2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
şu üsluplarina doktorlarin sinir oluyorum halden anlamiyorlar cidden. yapmasinlar o zaman mesleklerini insanlarla ugrasmak istemiyorlarsa.

Baktiginiz yerler özel hastane oldugu icin kadin dogum olmayabilir acillerinde kadın özel dogum hastanesi olarak cinarli hastanesi var oranin acili var mi bilmiyorum ama oraya da sorabilirsiniz yani devlete gitmek istemez özel isterseniz umarim en kisa zaman da hersey cok iyi olur sizin icin

Hayirli olsun cnm, onemli olan saglikli olmasi. Korkma, bence erkek bebek/cocuk daha kolay. Kiz daha zor geliyor bana da. Yigenlerim hep erkek, 1 oglum var. Bakalim bizim nasibimizde ne var kac gunde sonuclandi testin. Ben de sonuc bekliyorum, sali gunu verdim.

Kesinlikle büyük huzur büyük rahatlık. Stok asla yapmazdım ta ki hamile olana kadar
Ah ya nasıl saygısız nasıl merhametsiz. Ben sizin yerinizde olsam bimer cimer 184 ne var ise şikayet oluştururum haddini bilsin görevini yapmak istemiyorsa istediği yere gidebilir ama kimseye böyle davranamaz. Birebir münakaşaya girmediğiniz içinde ayrıca tebrik ederim. Ben cevap verilmesini değil de hakların savunulmasını ve gerekli yerlere bildirim yapılmasını doğru bulan taraftayım. Ona cevap verince hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek ancak gerekli merciler konudan haberdar olur ise asıl birşeyler değişir. Keşke başhekime kadar çıksaydınız gerekli yerlere şikayet oluşturacağınızı da belirtseydiniz. Sen nasıl ağlaya ağlaya döndüysen o yoldan oda strese girseydi. Çok kızdım. Lütfen üzülme o hadsiz yüzünden yarın gider bebişini görürsün sorularını sorarsın keyfin yerine gelir dönüşü olmayan birşey olmamış. Ama lütfen şikayetlerini oluştur. Yapamasınlar böyle. Sağlık çalışanları çok kıymetli lafım yok ama o saygıyı sevgiyi haketmeyenlere de bir yaptırım olması lazım o yaptırım da bizden giden geri bildirimlerle olur ancak.

Kızlar selam herkese bu süt saklama poşetleri kullanışlı mi ya da kullanılıyor mu bunlar indirimi yakalamışken alınır mı sizce
Canım bende mochinin saklama poşetleri indirimdeydi aldım. 4 kutu kadar çalışacağım için lazım olur uygun bulmuşken alayım dedim. Birde sütümüz bol olcak yani bir sıkıcaz karşı duvara kadar gidicek fazla sütü saklamamız lazım

Birde geçende forumda denk geldim ama ismini unuttum yazan kişinin. İlk gelen kolostrumdan saklamış aşı günlerinde bebeğine içirmiş aşı günlerini rahat geçirmiş ne ateş ne bişey. Aklınızda bulunsun kızlar. Benim baya aklıma yattı mantıklı geldi. Kısmet olursa yapcam

Bende alayım o zaman teşekkür ederim
Bence de özellikle çalışan anneler bolca alsınlar ama her markanınkini almasinlar , benim çok poşet patlayıp süt ziyan etmisligim var. Bu konunun da yine uzmanı lansinoh diyeceğim ben. Wee nin falan sakın almayın. Patlak çıktı kaç defa. Ayrıca evet ffestinalente doğru söylüyor. Sütler fışkıracak, poşetlere sığmayacak Allah'ın izniyle olumlama candir , harikasın

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz,Özelden de msj olarak yazar misiniz rica etsem, sabah eklemiş olurum sizi

tabi bunu olumlayan festinin hemen süt gelmezse diye eds kablolarını araştırıyor olmasını saymazsak herşey yolunda diyebiliriz

Hayır hayır, iptal iptal iptal, o sütler gelecek gerekirse size takviyeler de söylerim amaaaaa,Sakin diğerini söylemiyoruz bile
tabi bunu olumlayan festinin hemen süt gelmezse diye eds kablolarını araştırıyor olmasını saymazsak herşey yolunda diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…