- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.621
Ya bende butun iğneler şimdiye kadar kendim yaptim göbekten,bunuda aynisi sandım dr ne dediğini hatırlamıyorum bile,sonra ağrı sızı olunca,bi yazdim ki hep kalçadan,koldan,uyluk kasından yapılıyormuş,bu sefer başladım düşünmeye acaba yanlis mi oldu,bisey olur mu...inşallah bi zarari yokturO iğne ne işe tarıyor bilmiyorum canım ama neden bi zararı olsun ki göbekten? Ben her gün göbekten kan sulandırıcı vuruyorum
Bebeğimin kalbi durdu maalesef...Canım şikayetin geçti mi
Tamam canım onu yapmadım bak limonlu yapmıştım teşekkür ederimEn basitini dene canım 1kasik elma sirkesi bir kasik bal sicak suyla karıştır iç,o da boğaza cok iyi geliyor...inşallah şifa olur
Bence de canım bir zararı yoktur acıdığıniçin kimse göbekten yapmıyordur, ki sende de baya acıkış zaten. Bi dahakini popodan yaparsınYa bende butun iğneler şimdiye kadar kendim yaptim göbekten,bunuda aynisi sandım dr ne dediğini hatırlamıyorum bile,sonra ağrı sızı olunca,bi yazdim ki hep kalçadan,koldan,uyluk kasından yapılıyormuş,bu sefer başladım düşünmeye acaba yanlis mi oldu,bisey olur mu...inşallah bi zarari yokturama sey da düşünüyorum yağlı bir ilac oldu için derin vuruluyor,göbekten o kocaman iğneyi sokamazsın diye kalin kaslardan yapılıyor
Cok geçmiş olsun,Allah sabır versinBebeğimin kalbi durdu maalesef...
Aynı duygular içindeyimGerçek olmadığını biliyorum bu duygumun ama bunu dile getirmek bile o kadar üzüyo ki, şu an allah korusun bi sebepten bebeğimi kaybetsem yıkılırım.
Ben de öyle çok basit şeylere de üzülüyorum, hiçbir şey aynı olmayacak şu an bile kendim gibi hissedemiyorum bebek olunca daha çok değişecek her şey. Bi yandan heyecan verici bi yandan korkutucu geliyor.
Bilgim yok ama bir sorun olsaydi o anda şişerdi veya farkli sekilde vucudun tepki verirdi diye düşünüyorum. Progestan iceriyor sonucta gobekten yapilan formlarida var. Ama farki kalcadan yapilan yagli bir igne. Hemsirene ulasabiliyorsan sor istersen aklinda kalmasin.Acaba ben karnimda yaptım,bisey olur mu? Dünden beri onu düşünüyorum
Yani inşallah.İnşallah doğumdan sonra da böyle uslu bir bebek olur
Bebeğimin kalbi durdu maalesef...
