- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.881
Clexan mıBenim bildiğim böyle ilk hamileliğimde de hep öyle yaptım şimdi ikinci hamileliğim ce bunda da aynı şekilde hep aynı saatte yapıyorum doktorum öyle söyledi en başından beri çok dikkat ediyorum o yüzden alarm kurdum hergün aynı saatte çalar sabahları yaparım
Canın baby mom çağı küçük. Ben aldım yarın sana yollayayım çapını. İş görür gibi ama çbürleri daha geniş.Poşeti az almışım ya aynen bi tanede 1485 li alcamya gümüş kapak bakıyorum aşağıdaki iki ürünün ne farkı varda fiyatı böle farklıki alanlar hangisini aldı yada kullandı?
Evlilik işlemleri yapılırkende söylüyorlar zaten uyuşmazlık olduğunu. Biz tüp bebek denerken söylemiştik. Şuan 10.haftamdayım dr özellikle indirekt coombs testi istedi ve negatif gelmesi gerekiyor bu testin demişti. Benim pozitif geldi yani şuan riskli gruba girmiş oldum. Yani uyuşmazlığınız varsa özellikle belirtin tabiki dr bende normal progestan iğne kullanıyorum. Uyuşmazlık iğnesinden bahsetmiş olabilir 28.haftada yapılıyor kimine daha erken yapılmış. Doğrusu benim dr hem tüp bebek hem perinatolog o ne derse onu yapıyoruzBizim kan uyuşmazlığımız var ama kan gruplarımız belli zaten ayrıyeten yapılan test mi varmış ilk defa duyuyorum dr da bişey demedi bunla ilgili sadece kanaman olursa gel iğne yapcaz dedi o kadar
canım geçmiş olsun, izmirde hangi hastaneye gittin özelde? doktorunu beğenmediysen benim doktoru tavye edebilirim uzun araştırmalarla bulmuştum :) ve çok memnunum, hastanenin usg cihazı da çok iyiYok bence vucudunuzu taniyorsunuz o sebeple endise etmeyin. Ben sadece yumurtlama gunumde ve adet olmadan hemen onceki gun akinti yasardim ve bembeyaz kesik sütümsü olurdu. Simdi baya baya sarı. Farkı anlayabiliyorum yani. Sizinde zaten devamli yasadiginiz bir akinti türüymüş endise etmeyin..
Canım bende bu hafta çok aşırı yoğundum hafif ara ara ağrım oldu şiddetli ise doktora git ama Allah in izniyle birşey yok tur inşallahKızlar 3 gündür mesaideyim aşırı yorgunum ve karnımın alt tarafında acı ağrı karışık birşeyler olmaya başladı birşey olmaz dimi çok korkuyorum
Yarın sabah kontrolüm var canım gece baya batmalar vardı bakalım bugün oturduğum yerden kalkmıcam işyerinde umarım geçerCanım bende bu hafta çok aşırı yoğundum hafif ara ara ağrım oldu şiddetli ise doktora git ama Allah in izniyle birşey yok tur inşallah
canim dünGünaydın, 12+6dayım bugün, hamileliğin başındaki ağrılarım bayağı azalmıştı ama 1-2 gündür tekrar başladıbu haftalarda olup da benim gibi olan var mı? Sonraki kontrolüm daha 16. Haftada olacak
Canım benim ilk gebeliğimde benzer agrılar 5 aya kdr sürdü. Cinsiyeti öğrendiğim hafta 18 di. hala agrılarım vardı düşün...endiselenmeyin susam tanelerimiz buyuyor artik
Aynen benimki portakal olmuşKızlar günaydınnnn hepinize. Biz bugün 2. Trimester dönemimize girdikAllaha çok şükür. Benim kizçe elma buyuklugunde olmus
Bu dönemide saglikla atlatiriz insallah. Hepimiz atlatalim insallah, bebislerimiz saglikli olsun bizler huzurlu olalim
Pozitif senin ne zaman randevun?Günaydııııınnnn canlar can kuşları
Bugünün talihli anneleriiiiiiiianka2865 veeee K kard12455 randevularınız saat kaçta kızlar?? İnşallah güzel haberlerle gelin, doktorlarınıza söyleyin afilli fotolar istiyoruz
Canım benim ilk gebeliğimde benzer agrılar 5 aya kdr sürdü. Cinsiyeti öğrendiğim hafta 18 di. hala agrılarım vardı düşün...
Pozitif senin ne zaman randevun?
Yaaaa evet doğruDün çetele paylaştım ya kuzum 18 Şubatta :)
Günaydın canımmm benım 11:30 da uyku tutmadıGünaydııııınnnn canlar can kuşları
Bugünün talihli anneleriiiiiiiianka2865 veeee K kard12455 randevularınız saat kaçta kızlar?? İnşallah güzel haberlerle gelin, doktorlarınıza söyleyin afilli fotolar istiyoruz
Canım benim ilk gebeliğimde benzer agrılar 5 aya kdr sürdü. Cinsiyeti öğrendiğim hafta 18 di. hala agrılarım vardı düşün...
Kuzum valla bana 1 ay sonra gel dediği için tam bir ay oluyor 18 i. Aslında isteğim 14 Şubatta gitmekti. Eşim haftasonuna al, saatlik iznimi sonra başka zamanlarda kullanırım dediği için 4 gün öteledim. Erkene çekecektim C Cerito beni vazcaydırdıYaaaa evet doğrubenim 9 Şubat çok mutluyum hatta sıra bulursam daha da önemli çekerim
GünaydınlarGünaydııııınnnn canlar can kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?