- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.581
Sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun ben gözümden kaçırmışım mesajını. Allahım bebeğine güç kuvvet sağlık sıhhat versinsende içini ferah tut dinlenirken sevdiğin şeyleri yap ki senden de güç alsın miniş keşke hep güzellikle sağlıkla huzurla geçse hamileliklerimiz ama bazen can sıkıcı şeyler de olabiliyor olsun bizi hazırlıyorlar yaşamamız gerekiyor ama biz güzel düşünerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak olumsuz gibi görünen şeyleri de olumluya çevirebiliriz ben inanıyorum. Sadece negatifte kalıp korkup kötüyü çağırmamak önemli
Amin kuzum İnşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, bebeğin sıkıca tutunsun ins.
Sağol canım benim Allah razı olsun herkesten@rosemoon17 canım çok geçmiş olsun bebişler bizle olduktan sonra vakit geçtikçe risk azalacak inşallahHayat su çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel geçecek
@Yagmur0006 Canım 1 ay önce benim de kedim ameliyat oldu kalp hastası maalesef ama kurtuldu çok şükür. Sana tavsiyem oğluşun ameliyattayken kafanı meşgul etmeye çalış veterinerde değil evde bekle onu dualarım sizinle
1. Korbell bebek bez kovasıKızlar selam, e bebek ve babymall da şubat indirimi olucakmış , neler almayı düşünüyorsunuz? Ben başlamak istiyorum alışverişe yavaş yavaş . Siz nelerden başlayacaksınız fikir olsun bana da
Joie sansa ana kucağı alacağım benKızlar selam, e bebek ve babymall da şubat indirimi olucakmış , neler almayı düşünüyorsunuz? Ben başlamak istiyorum alışverişe yavaş yavaş . Siz nelerden başlayacaksınız fikir olsun bana da
Ben batı hastanesine yakınım diye oraya gidiyorum Melike tunca. Memnunum ilgili aradığımda açıyor. Ben 9+1 deyim. .Merhaba doktor henüz gitmedim diyarbakirda ben erganide oturuyorum ama ilk doğumumda Diyarbakır'da Memorial burhan özelde oldu şimdi hala doktor belirlemedim senin doktor hangisi şuan 11+4 deyim canım senin doktorun kim
Tecrübeli anneler elbet yorum yapar ama ben araştırmalarımdan sonra şuna karar verdim.Alışveriş konuları açılmışken göğüs pompası almak gerekiyor mu kızlar? Evde olan ve sürekli emzirebilecek bi anne için?
Sakın söylemedilermi size. Aman dikkat edinAy ben resmen kaynamış suyla duş alıyorum . Hatta az önce yaptım bildiğin buhar banyosu gibi olmuştu içerisi. Ay korktum bende şimdi daha yapmam böle
Bende sıcak suyla duş alıyorum kaynar değil ama sıcak. Vallahi anlamıyorum bunun mantığı ne birkaç kişi söyledi bana ama mantığıma yatmadığı için önemsemedim. Kaslar mı gevşiyormuş ne oluyormuş? Son aylarda riskli olduğunu biliyorum ve eminim ama ilk aylarda nedenSakın söylemedilermi size. Aman dikkat edin
Tecrübeli anneler elbet yorum yapar ama ben araştırmalarımdan sonra şuna karar verdim.
Bebekler ilk başta yeterli çekim kuvvetini sağlamayabiliyormuş ancak süt üretimi başladığı için memede sütün birikmesi gerçekleşip boşaltılmadığında rahatsızlık verebiliyormuş. Veya bazı durumlarda süt hemen gelmiyormuş ve bebeğinde çekim kuvveti yetersiz ise bu süre uzayabiliyormuş. Ancak otomatik pompalardan çok memnun olan kadın olduğu gibi süt konusu arz talebe dayalı olduğu için istenilenden daha fazla süt üretimi sağlayacağını söyleyenlerde var. Ben o sebeple mochi aldım. Hem devamlı tutmakta gerekmiyor hem sessiz hemde tamamen doğal salınımla süt sağdığı için fazlalık oluşturmadan göğsü boşaltanda bir yapısı var. Şuan için yeterli olacağını düşünüyorum velevki olmadı o zaman almayı planlıyorum pompa.
