- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.981
Yok kuzum yahu onla hiç alakası olamaz. 7.5 cm bebek zaten haftasına göre çıkmış. Normal , sağlıklı derim sadece...Bana da öyle geldi mesela ben 1.68 ama eşim 1.65 ne alaka demi. Bende bi an önce cinsiyeti öğrenirim de alışveriş yapmayi istiyorum
Canım cinsiyete göre alışveriş yapmak zorunda değilsin. Bak benim aldıgım salıncak unisex meselaÇünkü eşim cinsiyet öğrenelim ondan sonra almaya başlicaz diyo sizleri görünce almak istiyorum
Ne yazık ki bulunduğum ilçede özel hastane yok ama bu hafta söylemezse yani 9 Şubat'ta merkezde özel hastaneye gideceğimSizi demoralize edecek doktora gitmeyin hamile halimizle stres ve kaygı her şey bebeğe gidiyor 2-3 hafta sonra en azından tahminde rahat bulunurlar henüz erken gibi sizinkisi aslında biz dün 13+1 de öğrendik ben söylemez diye düşünmeme rağmen ama erkekler erken görünüyormus eğer erkekse 2 hafta içerisinde öğrenirsiniz inşallah kızda 20ye kadar bekletebiliyorlarmis
Cancağızım bende çorap falan aldımYok kuzum yahu onla hiç alakası olamaz. 7.5 cm bebek zaten haftasına göre çıkmış. Normal , sağlıklı derim sadece...
Canım cinsiyete göre alışveriş yapmak zorunda değilsin. Bak benim aldıgım salıncak unisex meselatek eksik elbiseler değil ki, hem erkek hem kızın kullanacagı şeylerını al en azından. Birikince fazla olacak yekünü.
Bu arada geçmiş olsunÇok teşekkür ederim
Doktor bi şey dedi mi bilmiyorum ama kız sanki
Cancağızım bende çorap falan aldımama oda falan alalım istiyorum hemen o da beklicez diyo :)))
Teşekkür ederim güzel hamişşOda bekleyebilir biraz , dert etmeAlacaksa daha ne :) Sen küçük ve birleşince çok para edecek şeyleri al ki yavas yavas bitsin eksikleri...
Aynen canım sabahın köründe biterim hastanedeAyyyy hadi bakalım çok sevindim sen de mi sabah gideceksin ??
Aynen, aldıklarımdan şuna da ne gereksiz para verdim diyecek birşeyim yok hamdolsunAnne yanı bez beşiklerden mi alsam diye düşünürken aklıma bu salıncak geldi. Zaten ikisinde de belli bir aya kdr yatacak. Bu kurtarıcı oluyor kemeri neyim de bağlardım oğullarımda , pille de sallanırdı. Beşik yerine bunu alıcam. Onu da alan olursa bilmem ister miyim... Minimalistliğe bir adım da ben 2019 da atmıştım hala etkileri devam ediyor. Eşyalarımı 1/3 oranında sattım verdim azalttım. Ay ne büyük rahatlık, ara ara yine yapmak lazım. Az eşya, az iş, çok anı, çok mutluluk
Aynen canım sabahın köründe biterim hastanede
Yok cnm hiç bişey demedi bizde bilmiyoruz artık hayırlısı sağlıklı bir ewlat olsun inşallah hepimiz bir an önce kucaklarımıza alalımDoktor bi şey dedi mi bilmiyorum ama kız sanki
Günaydın kızlar , bugün saat 3 de randevum var benimde bakalım bebişim napıyodaha cinsiyetini öğrenemedim çok merak ediyorum doktordan çıkınca sizlere de haber ederim
Abuk sabuk yorumlar oluyor ister istemez olacak buna hazırlıklı olYardım alacağın birinin olması çok iyi, benim çevremde tuvalet iletişimi uygulayan hiç yok 3 küçük bebeğimiz var ailede. Umarım abuk sabuk yorumlar almamPrima’nın tuvalet iletişimi ile ilgili videolarını beğeniyorum ama bazı konularda çok yanlış bilgi verdiğini düşündüğüm için takip etmeyi bıraktım
E bebekten aldığım kitabı atıyorum belki almak isteyen olur
Ben bi tık daha iyiyim ama sinüslerim nasıl dolduysa cayır cayır akıyor burnum yara olduah be domuz gribi olmuşumne çektin be cerito şu hastalıklardan.ilaç da yok kaldık böyle .inşallah dinlenince geçecek haftasonu
Harika salıncak bayıldımBeni durdurun yine alışveriş yaptımAma bu salıncakla daha önce 3 çocuk büyüdü, yine birini büyütüp satacağım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canımah be domuz gribi olmuşumne çektin be cerito şu hastalıklardan.ilaç da yok kaldık böyle .inşallah dinlenince geçecek haftasonu
17.15 ama sıra bekliyorum canım@kardeleneb minnoşun gerçekten çok tatlı görünüyor maşallah Allah esirgesin. Desene sana aşık olacak bir paşa geliyor. Oğlum olduğundan, erkek annelerine daha çok seviniyorumSağlıkla hayırla gelsin delikanlı :)
anka2865 canım 4 te miydi randevu, heyecanla bekliyoruz :) Diğer arkadaşları da aynı şekilde isim isim aklıma getiremiyorum yaa
Ya bu doktorlar gerçekten pes dedirttiyorlar.. Bu ne yaKızlar doktordan çıktım adam azarladı beni şehir hastanesine gittim ilk defa ( kendi doktorumdan randevu bulamadım ve geçen hafta covid atlattığım için bebeğe bişey oldumu diye gittim) doktor diyo ki kafana göre buraya gelemzsin her geleni almıyoruz daha neler neler dedi ağlaya ağlaya eve geldim ne çocuğun resmini verdi ne de erkrandan gösterdi 1 dk bile bakmadı ultrason ile o kadar moralim bozuldu ki yarın özele randevu aldım gidicem. Bi de bebeğin eşi öndeymiş ne demek diyorum bişey olmaz yaa falan yaptı o kadar kötü oldum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?