- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.681
E bebekte yarına %28 gösteriyor bakalım takipteyim favladım birsürü şey329 tl ye aldım canım ben, baktım şimdi aynı değişmemiş.
Gerçek fiyatlar canım :)Kızlar bugün başlayan indirimler gerçek indirimler mi ben önceki fiyatları hiç bilmiyorum yoksa önce bindirip sonra indirmişler mi alışveriş mantıklı mı yaparsam çok yapcam tutamam da kendimi
Benim doktorum vermişti bi toz suya karıştırıp içiliyodu enfeksiyon için, gebeliğimin başındaydı. Test falan da yapmıştı bana canım. İstersen başka bi doktora daha git vermesi lazım aslında bebeğe bi sıkıntı olmuyoKızlar benim doktorum ilk gittiğimde de enfeksiyon çıkmasına rağmen ilaç vermemişti bol su iç dedi. Dün gittiğimde de sarı akıntım var dediğimde test yapmadı ilaç vermedi yine bol su iç dedi. Şikayetlerimi söyledim gaz sancım oluyo ağrım oluyo falan dedim, normal dedi bi kaç öneri verdi. Multivitamin ve d vitamini verdi değerlerime bakmadan. Bunlar normal mi yoksa doktoru değiştirmeli miyim çünkü başka bi doktora gitmiştim bir seferliğine ağrım oluyo dediğimde progestan yazdı ama kendi doktorum yazmadığı için kullanmadım
Evet evet güzel indirim olmuş. Bindirim sonrası indirim değil gibi geldi bana. Birde onun poşetleri var 3 lü. Ben ondan da almıştım hergün 1 tane kullansam 2 yılı kotarırE bebekte yarına %28 gösteriyor bakalım takipteyim favladım birsürü şey
Sonunda buldumBen de aynı Pişik yaparsa satarım düşüncesiyle stoğumu yaptım. 2 tane yeni doğan 4'er tane de 2-3-4 numara aldım inşallah abartmamışımdırgeçen gün sleppy'de 2.'si 1 tl kampanyası vardı oradan aldım hepsini.
Eşiniz bebeği araçta kucağınızda mı taşı diyor? Bence puset. Hem taşıma hem arabasında kullanılabilir hemde araçta oto koltuğu gibi kullanılabilir. Portbebeler bildiğim kadarıyla araçta araçta oto koltuğu olarak kullanılamıyor.Puset mi yoksa port bebemi daha kullanışlı puset kızımda vardi ama kırık elde tasinmiyo sadece sallayıp uyurken kullanıyorduk evin icinde oturma zamanında falan.ben puset diyom hem arabada kullanması daha ii olur eşimde kucağında taşı diyor. Hem gezmelerde de kolaylık olur bilemedim erken daha ama sormak istedim sadece
tamamdir canim onada bakayimBende Dodo marka var ben ondan da memnunum canım. Kayınvalidemde görmüştüm o zırt pırt ölçüyorya
çok gecmis olsun canim. annemde de alerjik astim var. tuttummu tutuyor cidden. anca uyuyunca hapsurmasi duruyor burun akintisi oda yorgun dustugu icin hapsurmaktan uyuyor. evde halı bile serdirmezdi bize alerjim tutcak diye. insallah atlatirsinBende çok hastayım dün heralde bi rulo tuvalet kağıdı bitirdim hınkırmaktan ve peşpeşe en az 6-7 kere hapşırıyorum.İşe de gidemedim bugün.Dudaklarım falan hep yara olmuş durumdanasıl geçecek bilmiyorum ama çok zorladı bu sefer.Sinirleri bozuluyor insanın
Kızlar biberon bakıyorum da philips avent mi dr brown's mu daha iyi sizce? Arada 40 lira oynuyor sadece
Çok üzüldüm canım Rabbim büyüktür vardır bir bildiği deyip bundan sonrasına bakicaz malesef. Benimde 9 haftalıkti kaybettigimde bende üzüldüm ama rabbim altı ay sonra kızımı bağışladı onun haberiyle kucağıma aldim Zorlu bi gebelik olmuştu ve korkulu süreçti. Rabbim en kisa zamanda Yeni bebek müjdesi vermeyi nasip etsin.Allah razı olsun çok şükür şuan çok iyiyim Rabbim neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır. bebeğim patalojiye gonderildi sağlıklıymş bende trombofili şüphesi var işte önümüzdeki hafta tahlil verecem
