- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.561
Sen diyo hamilelik ten neye kızacağını şaşirdn sen ne istesen yapıyorum ama sana yetmiyor diyoBen nacizane şöyle düşünüyorum. Bazen gerçekten abartıyoruz farkında olmadan normallerimiz alışkanlıklarımız aslında normal değilyapmazsan ne olur sorusunu özellikle sordum eğer eşin yapmak zorundasın modunda davransaydı değersizlik ile ilgili başka yorumlar yapacaktım ama asla değersizlikten değil eşinin bu tutumu. Belli ki senin abarttığını düşünmekte ve sen nasılsa yapacağın için konfor alanı fazlaca oluşmuş. Lütfen sende herşey iyi olsun mükemmel olsun diye kendine ekstra yüklenip üzme kendini ve en önemlisi yorma. Önemli şeyler bunlar tabi ama pazar alışverişini ben hamile kadınlar için riskli buluyorum. Kendine önce sen kıymet ve değer ver koru sonrasında bir bakmışsın eşinde yapmaya başlamış. Eşinin gözünden görmeye çalışalım. Ne hissettiğini söyledin mi biliyor mu? Zorlandığının farkında mı?
Ay hiç kocaları savunacağım aklıma gelmezdiSen diyo hamilelik ten neye kızacağını şaşirdn sen ne istesen yapıyorum ama sana yetmiyor diyogeçen gün mantı döktüm yardım et dedim etmedi ağladım bende ya hamilelikten böyle. Yazman beni çok rahatlattı teşekkür ederim
Normalde biraz haraketsiz biriyim. Evet bu 2 haftalik durum genel hayatima gore baya haraketli geciyorDU. Ama asla ne kadar yoruldum ben maffoldum moduna da gelmedim yani. Uzuldugum bi nokta olmustu daha oncede yazdim. Dolandiricinin biri ev adresimi falan bulup tehditvari konusmus. Gercek falan sandim bi an dolandirici oldugunu idrak edemedik yani. Ve ben cok korktum. Agladim karakola falan gittim. Ertesi gun aksaminda da 6 yas oglumla az tartistik. Ona da agladim bagirdim falan. Zaten o aksamda kanama oldu yani dün. Biraz rahat olmaya calisacagim.Çok geçmiş olsuninşallah birşey olmaz sen dinlen bolca.Geri dönüş işi de biraz beklesin.Neden böyle oldu acaba ? Kendini çok mu yordun
Afedersin, vicdansız pislikler ya. Ne biçim insan bunlar.. nasıl ödeyecekler bakalım bu yaptıklarının sonuçlarını öteki tarafta. Geçtim parasını pulunu çalmalarını insanların ya karşı taraf kalp krizi geçirse allah korusun hamile kadınlar sorun yaşasa ne bileyim neler neler olur hiç korkuları da yok. Sen rahatına bak canım benim bundan sonra insanız toksik pozitiflikte doğru değil üzüleceğimiz şeylerde olucak elbet yeterki dozunda bırakalım. İyi olucak iyi ben inanıyorumNormalde biraz haraketsiz biriyim. Evet bu 2 haftalik durum genel hayatima gore baya haraketli geciyorDU. Ama asla ne kadar yoruldum ben maffoldum moduna da gelmedim yani. Uzuldugum bi nokta olmustu daha oncede yazdim. Dolandiricinin biri ev adresimi falan bulup tehditvari konusmus. Gercek falan sandim bi an dolandirici oldugunu idrak edemedik yani. Ve ben cok korktum. Agladim karakola falan gittim. Ertesi gun aksaminda da 6 yas oglumla az tartistik. Ona da agladim bagirdim falan. Zaten o aksamda kanama oldu yani dün. Biraz rahat olmaya calisacagim.
Teşekkürler canııııımmm benimAy hiç kocaları savunacağım aklıma gelmezdiya şimdi adamcağız mantı dökmeye yardım etmediyse ama kızılır mı mantı dökmeye ben bile yardım etmem şaka bir yana şuan çok hassasız ondan oluyor bunlar bende sana diyorum ama sen niye konuşmuyosun bebeğimizle neden elin hep karnımda değil diye söylenip duruyorum halbuki adam içten yapıyor belki ama yok illa ben görücem onayımdan geçicek
Kalcadan yapilmasi gerekiyor canim. Bende bugun oldum. Biraz acidi gecti.Kizlar proluton depot iğne kullananlar var mi? Nereden vuruyorsunuz? Yardim aliyormusunuz? Bana haftada 1 verdi,bugün göbekten kendim yaptım,ama cok zorlandım solüsyon yağlı bisey,gitme gitmiyor tum gücüyle bastim, ve acayip yanıyor vurdum yer,öyleki tuylerim diken diken oluyor...acaba normal mi?
