- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.921
Kızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
ben de cevaplamak ıstedım ılk gebelıgımde bende oyle dusundum almadım oyuzden , ıkıncı gebelıgımde almayı dusunuyorum kesınlıke evın ıcnde banyoda bı kova yapsan kokuyor cok sık dısarı atman lazım balkona yapsan bez yıgını oluyor oturmak cıkmak ıstedıgınde falan kokusu oluyor yıne yada gunluk dısarı cope atmak gerekıyor oda zor oluyor oyuzden bende almayı dusunuyorum buseferKızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Yaşadığınız yere göre değişir bence apartmanda oturuyorsanız filan bende araştırdım da hiç koku vermiyormuş sitesinde de tükenmişKızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Olmazsa olmaz olduğunu düşünmüyorum ama rahatımı düşündüm ve aldım. Hayat şartlarıma ve isteklerime göre balkonda tutmak istemedim hava almak için çıktığımda bezlerle aynı ortamda olmak istemedim ki yaz bebeği olucak. Banyomda da cam yok havalandırma var yetmezse kokudan duramayız diye tercih ettim. Günlük atılır tabiki ama yine de min 5-6 saat duracak.Kızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Bende 18 Şubatta gidecem canımDün çetele paylaştım ya kuzum 18 Şubatta :)
Hayırlı olsun. Kaç aylık bebisssSelam teyzeleri biz geldik her şey yolunda bebiş hemen hemen 4 cm olmuşkıpır kıpırda o kadar hareketliydi ki eşim hep kız diyordu bu kadar harekete erkek galiba dedi dr iki hafta sonra cinsiyet tahmini yaparız dedi bir masallahınızı alırız
YaaaSelam teyzeleri biz geldik her şey yolunda bebiş hemen hemen 4 cm olmuşkıpır kıpırda o kadar hareketliydi ki eşim hep kız diyordu bu kadar harekete erkek galiba dedi dr iki hafta sonra cinsiyet tahmini yaparız dedi bir masallahınızı alırız
Şahsen bende almayı düşünmüyorum eşim ve ben işimiz nedeniyle 3-5 yılda bir tayin görüyoruz zaten çok fazla ıvır zıvır eşya vs doldurmak istemiyorum tasınması zor oluyorKızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
canım o kadar memnunsan değiştirme doktorunu, ben tınaztepe galene gidiyorum ceren gölbaşı doktorum, yeni bir hastane cihazlar da hastane de çok güzel ve doktor operatör diye de seçtim doğuma da nasipse onunla gireceğim. eşi de tepecik devlette kadın doğumcuBaskent hastanesi varmis. Karsiyakada oturuyor esimin ailesi atakent tarafi. Hem yakin olsun dedik gecesi gunduzu icin. Serdar Balci diye bi doktora gittim. Gercekten ultrasonda cok cok cok detayli bakti. Normal sandalyede yapacagimiz konusmayi da ultrasonda yaptik cok uzun inceledi. Her yeri gosterdi kafamda cok soru isareti kalmadi acikcasi ama plesanta ayrilmasini arastirinca cok kotu bisiymis diye ogrendim. Anlatirken bilmiyordum. Devam eder mi gecer mi hamileligimin sonuna kadar riskte miyim sormamistim bu cuma soracagim. Siz kime gidiyorsunuz ? Geri donus icin yolculuk iptal olursa bir sureligine sizinkini de tabi aklimda tutmus olayim. ? Kime ve hangi hastaneye gitmistiniz ? Bide 24 saat acik olan kadin dogum hastanesi var mi biz bulamadik ?
10+4 canımHayırlı olsun. Kaç aylık bebisss
Canım ben daha almadım ama almayı düşünüyorum, korbell değil başka bir marka. Ben çok fazla bez kullanmak istemiyorum açıkçası ama becerebilir miyim bilemiyorum ama aynı kovayı kedilerimin kumunu temizlerken de kullanabileceğimi düşündüm ilerideKızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Bez kullanmadan nasıl yapmayı düşünüyorsunuz peki normal kumaş bezlerle mi devam edeceksiniz zor olmaz mı kiCanım ben daha almadım ama almayı düşünüyorum, korbell değil başka bir marka. Ben çok fazla bez kullanmak istemiyorum açıkçası ama becerebilir miyim bilemiyorum ama aynı kovayı kedilerimin kumunu temizlerken de kullanabileceğimi düşündüm ilerideyani bezi bıraksak da bizim için kullanışlı olur. Eğer çöpünü sık çıkarmayacaksan evde havalandırma problemin falan varsa al, kokuyu baya önlüyormuş yorumlara göre.
Çok güzel güle güle kullanmayı nasip olsunKızlar bu arada müslin kumaş alacaklara bir tavsiyem var instagram da zezig kumaş diye bir sayfa. ürün aldım geldiler efsane. Kumaş olarak satıyor ama desenler falan efsane güzel. alın kenarını ananıza neyim çevirttirin kullanınBakın kumaşlarıma , kırmızı olan penye, diğeri müslin
İnşallah kuzum gayet güzel değerinkan sonucumda cıktı bugun :) inşşallah güzeklce artmaya devam eder
Evet yıkanabilir, iç kısmındaki pedi değişen bezlerden alıp depolamak istiyorum, tabii tek kullanımlık bez de alacağım ilk etapta. Tuvalete iletişimine başlamak istiyorum açıkçası, bununla ilgili baya bi şey izledim ve okudum ve aklıma yattı. Umarım başarabilirimBez kullanmadan nasıl yapmayı düşünüyorsunuz peki normal kumaş bezlerle mi devam edeceksiniz zor olmaz mı ki
amın bıtanemİnşallah kuzum gayet güzel değerinBu değerle kimyasal olacağını hiç düşünmüyorum, sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?