2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bana da öyle geldi mesela ben 1.68 ama eşim 1.65 ne alaka demi. Bende bi an önce cinsiyeti öğrenirim de alışveriş yapmayi istiyorum
Yok kuzum yahu onla hiç alakası olamaz. 7.5 cm bebek zaten haftasına göre çıkmış. Normal , sağlıklı derim sadece...
Çünkü eşim cinsiyet öğrenelim ondan sonra almaya başlicaz diyo sizleri görünce almak istiyorum
Canım cinsiyete göre alışveriş yapmak zorunda değilsin. Bak benim aldıgım salıncak unisex mesela tek eksik elbiseler değil ki, hem erkek hem kızın kullanacagı şeylerını al en azından. Birikince fazla olacak yekünü.

Ne yazık ki bulunduğum ilçede özel hastane yok ama bu hafta söylemezse yani 9 Şubat'ta merkezde özel hastaneye gideceğim

Cancağızım bende çorap falan aldım ama oda falan alalım istiyorum hemen o da beklicez diyo :)))

Oda bekleyebilir biraz , dert etme Alacaksa daha ne :) Sen küçük ve birleşince çok para edecek şeyleri al ki yavas yavas bitsin eksikleri...
Cancağızım bende çorap falan aldım ama oda falan alalım istiyorum hemen o da beklicez diyo :)))

Aynen canım sabahın köründe biterim hastanede

Abuk sabuk yorumlar oluyor ister istemez olacak buna hazırlıklı ol
Yine arkadaşımdan biliyordum kaynanası bir sürü laf söylüyordu hatta hasta mı diyodu çocuğu tuvalete götürdüğü için

Harika salıncak bayıldım
Almayı çok isterdim ama tayinci olduğumuz için eleyip dokuyorum çok mecbur olan şeyleri alacağım

Kızlar doktordan çıktım adam azarladı beni şehir hastanesine gittim ilk defa ( kendi doktorumdan randevu bulamadım ve geçen hafta covid atlattığım için bebeğe bişey oldumu diye gittim) doktor diyo ki kafana göre buraya gelemzsin her geleni almıyoruz daha neler neler dedi ağlaya ağlaya eve geldim ne çocuğun resmini verdi ne de erkrandan gösterdi 1 dk bile bakmadı ultrason ile o kadar moralim bozuldu ki yarın özele randevu aldım gidicem. Bi de bebeğin eşi öndeymiş ne demek diyorum bişey olmaz yaa falan yaptı o kadar kötü oldum ki anlatamam

17.15 ama sıra bekliyorum canım

Ya bu doktorlar gerçekten pes dedirttiyorlar.. Bu ne ya kimse keyfinden doktora gitmiyor! Her geleni almak ilgilenmek zorunda haram olsun aldıkları maaş terbiyesizler okumuşlar diye böyle yapamazlar?! Çok üzüldüm durumunuza ama yarına odaklanın yadın bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…