- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.061
Çok şükür ensesi normalCanim icinin rahat etmesini istiyorsan testi yaptir. gen testi daha net sonuclar veriyormuss burdaki arkadaslardan duydum oyle. Ensesi normalmis bu detayi atlama kendini strese sokma kafanin rahat etmesini istiyorsan testini yaptir imkan varsa canim
Hımm ben silverlı marka vardı onda karar kıldım ondan aldım canımBaby mom gümüş kapak boyutu şu şekilde:
Inanmayin yani kullanan biri olarak söylüyorum bende hic bir ise yaramadı bebek memeyi dogrü kavramayı öğrenene kadar yara oluyor maalesefAraştırmalarıma göre; doğumdan 2-3 hafta öncesinde kullanılmaya başlanıyormuş yara olmasını engelliyormuş. Gümüşün onarıcı özelliğiyle birlikte. Fakat yara olduğu durumda kullanılabildiğini düşünmüyorum malum iyileşmesi için hava alması ve sürtünmemesi lazım onun içinde aventin kalkanını aldım ben
Bence korkma. Yani için rahat edecekse fetal yaptır tabii, ama ümitli ol, sakin kal, bazen böyle şeyler duyuyoruz gayet sağlıklı doğuyor bebisler , öyle gibi düşünMerhaba güzel annelerrr bir süredir giremiyordum okumaya çalıştım ara ara, hazirliklar tam gaz devam görünüyor masallah hepinizebugün muayene üzerinden 10.gündü, dedik kontrol hakkimiz varken kullanalim. Oglumuz olacagi kesinlesti bizim fakat doktor burun kemigi biraz küçük gibi dedi. Gen testi yaptirmamizi önerdi. Ensesi normal ama. Baya bi moralim bozuldu. Burnumuz minik mi diye bize bakti falan ama bizde minik burunlu kimse de yok. Ne yapacagimi bilemedim saatlerdir araştırıyorum cok bi bilgiye de ulasamadim. Korkmali miyim bilmiyorum ama aşırı üzgünüm. Deneyimleriniz varsa paylaşırsanız bir nebze icim sogur belki bide cuma gecesi dua edelim nolur
Canım çok geçmiş olsun. Taharetini de sirkeli su ile yap, çamaşırlarını ütüle kulotlarini. Faydası olur muhakkak ki.Ya evet canım ben de sabahtan beri bekliyorum kasık ağrım geçecek diye baktım geçmiyor acile gittik muayene oldum parol serum bağlandı test verdim aktif kanama devam etmediği için kadın doğum dr çağırmadılar ama sağolsun doktorm baya ilgilendi üşütmekten de olabilir mikrop da kapmış olabilirsin dedi hamilelikten dolayı akıntımız falan fazla oluyor ya malum artık niye oldu hiç bende anlamadım
Cok tesekkurler tekrar inanilmaz yararli oldu benim icin dualariniz icinde tesekkurlerBaktiginiz yerler özel hastane oldugu icin kadin dogum olmayabilir acillerinde kadın özel dogum hastanesi olarak cinarli hastanesi var oranin acili var mi bilmiyorum ama oraya da sorabilirsiniz yani devlete gitmek istemez özel isterseniz umarim en kisa zaman da hersey cok iyi olur sizin icin
Sagol canim Allah razi olsunBence korkma. Yani için rahat edecekse fetal yaptır tabii, ama ümitli ol, sakin kal, bazen böyle şeyler duyuyoruz gayet sağlıklı doğuyor bebisler , öyle gibi düşüntabii ki dua edeceğim
Sagol canim Allah razi olsunbebegimizi ne olursa olsun aldirmicaz diye düşünüp vazgecmistik testten, e bide fiyati da yüksek geliyordu ama belirsizlik cok ağır geldi bana sonucu güzel gelen örnekler de cok, insallah biri de biz oluruz
Aynen canım o da var aklımda bir de geçen dut suyu kürü konuşuluyordu bulamadım ona da bi bakıcam çok teşekkür ederimBence korkma. Yani için rahat edecekse fetal yaptır tabii, ama ümitli ol, sakin kal, bazen böyle şeyler duyuyoruz gayet sağlıklı doğuyor bebisler , öyle gibi düşüntabii ki dua edeceğim
Canım çok geçmiş olsun. Taharetini de sirkeli su ile yap, çamaşırlarını ütüle kulotlarini. Faydası olur muhakkak ki.
