- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.661
aynen kararmayi ilkinde yasamistim. bu ikincide hemen uzandim. yasamayizda insallah canim sagolasinTansiyon canım. Bende de çok sık olur zaten 11.7-10-7 falan olur genelde eğer 6 ya falan düşerse ve eğer hemen oturmazsam, sonrası kararan dünya(yaşadım dünyam simsiyah oldu kör oldum sandıydım :) ) ve bir ötesi de düşüp bayılmaya(bunu henüz yaşamadım şükür) gidiyor. Dikkat et :)
tamamdir canim soyleyeyim. tansiyon aletinede hemen bakicam bugun.Alsan çok iyi olur bence, mesela benim normalde tansiyonum hep 12/8 civarındadır kolay kolay 10a düşmez, şimdi öyle kötü hissedince hemen bakıyorum aletle hep 10 civarında çıkıyor. Senin normalde de tansiyon düşüklüğün varsa gebelikle daha da çok düşüyor olabilir. Doktoruna da mutlaka bahset tansiyonum düşüyor diye.
Çok geçmiş olsunAllah razı olsun çok şükür şuan çok iyiyim Rabbim neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır. bebeğim patalojiye gonderildi sağlıklıymş bende trombofili şüphesi var işte önümüzdeki hafta tahlil verecem
Geçmiş olsun canım benim de aynı şekilde burun boğaz öksürük gittikçe yayılıyo bi deBen de çok hastayım burnum komple tıkandı sümkürürken artık yoruluyorum. Dut şifasını ben de istiyorum
Canım 1,5 bardak suya 1 yemek kaşığı kuru dut at kaynat 7 8 dakika kaynasın demlensin sabah akşam taze yapıp içtim yalnız şekerin varsa kuru dut riskli doktoruna danış olur muKuru dutla şifa bulan arkadaşlarım nasıl kullandınız acaba anlatırsanız çok sevinirim
Omron tansiyon aleti en iyisi 600 lira gibi bi şey olması lazımaynen kararmayi ilkinde yasamistim. bu ikincide hemen uzandim. yasamayizda insallah canim sagolasin
tamamdir canim soyleyeyim. tansiyon aletinede hemen bakicam bugun.
Geçmiş olsun valla sümkürdükçe karnımı kasıyorum filan endişe hastalık hepsi bir aradaGeçmiş olsun canım benim de aynı şekilde burun boğaz öksürük gittikçe yayılıyo bi dekullanan arkadaşlarımız var, suda kaynatıp içiliyormuş ama hangi oranda onu bilmiyorum
Bunlar hangi sitede acaba :)Kızlar günaydın kanamaları olan arkadaşlarımız varmış rabbim acil şifalar versinsırası değil biliyorum ama belki bekleyenler vardır paylaşmak istedim
O iğne ne işe tarıyor bilmiyorum canım ama neden bi zararı olsun ki göbekten? Ben her gün göbekten kan sulandırıcı vuruyorum
aynen baktim omron en iyisiymis ondan alcam yuksek ihtimal canim.Omron tansiyon aleti en iyisi 600 lira gibi bi şey olması lazım
Bende çok hastayım dün heralde bi rulo tuvalet kağıdı bitirdim hınkırmaktan ve peşpeşe en az 6-7 kere hapşırıyorum.İşe de gidemedim bugün.Dudaklarım falan hep yara olmuş durumdaGeçmiş olsun valla sümkürdükçe karnımı kasıyorum filan endişe hastalık hepsi bir arada
aynen baktim omron en iyisiymis ondan alcam yuksek ihtimal canim.
Teşekkür ederim canım yok şekerim çok şükür tamam hemen yapıyorum. Buldum hemen aldım bugün.Canım 1,5 bardak suya 1 yemek kaşığı kuru dut at kaynat 7 8 dakika kaynasın demlensin sabah akşam taze yapıp içtim yalnız şekerin varsa kuru dut riskli doktoruna danış olur mu
Geçmiş olsun valla sümkürdükçe karnımı kasıyorum filan endişe hastalık hepsi bir arada
Tansiyondur canım işyeri hekimi söylemişti her hafta tansiyonunu ölçtürmeye buraya uğra diye sık düşüyormuşKizlar yasayaniniz vardir belki. benim basima 2. kez geldi size sormak istiyorum. az önce yatagi toplarken hafiften içim cekildi böyle az bi. hani insanin içi cekilir kafasi uyusur gibi olur ya. sonra cay koydum kahvalti.hazirlarken bi anda artti bu ic cekilmem ve cok hafif ter basti beni. sofrayi zor kurdm bisiler yedim. bu 2. kez oldu bende evde tansyon aletimde yok. tansiyon mu kan sekeri dusmesi mi ayiramadm yasayaniniz var mi bu arada aksam 6da yemek yedim 8de de bir tane elma yemistm oyle yattm
E bebekte canımBunlar hangi sitede acaba :)
Doktor artik bacaga gecebilirsin dedi ama cesaret edemiyorum hala gobekten devam ediyorum vurduktan sonra hemen su sisesi yada herhangibi soguk bisey koyarsan ne aciyor ne hassasiyet oluyor ben 1 aydir boyle devam ediyorum hic acimiyor ama onceden kocaman morluklar oluyordu cok aciyorduKan sulandırıcı yı bacaktan yada koldan vuranınız var mı, artık karından hassasiyet arttı benim ya
Ben de aynı yatıyorum canım kuru dutu denicem şimdi geçer inşallah bugünBende çok hastayım dün heralde bi rulo tuvalet kağıdı bitirdim hınkırmaktan ve peşpeşe en az 6-7 kere hapşırıyorum.İşe de gidemedim bugün.Dudaklarım falan hep yara olmuş durumdanasıl geçecek bilmiyorum ama çok zorladı bu sefer.Sinirleri bozuluyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?