- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.941
Anlamiyorum ama icimden geldi kız benceBizede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Eki Görüntüle 3201203
Mantıklı aslında araştırmadigimiz için ben de merak ettim bakacağımEvet yıkanabilir, iç kısmındaki pedi değişen bezlerden alıp depolamak istiyorum, tabii tek kullanımlık bez de alacağım ilk etapta. Tuvalete iletişimine başlamak istiyorum açıkçası, bununla ilgili baya bi şey izledim ve okudum ve aklıma yattı. Umarım başarabilirim
Çok duyduğum ama cesaret edemediğim bir konu. Bu konuyla ilgili motivasyonunuzu merak ettim. Neden ybb kullanmak istiyorsunuzEvet yıkanabilir, iç kısmındaki pedi değişen bezlerden alıp depolamak istiyorum, tabii tek kullanımlık bez de alacağım ilk etapta. Tuvalete iletişimine başlamak istiyorum açıkçası, bununla ilgili baya bi şey izledim ve okudum ve aklıma yattı. Umarım başarabilirim
Çok duyduğum ama cesaret edemediğim bir konu. Bu konuyla ilgili motivasyonunuzu merak ettim. Neden ybb kullanmak istiyorsunuz
Arkadaşım da bebeğini bize geldiğinde tuvalete götürdü daha yeni doğmuştu ben şoka girdim dedim bu ne yapıyorBen tuvalet iletişimini ilk kkde okudum. Sonra araştırınca aklıma yattı. Bebeğimle daha iyi iletişim kurabilmek için denemek istiyorum. Onun mimiklerinden, beden dilinden ne zaman tuvaleti geldi, ne zaman acıktı bunları anlayabilmenin aramızdaki bağı kuvvetlendireceğini inanıyorumBu konuyu araştırırken de yıkanabilir bez almaya karar verdim, olası kazalara karşı. Hem de çevreye en az zararı vereceğimi düşündüm bu şekilde.
Ben evde kedi olduğu ve çöp kokusu ilgisini çekebilir diye aldım bu indirimden, ilk 6 ay iyiymiş koku bakımından ama sonrasında koku oluyormuş ek gıdaya geçişte. Ama gerekli mi bence olması gereken bir ürün değil, ilk oğlumda normal çöp kovası kullandımKızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Tinaztepe buca sanirim. Baya uzak kalacak. Ama aklimda gene de dedigim gibi buralarda esir kalacak olursam deneyebilirim tabiki. Kari koca kadin dogumculara hayranimcanım o kadar memnunsan değiştirme doktorunu, ben tınaztepe galene gidiyorum ceren gölbaşı doktorum, yeni bir hastane cihazlar da hastane de çok güzel ve doktor operatör diye de seçtim doğuma da nasipse onunla gireceğim. eşi de tepecik devlette kadın doğumcu24 saat açık hastane hiç araştırmadım ama tepecik ve buca kadın doğum var devlet hast. ama ayrı bina kadın doğum belki acil durumlarda hizmet veriyorlardır öğrenmek lazım
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur kolaylıkla mutlulukla başarırsınızBen tuvalet iletişimini ilk kkde okudum. Sonra araştırınca aklıma yattı. Bebeğimle daha iyi iletişim kurabilmek için denemek istiyorum. Onun mimiklerinden, beden dilinden ne zaman tuvaleti geldi, ne zaman acıktı bunları anlayabilmenin aramızdaki bağı kuvvetlendireceğini inanıyorumBu konuyu araştırırken de yıkanabilir bez almaya karar verdim, olası kazalara karşı. Hem de çevreye en az zararı vereceğimi düşündüm bu şekilde.