Sata göre 12+2 usgde 13+1 dün gittiğimde
5 iş günü demişlerdi, cumartesi vermiştim kanı bugün çıktı biraz hızlı oldu aslında yarına bile gelmez belki diyordumHayirli olsun cnm, onemli olan saglikli olmasi. Korkma, bence erkek bebek/cocuk daha kolay. Kiz daha zor geliyor bana da. Yigenlerim hep erkek, 1 oglum var. Bakalim bizim nasibimizde ne varkac gunde sonuclandi testin. Ben de sonuc bekliyorum, sali gunu verdim.
Cok geçmiş olsun insallah bir sorun olmayacak Allah koruyacak bebisini10 gün önce peceteye gelen sarilar koyulasti ve 1 2 tuvalet sonrasi kahverengine dondu. Yolculuk sirasinda oldugu icin yolda bi hastaneye saptik detayli bakti doktor ve kanama alani yok dedi.1 gun kahverengi tuvalet sonrasi seklinde geldi. Sonra gene sarilasti. 2 gun once ilk defa cok net kan olarak 2 küçük günlük ped doldurdu. Anlik sekilde foş olarak geldi. Sonra gene sari olarak devam ediyor suan. Gece kanama olunca acil doktora gittim. Doktor orta karar ilgiliydi cokta detayli bakmadi. Kanama alani yok dedi. Sabahinda ozel hastanede arastirarak gittim bi doktora. (Normalde antalyada yasiyorum suan izmirdeyim 2 haftaligina) bu doktor kanama alanin var. Plesanta kucukte olsa ayrilmis dedi. Progestan tedavisi ile duzelir diye dusunuyorum ama dikkat ediceksin dedi. Yolculuk vs yasak dedi. Izmirde kalakaldim gibi. Ama kanama alanini cektigi ultrason goruntusunu kendi doktoruma gonderdim antalyadaki. Korkmana gerek yok bu kucuk bi kanama alani dedi. Ama bi fotodan yorum yapiyorum yaniltmis olmayayim pazar antalyaya dön ve hastaneye gel bakayim sana dedi. Durum bu sekilde. Kanama var heralde ama kucuk mu buyuk mu ciddiyeti ne denli bilmiyorumcuma izmirdeki doktorda kontrol randevusu var. Duruma tekrar bakacagiz. Progestan depot ampul igne oluyorum ve fitil kullaniyorum. Umarim duzelir. Umarim sizde de sorum yoktur.
Ahhh İnsallahhhh canimmmm insallahhh okucam sagolBen bir şey çıkmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah , duayi bırakma. İnşirah oku bol bol cnm ,
Allahin izniyle temiz gelecek insallah. bol dua et canim.Çok şükür ensesi normalama galiba gen testi yaptiricaz sonucunu 10 gün nasil beklicem onu düşünüyorum sagol bitanem rabbim bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun
Canım içini sıkma ferahla biraz lütfen.. sonuç olarak burun kemiği küçük demiş allaha şükür yok dememiş ve ense kalınlığı en önemlisi ki o da normalÇok şükür ensesi normalama galiba gen testi yaptiricaz sonucunu 10 gün nasil beklicem onu düşünüyorum sagol bitanem rabbim bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun
Türkiyede yaşadığım dönem kızımda oksapar kullanıyordum şimdi almanyada yaşıyorum burda farklı marka iğnem fragminClexan mı
Bende bundan aldım denedim depozitifbiri canim gumus kapaktansa bu daha kullanisli. hava aliyor gogus ve icinde biriken sütte verilebiliyor bebege. ben bundan alacagim
Canım insallah sonuc güzel gelir yarin vericem kanı. Benim de tesellim ensenin normal olmasi. İlk günden beri mutlu gecti hamileligim oglum beni hic üzmedi insallah yine oyle olacak diye avutuyorum kendimiCanım içini sıkma ferahla biraz lütfen.. sonuç olarak burun kemiği küçük demiş allaha şükür yok dememiş ve ense kalınlığı en önemlisi ki o da normalbelki gerçekten genlerinizde küçük burunlu biri vardır olabilir yani ya da belki anca büyüyordur hepsi birer ihtimal bence güzel sonuç gelicek canım ama biliyorum çok zor beklemek.. bence hep daha kötüsü de olabilirdi düşüncesini tut aklında canım rahatlat kendini, stres bebeğe zarar biliyorsun, çok normal çıkabilir test sonucun boşa üzme kendini
Sagol canim benim Allah razi olsunAllahin izniyle temiz gelecek insallah. bol dua et canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?