2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mantıklı aslında araştırmadigimiz için ben de merak ettim bakacağım

Çok duyduğum ama cesaret edemediğim bir konu. Bu konuyla ilgili motivasyonunuzu merak ettim. Neden ybb kullanmak istiyorsunuz

Çok duyduğum ama cesaret edemediğim bir konu. Bu konuyla ilgili motivasyonunuzu merak ettim. Neden ybb kullanmak istiyorsunuz

Ben tuvalet iletişimini ilk kkde okudum. Sonra araştırınca aklıma yattı. Bebeğimle daha iyi iletişim kurabilmek için denemek istiyorum. Onun mimiklerinden, beden dilinden ne zaman tuvaleti geldi, ne zaman acıktı bunları anlayabilmenin aramızdaki bağı kuvvetlendireceğini inanıyorum Bu konuyu araştırırken de yıkanabilir bez almaya karar verdim, olası kazalara karşı. Hem de çevreye en az zararı vereceğimi düşündüm bu şekilde.

Arkadaşım da bebeğini bize geldiğinde tuvalete götürdü daha yeni doğmuştu ben şoka girdim dedim bu ne yapıyor ilk onda görmüştüm
Bebeğin verdiği yaptığı hareketler sinyallere göre tuvaletinin geldiğini anlıyor tuvalete götürüyor
çok özenmiştim o zaman çok hoşuma gitti çok farklı bişey gerçekten
Dedim ben de çocuğum olursa böyle yapacağım
Ondan yardım alırım artık ben de inşallah
YouTube de Prima Sundari diye bir kadın var o anlatıyor isteyen bakabilir

Kızlar korbell kova gerekli bir şey mi normal çöp kullanmaya göre avantajı nedir? Fiyatı yüksek ama herkes alınca merak ettim
Ben evde kedi olduğu ve çöp kokusu ilgisini çekebilir diye aldım bu indirimden, ilk 6 ay iyiymiş koku bakımından ama sonrasında koku oluyormuş ek gıdaya geçişte. Ama gerekli mi bence olması gereken bir ürün değil, ilk oğlumda normal çöp kovası kullandım

Tinaztepe buca sanirim. Baya uzak kalacak. Ama aklimda gene de dedigim gibi buralarda esir kalacak olursam deneyebilirim tabiki. Kari koca kadin dogumculara hayranim tepecik ve bucayi da arayip soralim gece acik mi diye. Basima gece geldigi icin gelenler korkuyorum ister istemez. O gece adini unuttum ama bi yer solediler menemendeymis gitmem 2 saat sürer zaten. töbe yarabbim

İnşallah gönlünüzdeki gibi olur kolaylıkla mutlulukla başarırsınız bez olarak hangisini kullanacaksınız belli mi? Ben dener miyim bilmiyorum ama bende birkaç kelimelik işaret dlini öğretmeyi planlıyorum onunla ilgili araştırmalarım sürüyor

Bezlerin çevresel yönünü düşündüğümde içim acıyor gerçekten. Kendimde o cesareti bulabilrisem deneyeceğim

ayy kizlar yağan kara bakin 1 haftadir evden cikamiyorum korkudan düserim diye cok bunaldim evde herseyimi esim.getiriyor sagolsun
Ben de şırnak tayım eşimin görevinden dolayı burda da çok kar var doktora bile gidemiyorum yollar çok kötü

yok tınaztepe galen bayraklıda adliyeye yakın, bucadaki daha büyük hali sanırım :)

Ben de şırnak tayım eşimin görevinden dolayı burda da çok kar var doktora bile gidemiyorum yollar çok kötü
Yaa canim biz de seneye tayinciyiz nasipse. Allah bilir tabikide cocugu bile yaza denk gelir insallah diye cok istedik. Allah yüzümüze güldü vallahi. kışın dogurcam diye korkuyordum burda. kontrollerine taksiyle gitmeyi denesen canim ilcede misin sen ana yollar acik oluyor genelde. biz kendi aracimizi kullanamiyoruz kişın kapali otoparkta tutuyoruz taksiyle gidip geliyorum kontrole

Henüz karar verdiğim/aldığım bir bez yok ama aldığımda mutlaka buraya yazacağım

Ben merkezdeyim canım burda özel hastane yok devlet var orda da randevu imkansız
Özel hastane Cizre’de yaklaşık bir saat
Yollar çok kötü buzlanma falan olabiliyor kendimi ve bebeği tehlikeye atmak istemiyorum
Biz de bu sene tayinciydik uzattık bir yıl daha seneye inşallah tayinimiz

ya buralarinda sorunu bu. Bizde merkezdeyiz mesela. ama özel hastane ilcede 1 tane var. ona gidiyoruz mecburen. Avantajimiz özel hastane bize 15 dk uzaklikta. merkezin cok ic taraflarinda degiliz ilceye yakin bir yerdeyiz tek avantajimiz bu. Ama türkıyenin en cok kar alan yerindeyiz bitlis 1. konuda o 15 dklik avantaj oyle oluyorki bazen ana yol kapanabiliyor yogun tipiden. Hayirlisiyla tamamlayip dönmek nasip olsun

Videolari izledim teşekkür ederim size ben de kesinlikle deneyeceğim bez konusu aklıma takiliyordu açıkçası fiyatlar inanılmaz pahalı şuan sadece eşim çalışıyor masrafsiz bir yöntem olması da beni çok çekti. Biz Aydınlıyız, annemle konuştum aynı şekilde o da beni bezsiz büyütmüş ama onlarda böyle yıkanabilir bezler değil daha çok kumaş bezler varmış 6 aydan sonra lazimliga tutuyordum seni dedi.. Özümüze dönsek aslında bu modern para köleliği zincirlerine ufak ufak ne kadar çözüm çıkar daha acaba..

Selam bebikolar aşkolar bu ara hiç yazmadım sessiz takipçi oldum bende bugün muayeneye gittim 11+4 günüm ama doktor 11+6dedi pek anlamadım ama çok sinir oldum sorduğum hiç bi soruya cewap vermedi artı cinsiyet çok merak ettiğim için en azından bir tahmininz warmı dedim çok küçük tahmin olarakda normal olarakta söylemem zamanı gelmeden dedi ay bi tuhaf oldum onun haricinde bebiş iyi makinasıda çok karanlık tı ultrason kağıdı bulanık

Yardım alacağın birinin olması çok iyi, benim çevremde tuvalet iletişimi uygulayan hiç yok 3 küçük bebeğimiz var ailede. Umarım abuk sabuk yorumlar almam Prima’nın tuvalet iletişimi ile ilgili videolarını beğeniyorum ama bazı konularda çok yanlış bilgi verdiğini düşündüğüm için takip etmeyi bıraktım
E bebekten aldığım kitabı atıyorum belki almak isteyen olur

Eklentiler

• 52EA480B-1D70-4100-8B7D-2CFB917C66F1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 78
benim doktorumda 11+5 ken tahminim var ama soylemicem.yaniltmak istemem sizi dedi. 13. haftada soyledi canim. skma canini saglikli oldugu haberini aldinn ya onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…