2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Buca da tepecik de kadin dogum hastanesi zaten ikisinin de acilleri 7/24 açık ayrica yesilyurt hastanesinde de acilde butun bolumler var kafin dogum goz dis vs vs Allah korusun Allah ihtiyac göstermesin ama eger bi durum olursa gidicek olursaniz yesilyurt kadin dogum acili tavsiye ederim hem digerlerine gore temiz hem doktorlar da bi tık daha insan tepecik ve buca da insan gibi davranmiyorlar istersen ölüyor ol genede tersleme azarlama hepsi mevcut birebir yasadigim icin soyluyorum

benim doktorumda 11+5 ken tahminim var ama soylemicem.yaniltmak istemem sizi dedi. 13. haftada soyledi canim. skma canini saglikli oldugu haberini aldinn ya onemli olan o
Doğru canım haklısın aslında ama bana iyimisin iyiysen niye geldin gibi laf flan çarpıttı bidaha gitmiycem ona değiştiricem tahlillere bile doğru dürüst bakmadı sağlık ocağında yapılan testlere bile ne gerek var şimdi bunlara filan gibi şeyler yaptı ayy ne blim çok şükür sağlıklı lar ya dedğin gibi canım

En güzel haber bebeciğin iyi olması geresi teferruat hiç sıkma canını. Cinsiyet tahmini yapmamasını ben anlıyorum bende doktor olsam bende yapmam. Değişirse üzülebilirsiniz çünkü doktor sizi tanımıyor neticede biz herkesi kendimiz gibi bilip be yapabilirim ki değişirse siye düşünüyoruz bazen ama doktor size yabancı birisi huyunuzu suyunuzu bilemeyeceği için garantiye alması normal geliyor bana. Ancak sorulara cevap vermemesi bir miktar ilginç doğuma o doktorla mı girmeyi planlıyorsunuz yoksa geçici gittiğiniz birisi miydi

Kızlar laboratuvardan aradılar, idrar örneğim yetersizmiş. Tekrar gitmem gerekiyor. Bu akşam için randevu buldum ama idrar testine aç karna gidip gitmemek önemli mi??

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Ay bende alışveriş batağına düştüm yine.. minimalist festi hergün 5er 5er alıyor anlamadım noldu bana. Nasılsa alınacak diye herşeyi önden almaya başladım. Az önce cam rende aldım aldıklarım arasında pişmanlık duyduğum hiçbişey yok araştırıp aldığım içib ama gel görki çocuğun 1. Yaşına doğru gidiyorum ben

Yok cnm doğum için gidiyordum ama ona gitmicem artık özel hast. Ama bna muamelesi çok tuhaf iki seferdir gidiyorum zaten aslında eski doktorum çok iyi anlayışlı dinliyen konuşan biriydi aradan 10 yıl geçince bi tuhaf olmuş

Bende 18 Şubatta gidecem canımkızımın cinsiyetini tam 15+4 Ken öğrenmişim bunuda hesapladım tam 18 şubata denk geliyor umarım öğreniriz sabırsızlıkla bekliyorum
Ayyyy hadi bakalım çok sevindim sen de mi sabah gideceksin ??

Aynen, aldıklarımdan şuna da ne gereksiz para verdim diyecek birşeyim yok hamdolsun Anne yanı bez beşiklerden mi alsam diye düşünürken aklıma bu salıncak geldi. Zaten ikisinde de belli bir aya kdr yatacak. Bu kurtarıcı oluyor kemeri neyim de bağlardım oğullarımda , pille de sallanırdı. Beşik yerine bunu alıcam. Onu da alan olursa bilmem ister miyim... Minimalistliğe bir adım da ben 2019 da atmıştım hala etkileri devam ediyor. Eşyalarımı 1/3 oranında sattım verdim azalttım. Ay ne büyük rahatlık, ara ara yine yapmak lazım. Az eşya, az iş, çok anı, çok mutluluk

K kard12455 minnoşun gerçekten çok tatlı görünüyor maşallah Allah esirgesin. Desene sana aşık olacak bir paşa geliyor. Oğlum olduğundan, erkek annelerine daha çok seviniyorum Sağlıkla hayırla gelsin delikanlı :)

anka2865 canım 4 te miydi randevu, heyecanla bekliyoruz :) Diğer arkadaşları da aynı şekilde isim isim aklıma getiremiyorum yaa

Adaşım tutturana kadar deneyeceğim o kadar söyleyeyim anam ağladı bittim 2. de beni darma duman etti gecem gündüzüm kalmadı hepsi birbirine girdi itin yüzünden
Ay öncekiler emzik tutmadı bu inşallah tutar, emzik büyük rahatlık

Adaşım tutturana kadar deneyeceğim o kadar söyleyeyim anam ağladı bittim 2. de beni darma duman etti gecem gündüzüm kalmadı hepsi birbirine girdi itin yüzünden
ah ah ben de aynı cok cok, cok cok beni emzik niyetine kullandı Karnı tok eminim aç olsa, içgüdüsel bu emme isteği, 3.cüler bizi yormaz inşallah canım

Kızlar benim aklıma bi şey takıldı daha doğrusu gördüm crl göre cinsiyet tahminini. Böyle bi şey var mı? 13+3 7.39 mm crl normal

Sizi demoralize edecek doktora gitmeyin hamile halimizle stres ve kaygı her şey bebeğe gidiyor 2-3 hafta sonra en azından tahminde rahat bulunurlar henüz erken gibi sizinkisi aslında biz dün 13+1 de öğrendik ben söylemez diye düşünmeme rağmen ama erkekler erken görünüyormus eğer erkekse 2 hafta içerisinde öğrenirsiniz inşallah kızda 20ye kadar bekletebiliyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…