2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
aynen kararmayi ilkinde yasamistim. bu ikincide hemen uzandim. yasamayizda insallah canim sagolasin
tamamdir canim soyleyeyim. tansiyon aletinede hemen bakicam bugun.

Çok geçmiş olsun Umudum2121 çok üzüldüm canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun

Ben de çok hastayım burnum komple tıkandı sümkürürken artık yoruluyorum. Dut şifasını ben de istiyorum
Geçmiş olsun canım benim de aynı şekilde burun boğaz öksürük gittikçe yayılıyo bi de kullanan arkadaşlarımız var, suda kaynatıp içiliyormuş ama hangi oranda onu bilmiyorum

Kuru dutla şifa bulan arkadaşlarım nasıl kullandınız acaba anlatırsanız çok sevinirim
Canım 1,5 bardak suya 1 yemek kaşığı kuru dut at kaynat 7 8 dakika kaynasın demlensin sabah akşam taze yapıp içtim yalnız şekerin varsa kuru dut riskli doktoruna danış olur mu

Kızlar ben pilli tırnak törpüsü aldım. İlk zamanlar için herkes çok memnundu. Makasla vs kesim zor olabiliyormuş. Bunda uyurken bile bız bız hemen halledilebiliyormuş. Tırnaklarını nasıl kesicem diye düşünen anneler için fikir olsun

Eklentiler

• 1496A6B3-2691-4BCC-A436-4674B94BA5FD.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
Geçmiş olsun valla sümkürdükçe karnımı kasıyorum filan endişe hastalık hepsi bir arada
Bende çok hastayım dün heralde bi rulo tuvalet kağıdı bitirdim hınkırmaktan ve peşpeşe en az 6-7 kere hapşırıyorum.İşe de gidemedim bugün.Dudaklarım falan hep yara olmuş durumda nasıl geçecek bilmiyorum ama çok zorladı bu sefer.Sinirleri bozuluyor insanın

Canım 1,5 bardak suya 1 yemek kaşığı kuru dut at kaynat 7 8 dakika kaynasın demlensin sabah akşam taze yapıp içtim yalnız şekerin varsa kuru dut riskli doktoruna danış olur mu
Teşekkür ederim canım yok şekerim çok şükür tamam hemen yapıyorum. Buldum hemen aldım bugün.

Tansiyondur canım işyeri hekimi söylemişti her hafta tansiyonunu ölçtürmeye buraya uğra diye sık düşüyormuş
Bunlar hangi sitede acaba :)
E bebekte canım

Kan sulandırıcı yı bacaktan yada koldan vuranınız var mı, artık karından hassasiyet arttı benim ya
Doktor artik bacaga gecebilirsin dedi ama cesaret edemiyorum hala gobekten devam ediyorum vurduktan sonra hemen su sisesi yada herhangibi soguk bisey koyarsan ne aciyor ne hassasiyet oluyor ben 1 aydir boyle devam ediyorum hic acimiyor ama onceden kocaman morluklar oluyordu cok aciyordu

Arkadaşlar şu sleepynin 2. 1 tl indiriminden bez alan bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım arıyorum ama bulamadım baya gerilerde kalmış tanesi kaça geliyordu acaba benzer fiyatalrdaysa illa o indirimi beklemeden mevcut indirimlerden alacağım da acaba görürse söyleyebilir mi
Ben o zaman tane hesabı yapmamışım şimdi de bulamadım

Ben de aynı yatıyorum canım kuru dutu denicem şimdi geçer inşallah bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…