2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim icinin rahat etmesini istiyorsan testi yaptir. gen testi daha net sonuclar veriyormuss burdaki arkadaslardan duydum oyle. Ensesi normalmis bu detayi atlama kendini strese sokma kafanin rahat etmesini istiyorsan testini yaptir imkan varsa canim
Çok şükür ensesi normal ama galiba gen testi yaptiricaz sonucunu 10 gün nasil beklicem onu düşünüyorum sagol bitanem rabbim bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun

Inanmayin yani kullanan biri olarak söylüyorum bende hic bir ise yaramadı bebek memeyi dogrü kavramayı öğrenene kadar yara oluyor maalesef

Bence korkma. Yani için rahat edecekse fetal yaptır tabii, ama ümitli ol, sakin kal, bazen böyle şeyler duyuyoruz gayet sağlıklı doğuyor bebisler , öyle gibi düşün tabii ki dua edeceğim

Canım çok geçmiş olsun. Taharetini de sirkeli su ile yap, çamaşırlarını ütüle kulotlarini. Faydası olur muhakkak ki.

Kızlar yine bir sorum olucak sizlere ama cildiniz için napıosunuz benimki çok kötü oldu günde iki kez yıkıyorum temizde bakıyorum ama iltihaplı sivilceler ve çene bölgemde kırmızı noktalar oluştu aynalara bakmak istemiyorum

Cok tesekkurler tekrar inanilmaz yararli oldu benim icin dualariniz icinde tesekkurler

Bence korkma. Yani için rahat edecekse fetal yaptır tabii, ama ümitli ol, sakin kal, bazen böyle şeyler duyuyoruz gayet sağlıklı doğuyor bebisler , öyle gibi düşün tabii ki dua edeceğim
Sagol canim Allah razi olsun bebegimizi ne olursa olsun aldirmicaz diye düşünüp vazgecmistik testten, e bide fiyati da yüksek geliyordu ama belirsizlik cok ağır geldi bana sonucu güzel gelen örnekler de cok, insallah biri de biz oluruz

Ben bir şey çıkmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah , duayi bırakma. İnşirah oku bol bol cnm ,

Aynen canım o da var aklımda bir de geçen dut suyu kürü konuşuluyordu bulamadım ona da bi bakıcam çok teşekkür ederim
V venusv kaç hafta kaç gunluktunuz kuzu gittiğinizde
Sata göre 12+2 usgde 13+1 dün gittiğimde

5 iş günü demişlerdi, cumartesi vermiştim kanı bugün çıktı biraz hızlı oldu aslında yarına bile gelmez belki diyordum

Cok geçmiş olsun insallah bir sorun olmayacak Allah koruyacak bebisini ne güzel bi annesin ordan oraya kosturmussun evladin icin, rabbim sana bağışlasın

Çok şükür ensesi normal ama galiba gen testi yaptiricaz sonucunu 10 gün nasil beklicem onu düşünüyorum sagol bitanem rabbim bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun
Canım içini sıkma ferahla biraz lütfen.. sonuç olarak burun kemiği küçük demiş allaha şükür yok dememiş ve ense kalınlığı en önemlisi ki o da normal belki gerçekten genlerinizde küçük burunlu biri vardır olabilir yani ya da belki anca büyüyordur hepsi birer ihtimal bence güzel sonuç gelicek canım ama biliyorum çok zor beklemek.. bence hep daha kötüsü de olabilirdi düşüncesini tut aklında canım rahatlat kendini, stres bebeğe zarar biliyorsun, çok normal çıkabilir test sonucun boşa üzme kendini

Canım insallah sonuc güzel gelir yarin vericem kanı. Benim de tesellim ensenin normal olmasi. İlk günden beri mutlu gecti hamileligim oglum beni hic üzmedi insallah yine oyle olacak diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…