Kim olsa üzülür panik yapardı.çok vicdansız bu insanlar ya..psikoloji çok önemli gerçekten hamilelikte.Biraz soğukkanlı olmak gerekiyor ama yaşadığınız durum da az uz değilmiş.Bebiş de sen de çok iyi ol inşallahNormalde biraz haraketsiz biriyim. Evet bu 2 haftalik durum genel hayatima gore baya haraketli geciyorDU. Ama asla ne kadar yoruldum ben maffoldum moduna da gelmedim yani. Uzuldugum bi nokta olmustu daha oncede yazdim. Dolandiricinin biri ev adresimi falan bulup tehditvari konusmus. Gercek falan sandim bi an dolandirici oldugunu idrak edemedik yani. Ve ben cok korktum. Agladim karakola falan gittim. Ertesi gun aksaminda da 6 yas oglumla az tartistik. Ona da agladim bagirdim falan. Zaten o aksamda kanama oldu yani dün. Biraz rahat olmaya calisacagim.
Düşük riski, bebekte bir takım sorunlar oluşmasına vs. sebebiyet verebiliyormuş.Bende sıcak suyla duş alıyorum kaynar değil ama sıcak. Vallahi anlamıyorum bunun mantığı ne birkaç kişi söyledi bana ama mantığıma yatmadığı için önemsemedim. Kaslar mı gevşiyormuş ne oluyormuş? Son aylarda riskli olduğunu biliyorum ve eminim ama ilk aylarda neden
Kesinlikle katılıyorum. Bende gerilirim sonra kendimi biliyorum. Detayda boğuldum hep araştırırken ama şuana kadar aldıklarımdan çok memnunum aklıma yattıBaya ayrıntılı açıklamışsınız teşekkür ederim
Ben de biraz düşüneceğim bu göğüs pompası işini. Şimdi bakıyorum internette bi ton şey yazıyor şunu alın bunu alın, gerçekten gerekli olmayan bir şey almak istemiyorum açıkçası. Ne bileyim sterilizatör falan çok gerekli mi mesela. Kullanmayacağım şeylerle evi doldurmak istemem, o yüzden alışveriş konusunda biraz temkinliyim.
Göğüs pompası bana önemli gibi geliyor ama ilk etapta otomatiklere gerek var mı emin değilim. Biraz daha araştırın içinize sinen birşey bulursunuz veya hayat düzeninde gerek yoksa almazsınız. Mochiye de özel olarak bakın ama içinize sinmezse almazsınızBaya ayrıntılı açıklamışsınız teşekkür ederim
Ben de biraz düşüneceğim bu göğüs pompası işini. Şimdi bakıyorum internette bi ton şey yazıyor şunu alın bunu alın, gerçekten gerekli olmayan bir şey almak istemiyorum açıkçası. Ne bileyim sterilizatör falan çok gerekli mi mesela. Kullanmayacağım şeylerle evi doldurmak istemem, o yüzden alışveriş konusunda biraz temkinliyim.
Ya ben duymuştum sanki ama sadece riskli olanlar için düşük tehlikesi diye kalmış aklımda öle dikkat etmiyordum hiç. En çok sevdiğimde şey ya. İlk zamanlardamı böle yoksa hamilelik boyuncamı sakıncalıSakın söylemedilermi size. Aman dikkat edin
Park yatak alacağım kraft near me ile prego arasındayım ikisini de görüp öyle alacağım. Bebek arabasında da kabin boy olcak ama hafifliğine bakıp ona göre seçeceğimHangi model/ marka tercih ediceksiniz acaba ben asla karar veremiyorum.
Canım benim hiç ihtiyacım olmamıştı aldık yep yeni hala duruyor evde.. her bebek farklı şimdi senin ihtiyacın olur mu bilemeyiz. Benimkisi doğduğu gibi yapışmıştı mememe gece doğdu sabah sütü eme eme getirtmişti. Sonra da zaten benim göğsümden başka bişeyi almadı ne emzik ne biberon. Sütümü sağayım da biberondan içsin ben de iki nefes alayım olayını hiç yaşayamadım. O yüzden bekle bi istersen bakalım ne olucak duruma görw bakıp karar verirsinAlışveriş konuları açılmışken göğüs pompası almak gerekiyor mu kızlar? Evde olan ve sürekli emzirebilecek bi anne için?
Şu unicorn da yanlışlıkla çıktı oraya silemedim hahahahCanım benim hiç ihtiyacım olmamıştı aldık yep yeni hala duruyor evde.. her bebek farklı şimdi senin ihtiyacın olur mu bilemeyiz. Benimkisi doğduğu gibi yapışmıştı mememe gece doğdu sabah sütü eme eme getirtmişti. Sonra da zaten benim göğsümden başka bişeyi almadı ne emzik ne biberon. Sütümü sağayım da biberondan içsin ben de iki nefes alayım olayını hiç yaşayamadım. O yüzden bekle bi istersen bakalım ne olucak duruma görw bakıp karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?