diye kendine ekstra yüklenip üzme kendini ve en önemlisi yorma. Önemli şeyler bunlar tabi ama pazar alışverişini ben hamile kadınlar için riskli buluyorum. Kendine önce sen kıymet ve değer ver koru sonrasında bir bakmışsın eşinde yapmaya başlamış. Eşinin gözünden görmeye çalışalım. Ne hissettiğini söyledin mi biliyor mu? Zorlandığının farkında mı?

Aynı benimki de böyledi kuzucuklar yaaaaa 2 çikolata 4 küp şeker simit vişne suyu kahve içtim bana misin demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…