- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.041
10+4 Günlükmüş bebiş daha erken teoriye göre ama sanki bana erkek gibi geldı canım sağlıkla doğsun inşallah
Kızlar merhaba,
Beni de gruba ekler misiniz?
Hafta: 13+4
İlk bebiş
İstanbul
Herkes bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alsın:)
Hoşbulduum :) Mesaj gönderdim, çok teşekkürler.Hoşgeldiniz,Özelden de msj olarak yazar misiniz rica etsem, sabah eklemiş olurum sizi
İnsallah canım10+4 Günlükmüş bebiş daha erken teoriye göre ama sanki bana erkek gibi geldı canım sağlıkla doğsun inşallah
Canim gecmis olsun. benimde o hafta enfeksiyonum vardi ve kanamam.olmustu demek ondanda olabilir benimki. ay icim.rahatladi baska biseyden olmasindaİyi akşamlar herkese gündüz yazmıştım buraya sabah kan geldiğini akşam acile gittim idrar ve kan testi verdim kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum kanama ve ağrım ondan olabilirmiş antibiyotik verdilerbaharrr34 canım geçen sen yazmıştın idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye sanırım hangi ilacı yazdılar sana
Ya evet canım ben de sabahtan beri bekliyorum kasık ağrım geçecek diye baktım geçmiyor acile gittik muayene oldum parol serum bağlandı test verdim aktif kanama devam etmediği için kadın doğum dr çağırmadılar ama sağolsun doktorm baya ilgilendi üşütmekten de olabilir mikrop da kapmış olabilirsin dedi hamilelikten dolayı akıntımız falan fazla oluyor ya malum artık niye oldu hiç bende anlamadımCanim gecmis olsun. benimde o hafta enfeksiyonum vardi ve kanamam.olmustu demek ondanda olabilir benimki. ay icim.rahatladi baska biseyden olmasindahemen atiyorum resimlerini
Araştırmalarıma göre; doğumdan 2-3 hafta öncesinde kullanılmaya başlanıyormuş yara olmasını engelliyormuş. Gümüşün onarıcı özelliğiyle birlikte. Fakat yara olduğu durumda kullanılabildiğini düşünmüyorum malum iyileşmesi için hava alması ve sürtünmemesi lazım onun içinde aventin kalkanını aldım benBunun fiyatı ne ve ne işe yarıyor yara olursa mi iyileştiriyor bu arkadaşla hiç tanismadim
benimde kanamam olmadan onceki saatlede kasik agrim vardi cok sonrasnda kanama oldu zaten. suya katmali tek kullanimlik ilac bana iyi geldi. ve bikac gun bol su ictm ciddeb iyi geldim ama bu ara gene suyu aksattm icmem lazimYa evet canım ben de sabahtan beri bekliyorum kasık ağrım geçecek diye baktım geçmiyor acile gittik muayene oldum parol serum bağlandı test verdim aktif kanama devam etmediği için kadın doğum dr çağırmadılar ama sağolsun doktorm baya ilgilendi üşütmekten de olabilir mikrop da kapmış olabilirsin dedi hamilelikten dolayı akıntımız falan fazla oluyor ya malum artık niye oldu hiç bende anlamadım
Anladım canımm bana da bunu yazdı kendi kadın doğum doktoruna da görün ama bi dedi hamileler kullanabiliyormuş ama içim rahat etmiyor ya yarın giderim sorarım biV venusv canim bu iki ilaci birde üro saşe adli suya katmali bir ilac verdi. ama benim enfeksiyonum cok ileri olmadigi icin ben sadece suya katmali ilaci ictim. bu resimdeki mixovul fitilmis. digeri antibiyotk. antibiyotk kullanmak istemedim. ilerleyen donemlerde tekrarlarsa enfeksiyon icerim o zaman elimin altinda bulunduruyorum. fitilide kullanmadm kanamam olunca korktm fitil kullanmaya.
