- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.021
Ben çalışacağım için aldım canım . Bi 50 tane aldım şimdilik indirimdeyken .Kızlar selam herkese bu süt saklama poşetleri kullanışlı mi ya da kullanılıyor mu bunlar indirimi yakalamışken alınır mı sizce
Kız gibi sanki minito
şu üsluplarina doktorlarin sinir oluyorum halden anlamiyorlar cidden. yapmasinlar o zaman mesleklerini insanlarla ugrasmak istemiyorlarsa.Doğru canım haklısın aslında ama bana iyimisin iyiysen niye geldin gibi laf flan çarpıttı bidaha gitmiycem ona değiştiricem tahlillere bile doğru dürüst bakmadı sağlık ocağında yapılan testlere bile ne gerek var şimdi bunlara filan gibi şeyler yaptı ayy ne blim çok şükür sağlıklı lar ya dedğin gibi canım
cok gecmis olsun canimah be domuz gribi olmuşumne çektin be cerito şu hastalıklardan.ilaç da yok kaldık böyle .inşallah dinlenince geçecek haftasonu
Baktiginiz yerler özel hastane oldugu icin kadin dogum olmayabilir acillerinde kadın özel dogum hastanesi olarak cinarli hastanesi var oranin acili var mi bilmiyorum ama oraya da sorabilirsiniz yani devlete gitmek istemez özel isterseniz umarim en kisa zaman da hersey cok iyi olur sizin icinAyy cok saolun insallah ihtiyac duymam ama bunlati ogrenmem iyi oldu. O anda sira beklerken nereler acik telefonla ogrenmeye calismak inanilmaz stresli bi durumdu. Nasil her hastanede kadin dogum acili olmaz anlamis degilim ya. Kent hastanesidir ekol hastanesidir hepsine sorduk yokmus. Simdi bu yazdiklarinizi not aliyorum insallah ihtiyac olmaz tabi ama cok saolun
Hayirli olsun cnm, onemli olan saglikli olmasi. Korkma, bence erkek bebek/cocuk daha kolay. Kiz daha zor geliyor bana da. Yigenlerim hep erkek, 1 oglum var. Bakalim bizim nasibimizde ne varMerhaba kızlar, fetal dna testimin sonucu çıktı bir sorum yokmuş, cinsiyet ise erkek :) biraz şaşırdık çünkü altın testi, sivilcelenme, çin testi falan derken herkes kız diyordu. İlk tecrübem olduğundan erkek bir kardeşim vs olmadığından da biraz korktum açıkçası zamanla alışırım diyorum tabi ama gene de buraya içimi dökmek istedim
Bende alıyorum o zaman teşekkür ederimBen çalışacağım için aldım canım . Bi 50 tane aldım şimdilik indirimdeyken .
Bende alayım o zaman teşekkür ederimBen baby me aldım. Lansinoh da kullanmıştım lansinoh biraz daha doku olarak yumuşak bir poşet. Ama ikisinden de memnundum. Çalışacağım için aldim ben indirimden
Gönlümüz ondan yana canım ama içime erkek gibi doğuyor önemli olan sağlıklı olması gerçiKız gibi sanki minito
Aynen canım sağlıklı olsunlar da gerisi gerçekten çok boşGönlümüz ondan yana canım ama içime erkek gibi doğuyor önemli olan sağlıklı olması gerçi
Kesinlikle büyük huzur büyük rahatlık. Stok asla yapmazdım ta ki hamile olana kadarAyyyy hadi bakalım çok sevindim sen de mi sabah gideceksin ??
