2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Korbel çöp kovasını ne kdara aldın canım ya. Şuan fiyatlar baya uçmuş sanki daha uygundu bunlar

Benim kokulara hala tahammülüm yok. Serviste bir kadın var şişeyi üstüne mi boşaltıyor nedir kusacaktım artık sabah... Akşam da biraz içim geçmiş kalktım dedim ne pişirdiniz siz :) Eşim kaynanam diyor yok bişey pişirmedik. Kızartma yapmışsınız dedim Ağır kokuyor böyle yağlı buzluk köfteleri gibi kızarmış sanki ev nasıl kokuyor bana siz anlatamam geri uyumakta zorlandım. Kusacaktım. Bir de sabahları bacak aralarım ağrıyor sanki gece boyu ayırmışlar bacaklarımı gibi

Canim bence kendi kadin dogumcunla konus durumu. hamilelere uygun olan antibiyotk mi verdigi yorumlasin. iltihap varsa belki kullanman gerekebilir. ama kendi drun onay vermeden icme sakn
Evet doğru diyorsun canım onu arayıp sorayım, zaten 1-2 gün daha beklicem geçmezse duruma göre sorucam

Yanlış hatırlamıyorsam dr kontrolün vardı demi canım birde kendi druna göster ilacını ondanda onay al
Evet doğru hatırlıyorsun valla canım ama iptal ettim onu hastaneye gittiğim için bi de halim yok gerçekten gidicek arayıp sormak en iyisi, çok teşekkür ederim

Ben de varolmayan kokuları alıyorum. Geçen dışardan geldim ev nasıl yumurta kokuyor, sanki çok pişmiş de tavaya yapışmış öyle iğrenç bir koku. Eşime diyorum yumurta yemişsin yok diyo yemedim. E nerden geliyo bu koku o zamann??

Yaa bende ona gitmeyi düşünüyorum ya da Zozan hanıma işte ikisinden birini memnunsan bende Melike hanıma gideyim o zaman
Aynen Zozan hanım da iyidir diyorlar .aslinda ben cihan beye gidiyordum ama o devlete trensfer oldu.

Kuzum en azından miden bulansa da yiyebiliyorsun güzel bi şey bebek ve sen güçsüz kalmazsın
aynen canim oyle
Bende öyle özellikle midem bulandıkça sürekli ağzıma bişeyler atıyorum ve sürekli midem bulanıyo çok şükür istifram yok 3 gündür ama bulantı
bulanti bende de var canim istifra yok. sadece öğürme hissi var en ufak rahatsiz edici bir kokuda basliyor. ama bazen dizginleyebiliyorum o an nefesimi derin derin alip verdkce öğürme hissi geri gidiyor. azala azala bitecek insallah ilk haftalarimiz gibi degiliz çok şükür

Kizlar yasayaniniz vardir belki. benim basima 2. kez geldi size sormak istiyorum. az önce yatagi toplarken hafiften içim cekildi böyle az bi. hani insanin içi cekilir kafasi uyusur gibi olur ya. sonra cay koydum kahvalti.hazirlarken bi anda artti bu ic cekilmem ve cok hafif ter basti beni. sofrayi zor kurdm bisiler yedim. bu 2. kez oldu bende evde tansyon aletimde yok. tansiyon mu kan sekeri dusmesi mi ayiramadm yasayaniniz var mi bu arada aksam 6da yemek yedim 8de de bir tane elma yemistm oyle yattm

Tansiyondur diye düşünüyorum. Benim de gebeliğin başından beri tansiyonum normale göre düşük 10/6 larda geziyor.

Boğaz iltihabı için önerim var komple iltihap olan boğazımo bu şekilde geçirdim. Ada çayı gargarası arkadaşlar. evet hamilelikte içilmesi yasak ama içmiyoruz zaten gargara yapıyoruz günde üç kez. Bazen içine tuzda ekledim ben. Sıcak suyla demleyip ılıyınca gargara yapın bir su bardağını. Ve kestane balı limon iyi gelecektir her sabah aç karnına yiyin.
Not:hamileyken yapmadım ama gargarası da zararlı değildir herhalde yinede araştırın içilmiyor sonuçta kimseye zarar vermek istemem.

tansiyon aleti almam gerekiyor sanirim. benim hamilelik onceside 8e 6 bazen 10 a 5 felan hep boyleydi tansiyonum
Alsan çok iyi olur bence, mesela benim normalde tansiyonum hep 12/8 civarındadır kolay kolay 10a düşmez, şimdi öyle kötü hissedince hemen bakıyorum aletle hep 10 civarında çıkıyor. Senin normalde de tansiyon düşüklüğün varsa gebelikle daha da çok düşüyor olabilir. Doktoruna da mutlaka bahset tansiyonum düşüyor diye.

Allah sana sabırların en büyüğünü versin.. Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Allah razı olsun çok şükür şuan çok iyiyim Rabbim neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır. bebeğim patalojiye gonderildi sağlıklıymş bende trombofili şüphesi var işte önümüzdeki hafta tahlil verecem

Tansiyon canım. Bende de çok sık olur zaten 11.7-10-7 falan olur genelde eğer 6 ya falan düşerse ve eğer hemen oturmazsam, sonrası kararan dünya(yaşadım dünyam simsiyah oldu kör oldum sandıydım :) ) ve bir ötesi de düşüp bayılmaya(bunu henüz yaşamadım şükür) gidiyor. Dikkat et :)

Beni anlattın sandım bir an bacak ağrılarım çok var benim de koku hassasiyeti beni mafetti jet yere gidince kokuyu hemen alıyorum bazıları beni kötü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…