2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar selam herkese bu süt saklama poşetleri kullanışlı mi ya da kullanılıyor mu bunlar indirimi yakalamışken alınır mı sizce

Eklentiler

• Screenshot_20230202-172552_ebebek.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 125
Sizde onu azarlasaydiniz niye müsade ediyorsunuz sizinle böyle konusmasina aa deli mi ne doktor??
Devlet hastanesi bu isteyen herkes istediği zaman gider doktor bana ayda bir gel dediği halde benim aklıma esiyor randevu bulabilirsem 2-3 haftada bir gidiyorum sürekli doktor değiştirdim bir kişi böyle demedi. Bazısı cins oluyor hakikaten
Sizde kizsaydiniz keske öyle bir üslup olur mu

Ben neye uğradığımı şaşırdım zaten muayene 3 dakika falan sürdü çıkabilirsin dedi doktor öyle öküzün trene baktığı gibi baktım yani tabiri caizse. Büyük konuşmiyim ama allah düşürmesin yani devlet hastanesine gerçekten hiç böyle tahmin etmedim ben de diyorum ki belki cinsiyeti öğrenirim belki onu söyler, bakmadı bile doğru düzgün doktor şok oldum kaldım ben

Merhaba kızlar, fetal dna testimin sonucu çıktı bir sorum yokmuş, cinsiyet ise erkek :) biraz şaşırdık çünkü altın testi, sivilcelenme, çin testi falan derken herkes kız diyordu. İlk tecrübem olduğundan erkek bir kardeşim vs olmadığından da biraz korktum açıkçası zamanla alışırım diyorum tabi ama gene de buraya içimi dökmek istedim

Bebeğin eşi ön duvarda demek canım hiç üzülme kızım da öyleydi hatta normal doğum yaptım

Tuvalet iletişimi gerçekten sabır isteyen bir konu, elbet bebeğin kakası geldiğinde zamanla anlıyor anne ama iletişim konusu en az 1.5 yıl sürer ve yeni anne olmuş bir kadının bunu sabırla günde en az 10 kaka veya çiş yapan bir bebekte yapması gerçekten takdire şayan. 2 yaş civarı bir bebek zamanı geldiğinde zaten belli eder kendini ve tuvalet eğitimi 1-2 günde oturur önemli olan bebeğin ve annenin hazır olmasi. Annenin de hazır olması önemli diyorum zira kızım 15. Ayda oturuyordu tuvalete ancak tutma kasları gelişmediği için kaçak oluyordu o nedenle 2 yaşı bekledim. O da ben de hazırlık

Kızlar selam herkese bu süt saklama poşetleri kullanışlı mi ya da kullanılıyor mu bunlar indirimi yakalamışken alınır mı sizce
Ben baby me aldım. Lansinoh da kullanmıştım lansinoh biraz daha doku olarak yumuşak bir poşet. Ama ikisinden de memnundum. Çalışacağım için aldim ben indirimden

Ayyy bilmiyorum Kİ canım erkek mi acaba cinsiyet tahminlerinize açığım kızlar

Kızlar son olarak 16 tane ağız bezi ve 2 müslin örtü aldım. Sizce yeterli mi?
Yeterli dicem diyemiyorum müslim örtü hastası biri olarak yeterli canım sen bana bakma

Ağzının payını vereceksiniz arkadaşlar böylelerinin. Kendinize gelin ben vatandaşım istediğim zaman gelirim ve bana bakmak zorundasınız diyeceksiniz hiç korkmayın. Hatta girip bir şikayet oluşturun sağlık bak sitesinden. Hadsizler, ortalığı boş bulunca at kosturuyorlar kafalarına göre

Kesinlikle katılıyorum , korkmayın verin cevabını. Bizler olmasak kime doktorluk yapacak acaba beyinsiz

Bende şimdi çıktım kontrolden herşey yolunda çok şükür 14+2yiz cinsiyetimiz de netleşmiş erkek
Oytthhh maşallah paşalar geliyor , korkmayın kızlar erkekler de bal gibi oluyorlar

Ayy cok saolun insallah ihtiyac duymam ama bunlati ogrenmem iyi oldu. O anda sira beklerken nereler acik telefonla ogrenmeye calismak inanilmaz stresli bi durumdu. Nasil her hastanede kadin dogum acili olmaz anlamis degilim ya. Kent hastanesidir ekol hastanesidir hepsine sorduk yokmus. Simdi bu yazdiklarinizi not aliyorum insallah ihtiyac olmaz tabi ama cok saolun

Gerçekten işte böyle şeyler olunca bnde çıldırıyorum bu doktorlara noluyor böyle anlamıyorum çok okuyup bilince kızıyolar bişey soruncada cahil muamelesi yapıolar yada azarlıyolar seni ağlatmaya ne hakkı warki hasta bakamıcak moddaysa eğer kusura bakmayın ama şuan iyi değilim biraz müsade edin deseler sanki yicez onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…