- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.601
Kesinlikle katılıyorum. Bende gerilirim sonra kendimi biliyorum. Detayda boğuldum hep araştırırken ama şuana kadar aldıklarımdan çok memnunum aklıma yattıama yaşarken tabiki gerekli gereksiz ayrımı yeniden şekillenir. Oyuncakları konuşunda çok detaylı müzik aletlerinden kitaplarına legosundan ahşap oyuncaklarına detaylı aldım. Rotasyon yaparak çıkartacağım zamanı gelince herşey pahaşandığı için onları önden aldım ha birde ek gıdaya geçiş malzemelerini. Ben 100 tl ye aldım mesela tabağını ama şuan aynısı 269 tl ve ben alalı 1.5 ay oldu. İnternete kalsak zaten 100.000 lik oluruz maşallah herşey çok lazım gibi. Evet hayat kolaylaştırılır belki ama ne kadar.
Sterilizatör ve biberon ısıtıcı gibi şeyler almayı planlamıyorum bence gereksiz. Sadece şu plastik biberon kurutuculardan almayı planlıyorum oda zamanı gelince.
Göğüs pompası bana önemli gibi geliyor ama ilk etapta otomatiklere gerek var mı emin değilim. Biraz daha araştırın içinize sinen birşey bulursunuz veya hayat düzeninde gerek yoksa almazsınız. Mochiye de özel olarak bakın ama içinize sinmezse almazsınız
Özellikle hücre ve organ gelişimi için çok zararlı, kan basıncını düşererek düşük riskini artırıyormuş sağlıkçı arkadaşm böyle anlatmıştıBende sıcak suyla duş alıyorum kaynar değil ama sıcak. Vallahi anlamıyorum bunun mantığı ne birkaç kişi söyledi bana ama mantığıma yatmadığı için önemsemedim. Kaslar mı gevşiyormuş ne oluyormuş? Son aylarda riskli olduğunu biliyorum ve eminim ama ilk aylarda neden
Aslında bilerek o konuya da biraz degindim. Sebekeyse basiniza gelirse bi okumus oldunuz en azindan. Once esimle basladi suan tum sulalemize ulastilar. Bugun bile devam ediyorlar ama sahte numaralarla whatsap uzerinden sadece. Bilginiz olsun bole bir furya var sanirim. Hicbir zaman para ile malı kiyaslamayi ilginc buldum. Birine zarar verebilmek ne denli kolay beni ole korkutup eline ne geciyor. O parayi kandirip alsan nasil rahat yiceksin. Bilmiyorum ya su dunyada az kisiye hak helali yapmam. Biri bunlardir.Kim olsa üzülür panik yapardı.çok vicdansız bu insanlar ya..psikoloji çok önemli gerçekten hamilelikte.Biraz soğukkanlı olmak gerekiyor ama yaşadığınız durum da az uz değilmiş.Bebiş de sen de çok iyi ol inşallahbi daha yaşanmaz inşallah
Canım benim hiç ihtiyacım olmamıştı aldık yep yeni hala duruyor evde.. her bebek farklı şimdi senin ihtiyacın olur mu bilemeyiz. Benimkisi doğduğu gibi yapışmıştı mememe gece doğdu sabah sütü eme eme getirtmişti. Sonra da zaten benim göğsümden başka bişeyi almadı ne emzik ne biberon. Sütümü sağayım da biberondan içsin ben de iki nefes alayım olayını hiç yaşayamadım. O yüzden bekle bi istersen bakalım ne olucak duruma görw bakıp karar verirsin
Ayyyy ne iyi olur o alet elimizin altında gider gelir bakarız bebelereHg cnm:)Keşke usg aleti alsak yanımızda taşınan:) bende de adet sancıları oluyor haliyle.. gecen sızı hissettim ,dünde sol kasıkta ani batmalar. Birazdan kontrolüm var . Merakta kalıyoruz işte hissetsek artık
Geçmiş olsun isterseniz kuru dut kaynatıp için ben o şekilde atlattım antibiyotiksiz çok şükürArkadaşlar aranızda antibiyotik kullanan oldu mu? Bugün doktora gittim biraz iltihap var dedi boğazında. Ama ne zaman hasta olsam aynı şeyi söyleyip antibiyotik yazıyor. Bilmiyorum kullanmalı mıyım.. şuan hiç sesim çıkmıyor ağrısı sanli bir tık daha iyi gibi
Kesinlikle indirim buldum mu türkiye şartlarında affetmemBen sadece kitaplarını alacağım önden, tr ye sık sık gelemediğim için, onun dışında artık tr bulunduğum ülkeden daha pahalı olmaya başladı. Tr için önceden almak çok mantıklı, burda çok ani fiyat değişimleri yok o yüzden şu an oyuncak vs almayacağım. Ha bir de yıkanabilir bebek bezi alıp depolamak istiyorum şu an için. Ben evde fazla eşyaya tahammül edemiyorum kesinlikle o yüzden benim alışveriş baya minimalist olacak gibi
Ben biraz doğallıktan yanayım ya, neden bebeğim ememesin ya da sütüm gelmesin ki, biraz pozitif bakmaya çalışıyorum, şimdiden bunun stresine girmek istemiyorum. Eğer ihtiyacım olursa mecburen alacağım tabii ki.
