2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben hep gereksiz buldum ama tabii tercih meselesi memnun olan da vardır elbet... :)
Kızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim

Kızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
ben de cevaplamak ıstedım ılk gebelıgımde bende oyle dusundum almadım oyuzden , ıkıncı gebelıgımde almayı dusunuyorum kesınlıke evın ıcnde banyoda bı kova yapsan kokuyor cok sık dısarı atman lazım balkona yapsan bez yıgını oluyor oturmak cıkmak ıstedıgınde falan kokusu oluyor yıne yada gunluk dısarı cope atmak gerekıyor oda zor oluyor oyuzden bende almayı dusunuyorum busefer

Yaşadığınız yere göre değişir bence apartmanda oturuyorsanız filan bende araştırdım da hiç koku vermiyormuş sitesinde de tükenmiş birde gerçekten bezler çok kötü kokuyor her gün atsan bile banyoda durana kadar kokuyor

Selam teyzeleri biz geldik her şey yolunda bebiş hemen hemen 4 cm olmuş kıpır kıpırda o kadar hareketliydi ki eşim hep kız diyordu bu kadar harekete erkek galiba dedi dr iki hafta sonra cinsiyet tahmini yaparız dedi bir masallahınızı alırız

Eklentiler

• BE81C002-7583-4D93-8B16-984BFA8CA368.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 0ABE6730-2539-4568-85BA-E96851B4EFA0.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 98
Olmazsa olmaz olduğunu düşünmüyorum ama rahatımı düşündüm ve aldım. Hayat şartlarıma ve isteklerime göre balkonda tutmak istemedim hava almak için çıktığımda bezlerle aynı ortamda olmak istemedim ki yaz bebeği olucak. Banyomda da cam yok havalandırma var yetmezse kokudan duramayız diye tercih ettim. Günlük atılır tabiki ama yine de min 5-6 saat duracak.

Yaaa maşallah
Darısı bana inş

Şahsen bende almayı düşünmüyorum eşim ve ben işimiz nedeniyle 3-5 yılda bir tayin görüyoruz zaten çok fazla ıvır zıvır eşya vs doldurmak istemiyorum tasınması zor oluyor yerlesik hayatım olsa alırdım ama

canım o kadar memnunsan değiştirme doktorunu, ben tınaztepe galene gidiyorum ceren gölbaşı doktorum, yeni bir hastane cihazlar da hastane de çok güzel ve doktor operatör diye de seçtim doğuma da nasipse onunla gireceğim. eşi de tepecik devlette kadın doğumcu 24 saat açık hastane hiç araştırmadım ama tepecik ve buca kadın doğum var devlet hast. ama ayrı bina kadın doğum belki acil durumlarda hizmet veriyorlardır öğrenmek lazım

Canım ben daha almadım ama almayı düşünüyorum, korbell değil başka bir marka. Ben çok fazla bez kullanmak istemiyorum açıkçası ama becerebilir miyim bilemiyorum ama aynı kovayı kedilerimin kumunu temizlerken de kullanabileceğimi düşündüm ileride yani bezi bıraksak da bizim için kullanışlı olur. Eğer çöpünü sık çıkarmayacaksan evde havalandırma problemin falan varsa al, kokuyu baya önlüyormuş yorumlara göre.

Bez kullanmadan nasıl yapmayı düşünüyorsunuz peki normal kumaş bezlerle mi devam edeceksiniz zor olmaz mı ki

Çok güzel güle güle kullanmayı nasip olsun cicek sepetinde da çok güzel indirimler var muslin bezlere

Eklentiler

• Screenshot_20230202-133237_Ciceksepeti.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20230202-133119_Ciceksepeti.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230202-133053_Ciceksepeti.webp
    38 KB · Görüntüleme: 74
Bez kullanmadan nasıl yapmayı düşünüyorsunuz peki normal kumaş bezlerle mi devam edeceksiniz zor olmaz mı ki
Evet yıkanabilir, iç kısmındaki pedi değişen bezlerden alıp depolamak istiyorum, tabii tek kullanımlık bez de alacağım ilk etapta. Tuvalete iletişimine başlamak istiyorum açıkçası, bununla ilgili baya bi şey izledim ve okudum ve aklıma yattı. Umarım başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…