Böyle düşünme canim rabbimin gücüne gider cok istedin verdi sana. rabbim Dağına göre kar yağdırır. Çocuk bu dogdu büyüdü derken zaman su gibi geçiyor gerçekten her doğum gününde diycenki keske karnımda kalsaydı yada hep bebek kalsalar diye daha onun ne güzel anlarına şahitlik ediceniz bende hem istiyorum hemde sadece doğumdan korkuyorm esime diyom çok canim acıyo nasıl yapcam diye hani bazen herşeye katlanıp en sona yaklaşınca zor olmuş gibi geliyor aklını Yorma böyle düşüncelere gerçekten hayatı akışına bırak bazen herşeyin sonunu dusunursek hayatın ne anlami ne tadi kalırBunu burda yazmak bile beni çok üzüyo ama bazen ben bu bebeği istemiyorum diye ağlıyorum, halbuki çok isteyerek ve planlayarak hamile kaldım, eşim de istedi aynı şekilde. Böyle söylediğim için çok utanıyorum sonrasında. Aslında çok istiyorum bebeğimi sürekli planlar yapıyorum, alışverişini düşünüyorum, doğum sonrasını hayal ediyorum, yanımda yattığını hayal ediyorum… ama nedense böyle bi duygu geliyo içime ara sıra anlamıyorum
Canim bence kendi kadin dogumcunla konus durumu. hamilelere uygun olan antibiyotk mi verdigi yorumlasin. iltihap varsa belki kullanman gerekebilir. ama kendi drun onay vermeden icme saknArkadaşlar aranızda antibiyotik kullanan oldu mu? Bugün doktora gittim biraz iltihap var dedi boğazında. Ama ne zaman hasta olsam aynı şeyi söyleyip antibiyotik yazıyor. Bilmiyorum kullanmalı mıyım.. şuan hiç sesim çıkmıyor ağrısı sanli bir tık daha iyi gibi
Yanlış hatırlamıyorsam dr kontrolün vardı demi canım birde kendi druna göster ilacını ondanda onay alArkadaşlar aranızda antibiyotik kullanan oldu mu? Bugün doktora gittim biraz iltihap var dedi boğazında. Ama ne zaman hasta olsam aynı şeyi söyleyip antibiyotik yazıyor. Bilmiyorum kullanmalı mıyım.. şuan hiç sesim çıkmıyor ağrısı sanli bir tık daha iyi gibi
Çok geçmis olsun..Rabbim sagliklisini nasip etsinBebeğimin kalbi durdu maalesef...
Uzulme canım benim kardeşimin de köpeğinde Sibirya kurtu cinsi ondada tümör vardi oda üzülüyordu ama hayırlısı ile girdi çıktı sizin kedinizde sağlıklı bir şekilde ciksin ameliyattan inşallah. geçen aradım görüntülü iyidi Allah'a şükür. Sessiz yavru onlar. Acisini derdini anlayamıyoruzKızlar benim hepinizden bir ricam var. Kedi oğluşum yarın riskli bir ameliyata girecek tümör alınacak hamilelerin duası kabul olur diyolar adı Porto dua eder misiniz oğluşum için? Hem iyi huylu çıksın hem ameliyattan sağ salim çıksın. Kaç gündür durup durup ağlıyorum ameliyat günü gelip çattı çok fenayım
Kuzum en azından miden bulansa da yiyebiliyorsunGünaydın kizlarryazamadim dün hic dogru duzgun buraya. bende gene mide bulantisi basladi midem agzimda resmen. ama bi yandan da deli gibi istahim acik.Dün öglen aksam yediklerimi gorseniz bogazim durmuyorrrr kizceler
Yap desek yapamazsınŞu unicorn da yanlışlıkla çıktı oraya silemedim hahahah
Sağol canım..Bazı durumlarda içmezsek daha büyük tehlike enfeksiyon gibi.. çünkü enfeksiyon bebeğe zarar verir. Ama benim durumumda ben çok da ihtiyac olduğunu düşünmüyorum daha önce de bu tarz olup antibiyotiksiz atlattığım oldu. Boğazımda öyle çok bi iltihap yoktur umarım korkum o, ama bu doktora da hiç güvenemiyorum. Birkaç gün daha ıhlamurlarla denicem inşallah geçer
Canım bol su ama ciddi manada bol su, Zencefil bal limon, bol sarımsak soğan Allahın izniyle en azından ilerlemesini keser. Adaçayı ile de gargara yap.
Bende öyle özellikle midem bulandıkça sürekli ağzıma bişeyler atıyorum ve sürekli midem bulanıyo çok şükür istifram yok 3 gündür ama bulantıGünaydın kizlarryazamadim dün hic dogru duzgun buraya. bende gene mide bulantisi basladi midem agzimda resmen. ama bi yandan da deli gibi istahim acik.Dün öglen aksam yediklerimi gorseniz bogazim durmuyorrrr kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?