İlaçlarını kullan ve kötü bir şey düşünmemeye çalış bebegin içinKızlar dün duştan çiktiktan sonra camasirimi giyip bornozla kurumayi bekledim oturdum yatakta 10 dk. Sonra ayaga kalktim ve foş bir islaklik sicaklik hissettim ve kangece ozel hastanelerde kadin dogumcu bulamadik. Izmirdeyim zaten tatil icin gelmistim 2 haftalik. Yolculuga baslicakkende kahverengi akintim gelmisti hatirlarsaniz neyse gece gittim devlet hastanesinde 1 saat kadar sira bekledim. Cok sukur minigin durumu iyi. Doktor kanama alani yok dedi. Sabah icime sinmedi gene olursa falan diye ozel hastaneye gittim. ( gelen kan o an 2 gunluk ped doldurdu) ozeldeki doktor kanama alanin var. Plesanta minikte olsa ayrilmis dedi.genellikle bu hafta altindakilerde daha riskli olur ama 12 cikti ultrasonda igne ve progestan verdi fitil. Cuma gene gel ama yolculuga geri donus icin sicak bakmiyorum dedi. Izmirde rehinde kalicam galiba. O neyse raporla falan cozulur de. Moralim cok bozuldu. Basina gelen yada etrafindan bu sekilde olan duyan var mi ? Korkuyorum hep yatiyorum. Yemek icin ve tuvalet icin kalkiyorum.
Kesinlikle indirim buldum mu türkiye şartlarında affetmemkeşke zamanı gelince alabilsek ama işte pek mümkün olmuyor. Nasılsa alacaksam kesinse alıyorum.
Ay inşallah öyle olacaktır zaten bu ekstrem bir durum ama ben hem önlemimi alayım hem de çalıştığım için elbet bu tarz birşey alacağım mantığında yaklaştım olaya
Ay amin inşallahBenim öyle bi durumum olmadığı için gerekli bulmadım ama siz çalışıyorsanız zaten işe döndükten sonra kullanacaksınız sizin almanız mantıklı şimdiden. İnşallah hepimizin bebişleri güzel güzel emer de ilk dönemde pompaya falan ihtiyacımız olmaz
Normaldi canım 41+1 deAynen böyle düşünüyorum ben de yaa, neyse ki hemen emmeye başlayan bebişler de varmışumarım ben de emzirmede bir problem yaşamam da ihtiyaç olmaz. Sen sezaryen mi olmuştun normal doğum mu ?
Ben de kullanmayım diyorum ya hiç içime sinmiyor şimdi yok yere vücudum çdaki bütün faydalı bakterileri de öldürücem idare edeyim.Geçmiş olsun isterseniz kuru dut kaynatıp için ben o şekilde atlattım antibiyotiksiz çok şükür
Ben de normal doğum yaparım umarım, sezaryende de süt geç iniyormuş. Burada zaten doktorlar sezaryene çok zor alıyo ancak acil durumda, inşallah bir sıkıntı yaşamamNormaldi canım 41+1 deinşallah canım ben çok endişe ediyordum doğmadan evvel, işte göğüslerim küçük sürüm ya yetmezse falan diye. Direkt arz talep meselesiymiş, bebek istediği emdiği sürece süt hep bol oluyomuş. İnşallah emen bebelerimiz olur
Yaa bende ona gitmeyi düşünüyorum ya da Zozan hanıma işte ikisinden birini memnunsan bende Melike hanıma gideyim o zamanBen batı hastanesine yakınım diye oraya gidiyorum Melike tunca. Memnunum ilgili aradığımda açıyor. Ben 9+1 deyim. .
Bana ilk başlarda yazmıştı doktor hiçbi zararı yok diye.az kalsın içecektim internetten bakınca ilk 3 ay asla kullanılmaması gerektiğini okudum özellikle o antibiyotiğin.Sirkeli suyla gargara yapın,bol limonlu ıhlamur için.Şu an tüm doktorlar önüne gelene antibiyotik yazıyorArkadaşlar aranızda antibiyotik kullanan oldu mu? Bugün doktora gittim biraz iltihap var dedi boğazında. Ama ne zaman hasta olsam aynı şeyi söyleyip antibiyotik yazıyor. Bilmiyorum kullanmalı mıyım.. şuan hiç sesim çıkmıyor ağrısı sanli bir tık daha iyi gibi
Acaba ben karnimda yaptım,bisey olur mu? Dünden beri onu düşünüyorumKalcadan yapilmasi gerekiyor canim. Bende bugun oldum. Biraz acidi gecti.
Ay canim benim cok geçmiş olsunArkadaşlar aranızda antibiyotik kullanan oldu mu? Bugün doktora gittim biraz iltihap var dedi boğazında. Ama ne zaman hasta olsam aynı şeyi söyleyip antibiyotik yazıyor. Bilmiyorum kullanmalı mıyım.. şuan hiç sesim çıkmıyor ağrısı sanli bir tık daha iyi gibi
Sağol canım..Bazı durumlarda içmezsek daha büyük tehlike enfeksiyon gibi.. çünkü enfeksiyon bebeğe zarar verir. Ama benim durumumda ben çok da ihtiyac olduğunu düşünmüyorum daha önce de bu tarz olup antibiyotiksiz atlattığım oldu. Boğazımda öyle çok bi iltihap yoktur umarım korkum o, ama bu doktora da hiç güvenemiyorum. Birkaç gün daha ıhlamurlarla denicem inşallah geçerAy canim benim cok geçmiş olsunBenim bildiğim gebelikte antibiyotik içilmez,ama dr verdiyse bilemedim...
O iğne ne işe tarıyor bilmiyorum canım ama neden bi zararı olsun ki göbekten? Ben her gün göbekten kan sulandırıcı vuruyorumAcaba ben karnimda yaptım,bisey olur mu? Dünden beri onu düşünüyorum
En basitini dene canım 1kasik elma sirkesi bir kasik bal sicak suyla karıştır iç,o da boğaza cok iyi geliyor...inşallah şifa olurBen de kullanmayım diyorum ya hiç içime sinmiyor şimdi yok yere vücudum çdaki bütün faydalı bakterileri de öldürücem idare edeyim.Meliss85 de kuru dutu söylemişti ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?