kendi druna gorun suya katmali toz ilac guzeldi midemi bulandirmadi tadi portakalliydi rahatca icebildim canim. gece iciyosun onu 8 saat idrara gitmen yasak icince. belki doktorun onu verir. hamileler cok kullaniyormus arastirdm o toz ilaciAnladım canımm bana da bunu yazdı kendi kadın doğum doktoruna da görün ama bi dedi hamileler kullanabiliyormuş ama içim rahat etmiyor ya yarın giderim sorarım bi
Çok geçmiş olsun canım bir an önce şifa bulasın inşallahİyi akşamlar herkese gündüz yazmıştım buraya sabah kan geldiğini akşam acile gittim idrar ve kan testi verdim kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum kanama ve ağrım ondan olabilirmiş antibiyotik verdilerbaharrr34 canım geçen sen yazmıştın idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye sanırım hangi ilacı yazdılar sana
Canim icinin rahat etmesini istiyorsan testi yaptir. gen testi daha net sonuclar veriyormuss burdaki arkadaslardan duydum oyle. Ensesi normalmis bu detayi atlama kendini strese sokma kafanin rahat etmesini istiyorsan testini yaptir imkan varsa canimMerhaba güzel annelerrr bir süredir giremiyordum okumaya çalıştım ara ara, hazirliklar tam gaz devam görünüyor masallah hepinizebugün muayene üzerinden 10.gündü, dedik kontrol hakkimiz varken kullanalim. Oglumuz olacagi kesinlesti bizim fakat doktor burun kemigi biraz küçük gibi dedi. Gen testi yaptirmamizi önerdi. Ensesi normal ama. Baya bi moralim bozuldu. Burnumuz minik mi diye bize bakti falan ama bizde minik burunlu kimse de yok. Ne yapacagimi bilemedim saatlerdir araştırıyorum cok bi bilgiye de ulasamadim. Korkmali miyim bilmiyorum ama aşırı üzgünüm. Deneyimleriniz varsa paylaşırsanız bir nebze icim sogur belki bide cuma gecesi dua edelim nolur
Şoktan tabi anliyorum sizi de bir daha denk gelirseniz oylelerine verin ağzının payını devlet memuru böyle birşey yapamaz. Çok geçmiş olsun tekrardanBen neye uğradığımı şaşırdım zaten muayene 3 dakika falan sürdü çıkabilirsin dedi doktor öyle öküzün trene baktığı gibi baktım yani tabiri caizse. Büyük konuşmiyim ama allah düşürmesin yani devlet hastanesine gerçekten hiç böyle tahmin etmedim ben de diyorum ki belki cinsiyeti öğrenirim belki onu söyler, bakmadı bile doğru düzgün doktor şok oldum kaldım ben
benimde kanamam olmadan onceki saatlede kasik agrim vardi cok sonrasnda kanama oldu zaten. suya katmali tek kullanimlik ilac bana iyi geldi. ve bikac gun bol su ictm ciddeb iyi geldim ama bu ara gene suyu aksattm icmem lazimsende bol bol dinlen uzan canim ben her ihtimale karsi hareketimi azalttm gunluk. dinlendm bol bol
Çok teşekkür ederim canımm suyu en az 2 lt içmeye çalışıyordum zaten ama bulantılardan fazlası gitmiyor, daha da arttırıcam artık limonlu suyla elma sirkeli su iyi geliyormuş baktım şimdi ayaklarıma sıcak su torbası koydum uzandım valla bu korku bana yetti daha da dikkat edicem artıkkendi druna gorun suya katmali toz ilac guzeldi midemi bulandirmadi tadi portakalliydi rahatca icebildim canim. gece iciyosun onu 8 saat idrara gitmen yasak icince. belki doktorun onu verir. hamileler cok kullaniyormus arastirdm o toz ilaci
Çok sağol canımm aminn inşallahÇok geçmiş olsun canım bir an önce şifa bulasın inşallah
Teşekkür ederim çok sağolunŞoktan tabi anliyorum sizi de bir daha denk gelirseniz oylelerine verin ağzının payını devlet memuru böyle birşey yapamaz. Çok geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?