Aynen yha çikolata ile alakalı ne varsa yedim sabah sabah hic migdem almadan zorla raflara baktim canim ceksinde yiyim kek çikolatalar ve meyve suyu içmiştim sirf o hareketlerini görmek icin yedimAynı benimki de böyledi kuzucuklar yaaaaa 2 çikolata 4 küp şeker simit vişne suyu kahve içtim bana misin demedi
İnşallah doğumdan sonra da böyle uslu bir bebek olurAynen yha çikolata ile alakalı ne varsa yedim sabah sabah hic migdem almadan zorla raflara baktim canim ceksinde yiyim kek çikolatalar ve meyve suyu içmiştim sirf o hareketlerini görmek icin yedimde uykucu çıktı birdahakine hazırlıklı gitcem ilk defa böyle birşey denk geldi
Güya öyle Oluyorlarmış eşim sağlıkçı hastane'de ki ablalar öyle dedi uslu oluyorlar diyeİnşallah doğumdan sonra da böyle uslu bir bebek olur
Kız çocuklar kız kardeş istiyorlarMerhaba kızlar yarın sabah randevum var 5 hafta oldu çok heyecanlıyım kuzumu görmeyeminiğim 12+3 olacak yarın doktorum daha önce bu haftada cinsiyeti hep söylemiş içim içime sığmıyor meraktan bunda tabi ki kızımın etkisi de çok kardeşim kız mı kız bence diye günde 100 kez soruyor sağolsun bebiş erkekse vay benim halime
Benim 11. Haftanın bitmesiyle folik asiti bıraktırdı doktorum elenatal 2 kullanmaya başla dedi ona başladım bende şimdi hamileliğim en başından beri d vitaminini kullanıyorum ona devam et dediKızlar d vitamini sordum ne zaman kullanacam diye bana 16 hafta dedi folik asite devam et dedi ben anlamadim ya hatirladigim kadar diğer gebeligimde 12 de folik asiti bırakıp decavit ve d vitaminine geçmiştim
Süper oldu bu bilgi çünkü bende bakırköy acıbademe bakıcaktımBakirkoy acibademde 27 bin normal 36 bin sezeryan, gecen hafta fiyat aldik biz de
Canım çok geçmiş olsun ya . Stres yapma bol bol dinlen. Bu lanet kanamaları ara ara yaşıyoruz neden bende anlamadım valla ama sağ salim geçicek hepsi merak etme.Dua edin nolur
Bu ayki kontrolümden sonra beşik ve bebek arabası alacağım. Yatı hızla yükselen şeylerden başlamak lazım. Kıyafet işi çok kolay arada indirim yakaladıkça her türlü alınır. Benimm önceliğim büyük şeylerde olacakKızlar selam, e bebek ve babymall da şubat indirimi olucakmış , neler almayı düşünüyorsunuz? Ben başlamak istiyorum alışverişe yavaş yavaş . Siz nelerden başlayacaksınız fikir olsun bana da
Ay ben resmen kaynamış suyla duş alıyorum . Hatta az önce yaptım bildiğin buhar banyosu gibi olmuştu içerisi. Ay korktum bende şimdi daha yapmam böleÇok geçmiş olsun banyoda fazla kalmamak ve sıcak suyla yıkanmamak gerekiyormuş birde ayakta duş şeklinde alınmalıymış. Çok dikkat et cnm
Hangi model/ marka tercih ediceksiniz acaba ben asla karar veremiyorum.Bu ayki kontrolümden sonra beşik ve bebek arabası alacağım. Yatı hızla yükselen şeylerden başlamak lazım. Kıyafet işi çok kolay arada indirim yakaladıkça her türlü alınır. Benimm önceliğim büyük şeylerde olacak
Kesin bir nedeni yokmuş canım önceki kontrol de ufak bir kanama alanı vardı zaten o büyümüş işteÇok çok geçmiş olsun canım. Neden oluşmuş ğeki bişey dediler mi kanama alanı için? İnşallah geçer gider bir an evvell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?