2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Poşeti az almışım ya aynen bi tanede 1485 li alcam ya gümüş kapak bakıyorum aşağıdaki iki ürünün ne farkı varda fiyatı böle farklıki alanlar hangisini aldı yada kullandı?
Canın baby mom çağı küçük. Ben aldım yarın sana yollayayım çapını. İş görür gibi ama çbürleri daha geniş.

Bizim kan uyuşmazlığımız var ama kan gruplarımız belli zaten ayrıyeten yapılan test mi varmış ilk defa duyuyorum dr da bişey demedi bunla ilgili sadece kanaman olursa gel iğne yapcaz dedi o kadar
Evlilik işlemleri yapılırkende söylüyorlar zaten uyuşmazlık olduğunu. Biz tüp bebek denerken söylemiştik. Şuan 10.haftamdayım dr özellikle indirekt coombs testi istedi ve negatif gelmesi gerekiyor bu testin demişti. Benim pozitif geldi yani şuan riskli gruba girmiş oldum. Yani uyuşmazlığınız varsa özellikle belirtin tabiki dr bende normal progestan iğne kullanıyorum. Uyuşmazlık iğnesinden bahsetmiş olabilir 28.haftada yapılıyor kimine daha erken yapılmış. Doğrusu benim dr hem tüp bebek hem perinatolog o ne derse onu yapıyoruz

canım geçmiş olsun, izmirde hangi hastaneye gittin özelde? doktorunu beğenmediysen benim doktoru tavye edebilirim uzun araştırmalarla bulmuştum :) ve çok memnunum, hastanenin usg cihazı da çok iyi

Kızlar 3 gündür mesaideyim aşırı yorgunum ve karnımın alt tarafında acı ağrı karışık birşeyler olmaya başladı birşey olmaz dimi çok korkuyorum
Canım bende bu hafta çok aşırı yoğundum hafif ara ara ağrım oldu şiddetli ise doktora git ama Allah in izniyle birşey yok tur inşallah

canim dün mydreams93 de aynisini soylemisti onada dedim. ben 13. haftamda hamileligin baslarina döndüm. regl olcakmis gibi agrilar hani boyle gunduz surekli olan ince ince kasık agrisi karin alti agrisi. hatta o hafta kanamam oldu azcik. doktoruma gittim muane etti. dedim agrilari. bunun agriyla alakasi yok. Rahim buyuyor genisliyor baglar geriliyor ordaki kilcal damarlarn catladigi icin azcik kanama yapar endise etme dedi. agrilarda gene rahim buyumesine bebek buyumesine bagli. ben bunu happmom uygulamasnda da sordum iste 13. hafta icindeyim varmi bu agrilari yasayan diye. herkes yazmis 16. haftadayim devam ediyor iste tam senin tarif ettgn gibi felan dediler. ama cok dinlendim ben agri olunca riske atmadm 1 hafta uzandim Allaha şükür bugun 14. haftama girdim gecti biraz. cok hafif arada oluyor. çok asiri siddetlenirse doktora gorun tabi. endiselenmeyin susam tanelerimiz buyuyor artik

Günaydııııınnnn canlar can kuşları
Bugünün talihli anneleriiiiiiii anka2865 veeee K kard12455 randevularınız saat kaçta kızlar?? İnşallah güzel haberlerle gelin, doktorlarınıza söyleyin afilli fotolar istiyoruz

endiselenmeyin susam tanelerimiz buyuyor artik
Canım benim ilk gebeliğimde benzer agrılar 5 aya kdr sürdü. Cinsiyeti öğrendiğim hafta 18 di. hala agrılarım vardı düşün...

Aynen benimki portakal olmuş

Pozitif senin ne zaman randevun?

Günaydın canımmm benım 11:30 da uyku tutmadı

Yaaaa evet doğru benim 9 Şubat çok mutluyum hatta sıra bulursam daha da önemli çekerim
Kuzum valla bana 1 ay sonra gel dediği için tam bir ay oluyor 18 i. Aslında isteğim 14 Şubatta gitmekti. Eşim haftasonuna al, saatlik iznimi sonra başka zamanlarda kullanırım dediği için 4 gün öteledim. Erkene çekecektim C Cerito beni vazcaydırdı

Günaydınlar
Benimki de 17.15 o kadar heyecanlıyım ki bir o kadar da gergin inşallah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınıza talibim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…