2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ben sadece kitaplarını alacağım önden, tr ye sık sık gelemediğim için, onun dışında artık tr bulunduğum ülkeden daha pahalı olmaya başladı. Tr için önceden almak çok mantıklı, burda çok ani fiyat değişimleri yok o yüzden şu an oyuncak vs almayacağım. Ha bir de yıkanabilir bebek bezi alıp depolamak istiyorum şu an için. Ben evde fazla eşyaya tahammül edemiyorum kesinlikle o yüzden benim alışveriş baya minimalist olacak gibi

Ben biraz doğallıktan yanayım ya, neden bebeğim ememesin ya da sütüm gelmesin ki, biraz pozitif bakmaya çalışıyorum, şimdiden bunun stresine girmek istemiyorum. Eğer ihtiyacım olursa mecburen alacağım tabii ki.

Özellikle hücre ve organ gelişimi için çok zararlı, kan basıncını düşererek düşük riskini artırıyormuş sağlıkçı arkadaşm böyle anlatmıştı

Aslında bilerek o konuya da biraz degindim. Sebekeyse basiniza gelirse bi okumus oldunuz en azindan. Once esimle basladi suan tum sulalemize ulastilar. Bugun bile devam ediyorlar ama sahte numaralarla whatsap uzerinden sadece. Bilginiz olsun bole bir furya var sanirim. Hicbir zaman para ile malı kiyaslamayi ilginc buldum. Birine zarar verebilmek ne denli kolay beni ole korkutup eline ne geciyor. O parayi kandirip alsan nasil rahat yiceksin. Bilmiyorum ya su dunyada az kisiye hak helali yapmam. Biri bunlardir.

Aynen böyle düşünüyorum ben de yaa, neyse ki hemen emmeye başlayan bebişler de varmış umarım ben de emzirmede bir problem yaşamam da ihtiyaç olmaz. Sen sezaryen mi olmuştun normal doğum mu ?

Ayyyy ne iyi olur o alet elimizin altında gider gelir bakarız bebelere insan merakta kalıyor canım

Geçmiş olsun isterseniz kuru dut kaynatıp için ben o şekilde atlattım antibiyotiksiz çok şükür

Kesinlikle indirim buldum mu türkiye şartlarında affetmem keşke zamanı gelince alabilsek ama işte pek mümkün olmuyor. Nasılsa alacaksam kesinse alıyorum.

Ay inşallah öyle olacaktır zaten bu ekstrem bir durum ama ben hem önlemimi alayım hem de çalıştığım için elbet bu tarz birşey alacağım mantığında yaklaştım olaya

İlaçlarını kullan ve kötü bir şey düşünmemeye çalış bebegin için okuyunca çok üzüldüm inşallah tez zamanda şifaya kavuşursunuz..

Benim öyle bi durumum olmadığı için gerekli bulmadım ama siz çalışıyorsanız zaten işe döndükten sonra kullanacaksınız sizin almanız mantıklı şimdiden. İnşallah hepimizin bebişleri güzel güzel emer de ilk dönemde pompaya falan ihtiyacımız olmaz

Ay amin inşallah herşey gönlümüze göre olsun inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla neşeyle minişlerimize kavuşup onlarla hayat yolculuğumuzu gerçekleştirelim

Aynen böyle düşünüyorum ben de yaa, neyse ki hemen emmeye başlayan bebişler de varmış umarım ben de emzirmede bir problem yaşamam da ihtiyaç olmaz. Sen sezaryen mi olmuştun normal doğum mu ?
Normaldi canım 41+1 de inşallah canım ben çok endişe ediyordum doğmadan evvel, işte göğüslerim küçük sürüm ya yetmezse falan diye. Direkt arz talep meselesiymiş, bebek istediği emdiği sürece süt hep bol oluyomuş. İnşallah emen bebelerimiz olur

Geçmiş olsun isterseniz kuru dut kaynatıp için ben o şekilde atlattım antibiyotiksiz çok şükür
Ben de kullanmayım diyorum ya hiç içime sinmiyor şimdi yok yere vücudum çdaki bütün faydalı bakterileri de öldürücem idare edeyim. Meliss85 de kuru dutu söylemişti ama bulamadım

Ben de normal doğum yaparım umarım, sezaryende de süt geç iniyormuş. Burada zaten doktorlar sezaryene çok zor alıyo ancak acil durumda, inşallah bir sıkıntı yaşamam

Bana ilk başlarda yazmıştı doktor hiçbi zararı yok diye.az kalsın içecektim internetten bakınca ilk 3 ay asla kullanılmaması gerektiğini okudum özellikle o antibiyotiğin.Sirkeli suyla gargara yapın,bol limonlu ıhlamur için.Şu an tüm doktorlar önüne gelene antibiyotik yazıyor

Ay canim benim cok geçmiş olsun Benim bildiğim gebelikte antibiyotik içilmez,ama dr verdiyse bilemedim...

Ay canim benim cok geçmiş olsun Benim bildiğim gebelikte antibiyotik içilmez,ama dr verdiyse bilemedim...
Sağol canım..Bazı durumlarda içmezsek daha büyük tehlike enfeksiyon gibi.. çünkü enfeksiyon bebeğe zarar verir. Ama benim durumumda ben çok da ihtiyac olduğunu düşünmüyorum daha önce de bu tarz olup antibiyotiksiz atlattığım oldu. Boğazımda öyle çok bi iltihap yoktur umarım korkum o, ama bu doktora da hiç güvenemiyorum. Birkaç gün daha ıhlamurlarla denicem inşallah geçer

Ben de kullanmayım diyorum ya hiç içime sinmiyor şimdi yok yere vücudum çdaki bütün faydalı bakterileri de öldürücem idare edeyim. Meliss85 de kuru dutu söylemişti ama bulamadım
En basitini dene canım 1kasik elma sirkesi bir kasik bal sicak suyla karıştır iç,o da boğaza cok iyi geliyor...inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…