2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım geçmiş olsun, izmirde hangi hastaneye gittin özelde? doktorunu beğenmediysen benim doktoru tavye edebilirim uzun araştırmalarla bulmuştum :) ve çok memnunum, hastanenin usg cihazı da çok iyi
Baskent hastanesi varmis. Karsiyakada oturuyor esimin ailesi atakent tarafi. Hem yakin olsun dedik gecesi gunduzu icin. Serdar Balci diye bi doktora gittim. Gercekten ultrasonda cok cok cok detayli bakti. Normal sandalyede yapacagimiz konusmayi da ultrasonda yaptik cok uzun inceledi. Her yeri gosterdi kafamda cok soru isareti kalmadi acikcasi ama plesanta ayrilmasini arastirinca cok kotu bisiymis diye ogrendim. Anlatirken bilmiyordum. Devam eder mi gecer mi hamileligimin sonuna kadar riskte miyim sormamistim bu cuma soracagim. Siz kime gidiyorsunuz ? Geri donus icin yolculuk iptal olursa bir sureligine sizinkini de tabi aklimda tutmus olayim. ? Kime ve hangi hastaneye gitmistiniz ? Bide 24 saat acik olan kadin dogum hastanesi var mi biz bulamadik ?

Hanımlar , Sayfanın başına ihtiyaçlar listesini kendi tecrübelerime dayanarak ekledim. İsteyen Ekleme çıkarma yaparak alışveriş yapabilir. :) Bu arada bilgilerini eklemeyi unuttuğum bir kişi vardı bana özelden ulaşabilir mi rica etsem bulamıyorum

Liste süper olmuş, emzik kabı ve askısı aklıma hiç gelmemişti

Ben liste için yazmamıştım ama listeye eklenmek beni korkutuyo, sanki her an bebeğime bi şey olabilir gibi, o zaman o listeden nasıl çıkarım

Negatif dü-şün-mü-yo-ruz Akışta kalıyoruz anı yaşıyoruz beybiii Eklenmek istemezsen de eklenme kuzum bizim için sorun değil

pozitifbiri canım liste çok güzel olmuş eline sağlık. Benim gibi tecrubesiz annelere çok yardımcı olacaktır. Başka şeyler eklendiğinde de bakarım . Bir de kıyafetler sadece 0-3 ay arası mı olmalı yani daha büyük de mi almalıyım biraz. Atıyorum 3 tane 0-3 çıtçıtlı badi. 3 tane 6-9 ay arasi gibi mi olmalı

Kızlar günaydın karından ultrason sonrası ağrı yaşayan varmı? Dün ikili testim vardı akşamdan beri hafif ağrıları giriyor ara sıra ve bu sabah peçeteye kurumuş kan şeklinde mercimek kadar bi leke geldi ilk defa bu kadar koyu renkte lekelenme yaşadım başına gelen varmı ultrasondan sonra böyle bişey normalmi sizce

canım iki türlüsünden de alırsan iyi olur çabuk büyüyorlar. Yine de yenidoğanları 2 ay rahat giydirirsiniz.

Ben sadece 2 müslin aldim, cumartesi görüş vaaar, ondan sonra alışveriş çılgınlığı başlasın

2-3 gündür icim yanıyor gebelerr hormonlardanmis okuduğum kadariyla
Ben de ben deee valla su içmekten daral geldi

Kızlar bu arada müslin kumaş alacaklara bir tavsiyem var instagram da zezig kumaş diye bir sayfa. ürün aldım geldiler efsane. Kumaş olarak satıyor ama desenler falan efsane güzel. alın kenarını ananıza neyim çevirttirin kullanın Bakın kumaşlarıma , kırmızı olan penye, diğeri müslin

Eklentiler

• 1675327533564.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 1675327533601.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…