Ben de şırnak tayım eşimin görevinden dolayı burda da çok kar var doktora bile gidemiyorum yollar çok kötüayy kizlar yağan kara bakin 1 haftadir evden cikamiyorum korkudan düserim diyecok bunaldim evde herseyimi esim.getiriyor sagolsun
yok tınaztepe galen bayraklıda adliyeye yakın, bucadaki daha büyük hali sanırım :)Tinaztepe buca sanirim. Baya uzak kalacak. Ama aklimda gene de dedigim gibi buralarda esir kalacak olursam deneyebilirim tabiki. Kari koca kadin dogumculara hayranimtepecik ve bucayi da arayip soralim gece acik mi diye. Basima gece geldigi icin gelenler korkuyorum ister istemez. O gece adini unuttum ama bi yer solediler menemendeymis gitmem 2 saat sürer zaten. töbe yarabbim
Yaa canim biz de seneye tayinciyiz nasipse. Allah bilir tabikide cocugu bile yaza denk gelir insallah diye cok istedik. Allah yüzümüze güldü vallahi. kışın dogurcam diye korkuyordum burda.Ben de şırnak tayım eşimin görevinden dolayı burda da çok kar var doktora bile gidemiyorum yollar çok kötü
Henüz karar verdiğim/aldığım bir bez yok ama aldığımda mutlaka buraya yazacağımİnşallah gönlünüzdeki gibi olur kolaylıkla mutlulukla başarırsınızbez olarak hangisini kullanacaksınız belli mi? Ben dener miyim bilmiyorum ama bende birkaç kelimelik işaret dlini öğretmeyi planlıyorum onunla ilgili araştırmalarım sürüyor
Bezlerin çevresel yönünü düşündüğümde içim acıyor gerçekten. Kendimde o cesareti bulabilrisem deneyeceğim
Ben merkezdeyim canım burda özel hastane yok devlet var orda da randevu imkansızYaa canim biz de seneye tayinciyiz nasipse. Allah bilir tabikide cocugu bile yaza denk gelir insallah diye cok istedik. Allah yüzümüze güldü vallahi. kışın dogurcam diye korkuyordum burda.kontrollerine taksiyle gitmeyi denesen canim ilcede misin sen ana yollar acik oluyor genelde. biz kendi aracimizi kullanamiyoruz kişın kapali otoparkta tutuyoruz taksiyle gidip geliyorum kontrole
ya buralarinda sorunu bu. Bizde merkezdeyiz mesela. ama özel hastane ilcede 1 tane var. ona gidiyoruz mecburen. Avantajimiz özel hastane bize 15 dk uzaklikta. merkezin cok ic taraflarinda degiliz ilceye yakin bir yerdeyiz tek avantajimiz bu. Ama türkıyenin en cok kar alan yerindeyiz bitlis 1. konudaBen merkezdeyim canım burda özel hastane yok devlet var orda da randevu imkansız
Özel hastane Cizre’de yaklaşık bir saat
Yollar çok kötü buzlanma falan olabiliyor kendimi ve bebeği tehlikeye atmak istemiyorum
Biz de bu sene tayinciydik uzattık bir yıl daha seneye inşallah tayinimiz
Arkadaşım da bebeğini bize geldiğinde tuvalete götürdü daha yeni doğmuştu ben şoka girdim dedim bu ne yapıyorilk onda görmüştüm
Bebeğin verdiği yaptığı hareketler sinyallere göre tuvaletinin geldiğini anlıyor tuvalete götürüyor
çok özenmiştim o zaman çok hoşuma gitti çok farklı bişey gerçekten
Dedim ben de çocuğum olursa böyle yapacağım
Ondan yardım alırım artık ben de inşallah
YouTube de Prima Sundari diye bir kadın var o anlatıyor isteyen bakabilir
Arkadaşım da bebeğini bize geldiğinde tuvalete götürdü daha yeni doğmuştu ben şoka girdim dedim bu ne yapıyorilk onda görmüştüm
Bebeğin verdiği yaptığı hareketler sinyallere göre tuvaletinin geldiğini anlıyor tuvalete götürüyor
çok özenmiştim o zaman çok hoşuma gitti çok farklı bişey gerçekten
Dedim ben de çocuğum olursa böyle yapacağım
Ondan yardım alırım artık ben de inşallah
YouTube de Prima Sundari diye bir kadın var o anlatıyor isteyen bakabilir
benim doktorumda 11+5 ken tahminim var ama soylemicem.yaniltmak istemem sizi dedi. 13. haftada soyledi canim. skma canini saglikli oldugu haberini aldinn ya onemli olan oSelam bebikolar aşkolar bu ara hiç yazmadım sessiz takipçi oldum bende bugün muayeneye gittim 11+4 günüm ama doktor 11+6dedi pek anlamadım ama çok sinir oldum sorduğum hiç bi soruya cewap vermedi artı cinsiyet çok merak ettiğim için en azından bir tahmininz warmı dedim çok küçük tahmin olarakda normal olarakta söylemem zamanı gelmeden dedi ay bi tuhaf oldum onun haricinde bebiş iyi makinasıda çok karanlık tı ultrason kağıdı bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?