lansinoha da bakacağım, burada mı başka konuda mı hatırlayamadım dr browns çok iyi denmişti o da ordan aklıma geldiİkisi arasında ise sorun, Avent. Ama ben Lansinoh dan çok çok memnundum. Yine lansinnoh aldım kuzuma
Avent bence daha iiKızlar biberon bakıyorum da philips avent mi dr brown's mu daha iyi sizce? Arada 40 lira oynuyor sadece
Ay tamam çok teşekkürler onuda alayım ozamanEvet evet güzel indirim olmuş. Bindirim sonrası indirim değil gibi geldi bana. Birde onun poşetleri var 3 lü. Ben ondan da almıştım hergün 1 tane kullansam 2 yılı kotarıronu da favlamadıysanız bir bakın lazım bence
Canim benim doktorumda rahat o konuda. ama bulundgm sehirde en populer dr kendisi. yani bulundgm ilde kaymakam komutan eşleri cerrah kadinlar felan hep ona gidiyor. Kendiside sari akintim oldugunu soyledgmde ilk aylarda bol su dedi bisi vermedi. 3 aya yaklastikca soyledm devam ettgni tek kullanimlik toz ilac verdi. he birde son gittgmde idrar tahlili yaptirip goturmustm enfeksiyon ciktgni gorunce verdi. Onun disinda ben rahat oldgnu bildgm icin her randevu oncesi saglik ocaginda kan tahlili yaptirip ciktiyi alip ona goturuyorum genede baksin diye. folikasiti biraktirdi omega3 ve d vitaminine baslatti ama tahlile bakmadan verdi her gebeye veriliyor onemli bunlar vucudumuz icin. magnezyum ve demiri vermeyince sordum. ona bi sonraki aylarda baslayacagimi soyledi mesela. bide gecen hafta yanina acil hafif kanama ile gittim. muane etti ve hicbir ilac vermedi progestan felan. ilk aylar etkili evet ama senin haftan ileride artik gerek yok cunku fayda yuzdesi dusuk bu ilacin artik dedi. risk gormeyince vermedi. bende cok degistirsemmi dedim ama yok cesaret edemedmKızlar benim doktorum ilk gittiğimde de enfeksiyon çıkmasına rağmen ilaç vermemişti bol su iç dedi. Dün gittiğimde de sarı akıntım var dediğimde test yapmadı ilaç vermedi yine bol su iç dedi. Şikayetlerimi söyledim gaz sancım oluyo ağrım oluyo falan dedim, normal dedi bi kaç öneri verdi. Multivitamin ve d vitamini verdi değerlerime bakmadan. Bunlar normal mi yoksa doktoru değiştirmeli miyim çünkü başka bi doktora gitmiştim bir seferliğine ağrım oluyo dediğimde progestan yazdı ama kendi doktorum yazmadığı için kullanmadım
Sizinki cam mı polyproplen mi?İkisi arasında ise sorun, Avent. Ama ben Lansinoh dan çok çok memnundum. Yine lansinnoh aldım kuzuma
Araçta kucağımda zaten almam bebegide emme süreci disinda onun eşimin kucağında dediği anlatamadım galiba port bebe ile hani taşıma zamanı onu kullan kucağında daha ii olur deyişi ama puset bana her yönden daha bi kullanışlı gibi geliyor bebek arabası yok almayida düşünmüyorum hani. kararsızımEşiniz bebeği araçta kucağınızda mı taşı diyor? Bence puset. Hem taşıma hem arabasında kullanılabilir hemde araçta oto koltuğu gibi kullanılabilir. Portbebeler bildiğim kadarıyla araçta araçta oto koltuğu olarak kullanılamıyor.
Bende anlamamış olabilirimAraçta kucağımda zaten almam bebegide emme süreci disinda onun eşimin kucağında dediği anlatamadım galiba port bebe ile hani taşıma zamanı onu kullan kucağında daha ii olur deyişi ama puset bana her yönden daha bi kullanışlı gibi geliyor bebek arabası yok almayida düşünmüyorum hani. kararsızım
4 şubatta philips lerde indirim varmış e bebekteKızlar biberon bakıyorum da philips avent mi dr brown's mu daha iyi sizce? Arada 40 lira oynuyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?