Aynen, aldıklarımdan şuna da ne gereksiz para verdim diyecek birşeyim yok hamdolsunAnne yanı bez beşiklerden mi alsam diye düşünürken aklıma bu salıncak geldi. Zaten ikisinde de belli bir aya kdr yatacak. Bu kurtarıcı oluyor kemeri neyim de bağlardım oğullarımda , pille de sallanırdı. Beşik yerine bunu alıcam. Onu da alan olursa bilmem ister miyim... Minimalistliğe bir adım da ben 2019 da atmıştım hala etkileri devam ediyor. Eşyalarımı 1/3 oranında sattım verdim azalttım. Ay ne büyük rahatlık, ara ara yine yapmak lazım. Az eşya, az iş, çok anı, çok mutluluk
Ah ya nasıl saygısız nasıl merhametsiz. Ben sizin yerinizde olsam bimer cimer 184 ne var ise şikayet oluştururum haddini bilsin görevini yapmak istemiyorsa istediği yere gidebilir ama kimseye böyle davranamaz. Birebir münakaşaya girmediğiniz içinde ayrıca tebrik ederim. Ben cevap verilmesini değil de hakların savunulmasını ve gerekli yerlere bildirim yapılmasını doğru bulan taraftayım. Ona cevap verince hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek ancak gerekli merciler konudan haberdar olur ise asıl birşeyler değişir. Keşke başhekime kadar çıksaydınız gerekli yerlere şikayet oluşturacağınızı da belirtseydiniz. Sen nasıl ağlaya ağlaya döndüysen o yoldan oda strese girseydi. Çok kızdım. Lütfen üzülme o hadsiz yüzünden yarın gider bebişini görürsün sorularını sorarsın keyfin yerine gelir dönüşü olmayan birşey olmamış. Ama lütfen şikayetlerini oluştur. Yapamasınlar böyle. Sağlık çalışanları çok kıymetli lafım yok ama o saygıyı sevgiyi haketmeyenlere de bir yaptırım olması lazım o yaptırım da bizden giden geri bildirimlerle olur ancak.Kızlar doktordan çıktım adam azarladı beni şehir hastanesine gittim ilk defa ( kendi doktorumdan randevu bulamadım ve geçen hafta covid atlattığım için bebeğe bişey oldumu diye gittim) doktor diyo ki kafana göre buraya gelemzsin her geleni almıyoruz daha neler neler dedi ağlaya ağlaya eve geldim ne çocuğun resmini verdi ne de erkrandan gösterdi 1 dk bile bakmadı ultrason ile o kadar moralim bozuldu ki yarın özele randevu aldım gidicem. Bi de bebeğin eşi öndeymiş ne demek diyorum bişey olmaz yaa falan yaptı o kadar kötü oldum ki anlatamam
Canım bende mochinin saklama poşetleri indirimdeydi aldım. 4 kutu kadarKızlar selam herkese bu süt saklama poşetleri kullanışlı mi ya da kullanılıyor mu bunlar indirimi yakalamışken alınır mı sizce
Bence de özellikle çalışan anneler bolca alsınlar ama her markanınkini almasinlar , benim çok poşet patlayıp süt ziyan etmisligim var. Bu konunun da yine uzmanı lansinoh diyeceğim ben. Wee nin falan sakın almayın. Patlak çıktı kaç defa. Ayrıca evetBende alayım o zaman teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, herkese musmutlu, sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz?pozitifbiri
İkinci bebek
SAT: 17 Kasım 2022
Tahmini doğum tarihi: 24.08.2023
Kese: 4+5
Kalp atışı: 6+0
İstanbul
Bence de özellikle çalışan annelere bolca alsınlar ama her markanınkini almasinlar , benim çok poşet patlayıp süt zoyan etmisligim var. Bu konunun da yine uzmanı lansinoh diyeceğim ben. Wee nin falan sakın almayın. Patlak çıktı kaç defa. Ayrıca evetffestinalente doğru söylüyor. Sütler fışkıracak, poşetlere sığmayacak Allah'ın izniyle olumlama candir , harikasın
tabi bunu olumlayan festinin hemen süt gelmezse diye eds kablolarını araştırıyor olmasını saymazsak herşey yolunda diyebiliriz
Baby mom gümüş kapak boyutu şu şekilde:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?